Aihe

Mitä tapahtunut kenon voitoille

Anonyymi

Mitä on tapahtunut kun kenon voitot+palautukset vähentyneet niin, että nykyisin voittoja+palautuksia esim. eilen ilta-arvonnassa ilman kunkkua oli vain n. 579379 kpl, joista pelkkiä palautuksia oli n. 43338 kpl ja oikeita yli 10 kertoimen voittoja n. 1436 kpl. Muutamana päivänä laskeskelin niin niitä ei ollut 50000:kaan kappaletta. Aikoinaan ennen päiväkenon tuloa niitä saattoi olla 139000 kpl ja enemmänkin. Aikoinaan mainostettiin myös jopa 150000 kpl voittoja. Päiväarvonnan voitot kuivuneet myös ihan minimiin verrattuna aikaisempiin vuosiin. Pidin pitkään kirjaa näistä ja ovat vieläkin tallessa. Jotain on tapahtunut - ovatko pelaajat kaikonneet vai mitä. Nykyisin ei ole mullekkaan voittoja tippunut, aina vierestä vaikka teet miten tahansa . Aikoinaan niitä suurempiakin tuli vähän väliä. Tietokone tietää pelatut rivit - se kai sen aiheuttaa!!!!

13

100

  Vastaukset

  • Korjaus edelliseen: voittoja+palautuksia oli siis n. 55379 kpl ja niistä yli 10 kertoimen voittoja n. 1436 kpl. Oli kirjoitusvirhe.

  • Kuka noita veikkauksen huijaus paskapelejä viitsii enää koskaan pelata kun niissä ei mitään voita. Pelkkää rahanmenoa tuo vain on. Toista noin ahnetta pelifirmaa naailmassa tuskin on?

  • 70 euroa tappiota / 580 pelatusta eurosta vuodessa veikkausen arvontapeleistä. Todella todella synkkää, todella synkkää, hätäkokous, sielunelämä vahingoittunut, työkyvyttömyyseläkkeestä tarvista. yhteiskunnnalle lisäkuluja.

   • Veikkauksen pelien pelaaminen ei ole kannattavaa. On myös se vaihtoehto, että jättää pelaamatta. Näin itsekin tein ja lopetin ainaisen vähien rahojeni käytännöllisesti katsoen täysimääräisen menettämisen "pelaamalla". Jos vähistä rahoista haluaa päästä eroon, "veikkaaminen" on suunnilleen sama asia kuin jos polttaa rahat nuotiossa. Polttamalla "ylimääräiset" rahat ei tarvi edes R-kioskia tms. nöyryyttävää "ei voittoa" -pascapaikkaa... No, ehkä jokusen tulistikun.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Veikkauksen pelien pelaaminen ei ole kannattavaa. On myös se vaihtoehto, että jättää pelaamatta. Näin itsekin tein ja lopetin ainaisen vähien rahojeni käytännöllisesti katsoen täysimääräisen menettämisen "pelaamalla". Jos vähistä rahoista haluaa päästä eroon, "veikkaaminen" on suunnilleen sama asia kuin jos polttaa rahat nuotiossa. Polttamalla "ylimääräiset" rahat ei tarvi edes R-kioskia tms. nöyryyttävää "ei voittoa" -pascapaikkaa... No, ehkä jokusen tulistikun.

    On se pelaaminen kannattavaa... mutta ei pelaajalle. Lopettaminen kannattaa kyllä! Voipi tehdä niinkin, että laittaa säästöön ne rahat, jotka menettäisi LOTTOKANKKULAN pohjattomaan kaivoon.


  • Voitot on todella harvinaisia nykyisin, pitkiä suoria arpoo lähes päivittäin ja vain yksi välistä pois ja montaa peräkkäin, se vie monet kupongit pois voitoilta

  • Yhteiseen hyvään siivuun voisi huolettomasti lisätä ympäristön hyväänkin siivu. Veikkauksen pelithän pelattavuudeltaan ei enää pahene lisä leikkaus %lla kyllä.

  • Kympillä pelaan viikoittain veikkauksen pelejä porukoita lähinnä. Ei ole isot tappiot vaikkei mitään voittaisikaan eikä ole tullutkaan kuin pikku palautuksia mutta tuolla hinnalla vähän jännitystä elämään.
   Ei paha.

   • Vai vähän jännitystä elämään, kuin olis Olli itse kirjoittanut jättäen suomalainen voittaa aina pois.


  • Tietokone tietää pelatut rivet. Tavallaan totta, tietokone tekee rvin ei koskaan arvo mutta tämä menettely mielletään juhalpuheissa arvonnaksi, eikä suotta sillä asialla on nähty olevan selvä hyöty. Ratkaisu voisio olla rivi mistä tietokone/ ohjelma "kiinnostuu" mutta jos taustalla pakotetusti otetaan siivu auttaako sekään sillä ei tietokoneen tehtävä ole ohittaa annettua tehtävää ja jos pystyisi ohittamaan annetun tehtävän olisi seur osoite kaatopaikalla.

  • Veikkauksen keno arvonta 10 oikein tapahtuu vain Veikkauksen sallimana ei erehdyksen kautta tietokoneen tekemänä. Aika iso ero perinteiseen palloarvontaan verraten.

  • Myöhäis ilta arvonnassa vain 6 oikein päävoittoja. Kiusallinen tilanne varmaan kun pelaajat pakoilevat kustannukset painaa päälle ja joutuu selvytymisen edesä pienentämään päävoittoja. Tietokoneen antama etu paljastaa todelliset kyntensä.

   • Rahan mahdin hintaan on aina sisältynyt sääntö enempi kuin vain poikkeus, enemmin tuloja tuokin vain enemmin menoja johon tarvitaan lisää tuloja. Rahapeleihin sisältyy kiehtovuuden lisänä pettävää rikollisuutta, ahneutta, suuruden hulluutta, ties mitä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11822
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   7882