Aihe

Uusi tori Vammalaan

Anonyymi

Tyrviksessä oli luonnos uudesta torista.

Hienoa jos toteutuu

5

115

  Vastaukset

  • Ainakin torialueesta ja uudesta uimahallista julkaistut kuvat vaikuttavat jopa liiankin hienoilta. Mehän ollaan vaan tällaisia ihan tavallisia ihmisiä kumminkin, ketä täällä asutaan. Osaako tuollaisen koreuden kanssa enää ollakaan.
   https://imgur.com/a/hPXHkcp

   Pylväikköjä ja lasiseinää on laitettu uimahallin seinään oikeen viimeisen päälle paljon. Olisihan sitä hiukan vähemmälläkin tuon julkisivun puolesta pärjätty. Kun vertailuna on kuitenkin, että raakassa Kokemäenjoessa tähän asti on omat uimiset uitu.

   Saa melkeen laittaa osan lasituksia umpeen ja halpaa elementtiseinää tilalle, niin alenee lämmityskulutkin samalla.

   • Siis onko joku päätös jo tehty, että uimahalli olisi nyt tulossa? Mielestäni noita uimahallien kuvia julkaistiin jo joskus 6...7 vuotta sitten.

    Silloin niistä ei ole tähän päivämäärään yhtään tämän valmiimpaa tullut. Hallia ei ole eikä piirustuksia eikä ilmeisesti ole kaupungilla rahaakaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siis onko joku päätös jo tehty, että uimahalli olisi nyt tulossa? Mielestäni noita uimahallien kuvia julkaistiin jo joskus 6...7 vuotta sitten.

    Silloin niistä ei ole tähän päivämäärään yhtään tämän valmiimpaa tullut. Hallia ei ole eikä piirustuksia eikä ilmeisesti ole kaupungilla rahaakaan.

    Nyt uutta toria vaan rakentamaan


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt uutta toria vaan rakentamaan

    sanosin että kaupunginjohtata välittömästi vaihtoon.turha mies aina vaan poseeraa joka lehdissä .mutta ei ole ajan tasalla.


  • Toi on kuvassa parasta kun uudet uima-altaat etualalla on jätetty taivasalle ja uimahallin mainoskyltti ripustettu korkealle jonkin toisen liikerakennuksen kattolippaan. Näkyy teksti pitkälle.

   Meinaan ei kloori kirvellä silmiä ulkoilma-altaissa ja pienehköt altaat on turvallisia lapsille. Mutta miksi niistä kaikista altaista on tehty pyöreitä?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1720