Toimenpiteitä vaaditaan ja tietokone valtiolle?

Täältä löytyi mainio ketju, ja näyttäisi että se on ihan tosissaan kirjoitettu, vaikka sitä aina syystä joutuu epäilläkin.,

Viestiketjussa
https://keskustelu.suomi24.fi/t/4644408/laakari
tuohtunut vastustaja(mme) kirjottaa näin:

"Abortti-asiamies jakaa rivien välistä neuvoja viranomiasten harhauttamiseksi. Kyse on julkisesta yllytyksestä raskauden keskeytystä koskevan lain 14§ mainitsemaan rikokseen.

Näin toimii rikollisella tavalla "abortti-vertaistuki" neuvontapalvelu.
Nimimerkin "Saara" kirjoitus on varoittava esimerkki aborttiainsäädännön väärinkäytöstä. Toivottavasti lääkärit ja muut viranomaiset ymmärtävät tulevansa hyväksikäytetyiksi ja ottavat käyttöön tiukennetut menettelyt lain noudattamiseksi ja rikollisten rankaisemiseksi.

Jos syyttäjä kiinnostuuu puuhistasi saat max. vuoden vankeutta. Joudutko istumaan vai saatko ehdollista riippuu siitä, onko sinulla aikaisempaa rikostaustaa.

Juttusi on oiva esimerkki siitä, kuinka viranomaisten tulee arvioida sosiaalisten syiden todenperäisyyttä. Naisia halventavasta ja heidän rehellisyyttään epäilevästä jutustasi käy ilmi, että esitetty tietämättömyys lapsen isästä on erityinen syy käynnistää lain mainitsemat sosiaalitoimen selvïtykset abortin tarpeellisuudesta. Sekä lapsen että isän oikeusturva voi olla vaarassa valheellisen menettelyn ja jopa rikollisen järjenjuoksun seurauksena."

En ole ollut täällä vuonna 2007, ja tällainen herkkupala on siksi mennyt aivan ohi. Mitä tästä nyt pitäisi ajatella? :))

Jatko kirvoittikin huutikset perjantain ratoksi:

"Toivottavasti joku lukija, saamaansa aborttineuvontaan pettynyt abortin teettäjä, harhaanjohdettu lääkäri, sosiaalitoimen johto tms. tekee sinusta esimerkkitapauksen ja rikosilmoituksen.

Kehotus viranomaisten harhauttamiseen julkisessa mediassa ei ole pikkujuttu. Jos kirjoittelustasi löytyy aikaisempia vastaavia mainintoja, on kyseessä systemaattinen ja pitkään jatkettu toiminta. Sakoilla et todennäköisesti selviä. Rikoksentekovälineet kuten tietokoneet menetät valtiolle.
Jos asianomistaja kytkee neuvontasi konkreettisiin tapauksiin, tulevat mahdollisesti kyseeseen vahingonkorvaukset jne. Arvelen, että hymiösi hyytyvät jo ennen kompuutterisi takavarikoimista."

Vai menee tietokonekin valtiolle! :D

11

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Jos syyttäjä kiinnostuuu puuhistasi saat max. vuoden vankeutta. Joudutko istumaan vai saatko ehdollista riippuu siitä, onko sinulla aikaisempaa rikostaustaa."

      Tää. Tämä pitäis nähä. Syyttäjä tutkailee aborttipalstaa? Vai onkohan joku menny tekemään rikosilmoituksen siitä, että joku kertoo naisten valehtelevan seksin harrastuksestaan tai kumppanistaan? Siis en nyt ymmärrä että mistä voi saada vuoden vankeutta??? Ei oikein tämä aukene. Siitäkö että kertoo naisten vähän muuntaan totutta vaiko sitä että sitä totuutta muunnetaan? Miten tämä voitaisiin todistaa, saisiko tähän jotain avausta.

    • Anonyymi

      Ompa taas ollu mahtavaa, siis onko nää tosissaan kirjoitettu vai vitsilläkö? 😄. Kertoo ilmiöstä tai siis abortinvadtustajista. Huumorintajuisia ihmisiä.

    • Anonyymi

      "että esitetty tietämättömyys lapsen isästä on erityinen syy käynnistää lain mainitsemat sosiaalitoimen selvïtykset abortin tarpeellisuudesta"

      Hetko. Mitä tämä tarkoittaa? Jos abortin hakija ei tiedä tai ei muista tai ei halua kertoa kenen kanssa peitto heilunut, pitäisi käynnistää esitutkinta? Tai mahollisesti syyttää naista rikoksestako? 😳

    • Anonyymi

      "Toivottavasti lääkärit ja muut viranomaiset ymmärtävät"

      Ymmärtävät Juu että abortti on vaan parempi myöntää kun nainen sen kuitenkin tarttee ja saa.

    • Anonyymi

      Nykyään ei kai tarvi ees valehdella että abortin saa. Ennen piti esittää jotain syitä. Vaikka just että on syrjähyppy tai on köyhä tms. Minäkin kerroin että sain työpaikan ulkomailta missä ei voi olla raskaana ja saada lapsia, kehitysmaa. Niin leima vaan paperiin ja sairaalaan. Ja se työpaikka... Se oli vain haave. Nolotti vaan ku kävi niin että pamahti paksuksi. Se on joillekkin niin herkkää että melkein silmäniskusta jo tiinehtyy. Hankein kyllä kunnon ehkäisyn sitten eikä vahinkoa ole sen jälkeen tullut. Mut toi että tehtäisiin joku rikos juttu siitä kun ei kerro panokaverinsa nimeä? Onko tosissaan kirjoitettu? Miten jos ei tiedä tai muista tai on valehdeltu nimi. Inkvisiittorit kiduttaan että joku nimi heltiää? Entäs jos osoittautuu painostuksen alla keksityksi hätä valheeksi?

      • "Minäkin kerroin että sain työpaikan ulkomailta missä ei voi olla raskaana ja saada lapsia, kehitysmaa. Niin leima vaan paperiin ja sairaalaan. Ja se työpaikka... Se oli vain haave. "


        Turhaan nolostella, haaveista ne suunnitelmat aina alun perin on lähtöisin. Haaveilla pitää, vaikkei ne haaveet aina toteen käykään. Yrittää silti pitää. Muistan kun minulla oli haaveita, joita muut piti täysin toteutumiskelvottomina ja haihatteluna, mutta koin itse että haluan elää ja yrittää elämässäni asioista jotta en katuisi sitten kuolinvuoteella elämätöntä elämää. Ja toteutin kaikki haaveeni. On tunne ettei kadu mitään ja teki kaikkensa kuitenkin.


      • Anonyymi

        "ulkomailta missä ei voi olla raskaana ja saada lapsia, kehitysmaa."

        Miten niin ei voi? Kai ne miljoonat naiset sielläkin ihan onnistuneesti on raskaana ja synnyttää?
        Taisi kuitenkin enemmän nolottaa se lapsen tappamisluvan haku valheellisella syyllä kuin itse raskaus.. ja hyvä että ymmärtääkin hävetä.


    • Siis tässähän se ketju on, mikä oli poistettu. :0

    • Anonyymi

      Kaikkea sitä saa nykypäivänä lukea. Mikä naisviha voi olla takana kun haluaa jo ennestään vaikeuksissa olevia naisia johonkin rikosvastuusteen siitä ettei halua paljastaa kenen kanssa on ollut seksisuhteessa? Miksei miestä syytetä koskaan mistään? Ei kukaan tule raskaaksi vahingossakaan itsekseen.

      • Anonyymi

        " Mikä naisviha v"
        -Eihän tuossa ole mitään naisvihaan viittaavaa.
        Minä itse naisena pidän kyllä lapsen oikeutta henkeensä paljon tärkeämpänä kuin tyhmien naisten oikeutta jakaa itteään kelle vaan.
        Vieläpä kun ei vaadita kuin alkeellinen järki että osaa käyttää ehkäisyä, sitten voi vapaasti jakaa jos tahtoo.
        Vastuuta pitäisi meidän naistenkin kantaa, lapsen voi kantaa ja antaa adoptioon.
        Vain tunnevammainen tahtoo tappaa oman lapsensa, kyllä se lapsi kokee valtavat tuskat siinä.
        Abortti vain jos naisen fyysinen kunto mahdoton synnytykseen.


    • Anonyymi

      "Juttusi on oiva esimerkki siitä, kuinka viranomaisten tulee arvioida sosiaalisten syiden todenperäisyyttä. Naisia halventavasta ja heidän rehellisyyttään epäilevästä jutustasi käy ilmi, että esitetty tietämättömyys lapsen isästä on erityinen syy käynnistää lain mainitsemat sosiaalitoimen selvïtykset abortin tarpeellisuudesta. Sekä lapsen että isän oikeusturva voi olla vaarassa valheellisen menettelyn ja jopa rikollisen järjenjuoksun seurauksena."

      Tämä:

      " Esitetty tietämättömyys on erityinen syy käynnistää lain mainitsemat sosiaalitoimen selvitykset abortin tarpeellisuudesta"

      Jos nainen ei tiedä tai halua kertoa raskauden alkuun panijaa niin miten sossu sen muka myöskään voi tietää tai selvittää???? Vai mitä tässä tarkoitetaan? Joskus täällä saa lukea kyllä uskomattomia juttuja! 🙄

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2545
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1907
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1568
    8. 75
      1479
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      111
      1396
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe