Tommy Robinson sai sananvapaus-palkinnon!

Anonyymi

Brittiläinen islamkriitikko, kansalaisaktivisti ja nettijournalisti Tommy Robinson sai Sappho-sananvapauspalkinnon. Tuo palkinto myönnettiin hienossa tilaisuudessa Tanskan parlamentissa.

TR on viime vuosina joutunut kovan painostuksen ja sorron kohteeksi, kun on uskaltanut tuoda julkisuuteen Britannian muslimien rikoksia ja muita kohtuuttomuuksia. Hänet jopa tuomittiin vankilaan siitä!?

Nyt kuitenkin TR sai hienon ja ansaitun tunnustuksen Sappho-järjestöltä, joka on niitä harvoja valtaeliitin ja sen median ulkopuolisia toimijoita.

Tietenkään meidän valtamediamme ei mitenkään noteeraa tuota palkintoa ja sen saajia! Koska valtamediamme itse on pahin sananvapauden estäjä ja valhepropagandan levittäjä.

2

<50

  Vastaukset

  • Robinson onkin todellinen sananvapauden marttyyri! TR ja hänen perheensä on joutunut kärsimään paljon. Britannian poliisin ja oikeuslaitoksen pitäisi suojella omaa kanslaistaan, mutta ne ovat päinvastoin ahdistelleet häntä.

   Britannian eliitti näet on todella peloissaan. Se pelkää ihan aiheellisesti muslimiterrorismia. Maassa asuu arvion mukaa peräti 35 000 jihadistia eli potentiaalista terroristia.

   Mutta oman kansan sortaminen muslimimamujen pelossa ei ole mikään oikea ratkaisu! Vaan se on raukkamaisuuden huipentuma.

   • Englannin työväenpuolue Labour on islamisoitunut globalisti miljonäärien ja EU kommunismin asialla. Ei siis syntyperäisten englantilaisten. Labour multikultisti on halunnut ja haluaa rajatonta kehitysmaalaisten etenkin sukurutsaisten pakien maahantuloa saadakseen heistä uusia kannattajia kun työväestö siirtyy oikeasti heidän etujaan ajavien Toryjen eli konservatiivien kannattajiksi.
    Vastusti Brexitiä kuten liberaalidemokraatit,vihreät. Guardian lehti on em aatteiden puolueiden kannattaja.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   183
   4470