Aihe

Ruoka loppunut ja hamppareita syödään

Anonyymi

Täällähän aina villit huhut liikkuvat ja elävät, tyhmien keskuudessa ja uskottavina tarinoida. Jos Kaislassa ja tk:ssa ruoka ei riitä, niin miksi ihmeessä sitten hamppareita tarjotaan? Eikös sekin ole ruokaa, ja mistä se hankitaan? Jos on tietoa tämmöisestä, niin kai sitä tietoa on sitten enemmänkin, eli kuka ne hankkii ja mistä, Kemaliltako ne tulee, vai mistä ja kuka ne sitten maksaa. Olisi kiva saada vastauksia väittämän esittäjältä, sitten kun hän on seuraavan kerran hereillä ja tajuissaan ilman huuruja. Jos tämmöinen ongelma olisi oikeasti olemassa, niin kyllä siitä tietoa olisi tullut omaisilta ja lehdstökin olisi asiasta kirjoittanut. Oletan, että joku huumehörhö on jäänyt ilman meidän kaikkien muiden maksamaa ilmaista ateriaa vaille käytöshäiriöiden vuoksi ja nyt sitten täällä purkaa itseään.

8

195

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen työskennellyt ko. tk:ssa ja irtisanoutunut juuri sen takia että pitää olla hiljaa ettei asiat vuoda julkisuuteen. Ettei vain Sysmän maine himmene.
   Ei Kaisla ja tk ole lintukotoja kuten kunnan johto antaa ymmärtää ja ainakin Kaislasta on tehty tutkimus pyyntö valviraan.

  • Anonyymi

   Olin v. 2018 joulun Sysmän tk:ssa potilaana ja rehellisesti voin sanoa etten edes sota-aikana ole syönyt aattona niin pientä jouluateriaa kuin tk:ssa sain puuroa oli vain pari lusikallista ja mustikkakeittoa oli loraus lisukkeena pari ohutta leipäviipaletta ohuet kinkku viipaleet päällä. Kysyin hoitajalta että tässäkö kaikki? niin hän itkien kertoi että siinä on kaikki jouluruoka.
   T: E.H

   • Anonyymi

    Tässähän tämä ulkoistaminen juuri näkyy kaikessa säästetään hoitajissa ja ruuassa että omistajille jää maksimi katteet eihän se hoito ja ruoka olekkaan päätarkoitus vaan maksimi tuotto !


  • Anonyymi

   Minä en ainakaan söisi pulituurilla kyllästettyjä hamppareita!

   • Anonyymi

    Hämärä peräistä touhua tuppukylässä, vaikka lanttulaatikkoa saa halvalla kaupasta?


   • Anonyymi

    Pulituuri- ja oksalakasta erotettiin kitiini laittamalla kaksi ruokalusikallista suolaa puolen litran lakkapulloon. Sitten pulloa ravistettiin, kunnes suola sitoi kaiken kitiinin pullon puhjalle ja juoma oli valmis nautittavaksi. Toimii vieläkin mutta lakka on lähes viinan hintaista. Menestyksekästä kokeilua.
    T. Maastokemisti


  • Anonyymi

   Veroparatiisi sijoitusrahastojen omistamat Suomalaiset terveydenhoito yritykset tekevät rahaa tarjoamalla terveydenhoito ja hoivapalveluja kunnille "hyvä-veli polkuhinnoilla" voittaakseen "kilpailutukset". Kilpailutuksen voiton jälkeen alkaa toiminnan "tehostaminen" joka tarkoittaa Suomeksi - pienempiä neliöitä, vähempää ja heikommalla osaamisella sekä olemattomalla moraalilla varustettua terveydenhoito ja hoivahenkilökuntaa, pienempiä ruoka-annoksia, vähemmän ulkoilua ja virikkeitä, hoitovirheitä, ennenaikaisia kuolemia ELI suurempia voittoja hoivafirmojen omistajille ja ehkä jopa pienempiä hoivakustannuksia Sysmän kunnalle eli kunta karsii menoja jättämällä lakisääteiset tehtävänsä hoitamalla - kuntalaisten henki ja hyvinvointi ei merkitse kunnanjohdolle yhtään mitään. Ankeuttaminen ja konsulttien hupiprojektit menee kaiken edelle. Ja meininki on täysin sama myös opetuspuolella. Epäpätevät opettajat "opettaa" lapsia työmaakopissa.

  • Anonyymi

   Hartolalaisetko täällä kateuksissaan trollaa?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11877
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   2779
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2093