Magic Wand - mikä malli vallita

Anonyymi

Tuon ilmeisen valmistajan aidon sivun mukaan näyttäisi olevan van kaksi aitoa mallia, johdollinen Original sekä ladattava versio. Ensimmäisessä kaksi nopeutta ja ladattavassa neljä. Laitteen 'peruspäitähän' kait saatavilla varaosina.

Saakohan ladattavan akut tarvittaessa vaihdettua, ehkä pieniä juotoshommia travitsisi tehdä.

Oletettavasti tuo laite värinöiltään soveltuu eturauhasen ulkoiseen hierontaan välilihan päälatä, eräänlaisena Kegelein harjoitteen lisäversioina.

Jokin pienempi ns. matkamalli voisi olla myöskin kätevä, mutta sellaista aitoa ei ole.

- https://magicwandoriginal.com/frequently-asked-questions/

Sitten markkinoilla on paljon eri hintaisia ja hyvinkin edullisia feikki-versioista joiden laadusta on vaikea tietää. Aito on melkoisen hintava.

Ps. Olisi kiinnostava tietää millaista mekkalaa nuo laitteet pitävät, sillä mahdolliismman hiljainen laite olisi toivottavaa.

7

235

  Vastaukset

  • Minä olen käyttänyt sellaista värisevää kuulaa sidottuna kalun alapinnalle.Se ei näy juurikaan ulospäin ja sitä voi surautella ja pitkittää seisokkia vaikka julkisillakin paikoilla.Minullakun on leveäksi topattu perse housuliivien alla ja korseletti sen päällä kalu seisoo vatsaa vasten ylöspäin liivien alla.Triumph ideal kr korseletti on kokoa 110 d ja painavat tissit.Olen kirppareillakin ollut sovittamassa liivejä ja suristellut samalla.Aika huikea tunne on jutella liiveistä myyjän kanssa ja samalla on siinä aivan orgasmin reunalla.Muutaman kerran on orgasmikin tullut siinä liivit päällä seisoessa,samalla kysellyt josko tissiliivit näyttävät sopivilta.Ehkä siinä on puhe katkennut hetkeksi kun spermaa on suikinut liivien alle,en pysty puhumaan normaalisti kun tulee orgasmi. Joskus taas on onnistanut levarilla ja polvillaan kuula kalussa väristen on saanut kalua suuhun ja spermaa nieluun.Mahtava orgasmi siitä tulee!

   • Sulla nyt ei ole ihan kaikki inkkarit kanootissa ... yläkuulassa ei näemmä mikään värise tajuamatta edes mihin avaukseen on skeidaansa tunkemassa :/


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sulla nyt ei ole ihan kaikki inkkarit kanootissa ... yläkuulassa ei näemmä mikään värise tajuamatta edes mihin avaukseen on skeidaansa tunkemassa :/

    No voi anteeksi,enhän voinut tietää että haluat tuota hierontalaitetta käyttää vain "kipeytyneiden" lihasten huoltoon.Siihen varmaan ihan hyvä.Jotenkin tuo ajatus lähti laukalle kun olitkin kirjoittanut osioon seksi ja seksivälineet.Joten pois seksi mielestä sitten,ja hyvää joulua nyt kuitenkin kuten hyviin tapoihin kuuluu toivotella


   • Liiveissäseisoo kirjoitti:

    No voi anteeksi,enhän voinut tietää että haluat tuota hierontalaitetta käyttää vain "kipeytyneiden" lihasten huoltoon.Siihen varmaan ihan hyvä.Jotenkin tuo ajatus lähti laukalle kun olitkin kirjoittanut osioon seksi ja seksivälineet.Joten pois seksi mielestä sitten,ja hyvää joulua nyt kuitenkin kuten hyviin tapoihin kuuluu toivotella

    Härskin julkisilla fetissi-kekkaloinneillasi e ole mitään tekemistä avauksen asian kanssa, vai onko luetun ja tekstiyhteyksien sisäistäminen liian haasteellista, yläkuulassa kolisee tyhjyys.

    Jouluista taasen viis, pelkkää tekopyhää massa-businesta.


   • Melkein sata rilaista mallia joista ja joiden laadusta, sekä db-tasosta paha saada selkoa pelkkien tuote-esittelyiden perusteella ... eli melko pitkälle arpomista tuon suhteen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Melkein sata rilaista mallia joista ja joiden laadusta, sekä db-tasosta paha saada selkoa pelkkien tuote-esittelyiden perusteella ... eli melko pitkälle arpomista tuon suhteen.

    Mitäs muuta pitäisi olla kuin tuote-esittely ja kuvat?
    Et kai sinä verkkokaupan romuja muutenkaan pääse hypistelee ennen kuin kotona?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   635
   11262
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   96
   1832