Aihe

Biposta kertominen suhteen alussa?

Anonyymi

Olen ihastunut erääseen mieheen kovasti. Löysimme toisemme netistä, mutta emme ole vielä tavanneet kasvotusten. Missä vaiheessa tulisi ottaa puheeksi tämä kirottu kaksisuuntainen? Vai piilottelenko asiaa niin kauan kuin seuraava mania tai masennus tulee? Olen tällä hetkellä lääkkeiden takia remissiossa ja voihan olla, että se kestää vuosiakin ennen kuin seuraava sairausjakso tulee.

3

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minä kyllä kertoisin heti alkuun ettei tule myöhemmin " puskista ". Olisihan se ikävää että suhde kehittyisi hyvin ja sitten tulisi jotain bipoon liittyvää eikä toinen tiedä mitään.
   Toinen saattaisi jopa suuttua enemmän siitä ettei hänelle ole kerrottu mitään.
   Rohkeasti vaan kerrot, samallahan näet sen tykkääkö toinen oikeasti susta.

  • Anonyymi

   Et ole edes tavannut miestä vielä. Oletko varma ettei tuo ko mies ole narsisti? Jos olisi narsisti, niin teidän molempien kannalta olisi hyvä asia, sillä kaksisuuntaisetkin ovat melkoisen narsistisen piirteen omaavia.

   Parisuhde ei onnistu narsistin kanssa niin, että te molemmat olisitte onnellisia.

   Kaksisuuntaisen puoliso tai siis pari joutuu kärsimään todella paljon ja ero tulee. Ymmärrätkö niin kaksisuuntaisten kaverina tai ystävänä on todella vaikea olla ja siksi moni jättää kaksisuuntaisen tuttavuutensa. Mieliala menee ylös ja alas, mikään lääke ei auta tasoittamaan sitä ylä-alamäkeä. Olen nähnyt niin monen kaksisuuntaisen lääkityn mielialan pomppivan sinne tänne. Kovat ovat olleet lääkkeet, mutta silti mieliala ei todellakaan pysy tasaisena.

   Oletko muuten tietoinen niin lääkitsemätön kaksisuuntaisessa sairaudessa on tasannevaiheita, ei mene ylä-alamäkeä kaiken aikaa. Nyt vaan kuvittelet, että lääke on auttanut ja on remissio.

  • Anonyymi

   Suhteessa ollut yli 30 vuotta. En ole kertonut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   113
   5459
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2288
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   371
   1987