Ostoskylä raitti

Anonyymi

Surkea tilanne Raitissa kuka enää sieltä vuokraa tiloja. Raitti shop lopetti, Iittala lopettamassa kun joutuisi alkaa maksamaan vuokraa. Monet liikkeet annettu halvalla tai ilmaiseksi olla että näyttäisi paremmalta, Kalajoen päättäjät taitaa vahvasti olla mukana. Aikoinaan rakennettiin eräälle rättikaupalle Meinalaan liiketilat, tappiota siitä tuli kun konkurssin teki. Oli hienoa jos kaupunki tukisi kaikkia yrittäjiä samalla tavalla.

76

4012

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kommarit tulloo, helemat paukkuu.

    • Anonyymi

      Olipa kerran köyhyysongelma. Maassa oli paljon köyhyyttä, koska moni ihminen sai työstään vain hyvin pientä palkkaa ja olipa jotkut jopa kokonaan ilman työtä.

      Kansalaiset pohtivat päänsä puhki, mitä voisi tehdä ongelman ratkaisemiseksi.

      ”Minä tiedän!” huudahti Lottovoittaja. ”Olen ratkaissut itse oman köyhyysongelmani ja osaan neuvoa muillekin, miten sen voi tehdä. Ratkaisu on hyvin yksinkertainen: täytä lottokuponki ja palauta se kioskille tai pelaa lottoa netissä. Pelaamalla voitat. Se on helppoa eikä maksa paljon.”

      ”Ei, ei, ei!” huusi Kapitalisti. ”Ei köyhyysongelmaa tuolla tavalla ratkaista. Lotossa ja muissa arpajaisissa on vain yksi tai muutama harva voittaja ja lukemattomien osallistujien pitää pelata voittamatta, jotta yksi voisi voittaa paljon. Antakaa kun kerron, miten köyhyysongelma oikeasti ratkaistaan. Minä olen nimittäin ratkaissut sen omalta osaltani ja voin neuvoa muitakin tekemään saman. Minä perustin oman yrityksen ja palkkasin sinne töihin 50 ihmistä. Tuon yrityksen ansiosta olen rikastunut, ja suosittelen, että jokainen tekee saman.”

      ”Loistavaa!! Hyvä idea!!” huusi koko kansa. Lottovoittaja löi hölmistyneen näköisenä itseään otsaan pudistellen päätään epäuskoisena. ”Kuinka yksinkertaisen nerokasta! Miksi tuollainen ratkaisu ei juolahtanut minun mieleeni?” hän sanoi itsekseen.

      Niinpä sitten joka iikka perusti oman yrityksen ja palkkasi sinne 50 työntekijää ja kaikki rikastuivat ja elivät onnellisina elämänsä loppuun asti.

      Sen pituinen se. Nukkukaa hyvin.

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jannekejo/240494-kapitalistin-iltasatu-nro-2-koyhyysongelma/

    • Anonyymi

      Ei todellakaan näytä Raitin tilanne hyvältä. Ilmeisesti vuokralaiset ovat Someron konkurssin jälkeen tajunneet, ettei uppoavaan laivaan kannata jäädä, vaan on yritettävä pelastaa se mitä on pelastettavissa. Sinällään hirveä harmi jos noin hieno rakennus jää tyhjilleen rapistumaan paraatipaikalle 8-tien varteen, mutta jos konkurssipesän hoitaja ei löydä Raitille uutta ostajaa ja pesän varat väistämättä joskus loppuvat,ei muuta vaihtoehtoa jää kuin sammuttaja valot ja sulkea ovet. Keskustan kauppakeskus Merta vetää väkeä ja ilmeisesti tuottaa hyvin, mutta se onkin rakennettu kalajokisten päivittäistavarakaupan varaan, eikä turisteille kuten Raitti. Turisteja käy Kalajoella 4-6 viikon ajan kesällä, jos on lämmin ja hyvä ilma. Kalajokiset asuvat täällä 12 kuukautta vuodessa ja ostavat leipänsä, maitonsa ja vessapaperinsa täällä olevista liikkeistä joka päivä ja joka viikko. Raitti ei tällä hetkellä tarjoa kalajokisille kanta-asukkaille yhtään mitään.

    • Anonyymi

      Raitti on lähtenyt liikkeelle aivan väärällä ajatuksella. Siellä on olevinaan sellaisia harvinaisia erikoisliikkeitä, joista turisti ostaisi tavaraa huippukalliiseen hintaan. Mutta ei turistikaan aivan tyhmä ole, ei se noilla hinnoilla kovin usein erehdy ostamaan mitään. Kalajokiset on jo ensikäynneillä oppineet, että ei sinne kannata mennä. Ohikulkevat autoilijat sinne pitäisi saada pysähtymään. Nyt sitä ei ole edes yritetty. Pullakahvit on olleet siellä jatkuvasti huippukalliita. Moni käy vilkaisemassa ja menee abc:lle, vaikka sekän ei ole halpa, mutta halvempi kuin raitti. Raitin kohdalla pitäisi olla iso mainos: Munkkikahvit 1 euro. Ja sitten tavallisia kauppoja tavallisilla hinnoilla. Silloin kulkija täydentäisi varastojaan.

    • Anonyymi

      Kaupunki rakentaa viisi uutta hotellia särkille, niin niiden asiakkaat voi sitten käydä raitissa. Ja rahjankylästä tehdään alikulku suoraan sinne ja optio on himangalle asti. Marinasta tulee kanava purjeveneille suoraan kotipitsan luukulle, venetsiassa on samanlainen. Näillä aluksi kokeillaan sillain säästäväisesti.

      • Anonyymi

        Kommarit tulloo, helemat paukkuu.


      • Anonyymi

        Haukkuivat jo puolitoista vuotta sitten että Raitti tulee haukkaamaan paskaa oikein kunnolla, mutta kyllä se siitä vielä nousee. On palkattu nero Raitin puikkoihin, joka nostaa kauppakylän suosta. Asiat kääntyvät parempaan päin. Ja onneksi on rikas rakennuskanta, paljon arvokkaita rakennuksia ja tori. Ajan joka päivä viisi tai kuusi Tapion tuvalta Keskuskariin ja takaisin. Käyn välillä myös Hilmantorilla istumassa, vaikka sataisi tai olisi pakkasta. Olen niin onnellinen. Vaihtoehto olisi ollut hevoskärryaika. Sitä en halua. On vain musta tai valkoinen.


    • Anonyymi

      Ei olisi tarvinnut olla ydinfyysikko, että ymmärsi kahden ostoskeskuksen mahdottomuuden Kalajoen kokoisessa paikassa. Väestön rakenne, nettikauppa, Ylivieskan läheisyys ja peri Kalajokinen kateus toisia yrittäjiä kohtaan. Tietysti myös Raitin liikkeet kuten Outlet Iittala jne ovat esimerkkejä ylioptimisuudesta sekä tietysti se, että väkimäärä ei vain riitä.

    • Anonyymi

      ..tuota ei ymmärrä eikä varmaan tunnusta askotit, jormat eikä kitit.. ne juuri oli innokkaimmin laittamassa toisten rahoja raitille ja konkkarakennuttajalle, nyt ei ole kuin kuivat karessiin joutuvat nahat pankkitoimihenkilön huseerauksista.. kyllä kykyhenkilöt osaa ja orpopojat nauraa.. saahan ne isoja kokuspalkkioita pelleilystään

      • Anonyymi

        Kommarit tulloo, helemat paukkuu!


    • Anonyymi

      Suomessa valtakunnanpolitiikkaa tehdään seuraavalla tavalla:

      Kansalaiset äänestävät eduskuntavaaleissa.

      Eduskunta valitsee keskuudestaan enemmistöhallituksen.

      Eduskunnassa noudatetaan ryhmäkuria.

      Näinollen hallitus määrää eduskuntaa toisin kuin perustuslain henki edellyttäisi.

      Hallitus ottaa virkamiesten välityksellä vastaan toimintaohjeet elinkeinoelämältä. Nuo toimintaohjeet perustuvat niinsanottuihin talouden realiteetteihin eli elinkeinoelämän omistajatahojen etuihin.

      Hallitus hyväksyttää eduskunnalla elinkeinoelämän omistajatahojen etuja toteuttavat päätökset.

      Koska kansalaisten äänestyskäyttäytyminen eduskuntavaaleissa ei vaikuta pienimmässäkään määrin niinsanottuihin talouden realiteetteihin ja koska nämä viimemainitut määräävät Suomessa toteutettavan politiikan suurista linjoista, tulee johtopäätökseksi vääjäämättä, että äänestämällä ei voi vaikuttaa mihinkään todella tärkeään asiaan eli niihin asioihin, joilla on suuri taloudellinen merkitys.

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jannekejo/miksi-aanestamalla-ei-voi-vaikuttaa-2/

    • Anonyymi

      ..tulipa taas orpo olo.. mistähän se johtunee ?.. aikoinaan joku sanoi " pelin politiikkaa"

    • Anonyymi

      Wittuako walitetta. Eihän se ole teitlä m pois.
      Nimerkki:Konkka kotona

    • Anonyymi

      Kommarit tulloo, helemat paukkuu!

      • Anonyymi

        Koitappa lyyä pää ovenpieleen, irtoaisiko sen jälkeen jotain järkevää.


    • Anonyymi

      Ylihintaiset kaupat eivät usein menesty. Esim. Halpa-Hallista saa samoja tuotteita vieläkin Iittalan putiikkia halvemmalla, vaikka Iittalassa loppuunmyynti 40% alennuksella. Sellainen putiikki joutaakin loppua.

      • Anonyymi

        Näin on.


    • Anonyymi

      Kommarit tulloo, helemat paukkuu!

    • Anonyymi

      Kuka lopulta joutuu maksumieheksi tämän virheinvestoinnin osalta. Konkurssiin mennyt rakentaja firma ei ainakaan maksa mitään takaisin, kun on omansa saanut. Ja ostovoima vähenee rajusti taas viime vuoden lukujen valossa Kalajoen ja koko Kalajokilaakson alueella. Prismakin on kohta historiaa.

    • Anonyymi

      Kyllä Raitissa voi menestyäkin. Oli lehtijuttu yrittäjistä, jotka kertoi, että hyvin menee. Näkkyy menevän niin hyvin, että liikettä ei tarvitse pitää auki sunnuntaina ja maanantaina. Sunnuntai olisi varmaan se paras myyntipäivä, kun ohikulkevat viikonloppumatkailijat tulisivat ostoksille. Myös kalajokisilla paikallisilla olisi silloin hyvää aikaa viettää kulutusjuhlaa.

    • Anonyymi

      Nyt äkkiä Raittiin. Oli suuri mainos, että siellä on Tasarahapäivät. Ja netistä löytyy tarjoukset. Täysin surkeata. Muka muutama "tarjous". Saippuanpalakin 15 euroa, pitäskö lähtee katsomaan sopiiko se auton peräkonttiin vai onko mirhamia. Siellähän piti olla uusi päällikkö, joku kehittämsipäällikkö. Eipä näy vielä tulokset.

    • Anonyymi

      Miksi täällä toivotaan että Raitilla menisi huonosti eikö meidän Kalajokisten paremminkin tulisi kannustaa iloita kun meillä on Hiekkasärkät jota yksityiset ja kaupunki kehittää?

      • Anonyymi

        No näinpä juuri. Kateus vie kalatkin ja katkeruus ilon. Annettaisiin kannustusta niille, jotka jaksavat ja osaavat. Tätähän kapitalisti ei osaa. Hamuaa vain itselleen.

        Kommarit tulloo, helemat paukkuu.


    • Anonyymi

      Ei siinä ole kateuden kanssa mitään tekoa, jos esittää kritiikkiä huonoja, kannattamattomia hankkeita kohtaan. Joku joutuu nämäkin sotkut siivoamaan ja maksamaan. Tulee kyllä tällekin Raitin ” unelmalle” kallis hinta.

      • Anonyymi

        Joutuu? Se on tuloa noille siivoojille, ei kulu. Joku suunnitteli (sai rahaa), rakensi (sai rahaa), käy työssä (saa rahaa), siivoaa (saa rahaa), Lämmittää, sähköistää jnejnejne.. Tuo kaikki on tuloa kaikille noille ihmisille. Ei kulua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joutuu? Se on tuloa noille siivoojille, ei kulu. Joku suunnitteli (sai rahaa), rakensi (sai rahaa), käy työssä (saa rahaa), siivoaa (saa rahaa), Lämmittää, sähköistää jnejnejne.. Tuo kaikki on tuloa kaikille noille ihmisille. Ei kulua.

        Toden totta, siellä on muutamia ihmisiä töissä ja palkkansa saavat. Taitaa olla useitakin johtajia ja kehittäjiä ja hekin saavat palkkansa, ehkä suurenkin. Maksajana on se firma Raitti. Mutta mistä se saa rahat? Täälläkin on väitteitä, että noilta innokkailta muutamilta yrittäjiltä ei ehkä vuokria juuri peritä. Mistä se raha muusta voisi tulla. Omistajana taitaa olla konkurssipesä, jonka rahat tulee pankeilta, vakuutusyhtiöltä, PPO:lta tms. En tiedä totuutta, näitä väitteitä vaan on esillä. Mutta kuinka kauan ne pumppaa rahaa tuonne, jos firma itse ei tuota? Ei ne kyllä itse konkurssiin mene, meiltä se peritään korkeampina vakuutusmaksuina, korkoina yms. Mutta rakennus on komea. On kyllä suuri surku ja häpeä, jos sitä ei saada sellaiseksi, että se vetää lähes kaikki ohikulkijat edes kahville ja sitä myöstä jollekin tarttuu jotain mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joutuu? Se on tuloa noille siivoojille, ei kulu. Joku suunnitteli (sai rahaa), rakensi (sai rahaa), käy työssä (saa rahaa), siivoaa (saa rahaa), Lämmittää, sähköistää jnejnejne.. Tuo kaikki on tuloa kaikille noille ihmisille. Ei kulua.

        Rakennusliike ei tieten saanu tarpeeksi rahaa, kun teki konkan saatuaan raitin pystyyn. Vai onkos nyt yhtäkkiä sen ilkeän kapitalistin vika?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toden totta, siellä on muutamia ihmisiä töissä ja palkkansa saavat. Taitaa olla useitakin johtajia ja kehittäjiä ja hekin saavat palkkansa, ehkä suurenkin. Maksajana on se firma Raitti. Mutta mistä se saa rahat? Täälläkin on väitteitä, että noilta innokkailta muutamilta yrittäjiltä ei ehkä vuokria juuri peritä. Mistä se raha muusta voisi tulla. Omistajana taitaa olla konkurssipesä, jonka rahat tulee pankeilta, vakuutusyhtiöltä, PPO:lta tms. En tiedä totuutta, näitä väitteitä vaan on esillä. Mutta kuinka kauan ne pumppaa rahaa tuonne, jos firma itse ei tuota? Ei ne kyllä itse konkurssiin mene, meiltä se peritään korkeampina vakuutusmaksuina, korkoina yms. Mutta rakennus on komea. On kyllä suuri surku ja häpeä, jos sitä ei saada sellaiseksi, että se vetää lähes kaikki ohikulkijat edes kahville ja sitä myöstä jollekin tarttuu jotain mukaan.

        Saisivat edes 1/10 osan vt8 meniöistä käymään niin saisivat 200% laajentaa parkkipaikkoja. Ja menestys olisi taattu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toden totta, siellä on muutamia ihmisiä töissä ja palkkansa saavat. Taitaa olla useitakin johtajia ja kehittäjiä ja hekin saavat palkkansa, ehkä suurenkin. Maksajana on se firma Raitti. Mutta mistä se saa rahat? Täälläkin on väitteitä, että noilta innokkailta muutamilta yrittäjiltä ei ehkä vuokria juuri peritä. Mistä se raha muusta voisi tulla. Omistajana taitaa olla konkurssipesä, jonka rahat tulee pankeilta, vakuutusyhtiöltä, PPO:lta tms. En tiedä totuutta, näitä väitteitä vaan on esillä. Mutta kuinka kauan ne pumppaa rahaa tuonne, jos firma itse ei tuota? Ei ne kyllä itse konkurssiin mene, meiltä se peritään korkeampina vakuutusmaksuina, korkoina yms. Mutta rakennus on komea. On kyllä suuri surku ja häpeä, jos sitä ei saada sellaiseksi, että se vetää lähes kaikki ohikulkijat edes kahville ja sitä myöstä jollekin tarttuu jotain mukaan.

        PPO:TA ei ole olemassakaan.


    • Anonyymi

      Voisitko kertoa miten muilla Kalajokisilla virmoillamenee ?Kun tunnut tietävän kaikkien virmojen kannattavuuden?

    • Anonyymi

      Toivotaan, että Raitti tulee mahdollisimman pian myyntikuntoon ja sinne tulee uusia ja mielenkiintoisia liikkeitä ja toimintoja. On kaikkien kalajokisten etu, että hommat pelittävät, ja elleivät pelitä, laitetaan pelittämään. Täällä kyllä kaikenlaisia "asiantuntijoita" räksyttää, mutta näin se markkinoilla menee. Suunsoitto kertoo vain kirjoittajan omasta henkisestä tasosta.

      • Anonyymi

        Tuota on syytä toivoo. Mutta pikkusen huolestuttaa, kun ei ole vielä menny kaupaksi, vaikka hinta on vain 6,1 miljoonaa. Senhän piti olla huippukiinnostava kohde ostajille.Mutta ei tuossa taida tarvita kuin pienen taskulaskimen, kun selviää, että aika kova pitää olla neliövuokra, jotta edes rakennuksen juoksevat kulut ja pääoman korkokulut peittyvät. Sijoittajat myös taitavat odottaa, että sen lisäksi tulisi tuottoakin. Vaikea yhtälö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuota on syytä toivoo. Mutta pikkusen huolestuttaa, kun ei ole vielä menny kaupaksi, vaikka hinta on vain 6,1 miljoonaa. Senhän piti olla huippukiinnostava kohde ostajille.Mutta ei tuossa taida tarvita kuin pienen taskulaskimen, kun selviää, että aika kova pitää olla neliövuokra, jotta edes rakennuksen juoksevat kulut ja pääoman korkokulut peittyvät. Sijoittajat myös taitavat odottaa, että sen lisäksi tulisi tuottoakin. Vaikea yhtälö.

        Ensin täytyy saada toimintaa ja vuokralaisia, vasta sitten tehdään kauppoja.


      • Anonyymi

        Ne jotka sijoittivat tuohon RAittiin, mistä järjenjuoksusta se kertoo.


    • Anonyymi

      Särkillä asuu muutama sata ihmistä ympäri vuoden, kesäsesonki kestää niin vähän aikaa eikä ne tuhlaa kalliisiin tavaroihin mitä netistä saa puolet halvemmalla. Kyllä tyhmempikin ymmärsi että ei tuu menestymään liikkeet Raitissa. Kalajoen keskustasta lopettanut ärrä, kultasepänliike, lopettamassa kuparikenkä, kippolan sähköliike sekä huhujen mukaan kangaskauppa sekä kirjakauppa. Tämä tilanne ei vain Kalajoella myös monella toisella paikkakunnalla,pienyrittäjien kivikaupat ei pärjää enää isoille nettikaupoille.

      • Anonyymi

        Asia on juuri näin.
        Kerroppa tuo Kati Peltomaallekin ja Arvon hallitusherroille.
        Arvo on sijoitettut auringonlaskun tuotteisiin. Seiniin, maanrakennukseen, kaivannaisiin. Sijoittanut kun olisi pitänyt myydä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asia on juuri näin.
        Kerroppa tuo Kati Peltomaallekin ja Arvon hallitusherroille.
        Arvo on sijoitettut auringonlaskun tuotteisiin. Seiniin, maanrakennukseen, kaivannaisiin. Sijoittanut kun olisi pitänyt myydä.

        Toivottavasti arvo menee myös konkurssiin. Kuolee ja kuopataan.


    • Anonyymi

      Oulaisissa ulosotto myy yhdeksän liiketilaa käsittävää kauppakeskuskiinteistöä huutokaupalla. Tällä hetkellä korkein huuto on vasta 500 euroa:
      https://huutokaupat.com/1736732

      • Anonyymi

        Vanha valtaporukka (eivät siis ole enää vallassa, mutta kuvittelevat itse vielä päinvastaista) haluaisivat tukea yrittäjyyttä vielä muutamalla kymmenellä miljoonalla veronmaksajan eurolla. Pitäähän sitä kavereita ja kaverin kavereita tukea toisten rahoilla ja rakennella kaikkea kivaa. Muuten ollaan kohta Alavieska tai Ullava ja heinäsirkat syö kaiken mitä täällä hiekkadyynien päältä löytyy. Kehitystä hei!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanha valtaporukka (eivät siis ole enää vallassa, mutta kuvittelevat itse vielä päinvastaista) haluaisivat tukea yrittäjyyttä vielä muutamalla kymmenellä miljoonalla veronmaksajan eurolla. Pitäähän sitä kavereita ja kaverin kavereita tukea toisten rahoilla ja rakennella kaikkea kivaa. Muuten ollaan kohta Alavieska tai Ullava ja heinäsirkat syö kaiken mitä täällä hiekkadyynien päältä löytyy. Kehitystä hei!

        toimitus johtaja antoi haastattelun.KORONA VIENYT ASIAKKAAT,eihän siellä ollut ennen koronaakaan asiakkaita,ja liikkeitä lopetti ennen sitä koronaa,mutta nykyään kaikki pannaan koronan piikkin,ennen laitettiin,ilmastonmuutoksen piikkiin,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        toimitus johtaja antoi haastattelun.KORONA VIENYT ASIAKKAAT,eihän siellä ollut ennen koronaakaan asiakkaita,ja liikkeitä lopetti ennen sitä koronaa,mutta nykyään kaikki pannaan koronan piikkin,ennen laitettiin,ilmastonmuutoksen piikkiin,

        Just samaa aattelin .kaikki vaan nyt koronan piikkiin!


    • Anonyymi

      Tympeä tää korona-aika. Monille kauppakeskuksille tosi vaikeaa aikaa. Linja-autoyhtiöt, ravintolat yms ovat myös vaikeuksissa. Saa nähdä, miten vakava lama tästä koronasta seuraa....

      • Anonyymi

        kyllä siinä lehdessä ylivieskan poika puhui pehmosia,muka korona syypää,


    • Anonyymi

      Selittely kuulostaa lähinnä surkuhupaisalta, jos ei ostoskylä vedä väkeä ja kannata, ei siinä nyt enää koronaa auta syyttää. Näinkö kevyillä eväillä tuo uusi vetäjä kuvittelee nostavansa Raitin kannattavaksi ja vetovoimaiseksi kauppapaikaksi? Mahdoton tehtävähän se on ollut alusta lähtien, sen nyt näkee jokainen, mutta tuollaiselle selittelylinjalle lähtemällä nolaa vaan itsensä.

      • Anonyymi

        Kyllä hävettää tuon jätkän puolesta. Mutta mitäpä sitä, palkka se hällä juoksee, koronasta huolimatta. Saa nähdä kuinka kauan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä hävettää tuon jätkän puolesta. Mutta mitäpä sitä, palkka se hällä juoksee, koronasta huolimatta. Saa nähdä kuinka kauan.

        Kello käy ja pytingin omistajat joutuvt totisen paikan eteen.


    • Anonyymi

      Siellä olisi nyt tilaa reilusti Eräänlaisen Oikeustaistelijan "näyttelylle." Ei muuta kuin ukot töröttämään talojen takaa ja konsultti keräyslippaansa kanssa esittelemään kyhäelmiä. Ne 9 panaanilaatikkoakin vois sijoittaa sinne.

      • Anonyymi

        Mene ja rakenna.


      • Anonyymi

        Fiduksi veti papparaisella myös R 20/925. Kaikk on mänt.. valtio vei vaimonkin? Ei, minua ei kyllästytä vieläkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Fiduksi veti papparaisella myös R 20/925. Kaikk on mänt.. valtio vei vaimonkin? Ei, minua ei kyllästytä vieläkään.

        Harmi, meitä kaikkia muita sinä kyllästytät suunnattomasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Fiduksi veti papparaisella myös R 20/925. Kaikk on mänt.. valtio vei vaimonkin? Ei, minua ei kyllästytä vieläkään.

        Synkkää yksinpuhelua tällä neitillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harmi, meitä kaikkia muita sinä kyllästytät suunnattomasti.

        Kirjoita vain omasta puolestasi...sä vaivainen oot mato matkamies maan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoita vain omasta puolestasi...sä vaivainen oot mato matkamies maan.

        Erkillä töissä ei missään myymälöissä,,, eikö tosiaan palkattoman mainosmiehen homma kyllästytä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erkillä töissä ei missään myymälöissä,,, eikö tosiaan palkattoman mainosmiehen homma kyllästytä?

        Liikealan Ammattilainen tiesi jo alusta pitäen lopputuloksen. Tottakai 4 konkkaa tehnyt kaveri on liikealan ammatilainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harmi, meitä kaikkia muita sinä kyllästytät suunnattomasti.

        No papparainen, älä vejä herneitä nenääsi, eihän niitä kai jonossa jaetakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No papparainen, älä vejä herneitä nenääsi, eihän niitä kai jonossa jaetakaan.

        Kuule sikiö, kyllä mulla on pappa ikään vielä pitkä matka.


    • Anonyymi

      Käyhän siellä asiakkaita.. askotit kyselemässä hintoja mutta eivät osta mitään..

    • Anonyymi

      Tässäkin Raitin tarussa nähdään että ei vara venettä kaada. Esimerkiksi Tapion Tupa Kalajoella vakavarainen yritys menestyy vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Tietysti auttaa kun palvelu on laadukasta kaikin tavoin. Kuluttajalle helppo valita vanha tuttu majoitus- ja ravintolapalvelu. Ei pysty kilpailemaan uudet yrittäjät, varsinkaan kun palvelut tarjotaan kalliimmalla ja heikkotasoisempana.

      • Anonyymi

        uudelle toimitus johtajalle ojanperälle on tavoitetta,saada raitti raiteille vaiko nostaa vain palkkaa kolmasvaihtoehtokin on annetaan kunnannalle rasitteeksi koko pulju.


    • Anonyymi

      Raitin omistajille tulee vielä kylmää kyytiä. Mökki on ollut valmis pari vuotta ja kassa ammottaa tyhjyyttään.
      Kenelle loppujen lopuksi koko tönö jää, ja kuka maksaa viulut.
      Entisen PPO:n omistajat ainakin maksavat nyt kalliisti tohelojen päätöksestä.

      • Anonyymi

        ...sehän on ollut koko ppo:n jäähyväisten jälkeen yhtä konkkaa ja sama pullero peräsimessä, eipä ollut kovin kaksiset taidot ja tiedot sijoittamisesta, taitaa olla samaa kastia kuin kettutytöt.. kaataa jatkuvasti maitokuppinsa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ...sehän on ollut koko ppo:n jäähyväisten jälkeen yhtä konkkaa ja sama pullero peräsimessä, eipä ollut kovin kaksiset taidot ja tiedot sijoittamisesta, taitaa olla samaa kastia kuin kettutytöt.. kaataa jatkuvasti maitokuppinsa..

        Miksei tuota Arvon kokousta voinut pitää Raitissa kun kerran haluttiin, että kukaan ei ole tervetullut ja mitään omistajien asioita ei käsitellä. Jäsenaloitteita ei kukaan ole voinutkaan tehdä kun ei tiedä milloin aloitteet olisi pitäny jättää.
        Eihän aloitteita ole muutenkaan käsitelty vuosiin.On vain se forresteriukko tuppivyö kireällä selitellyt, että ei tarvitse ottaa kokoslistalle.


    • Anonyymi

      Ostoskylä Raitti haettu konkurssiin 12.10.2020. Mitä jäi käteen tästä reilun kahden vuoden matkasta? Ainakin miljoona velat, Rakennusliike Someron konkurssi ja kymmeniä työttömiä, kaupungilta saamatta jääneet vuokrat, naurettavia selityksiä, turhia toiveita ja toteutumatta jääneitä odotuksia. No, onneksi meille tulee Särkille nyt uusi, hieno Marinan alue, siellä varmaan kaikki menee paljon paremmin!? Eikö niin?

      • Anonyymi

        Toivotaan niin.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4336
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2209
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1724
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1468
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1400
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1195
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe