A24 . . Feministit ryöstää verovarat, jakaa kavereille.

Arja24

SDP on ottanut mallia Robin Hoodista. Sanna Marin on vain hieman parannellut tätä Robin Hoodin perusaatetta.
Feministien versio, ryöstää kansan verovarat omaan käytön.
Sipilä pienensi puoluetukia. Nyt Sanna Marin korottaa 6000000e/vuosi, samaa puoluetukea. Tietysti SDP saa suurimman siivun tästä korotuksesta.
Sanna Marin on myös palkannut kavereitaan avustajiksi, tuplamäärän. Luonnollisesti naisia, koska feministeillä ei ole mies kavereita.
Toisaalta ymmärtää tämän kaksinkertaisen avustajatarpeen, avustajat kun on naisia.

14

<50

  Vastaukset

   • Reeta Karvala se onkin oikeasti Sipilä fani ja Orpon takia itkee joka päivä. Eukko on oikea Pelle Hermanni -lookin mukainen mieshahmo, joka ennen yritti olla naisen hahmossa. Karvala on Haapalan sisko, sama virsi molemmilla. Kun porvarienemmistö ei päässyt suomalaisten verorahoja paratiisisaari ole kuolaamaan, se onkin nyt virhe.

    Työperäinen maahanmuutto ei edennyt edellisen hallituksen aikana ja nyt se onkin nykyhallituksen heti korjattava?

    Persut epäonnistuivat Sipilän hallituksessa totaalisesti. Mikään ei toteutunut ja aikaansaannoksen tähtituote oli 35000 maahanmuuttajaa.

    Nyt sekin on tämän hallituksen hoidettava loppuun kuten moni muukin ongelma.


  • Nyt saatiin hallitukselta tekoja puheiden sijaan ja arvopohja tuli näkyväksi...

  • Kaikki puolueet estävät aina ostovoiman lisääntymiset. Nytkin olisi tulossa pieni palkankorotus, mutta hallitus nostaakin esim polttoaineveroja, niin että sekin hyöty meni siinä.

   Ostovoiman lisääntyminen lisäisi uusia työpaikkoja, mikä toisi lisää verotuloja valtiolle. Mutta, kun ei vaan käy.

   • Palkankorotukset karkoittaa työpaikat maasta. Liian pienet palkat karkottaa työvoiman maasta, mikä taas luo yrityksille tarvetta nostaa palkkoja. Olis parempi jos liitot ei sekaantus lainkaan palkka-asioihin.


   • Olet osin oikeassa osin väärässä.

    Jos palkkaa nostetaan sen ei pidä olla satanen kaikilla tyyliin vaan jokaisen kohdalla pitää arvioida onko hänja miten ansiokkaasti ansainnut sen palkan jota hänelle tänään maksetaan ja jos katsotaan hänen kykynsä tuottaa olevan suurempi niin palkan korotus ei ole ongelma mutta monien osalta on ja silloin ne njotka saavat todella aikaan joutuvat luopumaan oikeutetusta korotuksestaan joka voisi olla suurempi ilman tuota rahan joukkojakoa!


   • Extyökkäri kirjoitti:

    Olet osin oikeassa osin väärässä.

    Jos palkkaa nostetaan sen ei pidä olla satanen kaikilla tyyliin vaan jokaisen kohdalla pitää arvioida onko hänja miten ansiokkaasti ansainnut sen palkan jota hänelle tänään maksetaan ja jos katsotaan hänen kykynsä tuottaa olevan suurempi niin palkan korotus ei ole ongelma mutta monien osalta on ja silloin ne njotka saavat todella aikaan joutuvat luopumaan oikeutetusta korotuksestaan joka voisi olla suurempi ilman tuota rahan joukkojakoa!

    Rakennusalalla, hyvä työntekijä voi neuvotella henkilökohtaisen korotuksen. Mutta se henkilökohtainen korotus vähennetään aina pois, kun tulee yleiskorotus. Elikkä käytännössä kaikilla raksamiehillä on sama palkka, olipa kuin tuottava sälli hyvänsä.
    Kiitos AY-liikkeen.


  • Demarit ovat kaiken pahan alku ja loppu.

   • Et hirveästi perustele. Mutta kun on niin totta, vaikea keksiä mitään vastaväitettä.


  • Nyt nämä valopäät alkaa lakkauttamaan peruskouluja, mikä lisää matkakuluja huomattavasti.
   ...nan tunarit.

  • Ei riitä feministeille veronmaksajien rahat, nyt paljastunut veikkauksen rahojen hämäräpuuhat.

  • "joulukuussa syrjäytetyn Antti Rinteen (sd) suurin huoli tuntui olevan se, ettei kukaan ymmärrä hallituksen hienoa ohjelmaa."
   Antti ei osannut selittää hallituksen hienoa ohjelmaa, eikä Marinkaan osaa. Selittää selittävänsä sen sitten syksymmällä tai myöhemmin. Aika kauan menee ennenkuin hallitus osaa edes kertoa mikä sen linja on, jos menee koko hallituskausi niin mitä väliä sillä enää sitten.

   • Antin suunnitelma on jo toteutunut.
    Antin suunnitelma oli nostaa SDP pääministeripuolueeksi, katteettomilla lupauksilla.


  • No totta kai pitää korottaa puoluetukia. Mitä siitäkin tulisi, jos puolueiden tukia ei nostettaisi aika ajoin yleisen inflaatiotason mukaisesti. Niinhän kaikki muutkin valtion tuet nostetaan säännöllisesti.

   Eihän suomalaisten köyhien ja sairaiden avustuksia koskaan voida nostaa, jos ei ole ensin puoluetukia puolueille ja hyvinvoivia puolueita puolustamaan heikompien etuja.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   196
   7552
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   267
   5975
  3. 69
   1285
  4. Terroristien kanssa yhteistyötä?

   Tekikö suomen viranomaiset yhteistyötä terroristien kanssa? Auttoiko Isis naiset pakoon? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006530615.html
   Maailman menoa
   22
   1066
  5. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   97
   899