Uusi tori Vammalaan

Anonyymi

Tyrviksessä oli luonnos uudesta torista.

Hienoa jos toteutuu

2

<50

Vastaukset

 • Ainakin torialueesta ja uudesta uimahallista julkaistut kuvat vaikuttavat jopa liiankin hienoilta. Mehän ollaan vaan tällaisia ihan tavallisia ihmisiä kumminkin, ketä täällä asutaan. Osaako tuollaisen koreuden kanssa enää ollakaan.
  https://imgur.com/a/hPXHkcp

  Pylväikköjä ja lasiseinää on laitettu uimahallin seinään oikeen viimeisen päälle paljon. Olisihan sitä hiukan vähemmälläkin tuon julkisivun puolesta pärjätty. Kun vertailuna on kuitenkin, että raakassa Kokemäenjoessa tähän asti on omat uimiset uitu.

  Saa melkeen laittaa osan lasituksia umpeen ja halpaa elementtiseinää tilalle, niin alenee lämmityskulutkin samalla.

  • Siis onko joku päätös jo tehty, että uimahalli olisi nyt tulossa? Mielestäni noita uimahallien kuvia julkaistiin jo joskus 6...7 vuotta sitten.

   Silloin niistä ei ole tähän päivämäärään yhtään tämän valmiimpaa tullut. Hallia ei ole eikä piirustuksia eikä ilmeisesti ole kaupungilla rahaakaan.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1191
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  893
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  21
  453
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  422