Hyvä Sanna

Anonyymi

Pöristyttävää luettavaa tämä viron kirjailijaliiton puheenjohtajan lausunto Sanna Marinista, Varmaankin toimiminen kirjailijaliitossa antaa paremmat valmiudet toimia Viron hallituksen ministerinä kuin "myyjätyttösenä" Sokoksella työskennelleen Sanna Marinin. Mielestäni Sannan kaupan kassana toimiminen ihmisten parissa ja yliopistokoulutus antavat hyvät valmiudet nykyiseen tehtävään.
Mart Helmen tutkintotodistuksista ja valmiuksista toimia vastuullisissa tehtävissä en ole lainkaan varma. Olen joskus kuullut puhuttavan ja lukenut, että tutkintotodistuksia olisi voinut ostaa, osoittamatta osaamistaan, en tarkoita nyt Suomea. Hyvä Sanna !!!!!!

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      IHAN OIKEIN ON VIRON KAMRAATTI SANONU, PUHUNU TYTTELISTÄ TÄÄ MANSEN BARBY, DEMARIEN NUKKE ON TOSI NOUSUKAS SNOBI ISO SUINEN, PUHEINEN VOUHKA.

    • Anonyymi

      Helme oli ottanut liikaa HELMEilevää. Siksi järki heitti veivinsä.

      • Anonyymi

        Marin mokasi tänään. "Eikö teitä hävetä", väärä vastaus välikysymykseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin mokasi tänään. "Eikö teitä hävetä", väärä vastaus välikysymykseen.

        Tuo kertoo täysin osaamistason.


    • Anonyymi

      Veikkaan ettei tämäkään hallitus pitkään räpiköi , aivan kuutamolla koko jengi , kattokaa nyt sitä joukkoa , kun istuvat siellä orrella , näyttääkö siltä , että tämä on pätevä joukko päättämään suomen asioista , jos olisit yrittäjä palkkaisitko nämä henkilöt firmasi johtoon ........ ??? ....... , en minäkään .

    • Anonyymi

      Sanna Marin on juuri oikea ja upea nainen Suomen hallituksen johtajaksi!
      Hienoa monikulttuurinen ja sivistynyt Suomi!!

      • Anonyymi

        Jopa vitsin murjaisit .


    • Anonyymi

      Sivistystä ei ainakaan löydy moukkamaiselta pyrkyri Marinilta, joka kalastelee ääniä typerillä heitoillaan. Pohjanoteeraus tänään eduskunnan kyselytunnilla:

      ”Toinen asia johon viittasin oli se, että täällä kyseenalaistettiin kokoomuksen suulla meidän perusperiaatteemme vallan kolmijako-oppi siitä, että hallitus ja eduskunta vastaavat politiikan tekemisestä, mutta me emme vastaa yksilöitä koskevista päätöksistä. Tästä pitää pitää kiinni, se on viranomaisten tehtävä.” - Siis täyttä SOOPAA eli vallan kolmijako-oppia vääristelty hallituksen osaamattoman toiminnan perusteiksi.

      Vallan kolmijako-oppi OIKEASTI: eduskunta säätää lait, hallitus huolehtii toimeenpanosta ja itsenäinen, riippumaton tuomioistuin arvioi toimien lainmukaisuuden. Tämä on demokratian ja oikeusvaltion perusta.

      Demarien totuuden vääristelyllä ja valehtelulla ei ole mitään rajoja. Marin vielä lisää kierroksia.

      • Anonyymi

        Suomessa vallan kolmijako on näin: lainsäädäntövalta on eduskunnalla, toimeenpanovaltaa käyttävät presidentti sekä eduskunnan valitsema valtioneuvosto eli hallitus ja tuomiovaltaa käyttää tuomioistuimet.


      • Anonyymi

        Eipä muuten tainnut puhua soopaa. Se, minkä Sanna selitti, on ymmärtääkseni Suomessa käytössä olevan parlamentarismin mukainen versio vallan kolmijako-opista. Hallituksella on toimeenpanovalta mutta hallitus ei ole riippumaton eduskunnasta siksikään, koska hallituksen ministerit istuvat myös eduskunnassa. Sannan pointtihan oli se, että hallitus ei päätä yksittäisten henkilöiden velvollisuuksien tai oikeuksien muuttamisista vaan se on sen riippumattoman tuomioistuimen tehtävä. Mikäli hallitus voisi päättää esim. maahantulo- oikeudestasi sinun ollessa ulkomailla, niin se menisi siihen, että minä voisin pääministerinä käytännössä päättää että et pääse maahan, koska pärstäkertoimesi ei miellytä. Jos hallitus lähtisi sille linjalle, josta Sanna varoitti, niin se olisi oikeusvaltion tuho.


    • Anonyymi

      Pöyristyttävämpää oli, että ministereiksi on päässyt katuaktivistit! Keitä hän sillä tarkoitti?
      Myyjä ammatti on aivan kunniallinen ja ainakin minä arvostan. Henkilökohtaisesti minua ei ainakaan loukkaa, jos pääministerimme on ollut myyjänä. Enkä ymmärrä heitä jotka siitä ovat ottaneet herneen nenäänsä.
      Mutta negatiiviselta kalskahtaa katuaktivistit. Eikä siitä ole kukaan uskaltanut kommentoida sanaakaan.

      Ehkä kyseiset kommentit oli pikemminkin tarkoitettu kyseenalaistamaan Marinin lyhyellä elämän kokemuksella johtaa hallitusta. Mikä on aivan aiheellista. Ja minkä kansalaisista kyseenalaistaa gallupin mukaan ainakin puolet haastatelluista.
      Ja näyttää itsekin kyseenalaistavan kykynsä, koska palkannut lisää avustajia. Mikä taas lisää kansalaisten epälyjä hänen kykyihinsä ja kuka/ketkä Suomen hallituksen asioista oikeasti päättävät. Ministerit vai heidän satapäinen avustajalauma?

    • Anonyymi

      SOVITAANKO NÄIN EMME KÄYTÄ SANONTAA KAUPANMYYJÄ, KASSATYTTÖ OTAMME KÄYTTÖÖN HYVIN MAANLÄHEISEN KAUPANALAAN SOPIVAN SANONNAN. PUOTI-PUKSU SIIS PUOTI-PUKSU SOPII HYVIN NOUSUKKAAN SNOBIN IMAGOON JA HOITAKOON OMAN KAKARASA ENSIN ENNEN KUIN PUUTTUU IHMISTEN LASTEN PAKKO HUOSTAAN OTTOON KASVATUKSEEN.

    • Anonyymi

      PUOTI-PUKSU ALAHAN KALPPIA REENIN PANKKIIN SATASTA EHTIMÄÄN JA IHAN PIKKU NEUVO : PUHUKAA, LUVATKAA VÄHEMMÄN JA TEHKÄÄ ENEMMÄN

    • Anonyymi

      ON AIKOIHIN ELETTY VOI JESSUS TOLPPATALOSTA TULLU KAKARATARHA JOTA JOHTAA MANSEN BARBY DEMARIEN KAKARA, PUOTI-PUKSU. TUO SIIVAPYÖRÄ VORTSON KÄYVÄ KOTKOTTAA KU POSSUU PITTÄÄ RILLATA AHJOSSA BÄRTYT ON NOUS VIIKOLLA SITÄ EI ITUHIPIT JA DEMARIT MIÄREE MITTEE SYÖN. SYÖN HYVEE PAREMPOO PASKANNAN PUHUN PASKOO KUN TUKI TAKIAISET.

    • Anonyymi

      Virossa yksi uskalti sanoa mitä maailmalla tosissaan ajatellaan Marinista!

    • Anonyymi

      jepulis

    • Anonyymi

      Totuus ei pala tulessakaan. Sanna tyttösen täytyy muistaa tämä asia.

    • Anonyymi

      Mariinin "osaamisesta "ja toimimisesta ihmisten parissa voidaan olla hieman mieltä jos toista. " Hei, käteisellä vai kortilla, 19,50, kiitos, hei."
      Jos tuolla työkokemuksella ja ihmisten parissa kommunikoimisella saavutetaan pääministerin vakanssin valmiudet Suomessa, niin kyllähän virolaisilla pitää tason olla todella kehveliä.

      • Anonyymi

        Niin...en minä ainakaan mitään kaupan kassaa päästä hoitamaan raha asioitani
        Käsittämätöntä että Suomessa pääsee pääministeriksi ilman haastatteluja/soveltuvuustestiä ja työkokemusta,ei yritysmaailmassa tulisi kuuloonkaan.


    • Anonyymi

      Onkos se katkeruus kitkerääkin vai vieläkin kitkerämpää kateutta?

    • Anonyymi

      Kauan aikaa sitten demarit löysivät Töölönlahden rantakaislikosta mädän sorsan ja tekivät siitä vieä pääministerin. Loppu on historiaa.

      • Anonyymi

        Heippa pölvästi , en kommentoi ketään tuon ajan poliitikkoa , mutta kyllähän silloin Suomessa oli joku "ROTI" ja järjestys , tämä nykyinen lättähattu-hallitus on täysin kuutamolla , ja piste.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heippa pölvästi , en kommentoi ketään tuon ajan poliitikkoa , mutta kyllähän silloin Suomessa oli joku "ROTI" ja järjestys , tämä nykyinen lättähattu-hallitus on täysin kuutamolla , ja piste.

        Vanhaan hyvään aikaan Kekkonen iski nyrkin pöytään ja kirosi, SAATANAN TUNARIT. Siinä demarit lakosivat polvilleen ja anoivat armoa.


    • Anonyymi

      Minuakin alkoi pörisyttämään, kun söin lautasellisen hernekeittoa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe