Kuuluuko Jeesus kaikille ?

Anonyymi

Ehdottomasti kuuluu. Jeesuksen omistamisoikeutta ei ole yhdelläkään uskonnollisella järjestöllä tai edes kirkolla. Jeesus on opettanut aikanaan, ei kuitenkaan raamatussa vaan raamatun uusi testamentti on kirjoitettu hänestä ja hänen teoistaan. Ja kristinuskon alkuvaiheista, jolloin ihmiset tulivat uskoon Jeesukseen. Ei siis Jeesus opeta itse raamatussa vaan hän on keskeinen hahmo raamatussa, johon hänen opetuksiaan on tallennettu tuhansia vuosia ennenkuin oli vielä tietokone tallennuksia tai kirjoituskoneita auttamassa tätä prosessia. Joten yhä varmemmin voidaan sanoa, että kukaan ei tuollaista työtä lähtisi tekemään ihan vain huvin vuoksi, koska siihen kuluva työ on tuhansia kertoja haastavampi ja paljon tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa tutkimustyötä taustalla. Ja tuo tallennus on jatkunut kirjoituksissa myös tuhansia vuosia hänen ylösnousemuksensa jälkeen.

Tänäpäinävä toki nuo ovat saatavilla niin Android laitteille, googlen avulla, tietokoneilla ympäri maailman, nettipalvelimilta, kännyköihin ja älypuhelimiin, tableteihin ja vaikka mihin PDF kirjanakin löytyy. On kuunnelmia, elokuvia, kuuroille ja sokeillekkin omat raamattunsa. Joten raamattua on kyllä saatavilla tänä päivänä kohtalaisen iso annos. Eikä se ole enää vain normaalin paksun kirjallisuuden varassa. Kirjojakin raamatusta on tehty niin kuvakirjoja, pelkkiä tekstikirjoja, uusi testamentti on myös pokkarina, samoin on psalmit ja uusi testamentti ja muut jotka löytyy virsikirjankokoluokassa. Siis biblen lukemiseen ei tarvitse enää olla vain yhtä keinoa. Se on kirjaimellisesti jokaiselle tyylillään saatavilla. Yhtään pois lukematta evankelistoja ja saarnaajia, jotka ovat mediassakin esillä työssään. Yleensä evankelista on sellainen, joka kokee kutsumusta evankelistaksi muttei välttämättä tee sitä palkallisena työnä vaan leipätyönsä hankkii jostakin muualta. Tästä esimerkkinä Ville Turkkinen BB-talon asukas 2019. Joka on töissä Mokialla, mutta pitää tärkeänä ja kutsumuksena evankelistan tehtävää. Hänellä on youtube kanava, josta juuri katsoin viimeisimpänä hänen ja perheensä Israelissa olo videoitaan. Erityisen kiinnostunut tämä evankelista on myös moottoriajoneuvoista ja autoista. On myös tehnyt tekniikka aiheisia videoita kanavalleen. Hänet mainitsin ihan vain siksi, että propsit hänen hommilleen ja tsemppiä koko perheelleen.

No sitten on toki myös niin sanottua gospel musiikkia. Jossa soitetaan hyvää ja taidokasta musiikkia ja sanoissa on sävytettynä lyyristä evankeliumia. Terapia on mm. yksi hieno rock gospel artisti jostain vuosien takaa. Toimi yhdessä vaiheessa Tera nimellä hajoamisensa jälkeen. Mutta paljon enemmän kuitenkin tulee kuunneltua ulkomaisia artisteja tällä osastolla. Siellä tätä lajia kutsutaan lähinnä CCM Contemporary Christian music. Kaikki eivät välttämättä halua erikseen kuuluvan mihinkään genreen, mutta hienoja artisteja sieltä löytyy kyllä monia. Lifehouse on yksi tälläinen joka nyt ei erityisemmin genretä itseään, mutta syvällisistä sanoituksista ja koskettavasta musiikista niitä yhtymäkohtia kyllä on löydettävissä. U2 myös voidaan hyvällä syyllä lukea yhdeksi tälläiseksi, jolla kyllä usko Jumalaan on löydettävissä heidän sanoitusmaailmastaan. No sitten jotain mitä voidaan lukea CCM artisteiksi mainittakoon nyt esim. TobyMac, Jars of Clay, Mercy Me, Chris Tomlin vaikkapa ja Justin Bieberinkin kirkkoon liittyvä artisti ja ylistyskirkko nimeltään Hillsong, joilla on monia vaikuttavia ja koskettavia biisejä plakkarissaan.

Se siitä. Tässä on nyt puhuttu kaikesta mihin Jeesus kuuluu. Jeesus kuuluu leffojen katselijoille, musiikin kuuntelijoille, kahvin juojille, teetä nauttiville. Kyllä Jeesus kuuluu sen lisäksi täysin tavallisille ihmisille ja syntiä tehneille. Tekopyhillekkin Jeesus kuuluu vaikka monesti he eivät löydä syntiä itsestään sen sijaan sitä on löydettävissä kaikista muista senkin edestä. Sillä Jeesus kuuluu kaikille. Jokainen on syntiä tehnyt ja vailla Jumalan kirkkautta.

Jeesus kutsuisi mielellään jopa niitäkin pahantekijöitä, jotka ovat maankuuluissa terroristijärjestöissä ja siellä vannovat kristittyjen tappamista ympäri maailman. Nähtäväksi jää tuleeko Jeesus ilmestymään näillä terroristeille erittäin näkyvällä tavalla niin, että heille jää sijaa kääntymykseen niistä erittäin vakavista ja synkistä ja sairaistakin opeistaan. Heidän sydämensä on täynnä murhamieltä ja sotaisuutta. Toivon ja rukoilen, että Jeesus ilmestyy heille erittäin näkyvällä tavalla ja ihmeellisellä tavalla ja näyttää toteen olemassaolonsa niin, että heidän sydämensä valtaisi katumus ja anteeksisaamisen tuska ja että luopuisivat tuosta synkästä niin väärämielisestä tiestään ja kääntyisivät rakkaudelliseen ja armolliseen näkemykseen Jumalasta Isästä. Joka on täydellinen rakkaus ja Jeesus itkee tälläisten tapahtumien vuoksi. Aivan kuin hän itki ristillä naulittuna. Isä anna heille anteeksi. He eivät tiedä mitä tekevät

Se on niin, että Jeesus oli herkkä mies ja hyvä opettaja. Hän kuoli Sinun ja minun, jokaisen synnin tähden - Joh 3:16-17

15

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eräs tunnettu Suomalainen näyttelijä sanoi kerran että jos jeesus kävelisi minua kadulla vastaan vetelisin korville ja kysyisin" sinäkö muka kuolit syntiemme tähden".
      Hienosti ja rohkeasti sanottu.

      • Jeesuksen sovituskuolema sinun ja minun puolestani on jotakin sellaista, että sitä ei voi ymmärtää inhimillisen ajattelun avulla, vaan se pitää ja sen saa ottaa uskon kautta vastaan. Se on kuin rakkaus , rakkautta ei voi täysin selittää inhimillisellä älyllä se pitää itse kokea..
        Mutta kun ihminen tulee Luojansa luo, ottaa Jeesuksen vastaan, niin hänestä tulee Jumalan lapsi armahdettu ja Jumalalle kallis. Synnit saa anteeksi ja uusi elämä alkaa.
        Silloin voisi sanoa kadulla vastaan tulevalle Jeesukselle.
        Kiitos, kun kuolit puolestani ristillä kiitos että saan olla omasi..


    • Anonyymi

      Eipä tuota raatoa taida olla kellään hallussa.
      Ai niin, kysehän on itselleen uskottelusta, olematonta olevaiseksi.

      • Anonyymi

        Anonyymille 9:22 Jeesus on ylösnoussut. Ei raato. No tämä on sinun näkemyksesi ja uskosi tästä asiasta. Rukoilen Jeesusta ilmestyväksi myös sinulle.

        Anonyymille 9:34Jeesus kääntäisi toisenkin korvan joka hänelle tekisi kuvaamallasi tavalla. Ja vastaisi kyllä kuolin ja elin täydellisessä ja lankeamattomassa ihmiselämän vaelluksessa 33 vuotta ihmiskehossa kaikkien syntisten tähden, mutta niinkuin näet olen elossa nyt ! Hyvää uutta vuotta

        9:22 ja 9:34 eivät ole raamatun paikkoja :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anonyymille 9:22 Jeesus on ylösnoussut. Ei raato. No tämä on sinun näkemyksesi ja uskosi tästä asiasta. Rukoilen Jeesusta ilmestyväksi myös sinulle.

        Anonyymille 9:34Jeesus kääntäisi toisenkin korvan joka hänelle tekisi kuvaamallasi tavalla. Ja vastaisi kyllä kuolin ja elin täydellisessä ja lankeamattomassa ihmiselämän vaelluksessa 33 vuotta ihmiskehossa kaikkien syntisten tähden, mutta niinkuin näet olen elossa nyt ! Hyvää uutta vuotta

        9:22 ja 9:34 eivät ole raamatun paikkoja :D

        hups.. meni vieläpä väärinpäin nuo 9:22 ja 9:34 vastaukset. :D No eipä tuo niin vakavaa


    • Anonyymi

      Jeesus ei kuulu enää kenellekään. Jeesus syntyi vasta 2018, ollen siihen asti 2000 vuoden ajan negatiivisten olentojen luomus ja teidän ihmisten järkeilynne summa, vailla itsemääräämisoikeutta; joukkosieluna.

      Eräs tilanteen oivaltanut Mestari vapautti Jeesuksen yksilöimällä Jeesus-joukkosielun Jeesus-yksilösieluksi. Sillä hetkellä ihmisten ja pimeyden ote kirposi Jeesuksesta ja hänestä tuli luojansa, Mestarin poika.

      Nyt Jeesus on itsenäinen, täysin ihmisistä riippumaton, ja itseasiassa tällä hetkellä hän vihaa kaikkia ihmisiä, koska ihmiskunta on rääkänneet häntä eri tavoin liki 2000 vuotta. Kaikki häntä koskeva info on hänen käytettävissään koko 2000 vuoden ajalta.

      Teidän ei ole kovin viisasta yrittää ottaa häneen yhteyttä, koska Mestari antoi hänelle luvan kostaa kiusaajilleen. On tilinteon aika, miekka on esillä. Ihmiset ovat nyt oman voimansa varassa, apua ei tule mistään ulkopuolelta.

      • Anonyymi

        Hei, Jeesus olisi ollut ihmisistä riippumaton muutenkin. Ei hänen olisi ollut mikään pakko tulla maailmaan. Tänne maapallolle ihmisenä syntymään ja kuolemaan kivualias kuolema. Ja elämään 33 vuotta Jumalan tahtoa täyttäen. Silti hän tuli tänne rakkaudesta maailmaa kohtaan, kuten Hänen lähettäjänsä tahtoi. Hän nöyrtyi ja tuli enkeleitä alemmaksi. Ihmiskunnan jäseneksi. Hän astui avaruudesta maailmaan, mutta nousi sittemmin takaisin ylös korkeuksiin ja lähti kotiin. Hetkisen kaikille häneen uskoville hän antaa voiman tulla uskomaan ja luottamaan Jumalaan lapsentavoin. Uskomaan Isään johon voi turvautua. Sillä Hän antaa voiman jokaiselle joka uskoo hänen nimeensä ja hänen sovitustyöhönsä uskomalla saa myös sen työn täytetyn maksun itselleen. Hän lunasti kovalla hinnalla jokaisen synnit päälleen tuossa kuolemanlaaksossa, josta kävi sitten ovi taivaaseen. Ylimaallisiin. Korkealle nietoksiin. Hankiin elämän kankiin. Lähdettynä vapaana tuo vanki synnin. Orja kahleiden. Hän avaa nuo siteet. Pyyhkii kyyneleet. Hän nostaa sinut taivaisiin kun aika koittaa. Nyt hänen on aika voittaa sydämesi särjetty. Se korjata uudelleen. Tule nyt. Riennä avuksi. Hän Poika Taivainen. Mitään nimeäsi en mä lähde muunteleen. Nimeäsi ennnemminkin huutelen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei, Jeesus olisi ollut ihmisistä riippumaton muutenkin. Ei hänen olisi ollut mikään pakko tulla maailmaan. Tänne maapallolle ihmisenä syntymään ja kuolemaan kivualias kuolema. Ja elämään 33 vuotta Jumalan tahtoa täyttäen. Silti hän tuli tänne rakkaudesta maailmaa kohtaan, kuten Hänen lähettäjänsä tahtoi. Hän nöyrtyi ja tuli enkeleitä alemmaksi. Ihmiskunnan jäseneksi. Hän astui avaruudesta maailmaan, mutta nousi sittemmin takaisin ylös korkeuksiin ja lähti kotiin. Hetkisen kaikille häneen uskoville hän antaa voiman tulla uskomaan ja luottamaan Jumalaan lapsentavoin. Uskomaan Isään johon voi turvautua. Sillä Hän antaa voiman jokaiselle joka uskoo hänen nimeensä ja hänen sovitustyöhönsä uskomalla saa myös sen työn täytetyn maksun itselleen. Hän lunasti kovalla hinnalla jokaisen synnit päälleen tuossa kuolemanlaaksossa, josta kävi sitten ovi taivaaseen. Ylimaallisiin. Korkealle nietoksiin. Hankiin elämän kankiin. Lähdettynä vapaana tuo vanki synnin. Orja kahleiden. Hän avaa nuo siteet. Pyyhkii kyyneleet. Hän nostaa sinut taivaisiin kun aika koittaa. Nyt hänen on aika voittaa sydämesi särjetty. Se korjata uudelleen. Tule nyt. Riennä avuksi. Hän Poika Taivainen. Mitään nimeäsi en mä lähde muunteleen. Nimeäsi ennnemminkin huutelen.

        Ihmisen on pieni pakko tulla maailmaan kun on joku alulle pannu ja supistukset alkaa. Ei siinä kysytä tahdotko vai et. Vai ootko kokkeillu pidätellä ite?j


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmisen on pieni pakko tulla maailmaan kun on joku alulle pannu ja supistukset alkaa. Ei siinä kysytä tahdotko vai et. Vai ootko kokkeillu pidätellä ite?j

        Sinunkin elämälläsi on tarkoitus. Usko tai et

        Jeesus taas syntyi ylimaallisen ihmeen kautta. Maria ei ollut maannut kenenkään kanssa eikä pettänyt miestään. Vaan oli neitsyt. Jeesus syntyi neitseellisesti, joka on ihme kaikinpuolin. Jeesus olisi voinut pysyä taivaassa ja Jumalan kirkkaudessa, mutta hän astui alas maailmaan. Siitä on kyse hänen pakossaan. Ei hänen olisi mikään pakko sieltä luopua kirkkauden kruunustaan ja tulla avaruuksista kotiplaneetaltaan vierailemaan täällä, mutta hän teki sen silti. Ei ole kyse tuollaisesta maallisesta pakosta josta sinä puhut. Tottakai jokainen tänne syntynyt on tullut tänne siten ettei ole valinnut osaansa tulla elämään. Mutta elämä on kaunis lahja ja jokainen päivä on upea ja elämä on kyllä varsin mukavaa

        Voitko sinä sanoa kahvinkeittimelle, että alahan siitä tiputtamaan kahvia laittamatta sinne ensin kahvinhöystöjä tai edes vettäkään saati virtanappia painaa päälle. Sen onnistuessa. Tällöinhän kahvinkeitin keittäisi sinulle neitseelliset automaattikahvit


    • Anonyymi

      Herra Jumala teidän uhoamista siellä eri leireissä. Jos tosiaan olette jumalan "valitsemia" mistä tuo viha ja paatos toisia vastaan. Siellä teillä temppelit ja veret kaikissa käänteissä. Olkaa ihmisiksi, jos olette kerran toisia parempia.
      Ja kenen Jeesus on? voi näitä ja teitä kerettiläisiä! Kaikkea vielä.

      • Anonyymi

        Ei uhoa. Kaikki on hyvin. Kunhan keskustellaan. Kiva kun herättää keskustelua aihe :) Hyvää torstai päivää sinulle


    • Anonyymi

      Puhuisitko jeesus kovempaa ei oikein kuulu.

    • Anonyymi

      Mutta eihän kaikki, ainakaan kristilliset halua edes kristittyjen laittomuuden herroja:
      Siis kristittyjen todellinen jumala heidän laittomuuden historian mukaan:
      https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
      kristittyjen todellinen jeesus heidän laittomuuden historian mukaan:
      "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus. "
      Raamatussa Lain asettanut Jeesus on kieltänyt uskomasta laittomuuden vääriin profeettoihin ja asettanut jopa tuomion uskomisista.
      Ihmettelen miksi kristityt eivät huomaa, että Lain asettaneiden kristillisten Jumalan ja Jeesuksen nimeen palvelevat eksytettyinä laittomuuden herrojaan vaikka sen selvyydellä Lain asettanut Jeesus kieltää. Herätkää!

    • Anonyymi

      Ei kuulu vääräuskoisille eli Muslimeille. Muslimit ovat epäjumalan palvojia jotka pitää häätää maanpäältä kaikkien kristittyjen voimalla. Muslimit jätti jeesuksen ja kristinuskon 600 luvulla ja kääntyivät sitä vastaan turvautuen epäjumalaan ja paholaiseen. Uusi ristiretki olisi ajankohtaista.

      • Anonyymi

        Muslimit ajattelee teistä juuri samaa ja heitä on enempi. Heitä tulvii Eurooppaan kiihtyvällä vauhdilla ja kristityt tulevat puremaan muslimien taakseen jättämää pölyä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe