Aihealueet

Listaukset

  Nuorten luxuselämä

  Anonyymi

  Katselin tuossa somea ja aloin ihmetellä miten nuo nuoret tuon elämän kustantavat? On kalliita vaatteita, kalliit autot, hienot asunnot ja kalliit kalusteet, paljon ulkomaanmatkoja, hienoja ravintola-iltoja kalliinpuoleisine ruokineen ja juomineen ym. Ei tuommoinen voi millään olla mahdollista millään lähihoitajan palkalla...? Velaksi eletään vai joku muu maksaa kaiken?

  3

  <50

   Vastaukset

   • Sugar daddy hoitaa rahoituksen.

   • Riippuu vähän, mitä tarkoitat nuorilla. Jokatapauksessa edustavat hyvin pientä osaa nuorisosta. Aina on ollut varakkaan perheen lapsia, joilla on kaikkea.

    Jos taas sinulle nuoret sisältää melkein kolmikymppisiäkin (alaikäiset ei osta asuntoja yleensä), laske joukkoon mukaan hyville tienisteille aikaisin päässeet menestyjät. Yhteiskunnassa aina jonkinmoinen määrä sellaisiakin on.

    • Some nyt aina on mitä on. Tietysti kaikista luksuspostauksista saa helposti kuvan, että elämässä ei muuta olekaan, mutta kyllä sellaiset matalammalla kynnyksellä lähtee kateellisten kommentoitavaksi kuin ne kymmenen tunnin työpäivät, jotka niiden rahoittamiseen joutuu tekemään.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   SEISKA.FI

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    226
    10822
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    263
    5501
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    73
    995