Kiikan uimahalli avattava käyttöön!

Anonyymi

Me vammalalaiset kävimme siellä uimassa vuosikymmeniä ja vaadimme että edelleen saamme uida siellä päivittäin. Miksi suunitella uutta kun kiikassa on käypä viihtyisä halli.

6

148

Vastaukset

 • Ei se vaan enää avaudu. Altaita ei enää täytetä, ei vesiä lämmitetä, eikä noilla nykyhallien sijainneilla uida enää koskaan.

  Seuraava ihminen joka menee Kiikan tai Keikyän uimahallien sisäpuolelle on puskutraktorin kuljettaja. Se työntää seinät nurin, ja kaivuri nostelee betonielementtien palaset auton lavalle.

  Jos joskus uusi uimahalli tulee Pirkanmaan pinta-alaltaan suurimman kaupungin eli Sastamalan alueelle, niin ei se tule kummankaan noiden vanhojen hallien sijoille enää.

 • Postista tuli ensi vuoden verokortti. Kunnallisveroon on menossa noin 9000 euroa.

  Uuden uimahallin vuotuisiksi käyttökuluiksi on kerrottu miljoona euroa. Eli tarvitaan 111 kaltaistani, jotta uimahallin käyttökulut saadaan katettua.

  Kalliiksi tulee yhden ihmisryhmän harrastuksen maksattaminen veronmaksajilla.

  • Mikä voisi miellyttää kaikkia?
   Nyt keskustassa on partureita ja hautaustoimistoja.
   Ollaan vaan ja valitetaan, se ei maksa mitään.


 • >Uuden uimahallin vuotuisiksi käyttökuluiksi on kerrottu miljoona euroa.
  >Eli tarvitaan 111 kaltaistani, jotta uimahallin käyttökulut saadaan katettua.

  Eihän missään tuollaista laskelmaa ole esitetty, että pyöreä miljoona euroa vuodessa tarvitaan verorahaa hallin ylläpitoon. Kyllä niistä lipputulostakin jotakin rahaa saadaan.

  Sastamalassa on 9411 työssä käyvää ihmistä. Jos verorahoista tarvittavan uimahallin tuen osuus olisi vaikka 500.000€, niin se jaettuna noiden töissä olevien kannettavaksi toisi noin 1 €/viikko olevaa kustannusta.

  Esimerkiksi kahvikuppi huoltiksen baarissa maksaa 2.0 ... 2,50 euroa. Kyllä yhden kolmasosakupin viikossa voi ja pystyy jättämään huoltamokahvia ostamatta. Tukee sillä rahalla lasten uimaharrastusta.

  • Lehdistä ole lukenut, että noin 10 miljoonan rakennuskustannukset ja miljoonan vuosittaiset käyttökulut.

   Googlettele vaikka asiaa, jospa löytäisit "paremman " tiedon.


 • Onko Kiikan uimahallin kustannuksista valehdeltu että sitä ei tarvisi avata kuntalaisille? Luulisi että remontin tekeminen ei ole niin kallista kun tilat on valmiina ja niistä joudutaan muutenkin maksamaan vastiketta ihan turhaan. Kultaisia hanoja ei sinne tarvi laittaa vaan ihan edullinen perusremontti riittää, pääasia kunhan uimaan pääsee.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  319
  2915