Onko TV7 eksyttämässä antikristuksen kohtaamiseen?

Anonyymi

3

<50

  Vastaukset

  • Pysykää Herran omat valveilla!

  • Eksytyksestä en tiedä mitään, mutta aktiivista lahjoitusten pyytämistä esiintyy ympäri vuorokauden. Törkeimmästä päästä ovat sellaiset ohjelmat, joissa rukoillaan sairaiden puolesta ja valehdellaan kirkkain ihmisten parantuvan.

   Valehtelu jatkuu, vaikka tutkimuksilla on monet kerrat osoitettu rukoilun olevan täydellisen merkityksetön keino yrittää parantaa pienintäkään sairautta. Ei ole näemmä ihmisen tyhmyydellä rajaa!

   Toki jos parantumiseksi lasketaan ohjelman tekijöiden tilin saldon kasvaminen, niin siinä tapauksessa parantuminen on ilmeistä. Ohjelmia ei kuitenkaan markkinoida tuolta pohjalta.

  • Männä viikolla urakkarukoilijat näyttivät miten paljon on tullut rukoiltavaa.
   Kaikkeen ei millään veny. Silmät kiinni ja kolmet kädet A4-nippujen ylle. Kovaa rukoilua ja sakki tulee terveeksi. Syöpä lähtee keuhkosta, veljen poika saa hyvän työpaikan, sisko löytää oikean uskon... tätä kaikkea on luvattu. Pitää vain uskoa!
   Jos ei tapahdu, niin tapahtukoon Sinun tahtosi. Jumala on tunnettu kovakorvaisuudestaa, näänyksiin asti haluaa uskovan posmittavan. Tv 7 on ovaltanut ottaa rukoilut vaivoikseen. Mitä nyt vähän rahaa Ojareksen klaanille pyytää.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   148
   4524
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1194
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   223
   671