Vaimon jakaminen

Anonyymi

Vaimon jakaminen ja aisankannattaminen on lähes sama asia, toisessa vaan alistetaan aviomiestä josta hän saa omat säväykset. Tämä juttu käsittelee vaimon jakamista mistä mies myös saa kicksinsä.

Syytä kertoa aloittelijoille muutamaia seikkoja, jotta pääsee edes alkuun mutta kaiken kattava se ei ole. Jokainen tekee tavallaan, tämä oli meidän tapa silloin alussa.
Päätimme etsiä vieraan miehen vaihtelun vuoksi vaimolle reilut kolmikymppisinä ja ensin olimme varmoja itsestämme ettei mustasukkaisuutta tai syyttämisiä.
Halusimme nuorehkon, fiksun ja siistin kuten kunnollisen miehen. Chatista jututimme montakin kaveria kunnes löysimme erään Arin, hänellä oli asiasta aiempaakin kokemusta. Juttelimme ensin puhelimessa ja totesimme ettei hän kiroile eikä kehu itseään, eronnut ja töissä käyvä.
Hän opasti heti puhelimessa meitä ja ehdotti yhteistä hotelihuonetta varavuoteella ja hoiti asian.
Sovimme tapaamisen hotellin aulassa, mies näytti komealta ja kaikenpuolin normaalilta. Alkuillan tutustuimme pubissa josta siirryimme 23 aikoihin yökerhoon jossa esileikki voisi alkaa. Saimme syrjäisen pöydän nurkasta jonka halusimmekin, varoimme liiallista alkoholia, mutta vähän otimme jännityksen poistamiseksi.
Muutenkin teimme selväksi halumme ja kaikki hyväksyivät ne. Itse halusin eniten katsella, kun vaimoani vieras astuu ja haaveena oli aina päästä jälkiliukaille. Olin katsellut ns.cuckold-filmejä ja se seikka kiihotti eniten. Vaimo halusi vaihtelua ja normaali seksiä vieraan kanssa ja mies naida kaunista rouvaa jollainen Riinani onkin.

He halusivat tanssia hitaita ja samalla antaa energiansa vapautua ja yhtyä, itse halusin vain katsella ja olla vähän sivussa.
Vähitellen he alkoivat lähestyä toisiaan ja nojailivat lattialla jo hyvinkin liki toisiaan, itseäni se alkoi kiihottaa ja nautin katselusta.
Ensimmäinen suudelma vaihdettiin joka jatkuikin hyvin pitkään, se oli ollut heti kielisuudelma eli lupaus.
Vaimolla oli lyhyehkö hame miehen toivomuksesta ja rintoja korostava paitapusero, myöskin nimenomaan valkoiset silkkinimettömät joita aluksi ihmettelimme, mutta viimein ymmärsimme.
Kello oli reilusti yli puolenyön, kun käsi uskalsi jo pepulle ja jalka vaimon reisien väliin hieromaan. Riina oli tuntenut seisovan kalun silloin, suutelu jatkui yhtenään ja tunnelma oli hyvin eroottinen. Huomasin ihmisten katselevan heitä vähän ihmeissään kuten pöytäämmekin, varmaan arvasivat etteivät he olleet aviopari sen kiihkon takia.
Pöydässä tai pikemmin pöydän alla Arin käsi meni viimein hameen alle, sain katsella sitä vieresta sillä vaimo istui keskellämme.
Nyt tajusin kuinka tärkeää nimettömien valkoinen väri oli, hämyssä näin selvästi kuinka käsi sukelsi nimettömien sisäpuolella, mustissa pöksyissä se ei erottuisi.
Minulla seisoi jo hyvin, kun vieras käsi seikkaili yläkautta vaimon pöksyissä.
Vieras runkkasi sormillaan vittua yleisessä ravintolassa, välillä he suutelivat samalla joka alkoi jo olla liikaa. Ehdotinkin siirtymistä hissillä ylös ennen ikävyyksiä. Hississä Riina hinkkasi kalua housujen päältä ja hameenhelma nousi ylös käden hinkatessa vittua, näkyoli mieletön ensikertalaiselle.

Huoneessa he kaatuivat heti sängylle ja hame putosi heti, alla oli kokokorsetti ja ruskeat pitkätsukat. Seksivaatteita meillä oli paljon ja halusimme laittaa vaimon samaan tapaan kuin cuckoldfilmeissä. Harvat miehet saavat nähdä koskaan naista korsetissa joka on hyvin seksikäs ja naisellinen. Nimettömät täytyy laittaa viimeiseksi, koska muuten ne jäävät sukkanauhojen tielle. Samaten Ari pääsi vaatteistaan ja suurehko kalu vapauteen, itse heitin myös housuni pois. Aluksi he asettuivat 69:n ja nauttivat toistensa sukupuolielimistä, vaimo lutkutti vierasta kalua alla ja vieras imi vaimon vittua ja klitorista päällä. Aloin vähitellen runkata vaikka olin vähän järkyttynyt, sillä näky oli jotenkin liiankin rietas ja asia vielä outo ja hurjan tuntuinen. Juttua olisi enää vaikeaa perua, pelkäsin itseni reaktioita. Kohta vaimo halusi kalun sisään ja levitti reitensä auki, hän näytti aivan ilotytöltä eikä perheenäidiltä. Vieras hieroi kalun varrella vitun viivaa ja imi siitä kosteutta kaluunsa, vittu valui märkyyttään pitkin reisiä ja oli valmis naitavaksi.
Sitten terska alkoi porautua sisään ja luiskahti sinne heti vaivatta, asia tuntui aivan käsittämättömältä, mutta hurja kiihottavalta. Nainti alkoi hellästi mutta jatkui rajuna pian, sitä kesti 10 minuttia ja mies laukesi paljaalla vaimon vaginaan.
Pääsin nyt tutkimaan vittua vierestä, mutta en pystynyt nuolemaan spermaa sillä se tuoksui pelottavalta. Vähän hätäisesti työnsinkalun sisään ja se tunne oli todella mahtava, kun pitoa ei ollut yhtään. Juuri naitu vaimo oli hyvin liukas ja ottava, rinnoissa oli fritsuja jotka lisäsivät kiimaa. Annoin kastikkeeni sotkeutua entisiin ja ruiskasin pohjaan asti. Riinan pillu oli turvonnut ja valui paljon spermaa ulos. Olimme hyvin tyytyväisiä eka kertaan ja kun oli kokenut vierasmies. Jatkossa ollut kymmeniä vieraita ja olemme kehittyneet asiassa. Aamulla jatkui.

28

2426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä itsekkin tekismieli naida jonkuin naista. Saatika tuplapano. Voi voi. jääköhän vain haaveeksi. Kyllä noita juttuja on ollut mutta kun tulee h-hetki niin eipä miehestä ja naisesta kuulu mitään?!

      • Anonyymi

        Olet van niin kaukana...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olet van niin kaukana...

        Mistä päin olette? ...tai voi minulle tulla joskus kylään jos tänne päin menoa vaikka. Yksin asustelen


    • Mulla on samat fiilikset ja onkin leikitty puolison kans et se antais jollekkin puolitutulle pillua kun sekstaillaan. ja on puhuttukin mut puoliso vähän arkailee, sanoo että oishan se hurjaa.

    • Anonyymi

      Hieno tarina.
      Meilläkin ollaan puhuttu vieraan miehen ja naisen mukaan ottamisesta. Parin vaihtoakin olisi hieno kokeilla.

      • Anonyymi

        Tietysti akkas onkin päästään vialla oleva jakorasia huora ja sinä tyhmempi kuin aasi höhöhöö


    • Anonyymi

      Kuulostaa hyvin kiihottavalta. Voisi olla mukavaa kokeilla joskus jos löytyisi sopiva mies kolmanneksi pyöräksi. Vaatii varmaan etenkin naiselta ehdotonta luottamusta ja vapautumista että voi heittäytyä tuollaiseen. Olen joskus omaa naistani rakastellessa kuvitellut hänen olleen juuri toisen miehen kanssa. Parhaiten se onnistuu kun hän on vielä märkä edellisestä laukeamisesta, spermani sisällään. Se vastannee suunnilleen samaa kuin aloittajan kuvaama luistava pillu. Toki kokemuksesta jää puuttumaan vieraan miehen tuottama kiihottava lisäelementti. Vaikeinta lienee aloitteen tekeminen, koska toinen voitulkita sen tyytymättömyydeksi nykytilanteeseen.

    • Anonyymi

      Emme ole vielä uskaltaneet toteuttaa oikeasti.
      Olemme leikkineet asiaa dildon kanssa. Vaimon käyttäessä dildoa olen katsellut häntä ja kuvitellut toisen miehen panevan. Joskus on hän käskenyt minut nuolemaan häntä samalla, kun dildottaa itseään.
      Olemme harjoitelleet myös tupla panoa dildon kanssa erilaisilla yhdistelmillä. Dildo pillussa ja minä pyllyssä ja toisin päin, dildo ja minä samaan aikaan pillussa myös.
      Olisi kyllä mukavaa kokeilla hommaa oikean miehen kanssa myös, jos vain löytyisi sopiva mies.

      • Moi,,millaset vaatimukset miehelle olisi?


    • Anonyymi

      Tosi hyvä kuvaus tunnelmista. Ja eikö olekin mahtavaa se liukkaus toisen naitua ensin vaimoa?
      T. Sama kokemus

    • Täälläisestä kokeilusta olisin kiinnostunut.Tutustua mielellään ensin pikkuhiljaa ja jos kemiat muutenkin natsaa niin asiat voisi johtaa luonnollisesti makkarin suuntaankin.Rentoa yhdessoloa.

      • niin,,mutta eihän täältä 08-alueen eteläosasta sellaista paria löydy??


      • Anonyymi

        Just noin jussa62! Olemme harrasstaneet kolmansia vaimoni kans muutama vuosi sitten. Muutama mies pyydetty kotia kahville juteltu normi asioista jossa vaimoni tutustuu mieheen kokonaisuutena. Kiinnitän huomiota vaimon kehon kieleen ja kasvoihin kun huomaan pienen kiihotuksen yleensä keksin asian ja lähden tunniksi pois. Aika monta kertaa kun palaan mies hieroo vaimoani makkarin sängyssä. Silloin ilmoitan olkaa rauhassa ja nauttikkaa toisistanne täysillä jolloin yleensä alkaa tapahtua.


      • Anonyymi

        Sama kommentoija samat jutut.Todistaa vielä kuvallaan millainen pelle on .


    • Anonyymi

      Mihin katrosi jatkokertomus?

      • Anonyymi

        Laita ylläpidolle palautteen kautta (löytyy tuosta alavasemmalta) pyyntö palauttaa poistetut viestit.

        Algoritmi poistaa välillä asiallisia viestejä tietyistä syistä ja ylläpito joutuu palauttelemaan niitä. Laita vain tämän ketjun osoite palautteeseen mukaan niin he tarkistavat asian.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laita ylläpidolle palautteen kautta (löytyy tuosta alavasemmalta) pyyntö palauttaa poistetut viestit.

        Algoritmi poistaa välillä asiallisia viestejä tietyistä syistä ja ylläpito joutuu palauttelemaan niitä. Laita vain tämän ketjun osoite palautteeseen mukaan niin he tarkistavat asian.

        Tosin kertomusten oikea osoite on Seksinovellit.

        Tässäkin olisi luotseille paikka.


      • Anonyymi

        Taas toi peräsuoli kaveri mainostaa taipumustaan.Häivy pervo täältä.


      • Anonyymi

        Pyysin palauttamaan jatkokertomuksen. Häiriköitä ei täältä poisteta vaan ne jotka puhuvat siitä aiheesta johon tämä foorumi on alunperin tarkoitettu, tää on sääntöjen valtakunta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pyysin palauttamaan jatkokertomuksen. Häiriköitä ei täältä poisteta vaan ne jotka puhuvat siitä aiheesta johon tämä foorumi on alunperin tarkoitettu, tää on sääntöjen valtakunta.

        Kerro nyt vielä, että vankilatkin on täynnä syyttömiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pyysin palauttamaan jatkokertomuksen. Häiriköitä ei täältä poisteta vaan ne jotka puhuvat siitä aiheesta johon tämä foorumi on alunperin tarkoitettu, tää on sääntöjen valtakunta.

        Itsehän on foorumin säännöt hyväksynyt. Kyllä niissä seisoo, mitä saa tehdä ja mitä ei. Turha itkeä jälkikäteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itsehän on foorumin säännöt hyväksynyt. Kyllä niissä seisoo, mitä saa tehdä ja mitä ei. Turha itkeä jälkikäteen.

        Ja sinulla urpolla ei seiso muu kuin järki


    • Anonyymi

      Aloittaja. Kirjoitapa uudestaan se jatkokertomus, niin nähdään, pysyykö se täällä vai hävitetäänkö se taas.

      Sehän ei ollut millään tavalla sääntöjen vastainen, mutta ei se jonkun sensuurin silmiä sietänyt.

      • Anonyymi

        Mutta kirjoitapa se tällä kertaa foorumille Seksinovellit ja siellä oikeaan sisällön mukaiseen osioon.

        Täältähän se pitäisi heti lentää ulos poistetun uusintapostauksena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kirjoitapa se tällä kertaa foorumille Seksinovellit ja siellä oikeaan sisällön mukaiseen osioon.

        Täältähän se pitäisi heti lentää ulos poistetun uusintapostauksena.

        Sinulla eunukilla ei lennä yhtään mikään hehehehee 🤣 😂


    • Moi, 40v 187 / 76 19 urheilinen

    • Anonyymi

      Jossain keskustelupalstalla dominaksi itseään kutsuva nainen sanoi haluavansa täysin nössön miehen. Miehen pitäisi haluta alistua naiselleen täysin. Tuo nainen haluaisi myös olla muiden miesten kanssa ja aisurikin saisi silloin nauttia. Runkkaisin katsellessa kun tyttistä nussitaan. Joku ehkä toinen nainen oli täällä vienyt ajatusta pidemmälle eli aisuri joutuu antamaan itsekin panomiehelle jos tämä tahtoo. Ensin tyttöystävä olisi tyydytetty. Tämän katsellessa joutuisi imemään kullia ja kontalleen sängylle pantavaksi.

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      59
      4444
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      48
      2982
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      137
      2263
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      105
      1926
    5. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      71
      1479
    6. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1187
    7. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      1090
    8. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      173
      1076
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      87
      1068
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1052
    Aihe