Discovery Networks Finland BOIKOTTIIN!

Anonyymi

Tuossa firmassa on töissä valtakunnnan typerimmät ihmiset.
Kaikki ohjelmatiedot ovat kuin vajakin tekemiä.
Esimerkki; Brittiläinen bordelli
"Dokumentissa tutustutaan Sheffieldissä sijaitsevaan City Saunaan. Tässä äidin ja tyttären pyörittämässä bordellissa on töissä tavallisia brittiäitejä, jotka arvostavat turvallista ja mukavaa työpaikkaa. (A Very British Brothel, dokumentti, Iso-Britannia, 2015)"

Millaisen idiootin pääkopassa ilotalossa on huorina tavallisia perheenäitejä?
...Turvallinen ja mukava työpaikka...?

3

488

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Discoveryn kanavilla Tv5,Frii,Kutonen,TCL on muutamia hyvia ohjelma sarjoja remppa,sisustus. 90p morsian on siitä huvittava että parit valittu tarkoituksella niin että ongelmia tulee ja osallistujien hyväuskoisuutta kumppaneista saa ihmetellä. 300kg lihavista taas herää kysymys Miten he jatkavat syömistä vaikka elämä on huonoa. Jokaikinen ostaa ja syö pikaruokaa valtavia määriä se on yhteistä heille ja psyykkiset ongelmat,lapsuuden tapahtumat. Ympärillä on aina mahdollistajia jotka tuo ruokaa tai muuten käytöksellään edistävät sairaaloista syömistä. Jokaisen ahmatin pitäisi katsoa mitä seuraa jos ei osaa hallita elämäänsä ja liika syömistä.
   Koska en tykkää urheilusta enkä mistään selviytymis jutuista inhottavine eläimineen tai koira kissa fanaatikkojen ongelmia on muutamat ohjelmat rentoja katsoa.

   • Anonyymi

    Suosikkini on TLC:n lihavuusohjelmat. Niitä tulee ilahduttavan paljon joka iltapäivä ja ilta. Itselläni ei ole koskaan ollut paino-ongelmia, joten katsoessa tulee oivallus: olenpa säästynyt paljolta harmilta! Dr. Nowzaradan juttelee sopivan ankarasti näille ylilihaville, tosin käyttäen melkein aina samoja sanoja. Lihavuusleikkauksen päätyttyä hän sanoo aina: Leikkaus meni hyvin. Nyt on kiva seurata näiden lihavien elämää ensimmäisen vuoden jälkeen seurantajaksoissa. Ei näytä olevan helppoa laihduttaa edelleen, vaikka monet ovatkin pudottaneet painoaan 100-200 kg. Jollain kanavalla oli myös BBC:n tekemä lihavuusohjelma, joka oli paljon paremmin tehty kuin nämä.


  • Anonyymi

   Discovery Networksin kanavien ohjelmatiedot EPG:ssä on tällä hetkellä päin....sanonko mitä? Ohjelmia ei voi ajastaa kun ohjelmatiedot ei pidä paikkaansa, ongelmia on useilla operaattoreilla!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   92
   3148
  2. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   314
   2669
  3. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   143
   1983
  4. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   416
   1480
  5. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   69
   1460
  6. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1420
  7. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   47
   1033
  8. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   58
   840
  9. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   838
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   142
   817
  Aihe