Rautatientori

Anonyymi

Miksi näitä villibazaari "takseja" ei saada pois tolpalta? Eikö poliisi tee mitään??

21

295

  Vastaukset

  • Miksi ne pitäisi pois saada? Nykyisin siellä tolpalla voisi olla vaikka mopoauto.

  • Siksi kun Suomi ei ole sosialistinen valtio ja täällä saa yrittää vapaasti mitä tahansa laillista elinkeinoa.

  • Miksi pitäisi. Kartelliaika on vihdoinkin ohi.

   • Et taida tietää mitä kartelli tarkoittaa, villi.


  • Kansa halusi tätä, valitettiin kun pikkujouluaikaan ei saada taksia.
   Turvat kiinni ja nauttikaa!

  • Minkä ihmeen taksin pitää päivystää jossain tolpalla?
   Miksi asiakaa pitää mennä tolpalle? Miksi auto ei mene asiakaan luo?
   2020 kuka päivystää tolpalla? Ajetaan hakemaan asiakas sieltä missä hän on. GPS ja netti mahdollistaa tämän. Asiakaspalvelua.

   • Nimenomaan näin.


   • Olipas harvinaisen idioottimainen kommentti.


   • Torvi!


   • Tolpalla kökötetään odottamassa joko sitä jalkuria tai tilausta. Ei niitä kyytejä siellä ilmassa ylimääräisiä leiju jatkuvalla syötöllä.

    Yritä nyt ystävä kallis käsittää, että taksillakin on sitä luppoaikaa aivan samoin kuin millä muullakin yrityksellä. Pankkikäynti lounasaikaan on tuskaa koska kaikki muutkin ovat siellä,ennen tai jälkeen tuota ruuhkaksi kutsuttua aikaa homma toimii. Ruokakauppa heti aamulla on tyhjä, illansuussa hyvä kun sisälle mahtuu. Ruokakaupassa hyllytetään kamaa hiljaiseen aikaan, taksi norkoilee tolpalla.

    Voi taivaan käki kun ei ihmisillä tunnu noita hoksottimia enää olevan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olipas harvinaisen idioottimainen kommentti.

    No. En ole ikinä ollut tolpalla ja esim. eilen 21.02 klo. 14.30-20.30 n. 215€ alv. 0% / 6h. Taidan olla idiooooottti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tolpalla kökötetään odottamassa joko sitä jalkuria tai tilausta. Ei niitä kyytejä siellä ilmassa ylimääräisiä leiju jatkuvalla syötöllä.

    Yritä nyt ystävä kallis käsittää, että taksillakin on sitä luppoaikaa aivan samoin kuin millä muullakin yrityksellä. Pankkikäynti lounasaikaan on tuskaa koska kaikki muutkin ovat siellä,ennen tai jälkeen tuota ruuhkaksi kutsuttua aikaa homma toimii. Ruokakauppa heti aamulla on tyhjä, illansuussa hyvä kun sisälle mahtuu. Ruokakaupassa hyllytetään kamaa hiljaiseen aikaan, taksi norkoilee tolpalla.

    Voi taivaan käki kun ei ihmisillä tunnu noita hoksottimia enää olevan.

    Luppoaika ei tuota mitään. Auton pitää mennä sinne missä on asiakkaita. Sillä tekee rahaa. Luppo-/vappaa-aika on tehotonta aikaa. Money don´t walk, Taxi drive´s money, customer seated.


  • Ei nykyään ainakaan Asema-aukion tolpalle kävele kuin tietämätön. Keskustassa taksi tilataan soittaen tai apilla.

   • Ratsupolliisi laukkaa paikalle kun saadaan kengät uusittua ja kauroja kaukaloon!


  • Eniten ärsyttää miksi näiden sallitaan tukkia satamat..eikö ne voisi tapella vaikka jossain kontulassa keskenään??

   • Tappelemassahan on ollut näitä turhautuneita entisen kartelliajan kuskeja, jotka ovat halunneet muut vanhoille huonoille tavoille. Nämä olisi hyvä saada rajattua vaikka sinne Kontulaan, niin keskustassa olisi parempi palvelu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tappelemassahan on ollut näitä turhautuneita entisen kartelliajan kuskeja, jotka ovat halunneet muut vanhoille huonoille tavoille. Nämä olisi hyvä saada rajattua vaikka sinne Kontulaan, niin keskustassa olisi parempi palvelu.

    Vanhoille huonoille tavoille kuten: ajoreittien vapaana pitäminen, autojen siirtäminen eteenpäin kun edessä oleva lähtee, jos tolpalle mahtuu 20 autoa ei yritetä tunkea sinne 50 auton voimin, olemaan pilaamatta asiakkaan autonvalintamahdollisuutta hihasta repimällä, ensin saapunut-ensin lähtevä periaatteen käyttäminen ainakin oman tilauskeskuksen autojen kesken ja muiden työrauhan kunnioittaminen. Lisääkin voisin ladella, mutta eiköhän tuossa alkajaisiksi.

    Asiakkaan kannalta menneen ajan paskaa palvelua tarjoavien taksiläskien (anteeksi, mutta oli ihan pakko) tyylissä saattaa olla hyvinä puolina muunmuassa kielitaito, paikallistuntemus ja, yllättävää kylläkin, auton käsittelytaito ja parhaassa tapauksessa muutaman kymmenen vuoden ammattiajokokemus.

    Kyllä, kokemuksella on myös ratin takana merkitystä aivan kuin se vanha kokenut putkimies/sähkömies/kampaaja/lääkäri/asianajaja osaa varmasti asiansa paremmin kuin koulunsa vasta päättänyt märkäkorva.


  • Valvovat viranomaiset, tai muut asiasta vastaavat päättäjät saisivat maalauttaa Asema-aukion taksitolpalle hieman nykyautoja isommat ruudut vaikka niille 20-25 taksille, jotka sinne mahtuvat järkevästi blokkaamatta alueelle/alueelta pääsyä. Yhtään ylimääräistä ei pidä päästää tukkimaan aukeaa kunnon sakon uhalla. Sama sääntö vastapäisen Vaakunan tolpalle.

   Voiko tämä olla niin vaikeaa? Yhteiskunnan sääntöjä laativat järjestyksenpitäjät ovat surkean kädetöntä joukkoa. Varmaan päässeet korruptiolla(mahdollisesti puolueen jäsenkirjalla) virkoihinsa. He ovat epäpäteviä ja täysin väärällä alalla. Sellaisille potkut ja tilalle osaavat henkilöt. Varmasti löytyy korvaavia työntekijöitä.

  • Niin kuin tuossa totesin: suharit ovat rapasakkia keskimäärin.

  • Kiittäkää tästä taksifiaskosta Sipilän (kesk.) hallitusta ja rättikauppias Perneriä (kesk.) Vanha sananlasku pitää tässäkin tapauksessa paikkansa: vitosen suutari tekee satasen vahingon.
   Ennen uudistusta oli helppoa ottaa jonossa ekana oleva auto. Toisin on uudistuksen jälkeen. Kun taksamittari ei enää ole pakollinen, niin nykyisin tolpalla on tarkasti valittava, minkä taksin ottaa ja minkälainen suhari sitä kuskaa. Unohtamatta tietenkään hintaneuvottelua.

   • Jaa, me tulimme vaimon kanssa kerran Tavastialta arkena, Asema-aukiolle ja tarjosin 50€ kuskille kun vie meidät kotoiin (ennen n. 55-60€) ja heti löytyi hyvä kuski ja auto. Kaikki meni hyvin. Pari sompuu ei kyllä tykännyt, mutta ei todellakaan kiinnostanut heidän reaktio. MINÄ maksan ja päätän, millä menen. Kiitos mukavalla kyydistä Pakistanilaiselle taksi yrittäjälle.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   132
   6822
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   111
   1203
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1147
  4. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   32
   1023