Kapitalistinen markkinatalous

Anonyymi

IPUn johtaja kirjoittelee juttujaan kapitalismia vastaan ikäänkuin IPUn kannattajat olivat hänen kanssaan samaa mieltä. Valitettavasti asia on toisin. Me ipulaiset kannatamme markkinataloutta joka perustuu rahaan ja kapitalismiin jota valvoo kansa .Emme ole ikinä hyväksyneet kommunismia emmekä sosialismia koska ne aatteet perustuvat varastamiseen.Jos varastaminen sallitaan niin siitähän syntyy valtava ongelma joka parasta aikaa on käynnissä EUssa. Tämä on syntynyt vasemmiston ja oikeiston yhteisestä halusta rosvota rahat kansalta . EU ei piittaa siitä että sen seurauksena kansa köyhtyy ja rosvot rikastuvat tolkuttomasti pörssin ja edustuslaitosten kautta.
Ipulaiset eivät juuri tämän vuoksi hyväksy EU-jäsenyyttä .Britit erosivat tämän vuoksi EUsta koska huomasivat syyn köyhtymiseensä.EU huijasi lähes 40 vuotta briteiltä rahaa jaettavaksi käsittämättömiin projekteihin joilla on saatu vauraat valtiot köyhiksi ja kansat kohti tuhoa. Vain todellinen kapitalistinen,valvottu markkinatalous voi saada aikaan kestävän kehityksen . EUn salaa kääntämillä rahoilla tuettu yritystoiminta on johtanut rahatalouden umpikujaan.Sen todistaa biljoonien tuhlaus yrityksiin ja huvitteluun sensijaan että kansa voisi itse päättää omista rahoistaan ja ottaa vastuun niistä.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitäs mariset, tee - I P U E X I T - sinäkin, troikka pitää valtaa ja se on betonoitu Kremlin muuriin. Antin testamenttia ei rikota ja puolueen lammasjäsenet on jäsenmaksun maksamista, talkoita ja juoksupojan tehtäviä varten, kun troikka hoitaa narsismiaaan ja tyrskäyttelee ryssähteleviä ja suomalaisia halventavia horinoitaan.

      • Anonyymi

        EUlla on troikka.Ei IPUlla. Me puolustamme itsenäisyyttä ja siksi vastustamme EU-jäsenyyttä . Emme edes matkusta Venäjällä toisin kuin sinä joka haet sieltä bensan ja taudit,puhumattakaan etelänmaista joista tämäkin ruljanssi nyt johtuu.


      • Anonyymi

        Kokoomuslainen piilokommari huutaa taas omiaan. Meinaa taas rikastua onholla tavallaan kansan rahoilla kun hallitus päätti elvyttää pörssipeliä parilla kymmenellä miljardilla.KMSn nukkehallitus mani halpaan ja totteli Kepun Sipilää. Nyt kepulaiset taas pullistelevat niin että napit lentävät. Eikö tätä peliä kukaan saa lopetettua?


    • Anonyymi

      ennen eu.a meni paremmin, kuin nyt, vaikka rajat olivat kiinni, kuten nyt, silloin oli kuitenkin. koulut, kirjastot, ravintolat ja kaikki kaupat auki, eikä kauppojen hyllyt olleet tyhjinä..

      • Anonyymi

        Uutinen kuitenkin oli että ravintolat on auki eikä niiden toimintaa taudin levittämisessä rajoiteta. Tämäkin osoittaa mitä johtajat ja kansa puuhailevat.IPU sentään kannatti raittiutta ja IPUn kannattajat eivät olleet turisteja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uutinen kuitenkin oli että ravintolat on auki eikä niiden toimintaa taudin levittämisessä rajoiteta. Tämäkin osoittaa mitä johtajat ja kansa puuhailevat.IPU sentään kannatti raittiutta ja IPUn kannattajat eivät olleet turisteja.

        Suomessa oli eläimillä suu-ja sorkkatautiepidemia -50 luvulla. Suuria alueita oli karanteenissa. Mutta ihmiset olivat terveitä. Silloin valtiolla oli toimiva johto eikä tauteja haettu ulkomailta. Luonnon eläimet levittivät kyseiset epidemiat. Nyt täällä ihmiset levittää turismin vuoksi tappavat taudit joiden alkusyy on pörssipelissä ja ympäristön turmelemisessa.Näin tehdään rahaa joka haisee ja se haju aiheuttaa sairaudet.


      • Anonyymi

        Itsenäisyyden aikana rajat oli auki mutta Suomi ei tukenut turismia kuten EU tekee.Näin voitiin tehdä työtä kun vielä valtio hyväksyi sen.Eu on pilannut tukiaisillaan työt koska laiskana tienaa enemmän. EUn johto näyttää esimerkkiä. Raha tähän hankitaan ihmisten säästöistä ja etenkin niiltä jotka tekevät työtä järkevästi. Koko EU on kuin päätön mies sadusta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe