Tampereelle Perustetaan WinCapita Museo

Anonyymi

Toivotaan että entiset jäsenet lahjoittavat sinne WinCapita materiaalia. Alkuun on saatu lahjoituksena valuuttakauppaa tekevä robotti, pipsimittari, hius-tupee, esittelyvideoita, mm. WC tilaisuuksista esim. Kouvolan ABC ym. Valokuvia on paljon " matkan varrelta" Thaimaasta, ruotsin mökistä, Oulun vankilan sellistä ym.

17

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      - Eritesellin kopioi pitää ehdottomasti olla.
      - Sallan näköispatsas kun vastaanottaa presidentiltä valkoisenruusun kunniamamerkin kun paljasti konnuuden WC.
      - 5 mopoa,-
      - joulupukin asu,
      - Matemaatikon fläppitaulu ja kuittivihko.
      - Varjopyramidi.
      - Tiina ja Matti istumaan leivättömän pöydän ääressä.
      - Opas käymättömään valuuttakaupaan (alv 10 % ei 400 %)
      - Tietysti pissivä robluuttipatsaan kopio
      - Ropellin pienoismalli, malli EOK
      - Peräkammarin treidaajan parempi polska (CD-levy) marssit
      - Vantaan käräjäoikeuden tuomio, kultakansissa
      - Ruututakit, värit kakka ja keltainen
      - Nöttösen mökin pienois mallit, rojut pihalla irroitettavia !
      - Kokoelma käytettyjä Prepaid numeroita (SIM)
      - Tee se itse miehelle pussukka jolla voit matkia Haanukkaan selliä kotona, sisältää kiven, "sitä" itseään ja muuta kivaa
      - Pipsipussin ja vyölaukun yhdistelmä, mukana kalsarit
      - Mandola epävireinen kitara
      - Rahojen takaisin anomus kaavake oikeusministeriölle ja valtiokonttorille
      - Rahalipas, soveltuu kerjäämiseen ja pensarahakolehdiksi
      - Nippu kuitteja, kolme kokoa, pienin tarkoitettu valuttakauppaille, midi toiminimelle ja laatikkomalli oikein ketkuille.
      - Ahtopainemittari jonka viisari ruostunut kiinni, kuitenkin näyttää osto ja myynti toimeksiannot yhtä hyvin kuin silloin kun toimi !
      - WC-tarveastia, huutelu toimii Panaman kanavan vedellä
      - Serveri, mahtava peli, helppo nollata tietokanta poliisin uhatessa
      - Kuuluisa hattu, johon Felix lintu käy tekemässä tarpeensa, tasatunnein
      - Columbo poplareineen kertoo lakoonisesti miksi ei voi olla ponzzi
      - Aasinajaja Pätkä keskimittainen pölpöttää ja myy sähkösopimuksia ja oikeupaikkaa Englanti.
      - Museon kahvilasta ei saa lähdevettä, vain Panaman kanavan parantavaa vettä

    • Mademe Tussaudin vahakabinetin tekemät näköispatsaat professorista, tuomarista ja ministeristä. Nämä ovat ne myyttiset hahmot, jotka olivat tarun klubin jäseninä ja jotka jäsenyydellään vahvistivat klubin legimiteetin. Kukaan ei kuitenkaan ollut heitä nähnyt, mutta taru eli kuin Mustanaamiosta konsanaan.

      • tarun so. tarun mukaan


      • Anonyymi
        Valuuttakauppias kirjoitti:

        tarun so. tarun mukaan

        Näillä perusteltiin klubin rehellisyyttä kun mukana on silmää tekeviä.
        Ei ollut kuin täydellisiä luusereita jotka saavat nyt rahat jopa takaisin.
        Ihmeellinen on Suomen laki ...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näillä perusteltiin klubin rehellisyyttä kun mukana on silmää tekeviä.
        Ei ollut kuin täydellisiä luusereita jotka saavat nyt rahat jopa takaisin.
        Ihmeellinen on Suomen laki ...

        Oikea ja hyvä on laki Suomessa. Omia rahojahan sieltä saadaan takaisin. Huijari sponseilleko olisi pitänyt rahat antaa? Että saisit vähän lohdutusta kateuteesi niin korkoa ei tule pääomalle yhtään ja välttämättä perityt varat eivät riitä täyteen korvaukseen.


    • Anonyymi

      "Tampereelle Perustetaan WinCapita Museo."

      Tuo on kyllä törkeä valhe! Tampereelle on kyllä tekeillä uudet raitiolinjat ja vanhaa Verkatehdasta saneerataan uusiokäyttöön. On siis erinomaisen hieno kaupunki, suosittelen muuttamaan tai edes vierailemaan. Ko. museota on kuitenkin turha etsiä.

      "Näillä perusteltiin klubin rehellisyyttä kun mukana on silmää tekeviä."

      No, eikös siellä ollutkin "silmää tekevää" kuin Vilkkilässä pipoja, siis median, professorien ja tutkijoiden mukaan? MG-Valkku vannoo ja vakuuttaa, että jäsenet olivat köyhiä, typeriä, ahneita ja rikollisia peräkammarinpoikia Lieksan seudulta. Näiden vähäpoikien marssi surkeista ryysyistä rikkauksiin oli alkamassa, mutta marssi kuitenkin loppui kuin kanan lento, koska marssisaappaista irtosi pohja jo ensimmäisessä lampareessa.

      "Ei ollut kuin täydellisiä luusereita jotka saavat nyt rahat jopa takaisin."

      Avaapa vähän tuota väitettäsi. Jos jäsenet olisivat olleet täydellisiä luusereita, miten he saavat jopa rahansa takaisin: kateusko siellä nyt puhuu? Mistä täydelliset luuserit saivat tuhansia euroja sijoitettavaksi törkeään petokseen ja rahankeräysrikokseen? Taisi olla hieman ylimääräistä sukanvarressa, mitä luulet, vai oliko virkamiespuolella luusereiden hyviä tuttuja?

      "Ihmeellinen on Suomen laki ..."

      Niin on. On se merkillistä, että rikoksen uhrit saavat omansa pois. Sopivampaa olisi ollut, jos rikollinen nero esikuntineen olisi saanut pitää rikoksella hankkimansa rahat. On se erikoista, että rikos ei saa kannattaa. Kenellekään.

      "Huijari sponseilleko olisi pitänyt rahat antaa?"

      Kertoisitko tuosta vähän lisää. Tarkoitatko niitä viittä sponsoria, jotka saivat jutussa langettavan tuomion? Ei kai heille todellakaan pitäisi antaa mitään rahaa, kun kaikki rahat on heiltä juuri pyritty saamaan pois.

      Sadat ja taas sadat tavalliset sponssithan olivat syyttömiä mihinkään rikokseen tai huijaukseen, mutta heiltä toki kerättiin rahat pois. Korkein oikeus totesi että Hande huijasi rehellisen tasapuolisesti ja yhtä lailla kaikkia, siis sekä tunkkeja että sponsseja. Sponssit uskoivat Handen satuja, ja tunkit uskoivat sekä Handen että sponssin satuja. Nerous ja Mensan jäsenyys sekä käymätön no-fuckin´-dealing-desk -valuuttakauppa on vaarallinen yhdistelmä väärissä käsissä.

      MG-Valkku yhdessä silloisen ase- ja arpajaisjohdon kanssa totesi ihan aluksi, että valtio ottaa kaikki likaiset ja saastuneet rahat pois ja pitää ne itsellään! Hän muutti kuitenkin lopulta mielipidettään - lakikirjan ensimmäisen kerran avattuaan -, ja totesi että huijareilta palautettavat rahat annetaan takaisin vähäpojille, sillä lain tehtävänä on suojella varsinkin yhteiskunnan tyhmimpiä jäseniä. MG lisäsi, taas useista eri kirjoja avattuaan, että ahneus ei ole rikos, vaan se on pelkästään syntiä!

      "Että saisit vähän lohdutusta kateuteesi niin korkoa ei tule pääomalle yhtään ja välttämättä perityt varat eivät riitä täyteen korvaukseen."

      Onko näin? MG-Valkku sanoi jo aikaa sitten, että kyllä rosvon pitää maksaa korkoa varastamistaan rahoista Lieksan vähäpojille. Veikkasinko väärää hevosta uskoessani MG-Valkkua?

      Toisaalta rahaa on kerätty jo yli 32 miljoonaa, toteaa kaikki media yhteen ääneen, mutta varoja palautetaan vain 20 miljoonaa. Varat kyllä riittää hienosti, mutta valtio pitää itse 12 miljoonaa ilmeisesti sen vuoksi, että Valkun kuvaamilla vähäpojilla ei ole näyttöä rahojensa omistusoikeudesta. Jos raha on vaihtanut omistajaa käteisellä silloisen Esson takahuoneessa, sitä on vaikea todistaa ilman videonauhaa, velkakirjaa tai pankkikuitteja. Yhteys varohin on siis kadonnut lopullisesti, vaikka varoja katsotaan olevan runsaasti.

    • Onhan Tampereella Pispalan haulitorni, Ratinan stadion ja Tillikka. On myös Lenin-museo.

      http://lenin.fi/?page_id=62
      Tampereen Lenin-museo on ollut taloudellisissa vaikeuksia jo vuosia ja yhtenä ratkaisuna on esitetty, että Lenin-museo avaisi pienen Wincapita-osaston ja siten laajentaisi toimintaansa. On jopa ideoitu, että sisäänkäynnissä patterikäyttöinen Lenin viittoilisi kävijöitä vasemmalle ja vastaava Kailajärvihahmo oikealle. Olisi sitten musoekävijän päätös, kumpaa tietä astella, oikeaa vai väärää. Tavallista paremmin asiansa hoitaneet tietysti valitsisivat sen väärän tien.

      Ihmisen muisti on rajallinen ja asiat unohtuvat pian. Museolaitos säilyttäisi Wincapitan parhaan perinteen sukupolvesta toiseen. Olisihan se veikeää, kun ei-asianajaja Pitkänen vakuuttaisi vuodesta toiseen, että mitään rikosta ei tapahtunut, klubin jäsenet vain kadottivat yhteytensä rahoihin. Hanski näyttäisi videolla muistamattomuustemppujaan ja seinillä kävelisivät veikeinä varjokuvia jo ammoin edesmenneet piispat, kenttäpiistat, tuomarit ja valtioneuvokset.

      Näyttelyn nimi pitäisi tietysti olla vetävä: Ryysyistä rikkauteen ja taas takaisin - tositarina peräkammarin poikien suuresta marssista. ;)

      • Anonyymi

        Kuka oli se onneton, joka vuosia sitten väitti pitävänsä nimimerkkiä Valuuttakauppias oikeuden, kohtuuden ja jopa ainoana todellisena Winkkarin jäsenten luku- ja kirjoitustaitoisena ystävänä? Tuo onneton voisi nyt, kaiken tiedon saatuaan, miettiä asiaa uudelleen. Anteeksi ei tarvitse pyytää.

        Avainsanat ovat kiusaaminen ja pilkkaaminen puhtaasti opetustarkoituksessa sekä koulu- ja työpaikkakiusaamis- ja niitä muistuttavat toiminnat. Sama toistuu, onpa kyseessä Winkkarin jäsenet, siviilipalvelusmiehet tai Lieksan seudun peräkammarien perussuomalaiset vähäpojat. Onko jollekin vielä jotakin epäselvää näissä MG-Valkun motiiveissa? Sitähän minäkin: ei voi olla ja koko totuus on nähty.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kuka oli se onneton, joka vuosia sitten väitti pitävänsä nimimerkkiä Valuuttakauppias oikeuden, kohtuuden ja jopa ainoana todellisena Winkkarin jäsenten luku- ja kirjoitustaitoisena ystävänä? Tuo onneton voisi nyt, kaiken tiedon saatuaan, miettiä asiaa uudelleen. Anteeksi ei tarvitse pyytää.

        Avainsanat ovat kiusaaminen ja pilkkaaminen puhtaasti opetustarkoituksessa sekä koulu- ja työpaikkakiusaamis- ja niitä muistuttavat toiminnat. Sama toistuu, onpa kyseessä Winkkarin jäsenet, siviilipalvelusmiehet tai Lieksan seudun peräkammarien perussuomalaiset vähäpojat. Onko jollekin vielä jotakin epäselvää näissä MG-Valkun motiiveissa? Sitähän minäkin: ei voi olla ja koko totuus on nähty.

        Nyt on kyllä niin herkkää uhriutumista, että itketään ääneen yhdessä. ;)


      • Anonyymi
        Valuuttakauppias kirjoitti:

        Nyt on kyllä niin herkkää uhriutumista, että itketään ääneen yhdessä. ;)

        Useat ryhmät ovat siis todistettavasti joutuneet MG-Valuuttakauppiaan todellisiksi (epätodellisen) sanakikkailun eli kiusaaminen uhreiksi, joten asiaan ei mitenkään sovellu termi uhriutuminen. Onko MG:n kirjoitusten taustalla halu vaiko pakko, on mahdotonta erottaa ilman tarkempia tutkimuksia.

        Kiusaamista on tunnetusti monenlaatuista, joista verbaalinen, siis henkisen tason kiusaaminen, on yksi. Työpaikoilla ja kouluissa pois-sulkeminen, ryhmästä ulos-jättäminen ja puhumattomuus ovat yhden lajin kiusaamista. Kaikki tämä edellinen siis fyysisestä, vaikkapa tönimisestä, erottaen.

        Varsinkin luonteeltaan herkät ja kiltit ihmiset kärsivät myös verbaalisesta kiusaamisesta. Kiusaaminen on rumaa. Valkku-MF:n kohteeksi ovat joutuneet ainakin tyhmät, ahneet, vähäpojat, peräkammarin pojat, sivarit, köyhät, jonka lisäksi Valkku solvaa myös "väärän" poliittisen kannan perusteella.


    • Anonyymi

      >>> MG lisäsi, taas useita eri kirjoja avattuaan, että ahneus ei ole rikos, vaan se on pelkästään syntiä!

      Kun MG saapui foorumille, hän ei ollut avannut kirjaa. Hänen alkuperäiset oppinsa laista ja uskon asioista olivat peräisin edesmenneeltä mummolta. Niillä ei ole pärjännyt maailmassa kovinkaan mairittelevasti.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe