Milloin ekan kerran?

Anonyymi

Minkä ikäisinä ensi kerran ajoitte karvat alapäästä veks? Oletteko sen jälkeen kasvattaneet takaisin?

10

786

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kasvatin heti 18 vuotiaana tissit poskeeni.

  • Anonyymi

   Sillon ku ne alkas kasvaa. Sen jälkee ne on ollu vaihtelevasti, ei mitää, siistitty eri tavoin ja joskus harvemmin kaikki tallella. Tästä jo aikaa monen monta vuotta.
   (M)

  • Anonyymi

   Kokeilumielessä kun olin 38 ja lähdössä nakurantaan. Ja koukkuun jäin koska farkkujen kangas hieroi munaani niin ihanasti ja aurinko, tuuli ja vesi tuntui paljon enemmän. Sen jälkeen en ole kasvattanut takaisin.

   • Anonyymi

    Viime kesänä! Oltiin kaveripariskunnan kans mökkireissulla (kaikki /- 25v) ja siellä päädyttiin yhteissaunaan. Toisen pariskunnan naisella oli kokonaan posliiniksi ajeltu pillu, huomasin kuinka mieheni kiinnitti siihen huomiota ja useaan kertaan vilkuili sitä sopivalla hetkellä.
    Kotona sitten viikonlopun jälkeen tuli puheeksi tuo yhteissaunominen niin kysyin että taisit huomata että Saija oli ajellut karvat pois ja mitä olit mieltä siitä. Mieheni sanoi tykänneensä näkemästä ja oli aikonutkin jossainvaiheessa ehdotella minulle posliinin kokeilua. Päädyin sitten jonkun päivän päästä kokeilemaan ja ajoin posliinin, hieman oudoltahan se tuntui ja näytti. Kesän pidin karvattomana mutta syksyn tullen palasin perinteiseen tyyliin, ehkä minulle sopivampi aikuinen tyyli.


  • Anonyymi

   15 vuotiaana kun alkoi olla jo melko pusikko kullin juuressa, niin päätin kokeilla ajella ne pois ja sehän tuntui paljon mukavempi niin, sen jälkeen ajellut säännöllisesti nyt 17v.

  • Anonyymi

   Menetin karvoitukseni etelän lomamatkalla eka kerran. Mukana oli kokouikkarit, eikä sellaisia siellä kukaan käyttänyt. Rantakadulla ostoksille, mutta pöheikköni kurkisteli bikinejä sovittaessani aina pöksyosan sivuilta.
   Myyjä opasti läheiseen parturi "Salooniin", ja nolosteluistani huolimatta menetin siellä ekakerran karvoitukseni. Alluksi posliinina tuntui oudolle, mutta mieskaveri tykkäsi.

   Sittemmin pöheikkö lähtee aina keväällä ja syksyn mittaan saa taas kasvaa. Iho-ongelmia ei ajelujen jälkeen ole ollut ja kesällä on kiva ottaa aurinkoa ja saada tasainen rusketus ilman mitään rajoja.

   • Tykkäävätkö naiset karvattomista miehistä, itse olen usein karvaton posliini, minusta naisella pieni karvakolmio on vallan kiihottava jo ajatuksenakin(mies 53v)


  • Anonyymi

   Kun tytöllä alkaa karvat hieman kasvaa ne ovat somat, mutta niin pian kuin ne muuttuvat pöheiköksi, posliini on nätimpi. Muotoilemalla ei voi saada samaa vaikutelmaa kuin nuorella.

   • Anonyymi

    Sirona pienirintaisena naisena ajelemalla karvat kokonaan pois voin tuon teinityttö fetissin miehelleni tuottaa...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sirona pienirintaisena naisena ajelemalla karvat kokonaan pois voin tuon teinityttö fetissin miehelleni tuottaa...

    Olet suloinen, kun ajattelet toisen ihmisen hyvää.


  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   720
   6816
  2. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   73
   1293
  3. "Haitta-poliitikko" Riikka Purra sai täyslaidallisen yritysjohtajilta

   "Vastuutonta isänmaan vahingoittamista" Useat yritysjohtajat kritisoivat perussuomalaisten maahanmuuttolinjaa. Muun muassa sijoittaja ja yrittäjä Pet
   Maailman menoa
   632
   899
  4. Purra on täysin oikeassa: EU:sta voi ja pitää erota

   Britannialle ei ole koitunut todellisuudessa mitään haittaa siitä, että se erosi EU:sta. Ei ainakaan Maailman Pankin tilastojen mukaan. Erilaiset "asi
   Perussuomalaiset
   173
   842
  5. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   16
   839
  6. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   84
   704
  7. Ohjeita nettideittailun aloittaville

   Voisin kuvitella, että tätä aihetta on palstalla suhteellisen paljon jo käsitelty, mutta en alkanut kaivella mitään arkistoja. Kertokaapa mitä vinkke
   Sinkut
   120
   698
  8. Mies mikä on sun mielestä suurin

   este sille ettei meidän tutustuminen ole edennyt? Ja uskotko vielä että tavataan?
   Ikävä
   49
   666
  9. Kiersin männä keänä entisiä tuttavia etsimässä

   Pitkää Timppaa en löytänyt, enkä myöskään veljeksiä. Härkökankaalla oli joku kone edessä tutkailessani. Kaipa ne entiset tuttavani jossakin siellä ov
   Suomussalmi
   47
   661
  10. Yle-kysely: SDP ohitti perussuomalaiset - Keskusta romahti jo vihreiden taakse

   Ylen tuoreessa kannatusmittauksessa kärkikolmikon kannatuserot kaventuivat entisestään. Kokoomus on ykkössijalla 2,5 prosenttiyksikön erolla SDP:hen.
   Maailman menoa
   165
   661
  Aihe