Discovery Networks Finland BOIKOTTIIN!

Anonyymi

Tuossa firmassa on töissä valtakunnnan typerimmät ihmiset.
Kaikki ohjelmatiedot ovat kuin vajakin tekemiä.
Esimerkki; Brittiläinen bordelli
"Dokumentissa tutustutaan Sheffieldissä sijaitsevaan City Saunaan. Tässä äidin ja tyttären pyörittämässä bordellissa on töissä tavallisia brittiäitejä, jotka arvostavat turvallista ja mukavaa työpaikkaa. (A Very British Brothel, dokumentti, Iso-Britannia, 2015)"

Millaisen idiootin pääkopassa ilotalossa on huorina tavallisia perheenäitejä?
...Turvallinen ja mukava työpaikka...?

3

56

  Vastaukset

  • Discoveryn kanavilla Tv5,Frii,Kutonen,TCL on muutamia hyvia ohjelma sarjoja remppa,sisustus. 90p morsian on siitä huvittava että parit valittu tarkoituksella niin että ongelmia tulee ja osallistujien hyväuskoisuutta kumppaneista saa ihmetellä. 300kg lihavista taas herää kysymys Miten he jatkavat syömistä vaikka elämä on huonoa. Jokaikinen ostaa ja syö pikaruokaa valtavia määriä se on yhteistä heille ja psyykkiset ongelmat,lapsuuden tapahtumat. Ympärillä on aina mahdollistajia jotka tuo ruokaa tai muuten käytöksellään edistävät sairaaloista syömistä. Jokaisen ahmatin pitäisi katsoa mitä seuraa jos ei osaa hallita elämäänsä ja liika syömistä.
   Koska en tykkää urheilusta enkä mistään selviytymis jutuista inhottavine eläimineen tai koira kissa fanaatikkojen ongelmia on muutamat ohjelmat rentoja katsoa.

   • Suosikkini on TLC:n lihavuusohjelmat. Niitä tulee ilahduttavan paljon joka iltapäivä ja ilta. Itselläni ei ole koskaan ollut paino-ongelmia, joten katsoessa tulee oivallus: olenpa säästynyt paljolta harmilta! Dr. Nowzaradan juttelee sopivan ankarasti näille ylilihaville, tosin käyttäen melkein aina samoja sanoja. Lihavuusleikkauksen päätyttyä hän sanoo aina: Leikkaus meni hyvin. Nyt on kiva seurata näiden lihavien elämää ensimmäisen vuoden jälkeen seurantajaksoissa. Ei näytä olevan helppoa laihduttaa edelleen, vaikka monet ovatkin pudottaneet painoaan 100-200 kg. Jollain kanavalla oli myös BBC:n tekemä lihavuusohjelma, joka oli paljon paremmin tehty kuin nämä.


  • Discovery Networksin kanavien ohjelmatiedot EPG:ssä on tällä hetkellä päin....sanonko mitä? Ohjelmia ei voi ajastaa kun ohjelmatiedot ei pidä paikkaansa, ongelmia on useilla operaattoreilla!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   193
   6814
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   5216
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3827
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3110