Ostoskylä raitti

Anonyymi

Surkea tilanne Raitissa kuka enää sieltä vuokraa tiloja. Raitti shop lopetti, Iittala lopettamassa kun joutuisi alkaa maksamaan vuokraa. Monet liikkeet annettu halvalla tai ilmaiseksi olla että näyttäisi paremmalta, Kalajoen päättäjät taitaa vahvasti olla mukana. Aikoinaan rakennettiin eräälle rättikaupalle Meinalaan liiketilat, tappiota siitä tuli kun konkurssin teki. Oli hienoa jos kaupunki tukisi kaikkia yrittäjiä samalla tavalla.

65

1068

  Vastaukset

  • Kommarit tulloo, helemat paukkuu.

  • Olipa kerran köyhyysongelma. Maassa oli paljon köyhyyttä, koska moni ihminen sai työstään vain hyvin pientä palkkaa ja olipa jotkut jopa kokonaan ilman työtä.

   Kansalaiset pohtivat päänsä puhki, mitä voisi tehdä ongelman ratkaisemiseksi.

   ”Minä tiedän!” huudahti Lottovoittaja. ”Olen ratkaissut itse oman köyhyysongelmani ja osaan neuvoa muillekin, miten sen voi tehdä. Ratkaisu on hyvin yksinkertainen: täytä lottokuponki ja palauta se kioskille tai pelaa lottoa netissä. Pelaamalla voitat. Se on helppoa eikä maksa paljon.”

   ”Ei, ei, ei!” huusi Kapitalisti. ”Ei köyhyysongelmaa tuolla tavalla ratkaista. Lotossa ja muissa arpajaisissa on vain yksi tai muutama harva voittaja ja lukemattomien osallistujien pitää pelata voittamatta, jotta yksi voisi voittaa paljon. Antakaa kun kerron, miten köyhyysongelma oikeasti ratkaistaan. Minä olen nimittäin ratkaissut sen omalta osaltani ja voin neuvoa muitakin tekemään saman. Minä perustin oman yrityksen ja palkkasin sinne töihin 50 ihmistä. Tuon yrityksen ansiosta olen rikastunut, ja suosittelen, että jokainen tekee saman.”

   ”Loistavaa!! Hyvä idea!!” huusi koko kansa. Lottovoittaja löi hölmistyneen näköisenä itseään otsaan pudistellen päätään epäuskoisena. ”Kuinka yksinkertaisen nerokasta! Miksi tuollainen ratkaisu ei juolahtanut minun mieleeni?” hän sanoi itsekseen.

   Niinpä sitten joka iikka perusti oman yrityksen ja palkkasi sinne 50 työntekijää ja kaikki rikastuivat ja elivät onnellisina elämänsä loppuun asti.

   Sen pituinen se. Nukkukaa hyvin.

   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jannekejo/240494-kapitalistin-iltasatu-nro-2-koyhyysongelma/

  • Ei todellakaan näytä Raitin tilanne hyvältä. Ilmeisesti vuokralaiset ovat Someron konkurssin jälkeen tajunneet, ettei uppoavaan laivaan kannata jäädä, vaan on yritettävä pelastaa se mitä on pelastettavissa. Sinällään hirveä harmi jos noin hieno rakennus jää tyhjilleen rapistumaan paraatipaikalle 8-tien varteen, mutta jos konkurssipesän hoitaja ei löydä Raitille uutta ostajaa ja pesän varat väistämättä joskus loppuvat,ei muuta vaihtoehtoa jää kuin sammuttaja valot ja sulkea ovet. Keskustan kauppakeskus Merta vetää väkeä ja ilmeisesti tuottaa hyvin, mutta se onkin rakennettu kalajokisten päivittäistavarakaupan varaan, eikä turisteille kuten Raitti. Turisteja käy Kalajoella 4-6 viikon ajan kesällä, jos on lämmin ja hyvä ilma. Kalajokiset asuvat täällä 12 kuukautta vuodessa ja ostavat leipänsä, maitonsa ja vessapaperinsa täällä olevista liikkeistä joka päivä ja joka viikko. Raitti ei tällä hetkellä tarjoa kalajokisille kanta-asukkaille yhtään mitään.

  • Raitti on lähtenyt liikkeelle aivan väärällä ajatuksella. Siellä on olevinaan sellaisia harvinaisia erikoisliikkeitä, joista turisti ostaisi tavaraa huippukalliiseen hintaan. Mutta ei turistikaan aivan tyhmä ole, ei se noilla hinnoilla kovin usein erehdy ostamaan mitään. Kalajokiset on jo ensikäynneillä oppineet, että ei sinne kannata mennä. Ohikulkevat autoilijat sinne pitäisi saada pysähtymään. Nyt sitä ei ole edes yritetty. Pullakahvit on olleet siellä jatkuvasti huippukalliita. Moni käy vilkaisemassa ja menee abc:lle, vaikka sekän ei ole halpa, mutta halvempi kuin raitti. Raitin kohdalla pitäisi olla iso mainos: Munkkikahvit 1 euro. Ja sitten tavallisia kauppoja tavallisilla hinnoilla. Silloin kulkija täydentäisi varastojaan.

  • Kaupunki rakentaa viisi uutta hotellia särkille, niin niiden asiakkaat voi sitten käydä raitissa. Ja rahjankylästä tehdään alikulku suoraan sinne ja optio on himangalle asti. Marinasta tulee kanava purjeveneille suoraan kotipitsan luukulle, venetsiassa on samanlainen. Näillä aluksi kokeillaan sillain säästäväisesti.

   • Kommarit tulloo, helemat paukkuu.


   • Haukkuivat jo puolitoista vuotta sitten että Raitti tulee haukkaamaan paskaa oikein kunnolla, mutta kyllä se siitä vielä nousee. On palkattu nero Raitin puikkoihin, joka nostaa kauppakylän suosta. Asiat kääntyvät parempaan päin. Ja onneksi on rikas rakennuskanta, paljon arvokkaita rakennuksia ja tori. Ajan joka päivä viisi tai kuusi Tapion tuvalta Keskuskariin ja takaisin. Käyn välillä myös Hilmantorilla istumassa, vaikka sataisi tai olisi pakkasta. Olen niin onnellinen. Vaihtoehto olisi ollut hevoskärryaika. Sitä en halua. On vain musta tai valkoinen.


  • Ei olisi tarvinnut olla ydinfyysikko, että ymmärsi kahden ostoskeskuksen mahdottomuuden Kalajoen kokoisessa paikassa. Väestön rakenne, nettikauppa, Ylivieskan läheisyys ja peri Kalajokinen kateus toisia yrittäjiä kohtaan. Tietysti myös Raitin liikkeet kuten Outlet Iittala jne ovat esimerkkejä ylioptimisuudesta sekä tietysti se, että väkimäärä ei vain riitä.

  • ..tuota ei ymmärrä eikä varmaan tunnusta askotit, jormat eikä kitit.. ne juuri oli innokkaimmin laittamassa toisten rahoja raitille ja konkkarakennuttajalle, nyt ei ole kuin kuivat karessiin joutuvat nahat pankkitoimihenkilön huseerauksista.. kyllä kykyhenkilöt osaa ja orpopojat nauraa.. saahan ne isoja kokuspalkkioita pelleilystään

   • Kommarit tulloo, helemat paukkuu!


  • Suomessa valtakunnanpolitiikkaa tehdään seuraavalla tavalla:

   Kansalaiset äänestävät eduskuntavaaleissa.

   Eduskunta valitsee keskuudestaan enemmistöhallituksen.

   Eduskunnassa noudatetaan ryhmäkuria.

   Näinollen hallitus määrää eduskuntaa toisin kuin perustuslain henki edellyttäisi.

   Hallitus ottaa virkamiesten välityksellä vastaan toimintaohjeet elinkeinoelämältä. Nuo toimintaohjeet perustuvat niinsanottuihin talouden realiteetteihin eli elinkeinoelämän omistajatahojen etuihin.

   Hallitus hyväksyttää eduskunnalla elinkeinoelämän omistajatahojen etuja toteuttavat päätökset.

   Koska kansalaisten äänestyskäyttäytyminen eduskuntavaaleissa ei vaikuta pienimmässäkään määrin niinsanottuihin talouden realiteetteihin ja koska nämä viimemainitut määräävät Suomessa toteutettavan politiikan suurista linjoista, tulee johtopäätökseksi vääjäämättä, että äänestämällä ei voi vaikuttaa mihinkään todella tärkeään asiaan eli niihin asioihin, joilla on suuri taloudellinen merkitys.

   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jannekejo/miksi-aanestamalla-ei-voi-vaikuttaa-2/

  • ..tulipa taas orpo olo.. mistähän se johtunee ?.. aikoinaan joku sanoi " pelin politiikkaa"

  • Wittuako walitetta. Eihän se ole teitlä m pois.
   Nimerkki:Konkka kotona

  • Kommarit tulloo, helemat paukkuu!

   • Koitappa lyyä pää ovenpieleen, irtoaisiko sen jälkeen jotain järkevää.


  • Ylihintaiset kaupat eivät usein menesty. Esim. Halpa-Hallista saa samoja tuotteita vieläkin Iittalan putiikkia halvemmalla, vaikka Iittalassa loppuunmyynti 40% alennuksella. Sellainen putiikki joutaakin loppua.

   • Näin on.


  • Kommarit tulloo, helemat paukkuu!

  • Kuka lopulta joutuu maksumieheksi tämän virheinvestoinnin osalta. Konkurssiin mennyt rakentaja firma ei ainakaan maksa mitään takaisin, kun on omansa saanut. Ja ostovoima vähenee rajusti taas viime vuoden lukujen valossa Kalajoen ja koko Kalajokilaakson alueella. Prismakin on kohta historiaa.

  • Kyllä Raitissa voi menestyäkin. Oli lehtijuttu yrittäjistä, jotka kertoi, että hyvin menee. Näkkyy menevän niin hyvin, että liikettä ei tarvitse pitää auki sunnuntaina ja maanantaina. Sunnuntai olisi varmaan se paras myyntipäivä, kun ohikulkevat viikonloppumatkailijat tulisivat ostoksille. Myös kalajokisilla paikallisilla olisi silloin hyvää aikaa viettää kulutusjuhlaa.

  • Nyt äkkiä Raittiin. Oli suuri mainos, että siellä on Tasarahapäivät. Ja netistä löytyy tarjoukset. Täysin surkeata. Muka muutama "tarjous". Saippuanpalakin 15 euroa, pitäskö lähtee katsomaan sopiiko se auton peräkonttiin vai onko mirhamia. Siellähän piti olla uusi päällikkö, joku kehittämsipäällikkö. Eipä näy vielä tulokset.

  • Miksi täällä toivotaan että Raitilla menisi huonosti eikö meidän Kalajokisten paremminkin tulisi kannustaa iloita kun meillä on Hiekkasärkät jota yksityiset ja kaupunki kehittää?

   • No näinpä juuri. Kateus vie kalatkin ja katkeruus ilon. Annettaisiin kannustusta niille, jotka jaksavat ja osaavat. Tätähän kapitalisti ei osaa. Hamuaa vain itselleen.

    Kommarit tulloo, helemat paukkuu.


  • Ei siinä ole kateuden kanssa mitään tekoa, jos esittää kritiikkiä huonoja, kannattamattomia hankkeita kohtaan. Joku joutuu nämäkin sotkut siivoamaan ja maksamaan. Tulee kyllä tällekin Raitin ” unelmalle” kallis hinta.

   • Joutuu? Se on tuloa noille siivoojille, ei kulu. Joku suunnitteli (sai rahaa), rakensi (sai rahaa), käy työssä (saa rahaa), siivoaa (saa rahaa), Lämmittää, sähköistää jnejnejne.. Tuo kaikki on tuloa kaikille noille ihmisille. Ei kulua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joutuu? Se on tuloa noille siivoojille, ei kulu. Joku suunnitteli (sai rahaa), rakensi (sai rahaa), käy työssä (saa rahaa), siivoaa (saa rahaa), Lämmittää, sähköistää jnejnejne.. Tuo kaikki on tuloa kaikille noille ihmisille. Ei kulua.

    Toden totta, siellä on muutamia ihmisiä töissä ja palkkansa saavat. Taitaa olla useitakin johtajia ja kehittäjiä ja hekin saavat palkkansa, ehkä suurenkin. Maksajana on se firma Raitti. Mutta mistä se saa rahat? Täälläkin on väitteitä, että noilta innokkailta muutamilta yrittäjiltä ei ehkä vuokria juuri peritä. Mistä se raha muusta voisi tulla. Omistajana taitaa olla konkurssipesä, jonka rahat tulee pankeilta, vakuutusyhtiöltä, PPO:lta tms. En tiedä totuutta, näitä väitteitä vaan on esillä. Mutta kuinka kauan ne pumppaa rahaa tuonne, jos firma itse ei tuota? Ei ne kyllä itse konkurssiin mene, meiltä se peritään korkeampina vakuutusmaksuina, korkoina yms. Mutta rakennus on komea. On kyllä suuri surku ja häpeä, jos sitä ei saada sellaiseksi, että se vetää lähes kaikki ohikulkijat edes kahville ja sitä myöstä jollekin tarttuu jotain mukaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joutuu? Se on tuloa noille siivoojille, ei kulu. Joku suunnitteli (sai rahaa), rakensi (sai rahaa), käy työssä (saa rahaa), siivoaa (saa rahaa), Lämmittää, sähköistää jnejnejne.. Tuo kaikki on tuloa kaikille noille ihmisille. Ei kulua.

    Rakennusliike ei tieten saanu tarpeeksi rahaa, kun teki konkan saatuaan raitin pystyyn. Vai onkos nyt yhtäkkiä sen ilkeän kapitalistin vika?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toden totta, siellä on muutamia ihmisiä töissä ja palkkansa saavat. Taitaa olla useitakin johtajia ja kehittäjiä ja hekin saavat palkkansa, ehkä suurenkin. Maksajana on se firma Raitti. Mutta mistä se saa rahat? Täälläkin on väitteitä, että noilta innokkailta muutamilta yrittäjiltä ei ehkä vuokria juuri peritä. Mistä se raha muusta voisi tulla. Omistajana taitaa olla konkurssipesä, jonka rahat tulee pankeilta, vakuutusyhtiöltä, PPO:lta tms. En tiedä totuutta, näitä väitteitä vaan on esillä. Mutta kuinka kauan ne pumppaa rahaa tuonne, jos firma itse ei tuota? Ei ne kyllä itse konkurssiin mene, meiltä se peritään korkeampina vakuutusmaksuina, korkoina yms. Mutta rakennus on komea. On kyllä suuri surku ja häpeä, jos sitä ei saada sellaiseksi, että se vetää lähes kaikki ohikulkijat edes kahville ja sitä myöstä jollekin tarttuu jotain mukaan.

    Saisivat edes 1/10 osan vt8 meniöistä käymään niin saisivat 200% laajentaa parkkipaikkoja. Ja menestys olisi taattu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toden totta, siellä on muutamia ihmisiä töissä ja palkkansa saavat. Taitaa olla useitakin johtajia ja kehittäjiä ja hekin saavat palkkansa, ehkä suurenkin. Maksajana on se firma Raitti. Mutta mistä se saa rahat? Täälläkin on väitteitä, että noilta innokkailta muutamilta yrittäjiltä ei ehkä vuokria juuri peritä. Mistä se raha muusta voisi tulla. Omistajana taitaa olla konkurssipesä, jonka rahat tulee pankeilta, vakuutusyhtiöltä, PPO:lta tms. En tiedä totuutta, näitä väitteitä vaan on esillä. Mutta kuinka kauan ne pumppaa rahaa tuonne, jos firma itse ei tuota? Ei ne kyllä itse konkurssiin mene, meiltä se peritään korkeampina vakuutusmaksuina, korkoina yms. Mutta rakennus on komea. On kyllä suuri surku ja häpeä, jos sitä ei saada sellaiseksi, että se vetää lähes kaikki ohikulkijat edes kahville ja sitä myöstä jollekin tarttuu jotain mukaan.

    PPO:TA ei ole olemassakaan.


  • Voisitko kertoa miten muilla Kalajokisilla virmoillamenee ?Kun tunnut tietävän kaikkien virmojen kannattavuuden?

  • Toivotaan, että Raitti tulee mahdollisimman pian myyntikuntoon ja sinne tulee uusia ja mielenkiintoisia liikkeitä ja toimintoja. On kaikkien kalajokisten etu, että hommat pelittävät, ja elleivät pelitä, laitetaan pelittämään. Täällä kyllä kaikenlaisia "asiantuntijoita" räksyttää, mutta näin se markkinoilla menee. Suunsoitto kertoo vain kirjoittajan omasta henkisestä tasosta.

   • Tuota on syytä toivoo. Mutta pikkusen huolestuttaa, kun ei ole vielä menny kaupaksi, vaikka hinta on vain 6,1 miljoonaa. Senhän piti olla huippukiinnostava kohde ostajille.Mutta ei tuossa taida tarvita kuin pienen taskulaskimen, kun selviää, että aika kova pitää olla neliövuokra, jotta edes rakennuksen juoksevat kulut ja pääoman korkokulut peittyvät. Sijoittajat myös taitavat odottaa, että sen lisäksi tulisi tuottoakin. Vaikea yhtälö.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuota on syytä toivoo. Mutta pikkusen huolestuttaa, kun ei ole vielä menny kaupaksi, vaikka hinta on vain 6,1 miljoonaa. Senhän piti olla huippukiinnostava kohde ostajille.Mutta ei tuossa taida tarvita kuin pienen taskulaskimen, kun selviää, että aika kova pitää olla neliövuokra, jotta edes rakennuksen juoksevat kulut ja pääoman korkokulut peittyvät. Sijoittajat myös taitavat odottaa, että sen lisäksi tulisi tuottoakin. Vaikea yhtälö.

    Ensin täytyy saada toimintaa ja vuokralaisia, vasta sitten tehdään kauppoja.


   • Ne jotka sijoittivat tuohon RAittiin, mistä järjenjuoksusta se kertoo.


  • Seksivälinekauppa, jossa myös vuokrattavia (robotti)seksinukkeja tuntihintaan. Pano paikanpäällä tai kotiinkuljetuksella. Taattu menestys. Viagrat kaupanpäälle.

   • Tai jospa tuohon perustettaisiin ihan aito bordelli? Thaikkuja, virolaisia ja venäläisiä tyttöjä myymään vartalonsa käyttöoikeutta määräajaksi. Eli puhtaasti kropan vuokraustoimintaa ja palvelusten myyntiä. Repertuaariin voisi lisätä myös pari ronskimpaa neitokaista Nigeriasta. Ja toki Raitti voisi tarjota vuokralle pieniä huoneita sänkyineen paikallisille yksityisyrittäjille. Suosio ja menestys olisi 100 % varmaa ja taatusti useampi ohikulkija poikkeaisi liikekeskuksessa kuin nyt. Itseasiassa ei kannattaisi enää edes puhua liikekeskuksesta, vaan hyvinvointikeskuksesta, niin valtava hyvinvointia lisäävä vaikutus tuolla olisi. Tässä liikeidea vapaasti toteutettavaksi ennakkoluulottomalle ja rohkealle pisnesmiehelle tai -naiselle. Yrityksen nimi ehkä kannattaisi muuttaa, esim. Rako, Reikä tai Römpsä voisivat olla toimivia. Slouganiksi: "Poikkea Reiälle, niin taas jaksat", "Rako, mikä ihana syy", "Römpsä, huoltaa ihmisiä".


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tai jospa tuohon perustettaisiin ihan aito bordelli? Thaikkuja, virolaisia ja venäläisiä tyttöjä myymään vartalonsa käyttöoikeutta määräajaksi. Eli puhtaasti kropan vuokraustoimintaa ja palvelusten myyntiä. Repertuaariin voisi lisätä myös pari ronskimpaa neitokaista Nigeriasta. Ja toki Raitti voisi tarjota vuokralle pieniä huoneita sänkyineen paikallisille yksityisyrittäjille. Suosio ja menestys olisi 100 % varmaa ja taatusti useampi ohikulkija poikkeaisi liikekeskuksessa kuin nyt. Itseasiassa ei kannattaisi enää edes puhua liikekeskuksesta, vaan hyvinvointikeskuksesta, niin valtava hyvinvointia lisäävä vaikutus tuolla olisi. Tässä liikeidea vapaasti toteutettavaksi ennakkoluulottomalle ja rohkealle pisnesmiehelle tai -naiselle. Yrityksen nimi ehkä kannattaisi muuttaa, esim. Rako, Reikä tai Römpsä voisivat olla toimivia. Slouganiksi: "Poikkea Reiälle, niin taas jaksat", "Rako, mikä ihana syy", "Römpsä, huoltaa ihmisiä".

    Olet sairas. Huoraaminen on ihmiskauppaa. Nukkebordellit ovat tulevaisuutta. Se silikoni voi olla vaikka koni, eikä kukaan kärsi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olet sairas. Huoraaminen on ihmiskauppaa. Nukkebordellit ovat tulevaisuutta. Se silikoni voi olla vaikka koni, eikä kukaan kärsi.

    Kyseessä olisi mailmanvanhin ammatti.Siitähän olisi tuloja kaupungille jaolisi ympärivuotista.Alvit pitää kuitenkin muistaa maksaa muuten menee hyrskyn myrskyn.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tai jospa tuohon perustettaisiin ihan aito bordelli? Thaikkuja, virolaisia ja venäläisiä tyttöjä myymään vartalonsa käyttöoikeutta määräajaksi. Eli puhtaasti kropan vuokraustoimintaa ja palvelusten myyntiä. Repertuaariin voisi lisätä myös pari ronskimpaa neitokaista Nigeriasta. Ja toki Raitti voisi tarjota vuokralle pieniä huoneita sänkyineen paikallisille yksityisyrittäjille. Suosio ja menestys olisi 100 % varmaa ja taatusti useampi ohikulkija poikkeaisi liikekeskuksessa kuin nyt. Itseasiassa ei kannattaisi enää edes puhua liikekeskuksesta, vaan hyvinvointikeskuksesta, niin valtava hyvinvointia lisäävä vaikutus tuolla olisi. Tässä liikeidea vapaasti toteutettavaksi ennakkoluulottomalle ja rohkealle pisnesmiehelle tai -naiselle. Yrityksen nimi ehkä kannattaisi muuttaa, esim. Rako, Reikä tai Römpsä voisivat olla toimivia. Slouganiksi: "Poikkea Reiälle, niin taas jaksat", "Rako, mikä ihana syy", "Römpsä, huoltaa ihmisiä".

    Mahtava idea vetäjäksi kulttuurineuvos Veijo Baltzar niin valtiovalta voi myöntää tukea toimintaan!


  • Särkillä asuu muutama sata ihmistä ympäri vuoden, kesäsesonki kestää niin vähän aikaa eikä ne tuhlaa kalliisiin tavaroihin mitä netistä saa puolet halvemmalla. Kyllä tyhmempikin ymmärsi että ei tuu menestymään liikkeet Raitissa. Kalajoen keskustasta lopettanut ärrä, kultasepänliike, lopettamassa kuparikenkä, kippolan sähköliike sekä huhujen mukaan kangaskauppa sekä kirjakauppa. Tämä tilanne ei vain Kalajoella myös monella toisella paikkakunnalla,pienyrittäjien kivikaupat ei pärjää enää isoille nettikaupoille.

   • Asia on juuri näin.
    Kerroppa tuo Kati Peltomaallekin ja Arvon hallitusherroille.
    Arvo on sijoitettut auringonlaskun tuotteisiin. Seiniin, maanrakennukseen, kaivannaisiin. Sijoittanut kun olisi pitänyt myydä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Asia on juuri näin.
    Kerroppa tuo Kati Peltomaallekin ja Arvon hallitusherroille.
    Arvo on sijoitettut auringonlaskun tuotteisiin. Seiniin, maanrakennukseen, kaivannaisiin. Sijoittanut kun olisi pitänyt myydä.

    Toivottavasti arvo menee myös konkurssiin. Kuolee ja kuopataan.


  • Oulaisissa ulosotto myy yhdeksän liiketilaa käsittävää kauppakeskuskiinteistöä huutokaupalla. Tällä hetkellä korkein huuto on vasta 500 euroa:
   https://huutokaupat.com/1736732

   • Vanha valtaporukka (eivät siis ole enää vallassa, mutta kuvittelevat itse vielä päinvastaista) haluaisivat tukea yrittäjyyttä vielä muutamalla kymmenellä miljoonalla veronmaksajan eurolla. Pitäähän sitä kavereita ja kaverin kavereita tukea toisten rahoilla ja rakennella kaikkea kivaa. Muuten ollaan kohta Alavieska tai Ullava ja heinäsirkat syö kaiken mitä täällä hiekkadyynien päältä löytyy. Kehitystä hei!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vanha valtaporukka (eivät siis ole enää vallassa, mutta kuvittelevat itse vielä päinvastaista) haluaisivat tukea yrittäjyyttä vielä muutamalla kymmenellä miljoonalla veronmaksajan eurolla. Pitäähän sitä kavereita ja kaverin kavereita tukea toisten rahoilla ja rakennella kaikkea kivaa. Muuten ollaan kohta Alavieska tai Ullava ja heinäsirkat syö kaiken mitä täällä hiekkadyynien päältä löytyy. Kehitystä hei!

    toimitus johtaja antoi haastattelun.KORONA VIENYT ASIAKKAAT,eihän siellä ollut ennen koronaakaan asiakkaita,ja liikkeitä lopetti ennen sitä koronaa,mutta nykyään kaikki pannaan koronan piikkin,ennen laitettiin,ilmastonmuutoksen piikkiin,


   • Anonyymi kirjoitti:

    toimitus johtaja antoi haastattelun.KORONA VIENYT ASIAKKAAT,eihän siellä ollut ennen koronaakaan asiakkaita,ja liikkeitä lopetti ennen sitä koronaa,mutta nykyään kaikki pannaan koronan piikkin,ennen laitettiin,ilmastonmuutoksen piikkiin,

    Just samaa aattelin .kaikki vaan nyt koronan piikkiin!


  • Tympeä tää korona-aika. Monille kauppakeskuksille tosi vaikeaa aikaa. Linja-autoyhtiöt, ravintolat yms ovat myös vaikeuksissa. Saa nähdä, miten vakava lama tästä koronasta seuraa....

   • kyllä siinä lehdessä ylivieskan poika puhui pehmosia,muka korona syypää,


  • Selittely kuulostaa lähinnä surkuhupaisalta, jos ei ostoskylä vedä väkeä ja kannata, ei siinä nyt enää koronaa auta syyttää. Näinkö kevyillä eväillä tuo uusi vetäjä kuvittelee nostavansa Raitin kannattavaksi ja vetovoimaiseksi kauppapaikaksi? Mahdoton tehtävähän se on ollut alusta lähtien, sen nyt näkee jokainen, mutta tuollaiselle selittelylinjalle lähtemällä nolaa vaan itsensä.

   • Kyllä hävettää tuon jätkän puolesta. Mutta mitäpä sitä, palkka se hällä juoksee, koronasta huolimatta. Saa nähdä kuinka kauan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä hävettää tuon jätkän puolesta. Mutta mitäpä sitä, palkka se hällä juoksee, koronasta huolimatta. Saa nähdä kuinka kauan.

    Kello käy ja pytingin omistajat joutuvt totisen paikan eteen.


  • Siellä olisi nyt tilaa reilusti Eräänlaisen Oikeustaistelijan "näyttelylle." Ei muuta kuin ukot töröttämään talojen takaa ja konsultti keräyslippaansa kanssa esittelemään kyhäelmiä. Ne 9 panaanilaatikkoakin vois sijoittaa sinne.

   • Mene ja rakenna.


   • Fiduksi veti papparaisella myös R 20/925. Kaikk on mänt.. valtio vei vaimonkin? Ei, minua ei kyllästytä vieläkään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Fiduksi veti papparaisella myös R 20/925. Kaikk on mänt.. valtio vei vaimonkin? Ei, minua ei kyllästytä vieläkään.

    Harmi, meitä kaikkia muita sinä kyllästytät suunnattomasti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Fiduksi veti papparaisella myös R 20/925. Kaikk on mänt.. valtio vei vaimonkin? Ei, minua ei kyllästytä vieläkään.

    Synkkää yksinpuhelua tällä neitillä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Harmi, meitä kaikkia muita sinä kyllästytät suunnattomasti.

    Kirjoita vain omasta puolestasi...sä vaivainen oot mato matkamies maan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kirjoita vain omasta puolestasi...sä vaivainen oot mato matkamies maan.

    Erkillä töissä ei missään myymälöissä,,, eikö tosiaan palkattoman mainosmiehen homma kyllästytä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Erkillä töissä ei missään myymälöissä,,, eikö tosiaan palkattoman mainosmiehen homma kyllästytä?

    Liikealan Ammattilainen tiesi jo alusta pitäen lopputuloksen. Tottakai 4 konkkaa tehnyt kaveri on liikealan ammatilainen.


  • Käyhän siellä asiakkaita.. askotit kyselemässä hintoja mutta eivät osta mitään..

  • Tässäkin Raitin tarussa nähdään että ei vara venettä kaada. Esimerkiksi Tapion Tupa Kalajoella vakavarainen yritys menestyy vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Tietysti auttaa kun palvelu on laadukasta kaikin tavoin. Kuluttajalle helppo valita vanha tuttu majoitus- ja ravintolapalvelu. Ei pysty kilpailemaan uudet yrittäjät, varsinkaan kun palvelut tarjotaan kalliimmalla ja heikkotasoisempana.

   • uudelle toimitus johtajalle ojanperälle on tavoitetta,saada raitti raiteille vaiko nostaa vain palkkaa kolmasvaihtoehtokin on annetaan kunnannalle rasitteeksi koko pulju.


  • Raitin omistajille tulee vielä kylmää kyytiä. Mökki on ollut valmis pari vuotta ja kassa ammottaa tyhjyyttään.
   Kenelle loppujen lopuksi koko tönö jää, ja kuka maksaa viulut.
   Entisen PPO:n omistajat ainakin maksavat nyt kalliisti tohelojen päätöksestä.

   • ...sehän on ollut koko ppo:n jäähyväisten jälkeen yhtä konkkaa ja sama pullero peräsimessä, eipä ollut kovin kaksiset taidot ja tiedot sijoittamisesta, taitaa olla samaa kastia kuin kettutytöt.. kaataa jatkuvasti maitokuppinsa..


   • Anonyymi kirjoitti:

    ...sehän on ollut koko ppo:n jäähyväisten jälkeen yhtä konkkaa ja sama pullero peräsimessä, eipä ollut kovin kaksiset taidot ja tiedot sijoittamisesta, taitaa olla samaa kastia kuin kettutytöt.. kaataa jatkuvasti maitokuppinsa..

    Miksei tuota Arvon kokousta voinut pitää Raitissa kun kerran haluttiin, että kukaan ei ole tervetullut ja mitään omistajien asioita ei käsitellä. Jäsenaloitteita ei kukaan ole voinutkaan tehdä kun ei tiedä milloin aloitteet olisi pitäny jättää.
    Eihän aloitteita ole muutenkaan käsitelty vuosiin.On vain se forresteriukko tuppivyö kireällä selitellyt, että ei tarvitse ottaa kokoslistalle.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vaarallinen neuvo kansalle

   Hätkähdyttävä tieto marjastajille: Jopa yli puolet yksityisteiden rajoitusmerkeistä laittomia – Asiantuntija: "Itse tehtyjä ei tarvitse noudattaa" Ra
   Maailman menoa
   324
   6248
  2. Martinan kunnioitus muita kohtaan?

   Astuu kirkkoon rinnat paljaana . Just ja just peittää nännit. Hirveä myötähäpeä- kuka oikeesti kehtaa muutakuin Martina? Liian lyhyt hame! Ollaan k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   371
   3539
  3. Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

   läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi al
   Perussuomalaiset
   152
   3041
  4. Onko taas Stefulla ja Sofialle tilanne päällä?

   Eilen niin iloisesti kilisteltiin laseja ja tänään ei kumpaakaan näy instassa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1481