Kuka oli joka kieli pitkällä kameralle linnan juhlissa

Anonyymi

Kuka nainen esitteli rintaansa paljaana?
Vallaren vai marins

17

78

Vastaukset

 • Itsenäisyyden juhlinta Linnassa oli hillityn arvokasta:
  Avokaulaisia pukuja, rintojen näyttämistä, yhdellä jopa hirttosilmukka kaulassaan ja erilaisia rättejä ja lumppuja näkyi olevan näytillä.
  Vieläpä siivousliinoista tehty asukokonaisuus ja äidinmaitokorvikkeesta värkätyt korvariipukset.

  Hurstin ruokajonossakin näki asiallisempaa pukeutumista.

  • Se hirttosilmukka kaulariipus antaa kyllä ajattelemisen aihetta kuinka journalisteja hiljennetään ja vangitaan ympäri maailman.
   Hytinäx1


  • Anonyymi kirjoitti:

   Se hirttosilmukka kaulariipus antaa kyllä ajattelemisen aihetta kuinka journalisteja hiljennetään ja vangitaan ympäri maailman.
   Hytinäx1

   Kaulariipus?

   Onkohan ennen hirttäjäisiä sanottu aina tuomitulle, että kun menet ylös lavalle, niin laita tilaisuuden kunniaksi tämä riipus kaulaasi?


 • Nykyfeministi puuhissaan, ja peräkaneetiksi sotaveteraanien törkeätäkin törkeämpää haukkumista. Taisivat olla sitä Ohisalon ikäluokkaa ja "frendejä" ilmankos,,

 • Jaa,a. Ovatkohan samat naiset myös ensivuonna linnanjuhlissa? Ainakin ovat ilmituoneet äärettömän typeryytensä, vai olisiko sanottava "vähämielisyytensä"

  No, feministi ei täysillä VOI käydä.

 • Anne Kukkahovin puku oli todella mauton.
  Tuli mieleen että koskahan rinnat pulpahtavat kokonaan näkyviin. Vaikka eipä tuo olisi haitannut, niin anteliaasti hän niitä esitteli. Miksi pitää koetella rajojaan hyvän maun kustannuksella, sitten kirjoitetaan että olipa rohkea asu. En käyttäisi tuossa tilanteessa sanaa rohkea.
  Mielikuvani hänestä muuttui.

 • -muistaako kukaan enää MIKSI juhlia 6.12 pidetään?
  äijä-

  • Nostetaan lippu salkoon, istutaan kotona kädet ristissä ja kiitetään neuvostoliittoa, että suostuivat antamaan meille itsenäisyyden.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Nostetaan lippu salkoon, istutaan kotona kädet ristissä ja kiitetään neuvostoliittoa, että suostuivat antamaan meille itsenäisyyden.

   -kyllä se Suomen itsenäisyys oli vain pakko hyväksyä, suomalaiset olisivat sen ottaneet vaikka väkisin. Juuri tällä viikolla tuli uudessa väitöskirjassa esiin selvä asia, et Lenin olisi halunnut liittää Suomen Neuvosto-Venäjään, eikä suinkaan tunnustaa itsenäisyyttämme. Ehkä siellä laskettiin päästävän paljon helpommalla, kun suostuvat Suomen vaatimuksiin.
   Suomihan ei ole mikään Ukraina tms. vaan pohjoismaa ja yli 700v Ruotsin kanssa yhdessä valtiona, suomalaisuus yhdistyneenä ruotsalaisuuteen eroaa kuin yö ja päivä neuvostomaista. Suomen itsenäisyys on suomalaisten aikaansaama ja ansio, ei kenenkään muun.
   äijä-


 • Erikoisuuden tavoittelijoita aina löytyy. Niille ei kannata osoittaa huomiota.

 • Tuli vaan mieleen,,jos kaiken järjellisen vastakohdaksi Pekka Haavisto pääsisi presidentiksi, perustaisiko Antonio sitten "Linnan Kampaamon" olisihan siellä hyvät tilat sellaisell toiminnalla?

 • Tuntuu siltä, että tmän päivän nuorilla naisilla on niin paljon sanottavaa, että niiden pitää epätoivoisesti yrittää sanomaansa tuoda esille, mitään ajattelematta, missä tilaisuudessa on edes kohteliasta esittää jotakin sanomaa.
  En ole lukenut, mille asialle nykyisten tempausten tekijät yrittivät huomiota saada, tuskin moni muukaan.
  Onneksi miehet ovat parempikäytöksisiä.

 • Mitä Suomi juhlii----saksaa????

  ax

 • Ei tapahtunut linnan juhlissa, vaan jatkoilla Kämpissä. Minua ei ainakaan haitannut. Hyvännäköinen rinta hänellä:)

  • Näyttelisi intiimialueitaan vain omissa juhlissaan eikä muiden, Suomen suurimmissa juhlallisuuksissa!


 • En ole päässyt selville, mitä tämä rintojen näyttäjä halusi ilmaista tai kertoa. Näin lööpin että hän oli tyytyväinen että tavoite toteutui. Mikä se tarkoitus tai tavoite oli? Valaisisiko joku kun en ole kärryillä.

  • Lättäp*llu näytti latuskatissinsä , ei ole tuo läpykkä älynjaossa etuillut.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  308
  2721