Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Life is a Bitch

Metallimies

Life is a Bitch

Vaikka sinällään mulla ei olekaan mitään Negativen tuotantoa vastaan, luovia ja osaavia poikia kun ovat..on se silti niin vitun väärin, että ulkonäkö, tyyli ja asenne ovat niitä juttuja joiden ympärille uskalletaan markkinointia alkaa rakentamaan.

tarkoitan sitä, että se musiikki ja musiikillisuus ovatkin ihan toisarvoisia juttuja, siinä missä hilut, meikit ja riikinkukkoryysyt tekevät vuosikymmenestä toiseen käytännössä kenestä tahansa anorektikko-pojasta rock-tähden.

Peilin kääntöpuolella on lukematon määrä vakavasti harrastavia, lahjakkaitakin muusikoita, säveltäjiä ja tuottajia jotka jäävät huomiotta. Koska heillä ei ole rahaa, ulkonäköä, puhumattakaan hysteerisestä teinityttö-fani-armeijasta, jotka kirjaimellisesti elättävät nämä elämäntaparentut ostellen bändikrääsää kaikilla viikkiksillään.

Itse olen jo aikuinen mies, kauan sitten unohtanut ne haaveet jotka ovat liittyneet menestymiseen musiikkimaailmassa. Soitan ja sävellän puhtaasti omaksi ilokseni, en kenenkään rahojen tai maineen ja kunnian takia. En vain pysty ymmärtämään sitä, miten ulkoinen olemus, ja juuri tämä meikki-poika-juttu jaksaa kantaa vuodesta toiseen. Vaan juippi vaihtuu, maalit jää. Ulkonäkö rules, muusta viis. Ihan kuin meidän tehtävämme olisi olla jotain helvetin barbi-mannekiineja värivalojen loisteessa. Ihan kuin musiikilla ei olisi mitään virkaa.

Älkää tytsyt uskoko ihan kaikkea mitä nämä pojat teille puhuvat. Iso osa siitä "ideologiasta" on valmiiksi harjoiteltua sanahelinää jonka on tarkoituksin kolahtaa teihin...

Metallimies

14

1044

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mä vaa...

      Jaa... Musta Negativen jätkät saa meikata ite niin paljon kun haluaa... Mitä välii on et ne meikkaa? Ei se siin musiikkiin vaikuta! Ja sit kaikki saa itse päättäää miten pukeutuukaan... Kaikilla on oma tyylinsä! Negativen kundit on sen löytäny! Ei varmaan kukaan halua että niiden pukeutumis tyylistä valitetaan koko aikaa! Kaikki saavat näyttää siltä miltä itse haluaa!

      • Metallimies

        Kuten jo sanoinkin, mulla ei oo mitään näiden herrojen musiikillista tuotantoa vastaan. Oon aina ollu sitä mieltä että juuri runsaus, eri genret ja valinnanmahdollisuus on musassa just se juttu. Ettei kaikki oo sitä samaa.

        Mut se mun kysymys on edelleen:
        - Miksi edelleen menestyvien bändien ympärillä just nää meikki-riepu-jutut ovat vuosikymmenestä toiseen SE juttu?

        - Koitappa vetää pillifarkut jalkaan, kasvattaa kunnon ruoskafleda ja mennä kerhotalolle vetämään timmi speedmetal-keikka. Montako teiniä seuraa tapahtumaa? (0)

        En mä tiedä, voisko se olla se -et jos nää tyypit edustaa jonkuntyyppistä anti-mies-ilmentymää..voisko se olla sen menestymisen takana? Se että sellanen tyypillinen mies ei yksinkertaisesti vaan pure nykynuoriin? Yliajetun feminismin ensimmäisiä sivuoireita...

        Metallimies


    • Apilankukka

      Minun mielestäni Jonne Aaron ja muut Negativen pojat ovat todella lahjakkaita sekä erittäin HYVIÄ SEKÄ USKOTTAVIA lavaesiintyjiä. Ulkonäkö, sekä pukeutuminen ovat suuri osa glamrockin kulttuuria. Glamrock ei olisi mitään ilman hiluja ja killuttimia näin sanoakseni ;) Mutta se, mikä minulle oikeasti jossain bändissä tai artistissa merkkaa/ saavuttaa huomioni on se, että se ihminen todella osaa laulaa! Minulle ei merkkaa se, miltä he näyttävät, vaan miltä he kuulostavat (En todellakaan väittäisi, että he näyttävät huonolta), mutta joka tapauksessa pukeutuminen tms. on toiseksi jäävä juttu. MUSIIKKI merkkaa!
      En sitäpaitsi usko, että hekään ovat päässeet ulkonäköään valitsemaan, kuten et ehkä sinäkään.

      • Metallimies

        Totta. Mehän olemme sitä miksi synnyimme. Metalli, Punk, Pop, Techno eikä myöskään Glamrock ole sitä miksi me olemme syntyneet. Genret ovat loppupeleissä ihmisten keinoja kategorioitua toisiinsa -ja keino julkituoda omaa asennemaailmaa toisilleen. Jokainen Genre projisoi sitä käsitemaailmaa mihin kannattaja uskoo. Omalla tavallaan.

        Se, että liittää musiikkiinsa visuaalisen sanoman, se on puhtaasti artistin tai bändin itsensä käsissä. Juuri siksi niin moni tähdenlento jää niin lyhyeksi. Koska peruspilari ollaan rakennettu hetken hypen varaan. Ei se Jonne enää 30 vuoden päästä heilu lavalla meikit poskilla pvc pökät jalassa, jos heiluu enää ollenkaan. Jos heiluu, sillä on todennäköisesti parransänki ja elintasopötsi sekä jakkara, vähän niinkuin Samuli Edelman:illa Taatusti lahjakas muusikko silloinkin.

        Metallimies


      • miss26

        mulle on ihan sama meikkaako Jonne (ja muut), mä joka tapaukses tykkään Jonnesta. meikkas tai ei.
        Ja kyl se musta on lahjakas.


    • ngt-fani.......

      pitääkö tätä tulla valittamaa joka vi*un keskusteluu et jos ei miellytä nii ei pakolla! kukaa ei pakota tulla tänne arvostelemaa! ja mulle ainaki musiikki on kaikist tärkeintä vaikka sä väittäisit vaikka mitä muuta... mut ihan miten vaa!

      ku mä aloin tykkää negativest se tapahtu sillee et mun kaveri oli jo jonku aikaa tykänny negativest ja oltii sit niil ja kuunneltii sitä musiikkii! se vaa kolahti heti! ja mä en todellakaa sitä ennen tienny minkä näkösii ne ees on.. tai niitten nimii tai mitää muutakaa!

      • ..............................

        Eikös tänne saa tulla sanomaan omia mielipiteitään vitun pässinkives elä valita...


      • jeppeser
        .............................. kirjoitti:

        Eikös tänne saa tulla sanomaan omia mielipiteitään vitun pässinkives elä valita...

        homoja vaan..


      • Metallimies

        Suo toki anteeksi, että näin moukkamaisesti olen tuppautunut hienolle palstallenne. Koitan samalla tyydyttää tiedonnälkääni, ja myös hieman herätellä niin sinua kuin muitakin hieman pohtimaan sitä, millaisia asioita musiikkibisneksen takana onkaan.

        Itse olen seurannut/ollut mukana menossa jo 20 vuotta. Kyllä siinä ajassa oppii yhtä jos toista siitä mitä on massahypen tuottaminen, millä keinoin, millä fraaseilla ja milloin milläkin keulakuvalla. Resepti on sama.

        Jostain syystä (pre)teen-tytöt ovat olleet kautta aikojen halutuimpia faneja, oli kyseessä millainen projekti tahansa. Miksi? Aikuistuva nuori nainen on hyvin ehdoton omien tunteidensa ja unelmiensa kanssa. Titaaninluja kannatus. Varma ostaja useammallekin albumille. Tuolla kentällä on tänäkin päivänä iso liuta nelikymppisiä (yksinhuoltaja)naisia jotka ostavat kaiken Dingo:on liittyvän tuotannon. Vain koska se oli niin kova juttu silloin kun oli nuori.

        Vaikka itse bändi onkin ollut kuollut ja kuopattu jo kauan, puhumattakaan että niiden matsku olisi nykyisin edes muodollisesti modernia ja kuunneltavaa. Samaa glamrockia sekin, kasarimalliin.

        Muistatko vielä XL5:sen? Se oli tosi iso juttu monelle 10 vuotta sitten. Paljon hiuslakkaa, merkkivaatteita, sinnikäs tanssiope ja timmi tuottaja.

        - Se hype rakennettiin ympärille haastatteluissa joissa esiteltiin jätesäkkejä täynnä keräyspaperia. Päälle ripoteltu ne muutamat fanikirjeet mitä oltiin saatu. "Kyllä me nää kaikki luetaan"

        Nämäkin artistit ELÄVÄT näillä vannoutuneilla kannattajilla. Heidän nykypäivän mahdollisuudet ovat heidän menneisyytensä aikaansaamia.

        Mieti sinäkin kuunnellessas bändin tuotantoa, että sä kuuntelet oikeasti tuotettua kamaa. Se tarkoittaa sitä, että siihen on oikeasti haettu sellaisia asioita joita (mm. sinä) haluatkin kuulla. Sitä musabisnes on. Miellyttämistä keinoja kaihtamatta. Musa on tie kuulijan sieluun. Kaikki sitä kulkevat eivät ole reheellisiä.

        Metallimies


      • Frostfall

        No pitääkö sun tulla valittaa joka vitun keskusteluun, kun ihmiset yrittää keskustella täällä toistensa kanssa.

        Metallimies yrittää vain tehdä teille selväksi pari pikku seikkaa mitä te teini fanittajat ette tiedä.
        Poika bändien kohderyhmänä ovat juuri sinun kaltaisesi teinitytöt, jotka hullantuvat vaikka rasialliseen paskaa jos se on IN.

        Käytte keikoilla, ostatte levyjä, ostatte julisteita ja kaikenlaista muuta hiluvitkutinta mitä vain käteen sattuu tarttumaan. Eikö niin?
        Juuri tämä on se mitä markkinoijat haluavat bändien saavan aikaan. Olette musiikkibisneksen pelinappuloita. He vievät teiltä rahat, jonka jälkeen he vetävät tuotteen eli bändin pois marrkinoilta.
        Se tapahtuu noin parin kolmen vuoden päästä, jolloin te alatte olla jo sen ikäryhmän yläpuolella ja musiikkimarkkinoille on tullut niin paljon uusia bändejä, että lähes kukaan ei enään muista mitään Negatiiveja.

        Metallimies voisi käydä tuolla Antti Tuisku -palstallakin tekemässä selväksi mitä Ana on miehiään, jos katsotaan näitä pintaliitäjiä syvemmälle.


    • masa

      Negativelle tämä teinisuosio on kaksiteräinen miekka. Ilman teinitypyjä se ei olisi päässyt nopeasti pinnalle. Tässä piilee nyt riski. Pikkuneidit nimittäin kasvavat joskus isoiksi neideiksi, mikä tarkoittaa sitä että puberteetin ohittamisen jälkeen on aika jättää taakseen teinimäisyydet, joihin negativekin nykyisin kuuluu, halusi sitä tai ei. Nuoret pojat taas eivät voi digata negativeä, koska silloin koulutoverit leimaavat homoksi. Uusia teinibändejä syntyy jatkuvasti, joten tulevaisuuden teinit pitävät muutaman vuoden päästä negativeä jo vanhana juttuna. Vanhat fanit ovat tuota aikaa jo kasvaneet negative iän ohi, kuka niitä levyjä sitten ostaa? Uutta yleisöä bändin on todella vaikea saada, vaikka ngt:n musiikki kehittyisikin parempaan suuntaan. Rock yleisö ei unohda teinibändin mainetta aivan helpolla. Nykyinen glitter/teini-imago on toisaalta nykyisen suosion aiheuttaja, mutta se myös rajoittaa tulevaisuudessa bändin mahdollisuuksia. Ngt on 2000 luvun dingo. Mitenkäs ngt ei ole ollut otsikoissa äskettäin? Veikkaanpa, että levy-yhtiön sedät käskevät pian poikien taas tuhota hotellihuoneen tai tekemään jotain muuta "rock uskottavaa". Näillä tempauksilla pidetään yllä rokkarille tarpeellista pahan pojan mainetta....melko laskelmoitua.

      Oletteko panneet merkille ngt fanien keskustelujen sisältöä? Niistä tulee oivasti esille fanien arvostuksen kohteet. Musiikilla ei tunnu juuri olevan väliä. Viesteissä keskitytään pääasiassa ulkomusiikillisiin asioihin. Itse musiikki ohitetaan yleensä pikaisesti kertomalla sen olevan tosi hyvää tai parasta. Kuinka suosittu bändi mahtaisi olla jos jonne sattuisikin näyttämään vaikka Pauli Hanhiniemeltä?

      • krista

        Mä kyllä väitän, et Negative ei oo pelkästään teinibändi.. vai eikö tosiaan ole yhtään vanhempaa porukkaa, jotka tykkäis?


    • PiNK91

      NGT on maaaaailmankaikkeuden valovoimaisen uskomattoman PARAZ yhtye ja viä ikusesti!!!! Ja miepäs pääsenkii niitte keiQalle;DD Ja Sööri o paras. SIR CHRISTUS ON KRISTUS ja sillä sipuli.

    • Sini

      Voi helvetti. Anteeks nyt vaa, mut sä oot tommonen saatanan pissis joka pukeutuu missyihin ja keikistelee persettä muille.
      Älä saatana puhu Negativestä tollee! Vittu jos näkisin sut nyt ni sult lähtis pää irti.
      "Siis Sir on tosi ihq heij" Voi luoja.
      HANKI ELÄMÄ JA TOIVOTTAVASTI MÄ EN NÄÄ SUO IKINÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe