Aihealueet

Listaukset

  UPS my choice

  Anonyymi

  Olisiko täällä ketään, joka on saanut UPSin my choice -palvelun toimimaan? Miten se tapahtuu? Yrittänyt kolme kertaa, eikä vaan onnistu. En saa vieläkään pakettiani minne sen haluan, vaan tekstari tulee, että kotiin tai siihen ei-toivottuun paikkaan. Soitin aspaan, josta hoitivat asian, mutta eivät osanneet neuvoa miten saan toivomani paikan muutettua vakituiseksi noutopisteeksi. Please! Help!

  1

  <50

   Vastaukset

   • Näyttää toimivan tuo my choice niin kuin joskus aikaisemminkin. Joutui ihmeelliseen luuppiin sen kanssa eikä päässyt millään eteenpäin. Mulle onneksi on tekstiviestissä tarjottu nykyään kotiin tuomista tai läheiseen K-kauppaan, jotka riittävät.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    226
    10979
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    269
    5741
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1041