Aihe

Miten menee Punakumoojat?

Anonyymi

Mauri Sariola kirjassaan "Isänmaan parturit" antoi teille osuvan nimen "Puna kumoojat".

9

<50

  Vastaukset

  • Kaikki sen tietävät, käytännössä nuo punaistakin punaisemmat ovat pahasti virttyneet ja siten kadonneet näkyvistä normaalissa elämässä. Ei niitä edes omalla palstallaan näy oikein edes vahingossa.

   • Kommunismi perustuu valheeseen ja sitä palvotaan, kuin uskontoa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kommunismi perustuu valheeseen ja sitä palvotaan, kuin uskontoa.

    Hieman vähättelet, kommunismi ei ole kuin uskonto, se on uskonto

    Sitä on nyt 100 vuotta ajettu kuin käärmettä pyssyyn ilman yhtään ainoaa positiivista tulosta

    Samaan aikaan porvarillinen kapitalismi on kymmeniin maihin luonut kansalle hyvinvointia, eikä se ole ketään, joka demokratiaan uskoo, saattanut kommunismin kaltaiseen kurjuuteen!


  • Tosi on.
   Sellaisia persunryökäleet ovat.

  • Persuismi on niin kristinuskon lumoissa, että haluaa teilata kaikki vääräuskoiset.
   Persut halusivat jättää suomalaislapset oman onnensa nojaa autiomaahan.
   Roistomainen puolue.

  • Entä mitä mieltä kommunistit ovat Päivi Räsäsen tapauksesta?

   Se, että viranomaiset edes suostuvat tutkimaan Raamatussa ilmoitettua Jumalan Sanaa vihapuheena ja pitävät prosessia auki viikkotolkulla, on käsittämätöntä. Se kertoo myös pienen mutta kovaäänisen ja häikäilemättömän väestönosan vaikutusvallasta, joka saa tukea yhteiskuntamme ylimmillä portailla olevilta, joko näiden tietoisena valintana tai pelokkuuttaan.

   On mieletöntä asettaa kyseenalaiseksi Jumalan Sana:
   "Ettekö tiedä, etteivät vääryydentekijät peri Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät haureelliset eivätkä epäjumalanpalvelijat, eivät avionrikkojat, irstailijat eivätkä homoseksuaalisuuden harjoittajat, eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät peri Jumalan valtakuntaa. " 1 Kor. 6:9,10.

   Saatte uskoa, että Jumalan mielipide ei tule muuttumaan, vaikka se kiellettäisiin, kuten entisessä Neuvostoliitossa. Jumalan ihmiset ovat myös aina samaa mieltä Herransa kanssa.

   • Joissain asioissa Jumala on muuttanut mielipiteitään. Vain itsepäisimmät pitäytyvät kiinni vanhassa. Meidän on seurattava Jumalan uutta sanaa, sillä se on ainoa tie onnellisuuteen ja hyvinvointiin. Persuismi ei ole kyseinen tie, vaan sosialismi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joissain asioissa Jumala on muuttanut mielipiteitään. Vain itsepäisimmät pitäytyvät kiinni vanhassa. Meidän on seurattava Jumalan uutta sanaa, sillä se on ainoa tie onnellisuuteen ja hyvinvointiin. Persuismi ei ole kyseinen tie, vaan sosialismi.

    v=l5z0gP7vhjkhttps://www.youtube.com/watch?v=l5z0gP7vhjk


  • Suomen valtakoneiston voiteluaineena toimii edelleen proletaarin veri. Sillä voidellaan yhä herrojen liukkaat lattiat, joilla he kekkaroidessaan kiristävät työtätekevän pienipalkkaisen kansanosan työpanoksen rikollisten ja pelurien hallittavaksi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1757