Sitä on sitten kuultu...

Anonyymi

Inferno:
"Ei väkinäisiä fanipalveluksia – aitoja elämyksiä puhtaasta sydänverestä

Tuomas Holopainen voisi varmasti milloin tahansa säveltää näennäisiksi fanipalveluksiksi vaikka vasemmalla kädellä albumillisen everdreameja, nemoja, amarantheja ja elaneja, tai vastaavasti oikealla kädellä nipun ghostlovescoreja, greatestshowoneartheja ja poetandthependulumeja. Human :II: Nature on kuitenkin sitä todellista fanipalvelua: musiikkia, jota Holopainen itse haluaa luoda. Tämä albumi ei perustu hitteihin, nämä kappaleet ovat teoksia. Omia pieniä maailmojaan, jotka kertovat tarinoita mielikuvituksen ulottumattomista. Nyt Human :II: Naturella Holopainen valjastaa tämän kaiken Nightwish-soundiin, joka kuulostaa yhtä aikaa täysin ja ei lainkaan Nightwishilta, ja on vuodatettu sieltä aidoimmasta sielusta ja sydänverestä. Jo yksi kuuntelu varmistaa sen, että tämä albumin äärellä tullaan vuodattamaan loputtomasti kyyneliä ympäri maailman. Se ei ole mikään itsestäänselvyys kyynistyvässä nykymaailmassa, eikä varsinkaan Nightwishin mittaluokan bändissä, josta olisi voinut muodostua liukuhihnatuote."

https://www.inferno.fi/uutiset/nightwish-soitti-infernolle-tulevan-albuminsa-lue-ensitunnelmat/?fbclid=IwAR0NhuE5X3FQBzgdvBxJWA730x0PY0kZ1qG-pgGlc9D51JLQ49t6F5MT5ig

16

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onhan ylistävä arvostelu Infernossa.

    • Anonyymi

      Ihan hipasun nosti tuo Infernon arvostelu odotuksia potenssiin suunnilleen ääretön! Ei voi aika kulua huhtikuuhun näin hitaasti!

    • Anonyymi

      Joo kyllä odotukset on pilvissä Infernon jutun jälkeen mutta toisaalta noitten tietojen pohjalta niin älämölö tulee olemaan sanoinkuvaamaton koska tuskin kukaan odotti tuollaista projektia. Ei ole Floor pääosassa, ei palata takaisin powermetal-aikakauteen, liikaa Tuomasta, liian vähän musiikkia tupla cd:ksi viiden vuoden odottamisen jälkeen jne jne. Foorumit tulevat käymään kuumina, ainakin tämä.

      • Anonyymi

        Paljon lisää Emppua kuitenkin, joka lienee monille mieleen,


    • Anonyymi

      Floorin kauden kasvattina olen ehtinyt huomata, että Nightwish ei ole menneisyyden vanki. Minulle riittää hehkutukseksi Floorin lausuma oh yeah here we go again.:)

    • Anonyymi

      Minusta oli tiimiltä oikein nostaa Emppu ja Kai siihen asemaan mihin he kuuluvat. Kai on rummuttanut ns. sordiino päällä ja Empulle ei ole oikein löytynyt tilaa sooloiluun. Toki ylistystä saa lauluistaan trio, Floor, Marco ja Troy. Tietysti päällimmäisenä on ihmettely, mistä Tuomas ammentaa jatkuvasti tuollaisia järkelmäisiä spektaakkeleita? Tietysti moni aikanaan ihmetteli samaa kreikkalaisesta, Evángelos Odysséas Papathanassíou - Vangeliksesta. Tuomakselle se on luonto kaikkine monimuotoisuuksineen ja Potoskavaaran rauha, Vangelikselle se on Kreikan, luonto ja historia.

    • Anonyymi

      Ylelläkin on mielenkiintoinen ja pitkä kirjoitus aiheesta.

      • Anonyymi

        Kerrangin;)


    • Anonyymi

      YLE uutisten kahden- ja puolenminuutin juttu Nightwishista YouTubessa 19.1.20. Luultavasti kohta blokataan pois mutta jos joku nyt kerkeäisi katsomaan niin tässä se on. https://www.youtube.com/watch?v=qMHFKvyEsWE

    • Anonyymi

      Lapsellisia tuollaiset myyntihehkutukset. Levy tehdään faneille ja levyä yritetään saada kaupaksi mahdollisimman paljon. Maailma on täynnä myyntilistojen ulkopuolista musiikkia, mutta jostakin syystä on tapana mollata soittolistoja ja listakamaa.

    • Anonyymi

      Tuubissa on julkaistu tyhjentävällä nimellä uusi sinkku, vaihteeksi maailman lyhin 16 sekuntia.

    • Anonyymi

      Ei kai Inferno nyt ala haukkumaankaan uutta levyä. Turha odottaa kielteisiä arvosteluja suomalaisilta musiikkilehdiltä. Eivät he voi pyllistää NW:lle.

      • Anonyymi

        Muistatteko kun Heikelä pyllisti Nightwishille ja haukkui Tuomaksen maanrakoon. No tämä on nyt sitten lopputulos moisesta asenteesta: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jenni-alexandrova-muutti-kahdestaan-poikansa-kanssa-minussa-elaa-pieni-natsimutsi/7696924#gs.ugdpw0 No Heikelä opettelee kantapään kautta yleisiä sosiaalisia perusasioita. Ja vielä senverran että Jennyn uusi valinta on pitkätukkarokkarin näköinen kaveri jonka urasuunnitelmiin kuuluu muutakin kuin muille vittuileminen.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi pitäisi edes haukkua? Jos englannin luku onnistuu tai osaat käyttää Googlen kääntäjää, tämä kertoo jo mitä mieltä ollaan bändin musiikista maailmalla
        https://www.youtube.com/results?search_query=nightwish reaction

        Näitä uusia Nightwish-reaktiovideoita tulee nyt kuin sieniä sateella youtubeen, ja muutkin kappaleet kuin Ghost love score ihastuttavat. Erinomaista mainontaa Nightwishille, ja vielä ilmaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näitä uusia Nightwish-reaktiovideoita tulee nyt kuin sieniä sateella youtubeen, ja muutkin kappaleet kuin Ghost love score ihastuttavat. Erinomaista mainontaa Nightwishille, ja vielä ilmaista.

        Yhden kommentin mukaan Floorin Que Se Siente oli jopa ykkösenä Perussa.:) https://www.youtube.com/watch?v=Lox0qdeo-2I


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe