Voihan_valtuutetut!

Anonyymi

Kinatkaa silmäkkäin älkääkä lehtien palstoilla! Teidät on valittu kuntalaisia edustamaan ja uudelleenvalintaa ei edesauta se, että ette kunnan hyvää edistä. Teollisuuden aika on ohi, uutta, vaikka pientäkin toimintaa on tuettava tilalle. Jos paikalliset eivät suht paljon vielä olevia palveluja, lähiruokaa ym. käytä, nekin toiminnat loppuvat.

Kakkosasukeille ja turisteille ainakin olisi hyvä kasata NÄKYVÄÄ tietoa, mitä tapahtumia milloinkin on ja mitä palveluja saa myös iltaisin ja la-su. Mistä lähiruokaa, ruokailua, hierontaa ym? Kesälahden tapahtumista onneksi jo on nettikalenteri ja infoa, hyvä he! Siitä se kasvu lähtee.

11

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihmetyttää näin täysin sivullisena miten ihmeessä Kiteen päättäjien käyttäytyminen / asioiden hoitotaso voikaan olla näin alhainen. Aivan kuin murrosikäisten nuorten temppuilua. Jos joku väittää, etteikö tällä käyttäytymisellä olisi merkitystä asioiden hoitoon / havainnointi kykyyyn on pahasti sokea. Tämä vaikuttaa juuri ratkaisevasti miten runsaasti tulee hyvää jaettavaksi tai hyvää hävitettävksi . Asioiden hoito huomioiden - aivot koko porukalla on siten narikassa. Pois punaisesta langasta.

      Tutkikaapa tutkimalla miten johdetaan tehokkaasti menestyvää yritystoimintaa ja ottakaa siitä malintaja. Mahdollisimman avoin ja erikoisesti toiminnassa olevat ihmiset ovat /kokevat tasa-arvoiseksi itsensä aina siivoojasta toitusjohtajaan saakka. Jokaisella on oma tehtävänsä - alueensa ja koostuen näin toiminnan / kokonaisuuden parhaaksi. Omaksuminen vaatii ihmisenä kasvua.
      Juuri johtajalla on erittäin merkittävä osuus kokonaisuuden toimintaan / tasoon. Puolueeton johtaja juuri vaatii avoimuutta ja luo ja vaalii sitä.

      No, tuntuu olevan täysin utopistinen mielikuva ajatellen puolueita taisteluineen ja erikoisesti ihmisten persoonallisuuden piirteitä.
      Niin, ihminen voi ikääntyessään kasvaa kohti avoimuutta , mutta myös kohti kovuutta - sulkeentuneen ilmapiirin luomista. Riippuen mihin on aikansa käyttänyt.

      m.l

      • Anonyymi

        Eikös ne ikääntyneet tule lapseksi jälleen, politiikasta ja uskonnosta yms huolimatta? Kunnan rahatilanne ja urheilumahdollisuudet ovat ainakin positiivista, jopa julkkiksiin asti. Veto- ja pitovoimaa voisi kehitellä niiden kautta, onko pesis/jäkislukio, urheilu- taide- ja musiikkileirit eri tahojen yhteistyönä ym? Yhdessä onnistuu paremmin, kateus pois!


    • Anonyymi

      Musikka, Koskinen ja muutamat muut tekivät paljon työtä jahdatessaan Auvista ja Lahtelaa. Ei tulut lasta ei pskaa, pelkkä tuhnupieru ja hirmuinen haju. Hävetkää aikuiset ihmiset.

      • Anonyymi

        On se kumma, että epäasialliseen käytökseen ei saisi puuttua. Sormienläpikö pitäisi katsoa, niin kuin jotkut haluavat.


    • Anonyymi

      Eiköhän se ole samanlaista monessa muussakin kunnassa tämä politiikan teko. Mutta ei niistä lehtien palstoilla kirjoitella.

      • Anonyymi

        Jos olisin äänioikeutettu, en äänestäisi pataa enkä kattilaa, jotka toisiaan soimaa. Voimia heille, jotka työssä mahdollisesti kärsivät esim. pomojen turhasta mikromanageroinnista, lie vallankäytön väline sekin? Ja 80-luvun jne milleniaalit haluavat erilaista johtamista, ennen oli pinnalla ikäjohtaminenkin, liekö tuttua?

        Ainoa keino yleensä on lähteä, jos (mielen)terveyden haluaa säilyttää, koska muita kuin itseään ei voi muuttaa.


      • Anonyymi

        Eikä ehkä tehdä salaisia sopimuksia, jotka voivat lisätä vettä myllyyn. Minkä julkisuuslain kohdan perusteella se on salainen? Salaamisen tarpeen voi saattaa erikseen tutkittavaksi, joten liekö satavarmasti selvitetty, että sisältöä voi salata? Mediallahan on myös lähdesuoja, joten salatut asiat voivat tulla ilmi.


    • Anonyymi

      Taliaivot myrkky ja paska neuroosiloissan! aivotalit liukenee! kusi ja hyönteismyrkky sekasin! t.Kake iivari p.0405165477

    • Anonyymi

      Ai kaksi uskalikkoa sentään haki kunnanjohtajaksi. Saisiko kielteisellä julkisuudella ja huonolla käytöksellä sitä mitä tilaa? Maailma muuttunee etätyötä suosivaksi ja hyvämaineiset maaseudut voisivat siitä hyötyä? Uusia tuotantotarpeitakin voi syntyä logistisesti hyville alueille. JOS ...

      • Anonyymi

        kyllä pesäpalloa tuetaan liikaa. pesis saa lipputulot pärjätköön niillä, pallolloilijat saa palkkaa pienentäkää liksoja tulkoot toimeen olillaan. nyt vielä parkki alue. kohta loppuu pelit kun putoavat jumbosijoille.


    • Anonyymi

      Persujen periaate on kähmintä, Persujen homma sivusi Kittetäkin, muttta ongelmq meni Kontiolahdelle ennen paljastumistaan. Tuomiossa mainittiin myös Kitee, voi tarkoittaa Kesälahteakin, mutta toimi Kiteen kaupunginkin palveluksessa. Nyky-Kiteellä on suhteettoman paljon kesälahtelaisia persuja kunnnalishallinnossa. Siis kuntaliitoksen jälkeisiä, aiemmat ovat kitteläistyneet. Mutta uudemmmat poseeraavat sarjapahoinpitelijän kanssa facebookissaan. Toki nyt häiyttävät.
      Mutta miten on, sivistyslautakunnan jäsen faceboookkaa sarja pahoinpitelijänän kanssa facebook kuvassaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe