Onko hyvä alue?

Anonyymi

Muutto Kuopioon olisi edessä enkä tunne kaupunkia entuudestaan. Sopiva asunto olisi tarjolla Julkulassa. Onko hyvä alue? Kulkuyhteydet? Palvelut?

8

122

  Vastaukset

  • Jos oikeaan taloon muutat saatat saada jopa huonepalvelun.

  • Kauppa, kapakka, leipomo ja pizzeria. Ja jos päästä alkaa huippaamaan niin siihenkin on talo tarjolla. Suurin osa palstalaisistakin kirjoittelee Julkulasta.

  • Monesko kerta on, kun muutat Kuopioon? Onko nyt mukana naapurit?

  • tääl ei oo mitään

  • Kuopio on tällainen tyypillinen asukkaista tyhjenevä muuttotappiopaikkakunta jossa sisäänpäin lämpiävyys vaan korostuu entisestään väen muuttaessa työn ja paremman elämän perässä pois.

  • Minä tykkään Julkulasta. Keskustaan lyhyt matka, bussit kulkee ja löytyy kauppa ja ihan ok lähiöravintola. Puijon mahtaviin maisemiin helppo mennä ulkoilemaan. Rauhallinen alue oman kokemukden mukaan.

   Bussiaikatauluja kannattaa tutkailla Vilkku-sovellukse

  • Taas jännittää mistä alueesta seuraava Kuopioon muuttaja kyselemässä ?

  • Väinölänniemi-Rönö alueet ihan paskoja. Myös Scandic Rivoli on ihan paska, kuten Väinölänniemen Casinokin. Molemmissa tahallaan sisälle päästettyjä rottia, kuten as. Oy Väinölänpankossakin. Asumisarvoltaan nolla, Paremmat ja halvemmat asunnot saa kun menee Itkonniemeen, Puijonlaaksoon tai Maljalahteen. Ovat vielä kliinisiä ja roskaamisesta puhtaita alueita. Mainitsemiani Väinölänniemi-Rönö alueita ei siivoa kukaan, niissä tavattu 3 Corona virusin kantajaa.

   T,
   Pekka Lehmusalo

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   31
   1703
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   22
   839