Nyt kun tuntuu että oikeasti kansa alkaa ymmärtään, niin höyryä lisää

Anonyymi

Uutisointia lisää kaikesta edellisistä hallituksista missä Kokoomus ollut mukana ja niiden seuraukset kun tiedetään. Nyt ei pidä Suomen jäädä tuleen makamaan.

Kaikki mitä Orpo sanoo niin pitää heti julkaista. Kaikki mitä kaveri sanoo menee äänissä ja kannatuksessa muiden puolueiden laariin.

Ehkä hiukan mutta ei paljon liioiteltua sanoa että talvisodan henki päälle vihollista kohti, joka nyt Suomelle on Kokoomus edelleen.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taas löytyi komutrolli! Et sitten vielä ole oppinut esiintymään tavalla joka ei paljasta sinua heti kolmannen sanan jälkeen?

      Kokoomus on niitä harvoja puolueita joilla on niin tahtoa kuin kykyä nostaa Suomi ay liikkeen suosta ja pyrkiä parantamaan työllisyyttä uusien työpaikkojen avulla!

      Tuo kun vaatii yritys ystävällisyyttä mitä mikään vasemmiston joukkio ei kykene edes ajattelemaan. He eivät ymmärrä sitä yksinkertaista totuutta, ettei ole mitään hyvinvoinnin näköistäkään ilman menestyvää ja tuottavaa yritysmaailmaa, eivätkä kunnan ja valtion hommat kuulu noihin hyvinvoinnin luojiin koska ne eivät yleensä tuota kassaan rahaa vaan syövät sieltä!

      • Anonyymi

      • Anonyymi kirjoitti:

        No miksi viimeisin hallitus jossa Kokoomus oli mukana tuhosi maasta kokoäivätöitä ja töitä josta saa oikeaa palkkaa?
        Herranjestas. Googleta.

        https://www.google.fi/search?source=hp&ei=9oT_XeefMrKurgSUt5C4Aw&q=google&oq=google&gs_l=psy-ab.3..0i131l2j0l8.2541.3772..4362...0.0..0.62.359.6......0....1..gws-wiz.mWFYHGd8FeY&ved=0ahUKEwjn8vzUwsnmAhUyl4sKHZQbBDcQ4dUDCAY&uact=5

        Kuka teistä tietää? Mahdat olla sama komutrolli kuin edellisessäkin!

        En usko sen enempää Kokoomuksen kuin hallituksenkaan muokanneen kenenkään työpaikkaa mihinkään suuntaan.

        Jos jotain syytät työmarkkinoiden "silpoutumisesta" niin ainoa syyllinen on ay liike joka on koko ajan pyrkinyt hankaloitta,maan työllistämistä ja aina pyrkinyt saattamaan yrityksiä ongelmiin toimintansa suhteen.

        Jos olet tuottava firman mies niin varmasti saat ansaitsemaasi palkkaa mutta älä edes katso ay lurjusten suuntaan sillä menestyvä yritys on niille punainen vaate. He kun eivät pidä menestyksestä, koska se laskee heidän kannatustaan.

        Jos aiot vakavasti asioista keskustella niin rekisteröidy ja käytä rekisteröityä nikkiä, se kertoo, että edes hieman luotat omaan näkemykseesi uskaltaessasi julkaista muutoinkin kuin puskasta huutamalla!


      • Anonyymi

        Kokoomus on niitä harvoja eurooppalaisia oikeistopuolueita, jotka ovat valmiita menemään samaan hallitukseen kommunistien kanssa.

        Eli kaikki on kaupan, kun vain hinnasta sovitaan.

        Tällä hetkellä Kokoomus neuvottelee Perussuomalaisten kanssa siitä, että mikä hinta laitetaan oikeusvaltiolle. Kokoomus ei halua myydä sitä, jos ei vastineeksi tule muhkeita verohelpotuksia miljonääreille.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kokoomus on niitä harvoja eurooppalaisia oikeistopuolueita, jotka ovat valmiita menemään samaan hallitukseen kommunistien kanssa.

        Eli kaikki on kaupan, kun vain hinnasta sovitaan.

        Tällä hetkellä Kokoomus neuvottelee Perussuomalaisten kanssa siitä, että mikä hinta laitetaan oikeusvaltiolle. Kokoomus ei halua myydä sitä, jos ei vastineeksi tule muhkeita verohelpotuksia miljonääreille.

        Yleensä hallituspuolueet ovat edustettuina eduskunnassa enkä ole siellä kommunistista puoluetta nähnyt vuosikymmeniin.

        Jos yrität vihjata persujen kommunistisiitisuuteen, niin kovasti saat todistella faktoin ennen kuin edes yritän alkaa sinua uskomaan.

        Vasliitto on SKDL:n eli SKP:n esiliinan repeämisen jakojäännös, se on lähinnä kommunismia eikä nykyinen SDP:kään ole siitä kaukana, mikä on valitettavaa ja osoittaa heidän hädissään luisuneen väärään suuntaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1663
    2. 44
      1003
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      62
      958
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      929
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      898
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      879
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      840
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      785
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      768
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe