Star Wars pilattu

Anonyymi

Kuka tekee tämän meille:

https://www.youtube.com/watch?v=1Q3xQdfcoOQ

Vieras heimo tekee tämän meille.

Video on hieman pitkä mutta kannattaa katsoa se kokonaan jos elokuvat ja tietokonepelit kiinnostavat.

Aiheena Terminator, Star Wars jne.

Hienoa, että hitaasti mutta varmasti ihmiset alkavat heräämään... saisivat herätä vähän nopeammin.

8

1311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä, nämä sosiaalisen oikeuden soturit eivät välitä niistä asioista jotka heille annetaan, joten he pilaavat ne. He eivät välttämättä välitä niin paljon edes asioista, joita he väittävät ajavansa vaan tärkeintä on saada "voittoja" kulttuurisodassa ja vastapuolelle harmia, että pääsee sitten nauramaan miesvauvoille twitterissä. Vähän kuin isosisko saisi vanhemmat antamaan pikkuveljen lelut lainaksi väittämällä että haluaa leikkiä niillä ja sitten rikkoisi ne. Asenne on juuri tuollainen.

      YouTubessa on paljon porukkaa, joiden tämänhetkinen suosio nojaa kulttuurisodan dokumentoimiseen. Jos erityisesti Star Wars-asiat kiinnostavat, kannattaa tarkastaa löyhä yhteisö "The Fandom Menace". OverlordDvD-kanavalta on lähtöisin iskulause "without respect, we reject". Miksi maksaa tälle porukalle siitä ilosta, että he sylkevät päällemme?

      The Mandalorian tosin on hyvä ainakin Disney-standardeilla. Vaikuttaa kyllä taso rapistuvan sarjan edetessä, mutta ehkä se on kuitenkin loppuun asti katsottava. Kun Disney ei ole vielä kovin laajasti saatavilla, voitte arvata miten olen sitä onnistunut katsomaan. Olisi kannattanut olla maailmanlaajuinen jakelu tarjolla ennen tämmöisen hitin julkaisemista. Silloin kun Disney ei ole ilkeä, se on tyhmä.

      - Xizor

    • Anonyymi

      Ensi keskiviikkona tuo sitten selviää. Hirveitä odotuksia ei tosiaan olla TLJ pettymyksen jälkeen. Ja aikamoista farssia on tämän uuden elokuvan tekeminen taimnut kanssa olla. Tekijät kuvanneet useita erilaisia loppuratkaisuja, kun eivät itsekkään taida tietää mitä haluavat tai ei ole selkeää visiota, miten saagan päättäisi. Palpatinen herättäminen eloon tuntuu todella halpamaiselta tempulta kalastaa vanhoja faneja takaisin. Se oikeastaan pilaa koko alkuperäisen trilogian ja tekee merkityksettömäksi Darth Vaderin kääntymyksen, kun keisari ei sitten kuollutkaan.
      Kai se silti pitää käydä teatterissa katsomassa.

      • Anonyymi

        En tiedä. Teen vähintään Solot, eli en ainakaan katso ensimmäisellä viikolla. Sitten voi vähän katsoa, mitä mieltä ihmiset ovat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä. Teen vähintään Solot, eli en ainakaan katso ensimmäisellä viikolla. Sitten voi vähän katsoa, mitä mieltä ihmiset ovat.

        Luulen, että jos ei loppuvuoden aikana tee yli kahta miljardia lipputuloja, niin aletaan puhua pettymyksestä ja SW:n jatko leffoina on aika lailla kortilla. Disney :llehan nuo jatkosuunnitelmat näyttävät aika lailla menevän muutenkin, jos vielä uusimpana tulokkaana Doctor Aphra -sarjastakin siellä huhutaan... ja Boyega että Isaac eivät ole muutenkaan lainkaan halukkaita jatkamaan omien hahmojensa kanssa ainakaan siellä.

        Mikä sinänsä on aika hullua, että elokuva olisi hyvä vain sillä, että se tekee yli 2 miljardia lipputuloja - kuka muistaa enää mitä maailman tuottoisimmassa elokuvassa Avengers:Endgamessa tapahtui? Kaikki muistavat että edellisessä elokuvassa sankarit hävisivät, mutta Endgamesta muistetaan lopulta hyvin vähän mitään muuta kuin, että se päihitti Avatarin muutamalla miljoonalla.

        Tai onko elokuva jotenkin huono, jos se tuottaa aloitusviikonloppunaan alle 100 miljoonaa? Usein kun ei ole kyse muusta kuin onnistuneesta markkinoinnista ja nykyisessä median yltäkylläisyydessä on helppo hukkua massaan, vaikka olisi kuinka hyvä leffa kyseessä.

        Hetken aikaa näytti siltä, että leffayleisö Jenkeissä olisi täysin nyrjähtänyttä Jokerin menestyksen takia, mutta onneksi Frozen 2 meni jo lipputuloissa ohi ja palautti taas uskon siihen, että kauniisiin satuihin kannattaa edelleen panostaa enemmän kuin nihilismiin.

        📼


      • Anonyymi

        Ja höps!

        Kaikkihan me tiedämme, että tämän leffan jälkeen tulee reboot, joten "nautitaan" näistä uusista hienoista päähahmoista, joista yksikään ei ole niin muistettava kuin vanha pahis.

        Ja se reboot?

        Disney palkkaa Joaquin Phoenixin esittämään huppari silmillä senaatin käytävillä hiippailevaa ja itsekseen käkättävää nuorta Palpatinea, joka viettelee ja turmelee sarjan puhtaimman ja vilpittömimmän hahmon Pimeälle Puolelle.

        Enkä tarkoita Anakinia, vaan tietysti prequelien muistettavinta hahmoa, Jar Jar Binksiä ;DDD

        📼


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äsken tuli käytyä katsomassa. Ei ollut mitään ennakko-odotuksia TLJ-pettymyksen jälkeen. Ehkä juuri sen takia elokuva oli positiivinen yllätys. Varmasti logiikasta löytyy paljonkin kritisoitavaa, mutta tarina eteni johdonmukaisesti tällä kertaa kohti loppuhuipennusta. Tunnetta oli hyvin mukana ja nostalgiaa. En ala tässä spoilaamaan leffaa. Teatterista lähtiessä oli hyvä fiilis tällä kertaa. Last Jedistä lähti lähinnä pöyristyneenä ja oli kuin puulla päähän lyöty, että mitäköhän tuossa juuri tapahtui.

    • Anonyymi

      siis en tiiä oonko ainoa, mutta on se Ben vaan niin hyvän näköinen, että en kestääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(tai siis en tiiä miten mut siitä tulee vaan niin hot vidoi)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1344
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe