Mistä karkkien kalorit tulevat?

Anonyymi

Sairastan bulimiaa, ja koitan vähentää oksentelua pureskelemalla ruoan ja sitten sylkemällä pois. Mietin tosiaan, että missä karkkien kalorit on? Söin (nielaisematta) juuri haribon viinikumeja, ja nielaisin välillä syödessäni sitä karkeista irtoavaa makua, tajuatte varmaan. Mietin, että onko kalorit siinä karkissa jos se nielaistaan vai pureskellessa? En halua lihota.. Ja tiedostan ajatuksieni olevan tyhmiä ja sairaita, mutta arvostaisin jos joku vastaisi.

1

<50

  Vastaukset

  • Osa hiilareista (mukaanlukien sokeri) imeytyy jo syljessä, eli nielaisemassasi "makeutetussa" syljessä on kaloreita, nielit tai et.

   Tolla pureskelulla ja sylkemisellä saat kivan mahahaavan. Mahahappoa syntyy liikaa, kun kroppa luulee saavansa ruokaa ja tehostaa syövyttävän hapon tuotantoa/väkevyyttä, tämän seurauksena mahalaukku kärsii ja pahasti. Periaatteessa siis oikeastaan vaarallisempaa kuin oksentaminen.

   Toivottavasti pystyt paranemaan tästä helvetistä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   28
   2564
  2. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   46
   2366
  3. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   34
   1435
  4. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   41
   652