Yksityistielaki -18, toteutuuko ja miten se halutaan lukea, jos olet yksin. Onko vastYksitysitielaki

Anonyymi

X- tiekunta ja X- tekninen lautakunnan mukaan yksityistiemaksu määräytyy toistaisesti X- kunnan kiinteistöverotietojen mukaista käyttötarkoitusta, eikä tien käytön perusteella.
Tiekunnalla on ilmoitettu perustietolomakkeella tien vähäisestä käytöstä, perheen toinen asunto ja joka on asumaton. Tiekunnassa ei huomioinut vähäistä liikennettä vaan määräsi täyden tieyksikkömaksun. Kuitenkin viidelle asuinkiinteistölle painoluvulle käytettiin korjauskerrointa 0,6 mikä laskee tieyksikkömaksua, jota X-tekninen lautakuntakaan ei huomioinut.
Kiinteistön rajalle talviauraus laiminlyötiin tehdylle yksityistieosuudelle vuosia. Tiekunnalta laiminlyönneistä ja yhdenvertaisuuteen vedoten anoimme korvausta tieyksikkömaksuihin. Tekemättömästä työstä tiekunta ilmoittanut olevansa valmis korvaamaan yksiköidyn tieosuuden mukaisesti tieurakoitsian tositteita vastaan. Tieyksiköidyn talviauraus jätetty tekemättä v..2013-2016 16 x aurausta/vuosi: Omalle työlle ja kärsimyksillekö ei voi saada hyvitystä.
Tiekunta vaatii, mikäli toistaisesti asumaton kiinteistöön alhaisempi maksu …Teidän tulee tehdä kiinteistörekisteriin ilmoitus, mikäli toivotte tieyksikkömaksuun muutosta.

0

<50

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

    VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
    Maailman menoa
    142
    6631
   2. Yksi pikku juttu

    Sun kannattaa varautua yllätykseen, tosi isson yllätykseen. Onhan sinulla passi voimassa?
    Ikävä
    40
    540