Eka kerta tulossa! Vinkkejä!

Anonyymi

Elikkä olen 18-vuotias miehen alku ja muuttanut juuri omilleni. Asiat sitten etenivät sillä tavalla, että aloin tapailemaan yhtä samanikäistä naista, joka opiskelee samalla alalla. Ollaan edetty melko hitaasti käyty treffeillä ja tapailtu jne parin kuukauden ajan, koska hänkin halunnut pitää asian suht salassa. Välillä kaikkea muutto hässäkkää ja hänelläkin omia menoja ollut.

Nyt sitten olisi eka viikonloppu yhdessä tulossa ja vahvat viittaukset siihen, että aiottaisiin seksiä harrastaa ja en ole sellaista ikinä tehnyt. Olen siis ihan hyväkroppainen mies, en mikään salimage, mutta en mikään lihava ja finnikäskään. Pidän naista vähintään 4/5 ja en todellakaan haluaisi menettää mahdollisuuksia.

Hänellä ilmeisesti ollut 2 exää mikäli oikein olen ymmärtänyt (rivien välistä). Itselläni ainut kokemus on ollut fleshlight ja satunnaiset nuolemiset kännissä parin muijan kanssa, mutta tosi hommiin en vielä ole päässyt. Pitäisin syynä tähän sitä, että nuoruudessa oli monia sisaruksia eikä kotiin oikein viittinyt ketään viedä. Lisäksi olin melko ujo, nykyisin vasta opiskelupiireissä ystävystynyt mukaviin naisiin, joiden kanssa rupatellut niitä näitä.

Tarvitsen ihan lähtötason vinkkejä, käytänkö kondomia ekalla kerralla, vai pitääkö sitä kysyä jotenkin hienosti. Tuntuuko tuo taskupillu yhtään samalta mitä olen saamassa? Petänkö kokonaan naisen luottamuksen, jos en osaa tehdä oikeita aloitteita / loukkaanko häntä jotenkin? Entä jos en tyydytä häntä tarpeeksi?

4

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Käytä suojausta oma-alotteisesti, ja VAIN molempien osapuolten suostuessa voi mennä ilmankin.

      Ei tunnu.

      Et petä luottamuksia, opettelu vaatii aikaa. Muista puhua naisesi kanssa myös kesken aktin niin tiedät tyydytätkö tarpeeksi. Uskaltakaa olla avoimia ja testata eri asentoja jne. Jos ei siltikään onnistu niin nainen luultavasti hoitaa itse loput, ja (mahdollisesti) ensikerralla osaat jotain jo vähän paremmin.

      • Anonyymi

        Äipän tissille tuon ikänen vielä joutaa


      • Anonyymi

        Toivottavasti naisen anatomia on hallussa,ja tiedät missä klitoris on,keskity sen nuolemiseen huolella ennen yhdyntäää,miel. niin,että typy saa ainakin yhden orkun,sen jälkeen kun kiipeät päälle,ei typy välttämättä kiinnitä niin paljoa itse sun ’suoritukseesi’ ; ) Kortsun kanssa voi mennä vähän sähläämiseksi,mutta suosittelen kyllä sen käyttöä!
        T.serä


    • Anonyymi

      Kyllä sinä olet nyt sekoittanut asiasi tosi pahasti. Ihan ensiksi sinun pitää varmistua että kulli seisoo kunnolla ettei se tyttö sitten ala pilkkaamaan ja vittulemaan. Elikkä hyvissä ajoin kyseisen päivän aamulla levität siirappia kyrpääsi ja vedät siihen liukkaan kalun juureen nippusiteen oikein perkeleen piukkaan sillai että munat tulee kanssa siihen samaan syssyyn. Aluksi voi pikkusen tuntua jotain pistelyä mutta kyllä se siitä iltaan mennessä rauhoittuu, varmempi on myös laittaa jotkut väljät housut niin ei seisokki esty sen takia. Sitten kun otat mulkkusi esiin nussimista varten niin älä pelästy jos se on muuttanut väriään, yleensä sinimustaksi, se on vaan hyvämerkki kunnon panokullista... Tee siis ohjeiden mukaan ja nauti seksihetkestä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1804
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1714
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1602
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1531
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1518
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      19
      1399
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe