Kirkojen omaisuus myyntiin ja rahat köyhille!

Anonyymi

Joku fundis vaahtoaa palstalla että AY-liikkeeltä rahat pois. Että sitä on niillä liikaa, joten myydään koko omaisuus niin saadaan köyhyys pois,kun annetaan tuo rahnat köyhille.

Ei sitten yhtään populistisempaa ideaa ole tarjota? Mennään todella siitä kohtaa yli jossa aita on matalin. Kyseinen kaveri on taatusti äärioikeistolainen, mutta ei tajua että tarjoaa kommunistista "ideaa" talouden "nostoon".

Tätä kun kokeiltiin joskus aikanaan Neuvostoliitossa. Otettiin rikkailta rahat ja kulakeilta lehmät pois. Luultiin että niin koettaa onni ja autuus. Vaan kuinkas sitten kävikään. Tuli konkurssi. Meni omat ja lainatut.

Ei talous hoidu tyyliin "kustaan pakkasella housuun niin tulee hetkeksi aikaa lämmin". Entäs sittenkun se "kusi" ei enää lämmitä ja pakkanen kiristyy? Täytyy olla täysi tampio joka luulee että tälläisellä keinolla "rahat pois AY-liikkeeltä" saadaan tämän maan talous kuntoon.

Se myös ihmetyttää että miksi ei yhtään puhuta siitä, kuinka rikas kirkko on? Kirkkohan on paljon rikkaampi kuin AY-liike, koska sillä verotusoikeus. Mihin tämä seikka uhontui?

Myytäisiin kirkon omaisuus ja jaetaan köyhille? Ei tarkoita vain pääkirkkoa vaan yleensä kaikkia kirkkokuntia lestadiolaisista helluntailaisiin. Kaikkien niiden kiinteistöomaisuus voitaisiin muuttaa rahaksi. Ja raha sitten köyhille.

Mitä eikö tule yhtään hyväksyviä taputuksia fundis-puolelta? Ei vaikka juuri äsken olivat sitä mieltä että AY-liike lihoksi. Eihän Jesseläkään ollut yhtäkään kirkkoa. Ulkona piti messunsa. Kuten vuorisaarnan. Ei siis temppelisaarnan.

Taivasalla hän siis piti raamatun mukaan saarnansa ja väki kuunteli. Missä tai koska Jesse käski rakentaa kirkkoja itseään varten? Ei kai missään. Joten miten olisi jos myytäisiin pois ja rahat köyhille...

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Amerikkalaisilla mormoneilla ja jehovantodistajilla taitaa myös olla aika paljon fyrkkaa. Pitäisiköhän kysyä sieltä?

    • Anonyymi

      Eipä näytä tulevan kommenttia niiltä fundiksilta jotka vaahtosivat tuossa toisessa ketjussa että AY-liikkeen omaisuus pitää myydä pois ja antaa varat köyhille. Mihin ihmeeseen he nyt ovat kadonneet kun pitäisi keskustella samasta aiheesta kirkon kautta? Varsinkin kun kirkko on paljon rikkaampi kuin AY-liike.

      Niin ja niistä kirkon kiinteistöjen käyttötarkoituksista. Esim kirkoista saisi hyviä liikuntatiloja. Kun on katto korkealla, niin olisi hyvä treenata vaikka lento- ja koripalloa noissa tiloissa. Ynnä keihään ja moukarinheittoa pressuun.

      Herätysliikeiden tiloista saisi vaikka paini-, puntti- ja nyrkkelykämppiä monelle paikkakunnalle. Plus pikku hotelleja ja ravintoloita, joissa voisi tarjota edullisesti sapuskaa majoitusta ja sapuskaa vähävaraisille. Näin syntyisi työpaikkojakin.

    • Anonyymi

      Kaikki "hyväntekeväisyys " tulee kieltää, koska se palvelee vain sisäpiiriä.

    • Anonyymi

      Ei kai näiltä fundamentalistisilta "rahat pois AY-liikkeeltä" kaltaisilta älyllisiltä alisuorittajilta muuta voi odottaakaan. Heidän katsantokannan mukaanhan kaikki heidän kanssaan eri mieltä olevat on ateistis-kommunistisia homoevokkeja jotka haluavat vain laillistaa islamistiterrorismin Suomessa.

      • Suomi on vielä demokraattinen ja lakiin perustuva maa, eikä fasismiin taipuvilta fundiksilta ole voimia tätä maata horjuttaa vaikka pyrkimys siihen onkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      1992
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1897
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      19
      1587
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1380
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe