Kuka kustantaisi Harryn ja Megun oleskelun Kanadassa?

Anonyymi

Kanadalaiset eivät halua osallistua pariskunnan oleskelun kustantamiseen maassaan ja eikös itsensä taloudellisesti muista riippumattomaksi julistautuneen pariskunnan kuulu kustantaa turvamiehensäkin itse. Korskeesti lähdettiin elämään itsenäistä elämää, toinen käsi Harryn iskän taskussa ja toinen vohkimassa kanadalaisten rahoja. Jokos rahat Frogmoore Cottagen korjaukseen on maksettu takaisin? Ei varmaankaan, tuskin koskaan maksetaankaan. Ihan pellepariskunta! Valehtelevat minkä kerkeävät.

18

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kukaan ei halua edes noiden turvamieheksi eikä henkilökuntaan muutenkaan! Rouva Megan opetelkoot itse mm. keittämään kahvinsa! Nyt juoksuttavat turvamiehiä ostamaan valmiskahvia, sitä litkua, eikö niillä ole muka kahvinkeitintä? Murukahvia?

    • Anonyymi

      Mitenkäs parin työjutut edistyy? Onko solmittu rahakkaita sopimuksia? Aloitettu kirjojen kirjoittelu, laadittu luennointikiertueita tai tehty jotain muuta, millä rahoittaa perheen elämä? Charlesina pistäisin rahahanat todella tiukoille, taloudellisesti riippumattomiahan noista piti tulla Kanadaan muuton myötä...

      • Anonyymi

        rehvakkaasti lähtivät omilleen. muiden vaan pitäs maksaa turvis henkilöstö ja passata valmista safkaa kotiin. kumpikaan ei ole töissä tehkööt ruokansa itse ja kaupassakin voi itse käydä. se kuuluu tavis elämään ja hankkia työpaikka.


    • Anonyymi

      Harry ei oikein viihdykään Kanadassa missä ei olekaan muuta tekemistä kuin leikkiä puhtoista koti- isää. Kuinkahan kanadalaiset eivät oo keksineet pyytä noita mihinkään edustamaan? Ai niin, koska eivät edusta hovia niin ei kiinnosta toi pariskunta hevonpaskaa ja maksaakin niille pitäis pelkän naaman näyttämisestä. Ei näytä toteutuvan se taloudellinen riippumattomuus.

    • Anonyymi

      Eikö Megu oo saanut töitä? Kehuskelivat et muuttoa oli muka suunniteltu pidemmän ajan mut ihan kaikki on edelleenkin ihan auki.

    • Anonyymi

      Menevät kuulemma oscar gaalaan nyt pitää lypsää kaikki irti. Euroopan kuninkaallinen tekee itsestään hollywoodpellen. kuka ihan oikeasti maksaa siitä, että tämä puhuu itsestään, itkee kun mutsi kuoli 30 vuotta sitten, vinkumispuheita joita meghan on kirjoittanut. no maksoihan suomessakin jotkut businesstyypit siitä että kuuntelivat obaman vaimoni on ihana MIchael, tai clooni conneyn tarinaa kuinka vaimo on ihana joka piti vauvaa käsivarsilla kun vapautti nigerialaisia suomalaisista vankiloista.

    • Anonyymi

      Sussexin julkisuutta kuolemakseen kammoava pariskunta pitää nyt julkisia ja MAKSULLISIA esitelmiä rikkaille pohatoille Harryn kamalasta ja traumaattisesta lapsuudesta ja nuoruudesta. Meghan istuu eturivissä ja pyyhkii vuolaana virtaavia (krokotiilin) kyyneliään. Diana on tuottoisa ja nähtävästi myös ehtymätön rahalähde. Mihinkähän nuokin rahaa tarttee, Charleshan elättää nuo 100%. Miksei Harryn ja eukkonsa miljoonia käytetä ollenkaan heidän elinkustannuksiinsa?

      Pitäisivät nyt vaan mölyt mahassaan ja eläisivät elämäänsä ILMAN jatkuvia julkisia ulostuloja.

    • Anonyymi

      Kyllä tuolla suussexin parilla on rahaaa maksaa omat oleskelunsa

    • Anonyymi

      Nuohan kehuivat alkavansa tekemään hyväntekeväisyyttä, oman surkeuden itkeminen maksua vastaan ei sitä kyllä ole. Jokos englannin mökin remonttirahat on maksettu kansalle takaisin? Ei varmaankaan. Mikä mättää, kummallakin on miljoonia tileillään.

    • Anonyymi

      Meghan antoi äänensä Disneyn jollekin uudelle piirrofilmille. Työpaikan oli Harry kuulemma kinunnut filmintuottajilta. Tiedähäntä, pitääkö paikkansa!
      Koskahan filmitähti Meghan kyllästyy kuninkaalliseen avioliittoonsa? Ehkä se kaivattu liitto ei ollutkaan niin auvoista julkisuutta ja rahassa kylpemistä, kuin Meghan kuvitteli.

      • Anonyymi

        Kyllä se pitää ihan paikkansa. Youtubesta löytyy videokin. Disneypomon vaimon ilme on ei voi olla totta -ilme. JP Morganin tilaisuudessa mukana ollut kertoi että yleisö oli tunteunut myötähäpeää kun Harry itki taas ties monenko kerran lapsuudestaan. Mikähän järki tuollaisella puheella oli kun kuuntelijoina oli pankkiireja ja finanssiporukkaa. Tuskin yleisönä kovinkaan otollinen.


    • Anonyymi

      Harry jaksaa jauhaa yhdestä ja samasta asiasta vuositolkulla, kauankohan menee kaupaksi se itkuvirsi, ei tuolla muuta puhumista " luennoilleen" edes ole.

      Ihmetyttää tuo ristiriitaisuus, halutaan olla rauhassa mutta väen väkisin tungetaan julkisiin tilaisuuksiin. Ja se portin eteen levitetty pressu! Hätävarjelun liioittelua. Harryllä taitaa fiirata jo liikaa. Kumma kyllä kaikki Elisabetin muut lapsenlapset saavat elää rauhassa, mutta kun H&M jatkuvasti järjestää noita järjettömiä tempauksiaan ja ulostulojaan, niin ei ihme että ovat jatkuvasti lehtien palstoilla. Ei ihan tervettä noilta kahdelta.

    • Anonyymi

      Camilla on mukana perheväkivallan vastaisessa kampanjassa. Ja mitä Camilla kertoikaan tilaisuudessa eräälle kampanjaan osallistuneelle?
      "Minulla on ystävä, joka on huolissaan "tyttärestään". jolla on omituinen "aviomies", joka kontrolloi tätä ja joka vaikuttaa hänen itseluottamukseensa. Hän yrittää erottaa tämän ystävistä ja perheestä. He asuvat ulkomailla."

    • Anonyymi

      Harry on täysin hurahtanut Meghaniin eikä näe naisen teoissa mitään väärää. Täytyy vain toivoa että Harryn silmät aukeaisivat mahdollisimman pian tai että ponteva Meghan " rakastuisi" oikeaan miljardööriin ja heivaisi Harryn. Tulisi Harry- paralle muutakin luennoitavaa kuin vain äiti- Diana. Harry vaikuttaa kyllä ihan tahdottomalta aasilta.

    • Anonyymi

      Koska ovat halunneet irtautua kuningashuoneesta, niin eihän siinä muuta kuin toisten tavisten kanssa työkkärin jonoon vain.
      Aika epäsuhta pari, ei pelkästään iän puoleen. Harry on elänyt varsin suojattua elämää ja monien kuninkaallisten jälkeläisten tapaan on aika lapsellinen ikäisekseen. Sitten tulee tuollainen "puolimaailman" kokenut nainen ja viettelee poikaparan. Siinä sitä nyt ollaan puhtaan kaulan ja kierosilmäisen lapsen kanssa kanadalaisten niskoilla.

    • Anonyymi

      Meghan on outo tyyppi, ei todellakaan normaali ihminen kiellä puolisoaan osallistumasta perhe- ja sukujuhliin. Meghanillahan on ne langat käsissään, vetää ja kiskoo Harrya kuin tahdotonta sätkynukkea.

      Harry luennoi kuinka vuosien terapia auttoi hänet yli masennuksesta, Meghan toitottaa vieressä kuinka Englannissa ollessaan huomasi Harryn olevan masentunut. Eikö terapia siis auttanutkaan? Valehteleeko Harry?

      Tuo pariskunta on todellakin niin outo, niin outo.

    • Anonyymi

      Ei ne ota britanniassa sitä kontolleen että harrylle käy huonosti ja sen muksulle mutta hovi voi kyllä maksaa meghanin "poistamisesta" jotta harry saadaan turvaan omaan maahansa ja kyllä hovi tulee maksamaan turvahommat kanadassa edelleen tai edellä mainitut toimet toteutetaan!!

    • Anonyymi

      Kai Charles tietää että poika on vietävissä mutta ei uskalla laittaa rahahanoja kiinni kun tietää että tuo psykoeukko kauppaa Harryn vaikka johonkin ostoskanavan lprtonkimainokseen. Jos tuo M on elänyt jossain filmiteollisuudessa los angelissa niin sieltä ei todellakaan mitään normaaleja ihmisiä tule, kaikki on kaupan ja muista yritetään hyötyä jotta uralla edettäisi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe