Erikoinen teksti-tv YLE:llä

Anonyymi

Todella järisyttävästi kerrotaan tekstitv:n sivulla 130 Trumpin vannovan kostoa Iranille sivulla 131. Avaappa sivu.. synkkääkin synkempi on ylen musta näkemys..

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Trumpin oma suunnitelma,yle vain kirjoittaa mitä tällä ketkulla on mielessä,nobelin voi jo unohtaa ja ruveta jo ajoissa suunnittelemaan uutta tv-visailua vaikka pohjalta,"arvaa mitä twitterissä möläytän huomenna.."

    • Anonyymi

      Sekö oli järisyttävää, että iskee kulttuurikohteisiin vai mikä?
      Eikö järisyttäisi, jos olisi uhannut iskeä ihmisiin?

    • Anonyymi

      Trumpille alkaa järki sumenemaan mitä lähemmäksi vaalit tulee ja nyt pitää näytellä kovaa johtajuutta. Hän teki sen tempun, jonka suunnittelusta hän syytti Obamaa. "Tullakseen valituksi Barack Obama aikoo aloittaa sodan Irania vastaan", Trump kirjoitti Twitterissä marraskuun lopulla 2011.

      Trumpille riittää puuhaa sen jälkeen, kun kolmen päivän kuluttua on Iranin kentsu haudattu. Syyriassa ja Irakissa isis lähtee nousuun, Iran laittoi sentrifugeihin lisää kierroksia, Kiinan kauppasopimuksia ei ole vielä allekirjoitettu ja Pohjois-Korean lupaamaa joulupakettia odotellaan. Siellä tuntuu olevan postissa hidasta väkeä;)

      Kulttuurikohteisiin hyökkääminen voidaan lukea kansainvälisessä oikeudessa sotarikokseksi. Trump ei näistä kansainvälisistä sopimuksista välitä, sillä hän antaa potkut kansainvälisille sopimuksille.

      USA:lla on rahakin kyseessä, sillä Trumpin mukaan Irakia kaivataan maksumieheksi: ”Meillä on siellä erittäin poikkeuksellisen kallis lentotukikohta. Sen rakentaminen maksoi miljardeja dollareita, kauan ennen minun aikaani. Emme lähde elleivät he maksa meille takaisin siitä”. Taitaa olla sama tulos, kuin saada Meksiko maksamaan raja-aita, jonka valmistuminen on nyt Trumpin vävypojan vastuulla. Miljardeja menee jatkuvasti aitaan, jota on vasta muutama prosentti ennen vaaleja luvatusta mitasta valmiina.

      • Anonyymi

        Muuria rakennetaan päivittäin. Etelävaltioiden kansalaiset ja järjestöt antavat rahaa, mutta Suomen media ei sitä kerro.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muuria rakennetaan päivittäin. Etelävaltioiden kansalaiset ja järjestöt antavat rahaa, mutta Suomen media ei sitä kerro.

        Päinvastoin, muutamat maanomistajat vastustavat aidan rakentamista ja ennen kuin maat rakentamista varten saadaan heiltä lunastettua, niin taitaa presidentti ehtiä vaihtumaan? Aitaa ei koskaan saada tiiviiksi, sillä tunneleita on kaivettu rajan ali koko ajan ja salakuljettajat hoitaa kuljetuksia ohi aidan jo omilla sukellusveneillään. Trump on unohtanut, että kaikilla amerikkalaisilla ovat esi-isät olleet siirtolaisia, kun alkuperäisväestö (intiaanit, yms) on tuhottu kylmän rauhallisesti.

        https://edition.cnn.com/interactive/2018/12/politics/border-wall-cnnphotos/ on kuvia aidan eri osuuksilta. On typerää edes yrittää rakentaa tuollaista 9 m korkeaa aitaa, sillä ei mene kuin vuosi tai pari, niin https://yle.fi/uutiset/3-10944608 tyylisellä pienellä kopterilla aita ylitetään näppärästi..

        Olin intin aikaan sotaharjoituksissa Miehikkälässä ja siellä tutustuin suomalaiseen versioon eli Mannerheimlinjaan kuuluvaan aitaan, joka oli sota-aikana tehty lähinnä raskaiden ajoneuvojen hidastamista varten. Pellon poikki oli kaivettu kivipylväitä panssarivaunujen esteeksi ja maanviljelijät olivat avanneet siihen aukkoja työkoneilleen. Peltoaukeaman reunalla oli majoitus- ja vartiobunkkeri aidan vartijoille;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4573
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4504
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4106
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3047
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2641
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2173
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2125
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      205
      2108
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1735
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1482
    Aihe