A24 . . Natsi-feministit syrjii miehiä

Arja24

Ohisalo nimitti virkaan naisen, vaikka hakijana olisi ollut huomattavasti pätevämpi mies.
Pääministerille miesten syrjiminen sopii hyvin, ehkä jopa vaatii sitä alaisiltaan.
Sanna Marin on elänyt lapsuutensa karuissa oloissa, ilman isää. Hänelle on opettettu että kaikki on miesten syytä, oppi on mennyt hyvin perille.
Nyt Sanna on päässyt valtaan ja heti kusi noussut päähän. Miehille on kostettava..

20

<50

  Vastaukset

  • Äänestän silti Sannaa mös seuraavissa vaaleissa, ellei ehdokkaaksi tule joku vielä nätimpi tyttönen.

   • Moni kakku päältä kaunis...jne..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Moni kakku päältä kaunis...jne..

    Ei feministisyys päälleppäin näy, paitsi silloin kun puhuu. Naama norsun*itulla, kertovat mielipiteitään. Katkeruuttaan eivät kykene salaamaan.
    Aatelkaapa vaikka Lii Anderronnia, Tarja Halosta tai vaikkapa Sannaa. Katukuvassa eivät erotu, paitsi jos miettivät asioitaan..


  • Onko Sanna ollut aina Sanna?
   Nykyään kun voi vaihtaa nimensä, esim.Santeri ei tykkää nimestään ja vaihtaa nimekseen Sanna.

  • Kaikki feministit, jotkaa tiedän, ovat pienenä menettäneet isänsä.
   Ovatko kaikki yh-äitit katkeria valkoihoisille heteromiehille, ja opettavat tyttärensä vihaamaan miehiä?

  • Parempi valittiin. Pelttari ei saa mitään aikaiseksi. Pelaa vain kokoomuksen pussiin.

   • Jaa, vitsinkö murjaisit


   • Valittiin naisista parhain, miehiä ei laskettu otettu kilpaan mukaan.


   • Pelttareita on nyt vähän joka paikassa eikä vähiten pohjoisessa surkeassa pikkukaupungissa, mutta vaikka heistä em. ei voi arvostaakaan, niin tuntuu siltä, että nykyinen sisäministeri ei ole oikealla paikalla.
    Sisäministerin pitää olla arvovaltainen, myös olemukseltaan! Hallitukseesa on useampi erikoisesta ja ilmeisesti samankaltaisesta perhetilanteesta ministeriksi noussut. Miksi se on jotenkin vaalivetonaula?


   • Mistä niin päättelet, tunnetko hänet henkilökohtaisesti?


  • Sanna on niin ihana.

   • Sanna on erikoistunut muitten naisministerien kanssa ryhmäkuviin ja antamaan haastatteluja ulkomaalaisille tiedoitusvälineille. Avustajat hoitavat työtehtävät.


  • Sitä oon minäki miettinyt. Miksi sossut yrittää salata sen, että ovat kaikki feministejä ja suvakkeja.
   Siis naispuolisia natseja.

  • Feminismi on vain yksi vihollislokero muiden joukossa, missä sikiää valtahinku, jonka toimintapa tuppaa usein sisältämään kapinahenkistä ja kostonhaluista voitontahtoa. Feminismin sisältä kumpuava miesviha perustuu miehen ylivaltaan ja naisen huonoon asemaan. Siksi se on osin perusteltuakin. Silti feminismissä sikiävä valtahinku on vähitellen, sopeuttavasti, kasvava syöpä, jota sairastava sokeutuu vähitellen, nähden vain itsensä, uhrina ja sillä toimintansa perusteleva ja oikeuttava. Ohisalo, kuten muutkin hänen kaltaisensa, ovat pahaa myrkkyä yhteiskuntarauhalle, ja ihmiselle, sillä feminismiin kehittynyt syöpä ei etsi tasa-arvoa, vaan haluaa olla yläpuolella. Se näkyy ihan parisuhteissa asti, joka on yksi syy kasvaneeseen avioerotilastoon. Ts. feminismi on ihan yhtä negatiivinen asia kuin naisen asemaan johtanut miesvalta. Ihminen ei koskaan opi, paitsi keinoja lokeroitua ja lyödä toista.

  • Natsi-feminismi on samanlaista höpöhöpöä kuin ahvenanmaalainen jääkiekko, kirjoittaja on nähnyt vain märän unen eikä pysty purkamaan unensa aiheuttamia kiellettyjä tunteita muualla kuin netin keskustelupalstoilla.

   • Aivan. Feminismissä ei ole mitään järkeä. On vain katkera naisryhmä joka kohdistaa järjettömän vihansa miehiin.


  • "Ohisalo nimitti virkaan naisen, vaikka hakijana olisi ollut huomattavasti pätevämpi mies."

   Tänä aamuna kaksi lainoppinutta selvitti valinnan taustoja televisiohaastattelussa ja heistä toisen (miehen) mukaan kyseessä on päättävässä asemassa olevan poliitikon tekemä virkanimitys, niin silloin kyseisessä tapauksessa valitun pätevyydellä ei ole virallisesti samanlaisia painotuksia valinnassa kuin jos kyseessä olisi selkeästi johtavan virkamiehen päätös valinnasta.

   Lyhyesti selkosuomeksi: Poliittisesti valitun ministerin ei tarvitse tehdä omia poliittisia linjauksia vastaan olevia päätöksiä kun hän valitsee hakijoista virkamiehiä virkoihin ja Suomen laista ei löydy perusteluja niin tehdyn valinnan laittomuudesta.

   • Lyhyesti. Punavihreä vasemmisto on, suureen ääneen, vastustanut poliittisia virkanimityksiä. Nyt tekivät sen, poliittisen virkanimityksen, itse.
    Tätä on punavihreitten moraali.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lyhyesti. Punavihreä vasemmisto on, suureen ääneen, vastustanut poliittisia virkanimityksiä. Nyt tekivät sen, poliittisen virkanimityksen, itse.
    Tätä on punavihreitten moraali.

    Tais olla viimeinen kerta kun äänestän naista.


  • Nyt nämä natsi-feministit aikoo haalata pahimmat terroristit Suomeen. Elikkä ne joita uhkaa kuolemaantuomiot leirillä.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   196
   7512
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   261
   5882
  3. 64
   1237
  4. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   96
   893