Demokratian vastaisku

Suomalaisella epäpoliittisella Silakka-liikkeellä on esikuva Italiassa nimellä "Sardiinit".
Liikkeen päätunnus on toiminta rasismia ja fasismia vastaan. Se sisältää myös toimet vihapuhetta vastaan ja ihmisten luokittelun etnisellä perustalla.
Sardiinit toimivat siten antifasististisin tunnuksin demokratian puolesta.
Liike syntyi neljän nuoren toimesta viime vuonna kun he järjestivät ensimmäisen mielenosoituksen Bolognassa. Italialainen antifasistinen liike nuorentui samalla nuorison tultua mukaan toimintaan.
Maailmalla on sittenkin vielä toivoa ihmisten käyttäytyä ihmisiksi.

113

1318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yllättävän vähän valtamedia tiedottaa Sardiineista.
      Tosin holokaustien uhrien muiston kunnioittamisesta on ollut tarinaa. Holokausti oli Hitlerin Saksan fasismin aie tuhota juutalaisuskoiset tappamalla.

      • Anonyymi

        Kansallissosialisti Hitlerillä on Holokausti, jolla se tappoi 11-17 miljoonaa ihmistä.

        Sosialisti Stalinilla oli Holomodor jolla se tappoi 3-14 miljoonaa ukrainalaista.

        Hulluja sosiailisteja.


      • Anonyymi

        Saksassa ei ollut fasismia vaan Italiassa
        siinä Mussolini teki maalle ensimmäisen työehtosopimuksen ja sairasvakuutuslain
        Fasismi on eräänlainen italilainen sovellutus sosialidemokratiasta
        Fasisteilla ei ollut keskitysleirejä kuten Stalinilla ja Rooseveltilla, joka vei leiriin japanilaiset
        Keskitysleirin nimineen keksivät englantilaiset ja veivät buurisiviilit sinne perheineen jaloista juoksemasta eliittiä kiusaamasta


    • Anonyymi

      Silakkaliikkeessä on mielenkiintoisia ja monilta osin kannatettavia näkökantoja.

      Katsotaanpa sitten Partacuksen aiempaa kommentointia ketjussa:

      > Puolueet / Suomen Kommunistinen puolue

      Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa

      "Partacus
      18.12.2019 17:32

      Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio"

      Partacuksen arvio pitää paikkansa, mutta erikoista on huomata suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden, myös Partacuksen, ja heidän omien lehtiensä kritiikittömyys Venäjän militaristista imperialismia kohtaan sen valloitettua Ukrainalle kuuluvan Krimin ja pakkoliitettyä alueen itseensä sekä miehittäessä Itä-Ukrainaa.

      Päinvastoin, Venäjän imperialismia Ukrainassa selitetään kaikin tavoin oikeutetuksi, ja Venäjää jopa mainostetaan myönteiseen sävyyn "eräänlaisena vastavoimana" lännelle, mikä Partacuksen omaan arvioon liitettynä tarkoittaa sitä, että "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen" Venäjä on lännen vastavoima.
      Kysymyksiä herättävä johtopäätös, eikö vain?

      Toinen seikka on tietenkin se, ettei yhden puolueen kommunismidiktatuuri jota suomalaiset kommunistitkin perimmiltään ajavat, voi koskaan olla millään tavalla demokraattinen valtiomuotona.

      Euroopan parlamentti on antanut päätöslauselman Euroopan muistiperinnöstä, ja siinä tuomitaan sekä Neuvostoliiton että natsi-Saksan tekemä sopimus, joka oli samalla toisen maailmansodan pohjustus, ja sen jälkeisen ajan alkutahdit.

      "Euroopan parlamentin päätöslauselma 19. syyskuuta 2019 Euroopan muistiperinnön merkityksestä Euroopan tulevaisuudelle"

      -


      "B. ottaa huomioon, että kommunistinen Neuvostoliitto ja natsi-Saksa allekirjoittivat 80 vuotta sitten 23. elokuuta 1939 Molotov-Ribbentrop-sopimuksena tunnetun hyökkäämättömyyssopimuksen ja sen salaisen lisäpöytäkirjan, jossa ne jakoivat Euroopan ja itsenäisten valtioiden alueet näiden kahden totalitaarisen hallinnon kesken ja ryhmittelivät ne etupiireihin, mikä pohjusti toisen maailmansodan syttymistä;

      C. ottaa huomioon, että Molotov-Ribbentrop-sopimuksen ja sen jälkeen 28. syyskuuta 1939 tehdyn natsi-Saksan ja Neuvostoliiton raja- ja ystävyyssopimuksen välittömänä seurauksena ensin Hitler ja kahden viikon kuluttua siitä Stalin hyökkäsivät Puolaan, joka menetti itsenäisyytensä ja jonka kansa joutui kokemaan ennennäkemättömän tragedian, ja kommunistinen Neuvostoliitto aloitti 30. marraskuuta 1939 hyökkäyssodan Suomea vastaan sekä kesäkuussa 1940 miehitti ja liitti alueeseensa Romanian osia, joita ei koskaan palautettu, ja liitti Liettuan, Latvian ja Viron itsenäiset tasavallat omaan alueeseensa;

      D. ottaa huomioon, että natsihallinnon kukistumisen jälkeen ja toisen maailmansodan päätyttyä osa Euroopan maista pystyi aloittamaan jälleenrakennuksen ja sovinnonteon, kun taas osa jäi puoleksi vuosisadaksi diktatuurin alle – jotkin Neuvostoliiton suoran miehitysvallan tai vaikutuksen alaisuuteen – ja niiltä riistettiin vapaus, itsemääräämisoikeus, arvokkuus, ihmisoikeudet sekä sosiaalinen ja taloudellinen kehitys;"

      https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-9-2019-0021_FI.html


      Silakkaliikkeessä toimivien demokratia-aktiivien kannattaakin kysyä kommunisteilta

      a) - Ovatko nämä valmiita tuomitsemaan Molotov-Ribbentrop-sopimuksen ja kaikki sen seuraukset?

      b) - Ovatko nämä valmiita irtautumaan kommunismista kokonaan ja ehdoitta?

      Sillä kommunismidiktatuurin kannattajina he eivät voi koskaan olla demokratian ja monipuoluejärjestelmän kannattajia, jotka ovat sekä Suomen erikseen että Euroopan Unionin yhdessä perustavia yhteiskunnallis-poliittisia peruskiviä.

      Oma arvioni on se, että kommunismidiktatuurin kannattajat käyttävätkin Silakkaliikettä pelkästään poliittisen agitaationsa välikätenä piittamatta sen arvoista sinänsä.

    • Yrittäkää kunnianarvoiset persupojat pysyä aiheessa. Kertokaa kaikki mitä tiedätte Sardiini-liikkeestä ja mikä sen merkitys on. Sardiiniliike syntyi 2019, joten toista maailmansotaa ei tässä käydä.
      Sardiiniliikkeen tunnukset suuntauvat äärioikeistoa vastaan. Eurooppalainen perusuomalaisten kaltainen äärioikeistolaisuus on syöpä terveessä eurooppalaisuudessa ja sen kitkemionen on jokaisen kansalaisen velvollisuus. Emme tarvitse rotuoppia, uskonvihaa, etnisten ryhmien parjaamista, erilaisten näköisten ihmisten parjaamista, keskiverrosta poikkeavien ihmisten parjaamista, seksuaalisesti toisenlaisten manaamista helvettiin.
      Näillä teeseillä suomalainen Silakkaliike toimii Sardiinit esikuvana.

      Uskon että vain pieni vähemmistö perussuomalaisista on johtonsa epäihmismäisen kulttuurikäsityksen kaulapannassa. Joukossa on tyhmiä raakalaisia, jotka ovat valmiit tekemään mitä rikollista tahansa. Yhdessä ihmiset kykenevät poistamaan raakalaisuutta.
      Perussuomalaisten kulttuuriohjelmassa on paljon fasistisia aineksia. Kaikki demokraatit tukevat rehtejä persuja auttamaan irti katalasta puoluejohdon ohjelmasta. Holokausti on mennyttä historiaa. Emme kaipaa sitä uudelleen takaisin.

      Kiltit perussuomalaiset!
      Yrittäkää pysyä aloituksen aiheen parissa.
      Teillä on hommafoorum sivusto somessa. Sinne voitte levittää sisuksistanne vihaa, jos niin koette tarpeelliseksi. Siellä on myös valheuutisten kotimaa.

      • Voi voi Partacusi! Pyrit taas komuloistyyliin kiertämään tosiasioita!

        Silakat ja sardiinit eivät edusta mitään demokraattista liikettä vaan rakenteeltaan ovat lähellä fasismia, kommunismia ja natsismia niiden alkuaikoina.

        Demokratia vaatii moni ilmeistä politiikkaa ja siinä sitten enemmistö ratkaisee miten yhteiseen hyvään matkataan. Muita keinoja ja tapoja ei ole demokratiaan.

        Kun Partacusi moitit persuja niin sekään ei ole demokratiaa koska sinun kantaasi kannattaa ehkä joku prosentin kymmenys kansasta mutta persuja useampi kymmenen prosenttia. PerusS on siis huomattavasti demokraattisempi liike kuin mihin SKP on koskaan yltänyt!

        Sinun komuloisesi Partacusi ovat aina himonneet diktatuuria kuten kaikki komumaat, niissähän demokratiaa ei ole ollut kuin mainoslaiseissa.


    • Sardiiniliikkeen perusti 4 bolognalaista nuorta. Matteo Santari, Andrea Gareffa, Roberto Moroti ja Giukia Trappoloni. Nimet kannattaa muistaa. Heistä saattaa tulla nykyaikaisen demokraattisen liikkeen airuet.
      He järjestivät kotikaupungissaan ensimmäisen mielenosituksen taantumusta, Matteo Salvinin Pohjoisen liitto (Lega Nord) puoluetta vastaan. Lega Nordin edustajat istuvat europarlamentissa samassa ryhmässä kuin Perussuomalaiset. Tavoite oli 6000 mielenosoittajaa mutta 15 000 saapui paikalle.
      Suomen Silakoilla ei ole kohdistettua puoluetta. Se on erona Sardiineihin. Tulisiko olla vai ei! PS ja Kristiilisdemokraatit edustavat samanlaista uskontoperäistä kiihko-oikeistolaisuutta.

      19. tammikuuta tänä vuonna mielensoitus keräsi 40 000 kanslaista. Aukiolla soi Bella Ciao fasismin vastainen partisaanilaulu.
      https://www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo

    • Anonyymi

      Vähintään persut tulisi olla kohteena. Puolue tukee rasismia. Jäsenistöä kasvatetaan ääliöiksi, joilta pyritään kadottamaan ihmisyys.

    • Anonyymi

      Partacuksella näyttää olevan varsin hatara muisti, joten pannaanpa perussuomalaisten osoitteet jälleen näkyville jotta posti kulkee sujuvammin oikeaan kohteeseen.
      Olkaatten hyvät.

      Eduskuntarymä.

      https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/eduskuntaryhmat/perussuomalaisten-eduskuntaryhma/Sivut/default.aspx

      Ja puoluetoimisto.

      https://www.perussuomalaiset.fi/yhteystiedot/puoluetoimisto/

      "Aukiolla soi Bella Ciao fasismin vastainen partisaanilaulu."

      Ja kohteena saattoi olla vaikkapa tämän päivän "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen" Venäjä, sillä onhan Vladimir Putinin hallinto paitsi sokeriväleissä Euroopan äärivasemmistoon, ja siinä mukana Suomen kommunistit, mutta myös Euroopan äärikoikeistoon, johon Italian Matteo Salvinikin kuuluu.


      "Kova väite venäläisten salaisesta rahoituksesta Italian äärioikeistolle – Tutkija: ”Matteo Salvini, olet petturi”"

      https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kova-vaite-venalaisten-salaisesta-rahoituksesta-italian-aarioikeistolle-tutkija-matteo-salvini-olet-petturi/6e5c066e-febf-3c9d-91d1-a48b0ecc6393

      Tuon perusteella näyttää totta vieköön eriskummalliselta suomalaisten kommunistien hehkutus Venäjästä "eräänlaisena vastavoimana" lännelle, sillä fasistinen Venäjä näyttää tukevan eurooppalaisia fasisteja siinä kuin kommunismidiktatuurin kannattajiakin.

    • Persutrollit pyrkivät Silakkaliikkeen sivustoille törkyviesteineen ja valheineen kuten S24 puoluesivustoilla tekevät. Laura Huhtasaari jauhaa ampumisviestiään eikä poista sitä pyynnöistä huomimatta yhtenä heistä.

      Lehden artikkelista käy Perussuomalaisten yhteys Salvinin äärioikeistolaiseen puolueeseen ja jota Putinin oligarkkipuolue voi rahoittaa.
      https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kova-vaite-venalaisten-salaisesta-rahoituksesta-italian-aarioikeistolle-tutkija-matteo-salvini-olet-petturi/6e5c066e-febf-3c9d-91d1-a48b0ecc6393

      Edellä viestittäjä (luultavasti persu) väitti Putinin jakavan SKP:lle rahaa, Väite on tyypillinen persuvalhe. Lehti epäili, että Putin jakaa persuille rahaa.
      Silakkaliikkeen yksi tavoite on, että ihmiset puhuisivat totta, tekisipä se kuinka kipeää tahansa.

      Luulen ettei demokraattinen Silakkaliike selviä, ellei kohdista sormeaan törkeyksiä ja valheita latelevia persuja vastaan.

    • Anonyymi

      ANTIRASISTI
      ‪Nouseva rasismi ja vihan politiikka huolettaa meitä suuresti. Julistaudumme toimimaan rauhanomaisena vastavoimana syrjiville äänille.‬

    • Anonyymi

      Tästä blogista löytyy hyvää perustietoa "kiistatta fasistisen, militaristisen ja imperialistisen" Venäjän, kuten Partacus tuolla ylempänä viittaamassani kommentissa toteaa, imperialismiin Ukrainassa, ja sama bloggari tuo aiemmissa kirjoituksissaan useammankin kerran esiin suomalaisten vasemmistolaisten tuen Venäjän politiikalle.

      https://vartiopaikalla.blogspot.com/

      Tosin saman tuen Venäjälle löytää myös Suomi24:n nimimerkin Partacuksen kommenteista ja hänen joistain aloituksista, joissa kirjoittaja pidättyy kaikesta kritiikistä Venäjän aggressioita kohtaan, ja sen sijaan selittelee ne puolustuksellisiksi, ja väittää muun muassa Krimin niin sanotun kansanäänestyksen olleen alueen asukkaiden spontaani, itsenäinen järjestely, kun se todellisuudessa oli, ja minkä Vladimir Putinkin sittemmin myönsi, Venäjän itsensä järjestämä ja vieläpä sillä periaatteella, ettei muita vaihtoehtoja kuin Venäjään liittäminen ollut.

      Oletettavasti myös Silakkaliike ottaa, tai ainakin sen tulisi ottaa, jatkossa huomioon nämä suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden demokratiaa ja eurooppalaisten valtioiden suvereeniutta vastaan rikkovat poliittiset kannanotot, joissa puolustetaan "kiistatta fasisistista, militarisista ja imperialistista" Venäjää.

    • Aiheesta poiketen.
      Perussuomalaisten trollit eivät voi hyväksyä ukrainalaisten kommunistien ehdotuksia ja Minsk 2.0 sopimuksen ehtoja rauhantilan saavuttamiseksi. Ukrainan porvareita käy sääliksi järjetön työväenliikkeen viha, joka tuottaa maalle turmiota.
      Juhani Putkisen ym. patataantumukselliset linjaukset joutaa roskakoriin.

      Aiheesta.
      https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kova-vaite-venalaisten-salaisesta-rahoituksesta-italian-aarioikeistolle-tutkija-matteo-salvini-olet-petturi/6e5c066e-febf-3c9d-91d1-a48b0ecc6393
      Tukeeko Putinin porvarillinen puolue italialaista persuoligarkkia Salvinia vai ei. Salvinilla on rahaa omasta takaa kuten muillakin persujen vihasisarpuolueilla toteuttaakseen ihmisoikeuksien vastaista politiikkaa. Miljardöörit tukevat lähes kaikki oikeistolaisia persuismipuolueita. Säälittää kun köyhälistön kansalaiset erehtyvät tukemaan niitä, jotka eivät rahvaan eduista välitä tippaakaan.

      Pienten "kalojen" suuri joukko edustaa joukkovoimaa. Sardiinit saatoivat estää Salvinin puolueen ennakkoon julistetun suuren vaalivoiton.
      Sardiiniliike haluaa edustaa ihmisläheistä politiikkaa. Se vastustaa persuistista populismia, sen ulkomaalaisvihapolitiikkaa. Sardiinien esimerkin mukaan muuallakin kuin Suomessa on syntynyt liikkeitä ihmisystävällisyyden puolesta.

      Suomessa Perussuomalaiset laativat natsihenkisen kulttuuriohjelman, jonka keskiössä on ulkomaalaisviha ja jota höystetään kristillisen pakkouskonnon vaatimuksella. Kaikkia demokratian voimia tarvitaan poistamaan järjetön politiikka.
      Suomi tarvitsee sekulaarin valtion linjauksen, jossa uskontoa harjoittaa kukin mielensä mukaan mutta valtiota ei saa laittaa tukemaan mitään uskontoa erikseen. Kristinusko yksistään on jo tarpeeksi "verinen" sisällöltään.

      Valtiopäivien avajaisissa pres. Niinistö ja useat kansanedustajat nostivat tikun nenään vihapolitiikan suitsimisen. Vihdoinkin on herätty. Tie on pitkä ja kivinen. Demokratia tulee voittamaan äärioikeiston haaveet viedä Suomi takaisin 1930 luvulle.

    • Sardiiniliike on oikeassa.
      Matteo Salvini haluaa viedä Italian kohti kansallismielisyyttä ja muukalaisvihaa. Salvin ei hetkauta korviaan Välimerellä hukkuneille. Hän kampanjoi rantojen kiinnipanemisen puolesta pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Suomalainen persuismi on samoilla linjoilla. Valitettavasti Salvin on saanut tukea muualtakin kuin Suomesta.

      Salvinin politiikka on karmea. Käytännöstä yksi esimerkki. Hän esti viime heinäkuussa siirtolaisia pidettäväksi väkisin pelastusaluksella ilman maihintulolupaa. Tästä on nostettu syyte Salvinia vastaan. Hän toimi hengenpelastusta vastaan.
      Salvin ei kaihda ihmisen hengenmenetystä. Hän yrittää tehdä oikeudenkäynnistä marttyyrinäytelmän ja jota kaikki Euroopan persut tukisivat.

      Perussuomalaisten vasta laadittu kulttuuriohjelma tukee Salvinin tekoa. Merihädässä olevat maahanmuuttajat .... eivät ole ihmisiä.

    • Anonyymi

      Silakkaliike on Suomessa tarpeesta syntynyt samalla tavalla kuin Italiassakin. Ihmiset kyllästyvät jatkuvaan äärioikeiston vihapuheeseen ja myös asiasisältöjen valehteluun.
      Silakkaliike sai reilussa kuukaudessa yli 26 000 faceboob-jäsentä. Keväällä on luvassa suurempi mielenosoitus.
      Ongelma on luonnollisesti liikkeen järjestäytymättömyys. Sellaiset tahtovat kuoleutua ennenaikojaan. Toisaalta keskeinen tunnus "irti rasismista ja fasismista" voi koota laajoja joukkoja demokraattiseen liikkeeseen oikeiden ihmisarvojen puolesta.
      Myös rasistit voivat päästä sotkemaan, mikä varsinkin perussuomalaisilla on tapana, orastavaa edistystä.

    • Kysymys silakkaliikkeelle:
      "b) - Ovatko nämä valmiita irtautumaan kommunismista kokonaan ja ehdoitta?"

      Silakkaliikkeen tarkoitusperät eivät suuntaudu mitään puoluetta vastaan. Se esiintyy rasismia, fasismia ja vihapuhetta vastaan sivistyksen puolesta.
      Ohjelma kritisoi todellakin mainittuja arvoja puolustavaan Perussuomalaiseen puolueeseen tahtomattaan. Lisäksi Perussuomalaisten kielteinen näkemys homojen ihmisoikeuksista on vanhakantainen.
      Sellainenkin on tullut esille, että ihmiset väittelisivät asiallisesti asioiden pohjalta eivät siten kuin persut tekevät; kun sormi menee suuhun, hyökätään viherpunakommarilla ja talvisodalla vaikka aiheista ei edes puhuttaisi. Siteerauksen esittäjä (persu?) pyrkii hajottamaan sivistyksen ääliömäisyyden avulla.

      Silakkaliikkeelle menestystä ja onnea kommarien puolelta. Presidentti Niinistö lausui asiallisesti vihapuheen turmiollisuudesta kansakunnalle.
      Niin, lisäksi. Perussuomalaiset toimivat uskonkiihkoilevana homoja kiusaavana sakkina. Täysin järjetöntä. PS:n vasta laadittu kulttuuriohjelma (?) jatkaa homojen parjaamista matkien sillä Hitlerin fasismin ideologiaa.

    • Anonyymi

      Partacus ei tiedä mitään Bolognassa ja Emiliasta, se on Mussolinin kotiseutua ja Mussolini on jonkinlainen sosialidemokraatti, aloitti kommunistina ja jatkoi sosialidemokraatteihin kun pelästyi leninistien tekemiä murhia Venäjällä

      USA haluaisi ostaa Nokian mikä voi tarkoittaa että pääkonttori siirreään Dallasiin ja vähitellen koko it-ala

      Trumpin takaus riittää tällä hetkellä https://www.suomenuutiset.fi/toimittaja-pertti-ronkko-saksalaiset-miettivat-onko-vaalien-jarjestamisessa-enaa-mitaan-jarkea/#comment-669572

      Trump soitti raivostuneen puhelun Boris Johnsonille BoJo:lle eilen illalla. Kieli oli poikkeuksellisen kovaa unprecedenty apoplectic. Trump ilmoitti, että hän huolehtii USA:n kansalaisten turvallisuudesta, tässä tapauksessa Kiinan hallintoa vastaan, ja vaati Englantia katkaisemaan suhteet Huaweihin

      Samalla USA:n oikeusministeri Attorney General Barr haluaa USA:n harkitsevan, että se ostaa Nokian ja Ericssonin määräysvallan

      Paljon Ericssonia omistava sijoitusyhtiö Cevian taputtaa, tietenkin.
      Sekä Ericsson että Nokia nousevat pörsissä nyt, tietenkin

      Christer Gardell omistaa paljon Ceviania, joka omistaa Nordeaa, yli 2 prosenttia, toteaa. ”Olen tuntenut Nalle Wahlroosin ja Kari Stadighin vuosikymmeniä. Odotan innolla yhteistyötämme”

      https://www.corren.se/nyheter/cevian-positivt-till-usa-kop-i-ericsson-om6494833.aspx Barr tycker att ett bra sätt att mota det kinesiska bolaget vore att helt enkelt köpa upp västerländska bolag, som Ericsson eller Nokia

    • Anonyymi

      Ylhäältä veto alas Partacuksen kunniaksi Saksassa ei ollut fasismia vaan Italiassa
      siinä Mussolini teki maalle ensimmäisen työehtosopimuksen ja sairasvakuutuslain
      Fasismi on eräänlainen italilainen sovellutus sosialidemokratiasta
      Fasisteilla ei ollut keskitysleirejä kuten Stalinilla ja Rooseveltilla, joka vei leiriin japanilaiset
      Keskitysleirin nimineen keksivät englantilaiset ja veivät buurisiviilit sinne perheineen jaloista juoksemasta eliittiä kiusaamasta

    • Anonyymi

      Halla-aho puhuu enimmäkseen provosoivaa potaskaa, varsinkin rotuoppista propagandaa. On olevinaan ovela älykkö esiintyessään muita alentavasti.

    • Anonyymi

      Silakka-liikkeen aktiivien on syytä ottaa selvyys "kiistatta fasistista, militaristista ja imperialistista" Venäjää sympatisoivien suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden kannanotoista, sillä näiden omissa lehdissään puolustellaan aivan avoimesti Venäjän militarismia ja imperialismia Ukrainalle kuuluvalla Krimillä ja Itä-Ukrainassa ja jopa mainostetaan Venäjän olevan vastavoima lännelle.

      Eikä tarvitse mennä edes kommunistien omiin lehtiin, sillä nimimerkki Partacus levittää myös Suomi24:n keskusteluissa Venäjän fasistista, militaristista ja imperialistista propagandaa.

      Että semmosia "demokratian" asianajajia nämä Suomalaiset Kommunismidiktatuurin Puuhastelijat.

    • Suomalainen silakkaliike.

      "Olemme rauhanomainen liike jakamattoman ihmisarvon, luonnon, tieteen, yhdenvertaisuuden ja syrjimättömyyden puolesta. Toimimme vastavoimana fasismille, rasismille, ilmastodenialismille, sekä syrjiviin jakolinjoihin pyrkivälle politiikalle ja ilmapiirille. Periaatteemme on että jakaessasi arvomaailman ja halun olla osana parvea, sinä olet silakka. Tervetuloa parveen."
      https://silakkaliike.fi/

      Suomessa on yksi ja ainoa puolue, Perussuomalaiset, joiden ohjelmat ja toimintatapa ovat ristiriidassa demokraattisen silakkaliikkeen kanssa.
      Silakkaliike on syntynyt ihmisten kyllästyessä vihapuheeseen, poliittiseen valehteluun ja suoranaisesti fasismin ujuttamiseen suomalaiseen yhteiskuntaan.
      Kun tähän asti perussuomalainen viha-valhepolitiikka on haastanut muita mukaan niin silakkaliike haastaa rasismiin ja fasismiin hurahtaneita poistumaan takaisin demokratian tielle.

      Silakkaliike haastaa epäsuorasti kaiken persuismin politiikan. Perussuomalaiset ovat altavastaajia kuten edellä oleva viesti osoittaa. Vannoutuneet persutrollit yrittävät jatkaa valhelinjaa ikivanhoilla konsteilla " ryssä....ryssä...ryssä.." ja ajoivat välittömästi mutaojaan.
      Perussuomalaisten kulttuuriohjelma vaatii jäseniä jatkamaan viha-valhelinjaa

      Onnea ja menestystä silakkaliikkeelle. Tällaista on toivottu pidemmän aikaa.

    • Anonyymi

      Minkään sortin demokratian asialla eivät ole ainakaan suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden omat julkaisut, sillä niissä ylistetään sellaisia Neuvosto-Venäjän/Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin johtohahmoihin kuuluneita kuin Vladimir Lenin, Josif Stalin ja Otto Wille Kuusinen, jolle Lenin antoi jopa liikanimen "Suomensyöjä" tämän paasattua siitä, miten Suomen kaltaisen pienen valtio itsenäisyys tulee loppumaan ja Suomi sulautuu osaksi suurempaa, siis Neuvostoliiton kommunismidiktatuuria.
      Kukaan tervejärkinen ei liene epätietoinen siitä, että Neuvostoliitto oli diktatuuri.

      Otto Suomensyöjä tunnetaan parhaiten 80 vuoden takaa Kremlin masinoiman Terijoen nukkehallituksen johtajana, jonka toive demokraattisen Suomen itsenäisyyden lakkauttamisesta näytti tuolloin liki varmalta.

      Suomalaiset taistelivat, Josif Stalinin ja Otto Suomensyöjän suunnitelmat menivät myttyyn ja maamme säilytti itsenäisyytensä ja demokratiansa.
      Suomi on edelleen tuota, mutta suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat palvovat edelleen omaa pylväspyhimystään Otto Suomensyöjä Kuusista.
      Että semmosia "demokratian" asainhoitajia ne nämä Suomalaiset Kommunismidiktatuurin Puuhastelijat

    • Anonyymi

      Sotapersu retostelee näköjään täälläkin.
      Sotapersu yrittää rikkoa persupuolueen käskystä demokraattisen silakkaliikkeen toimet yleisinhimillisyyden edistämiseksi. Maksetut trollit trollaavat barbarian puolesta.
      Silakkaliikkeelle toivotaan menestystä. Suomi tarvitsee vastahyökkäystä rasismia ja fasismia vastaan.
      Perussuomalaiset ovat kauhuissaan kun joku esittää ihmisystävällisyyttä.

    • Anonyymi

      Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin imperialistinen puna-armeija hyökkäsi Otto Suomensyöjä Kuusisen pyytämänä ja Josif Stalinin määräämänä Suomeen 30. marraskuuta 1939, tarkoituksenaan miehittää maamme ja alistaa Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin orjaksi.

      Kerrassaan pitelemättömäksi ja voittamattomaksi mainostettu imperialistinen puna-armeija kuitenkin epäonnistui Suomen valloituksessaan, ja juuri siitä syystä Suomi on tänään vapaa, demokraattinen ja itsenäinen valtio, eikä osana maata joka on "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen", kuten nimimerkki Partacus on nykypäivän Venäjän todennut olevan.
      Minä olen samaa mieltä tuosta Partacuksen Venäjä-arviosta.

      Erikoista on kuitenkin se, että sama Partacus puolustaa kiivaasti Venäjän imperialismia Ukrainassa, samalla kun Suomalaisten Kommunismidiktatuurin Puuhastelijioiden omat lehdet ylistävät Venäjän olevan "eräänlainen vastavoima" lännelle.
      Nuo yhdistäen voi todeta, että "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen" Venäjä on vastavoima lännelle. Hmm, varsin mielenkintoinen johtopäätös, vai kuinka?

    • Aloitus on Sardiineista ja suomalaisesta silakkaliikkeestä.
      Persut käyvät talvisotaa.

      Sardiinit Italiassa onnistuivat patoamaan Perussuomalaisten sisarliikkeen etenemisen.
      Entä suomalainen silakkaliike!
      Molemmat esiintyvät rasismin ja fasismin aatteiden estämiseksi. Voisi sanoa: Jo riittää uskonnollisten rotuoppien levittäminen.
      Persussuomalaiset ovat hätää kärsimässä. Siksi he lisäävät talvisotaa ja Stalinia trollaamiseensa. Perussuomalaiset ovat tuomassa Suomeen stalinilaista hallintoa sen ihmisvastaisessa muodossa.

      Nykyään äärioikeisto on mullistamssa kokonaan historiankirjoitusta. Sekin olisi otettava huomioon demokraattisessa liikkeessä. Viime vuosisadan ensimmäisellä puoliskolla kapitalismi nosti esiin fasismin ideologian ja josta aiheutui ihmiskunnalle suunnattomat kärsimykset.
      Nykyään fasismia ollaan pesemässä puhtaaksi ja nostamassa jalustalle. Demokraattiselle liikkeelle riittää töitä.

    • Anonyymi

      Erikoista kyllä, mutta Suomalaisten Kommunismidiktatuurin Puuhastelijoiden omissa julkaisuissa puolustellaan Venäjän militarismia ja imperialismia sen Ukrainaan kuuluvan Krimin laittoman haltuun oton ja Itä-Ukrainan miehityksen osalta, eikä niistä löydä minkään sortin kritiikkiä Venäjän politiikkaa kohtaan missään asiassa.


      Samaa Venäjän militaristisen imperialismin järjestelmällistä puolustelua tekee täällä myös nimimerkki Partacus, joka tosin ketjussa "Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa" totesi itse näin:


      "Partacus
      18.12.2019 17:32

      Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio"

      Kun toisesta suupielestä tulee demokratia-puhetta ja samaan aikaan kädet työskentelevät "kiistatta fasistisen, militaristisen ja imperialistisen" Venäjän asialla, niin vaikea on Partacuksen ja muiden kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden sanomisista löytää uskottavaa linjaa demokratian ja oikeusvaltion taakse.

      Vladimir Lenin, Otto Suomensyöjä Kuusinen tai Josif Stalin eivät niin ikään olleet mitään demokratian kannattajia vaan he kuuluivat Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin johtajistoon.
      Suomen Kommunismidiktatuurin Puuhastelijoille nuo diktatuurin pystyttäjät ja toteuttajat ovat kuitenkin edelleen ylimpiä auktoriteetteja ja aattelisia esikuvia, minkä kaikki kommunistien omiin julkaisuihin tutustuneet tietävät.

      Toivottavasti Silakkaliikkeen aktiivit ymmärtävät suhtautua riittävällä vakavuudella tuon kaltaisen kommunismidiktatuurin propagandan levittäjien motiiveihin, ja ettei heitä päästettäisi pilaamaan muuten asiallista ja hyvin käyntiin lähtenyttä toimintaa.

      Mitä tulee perussuomalaisiin, niin siinä Partacuksen posti näyttäisi menevän jälleen väärään osoitteeseen, joten autetaanpa henkilöä mäessä ja pannaan näkyville oikea tie kommunikaation kulkea.

      https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/eduskuntaryhmat/perussuomalaisten-eduskuntaryhma/Sivut/default.aspx

      https://www.perussuomalaiset.fi/yhteystiedot/puoluetoimisto/

      Oikein hyvää poliittistä yhteistyötä vaan kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden ja perussuomalaisten kesken, joiden ryhmien välillä saattaisi, valitettavasti, syntyä lähes sokerivälit "kiistatta fasistisen, militaristisen ja imperialistisen" Venäjän suhteen.

      Suomalaisille Kommunismidiktatuurin Puuhastelijoillehan Venäjä on isäntämaa siksi, että SKP perustettiin reilu sata vuotta sitten Moskovassa ajamaan Kremlin asiaa, ja sitähän he tekevät tänä päivänäkin.

    • Silakkaliikken näkemyksiä.
      "ANTIFASISTI
      Inspiraationamme toimiva Italian Sardiinit-liike lähti muutaman ihmisen kyllästymisestä Matteo Salvinin lietsomaan vihaan ja fasismin kyllästämään politiikkaan. Silakat noudattaa Sardiinien linjausta, ja sanomme EI fasismille. "

      Silakkaliike on puolueisiin sitoutumaton demokraattinen liike. Sinne kelpaavat kaikkien puolueiden edustajat toiminaan edellä mainitun demokraattisen valtion puolesta. Se ei missään toimi mitään puoluetta vastaan mutta haluaa vetää kaikki ihmiset mm. uhkaavaa fasismin nousua vastaan.
      Silakkaliike haluaa kitkeä myös vihapuhetta mm. erilaisen etnisen ihmisen parjaamista vastaan. Silakkaliikke haluaa täten hyvää käytöstä erilaisten ihmisten kesken.
      On tosiasia, että Perussuomalaiset puolueena kantaa kaunaa hyvien asioiden esittäjiä kohtaan. Se on heidän murheensa. Suomen työväestö on kyllästynyt ulkomaalaisten parjaajiin.

      Toivotaan menestystä silakkaliikkeen tavoitteille. Kommunistit voivat aivan hyvin mennä liikkeen nettisivuille ja esittää mielipiteitä.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11197355
      Atte Ahokas, 16 v., ilmastoaktivisti.
      Hän saa paljon vihaviestiä, solvausta ja parjausta vaikka toimii hyvän asian puolesta.
      Sopii vain kysyä mitkä piirit usuttavat käymään jopa nuorten kimppuun.
      Tällaisen epäkelvon silakkaliike haluaa kitkeä maasta pois senkin uhalla vaikka eräs suuri puolue menisi nurin.

    • Anonyymi

      Suomalaisten Kommunismidiktatuurin Puuhastelijoiden omien lehtien myönteiseen sävyyn esittämät lausumat Venäjästä "eräänlaisena vastavoimana" lännelle näyttävät eriskummallisilta suhteutettuna Partacuksen tällä kertaa kerrassaan realistiseen arvioon "kiistatta fasistisesta, militaristisesta ja imperialistisesta" Venäjästä.
      Sama nimimerkki ei tosin näytä kokevan millään tavalla ongelmalliseksi puolustaa "kiistatta fasistisen" Venäjän "militaristista" "imperialismia" Ukrainassa.

      Fasistisella Venäjällä on käynnissä kommunistidiktaattori Josif Stalinin maineen palautus ja sitä kautta myös stalinismin käytännöt ovat tätä päivää.
      Hakaristi ja punatähti lyövät jälleen diktatuurin kättä, tällä kertaa saman maan rajojen sisällä, Venäjällä.

      "Kirjeenvaihtajan analyysi: Venäjän turvallisuusviranomaisten mielivalta muistuttaa Stalinin terrorista

      Ankarilla tuomioilla pelotellaan nuoret passiivisiksi, kirjoittaa Ylen Venäjän-kirjeenvaihtaja Erkka Mikkonen."

      https://yle.fi/uutiset/3-11205937

      Suomalaisten Kommunismidiktatuurin Puuhastelijoiden lehdistä ei löydy minkään sortin kriitiikkiä nyky-Venäjästä tai uustalinismin noususta siellä.

      Suomalaisten Kommunismidiktatuurin Puuhastelijoiden utopistisena toiveena on Suomen irtautuminen kaikista länsiyhteyksistä ja maamme kytkeminen sotien jälkeisen ajan Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin vuosikymmenten tapaan uudelleen Moskovan Kremlin almaiseksi, jolloin täkäläisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden oma asema saisi uuden nosteen aivan NKP:n aikojen malliin, mutta tällä kertaa Venäjän federaation kommunistien haaraosastona.

    • Anonyymi

      Venäjällä on vallassa persusimin kaltainen ideologia. Euroopan persut mukailevat sinne päin.
      Suomen kommunisteilta ei juurikaan tukea heru Putinin hallinolle, joka on upporikkaiden kapitalistien hallinto.
      Persut tässäkin valehtelevat kommunistien päälle pestäkseen itsensä puhtaaksi. Valehtelu on normaali ilmiö persutrolleille.

    • Anonyymi

      Äärioikeistolaiset porvarit ihailevat Venäjää rohkeudesta. Rohkeudesta hakata vaimoja ja homoja rohkeudesta käyttää raamattua apuna erilaisten vähemmistöjen parjaamiseksi, valehdella estottomasti tavallisille pulliaisille kaikista merkittävistä asioista.

    • Anonyymi

      "Suomen kommunisteilta ei juurikaan tukea heru Putinin hallinolle, joka on upporikkaiden kapitalistien hallinto."

      Sinä Partacus olet kuitenkin aiemmin linkittänyt Suomi24:n ketjussa kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden julkaisuun, jossa Venäjästä puhutaan hyväksyvään sävyyn "eräänlaisena lännen vastavoimana" ja samassa lehdessä muun muassa matkaillaan Venäjän Ukrainalta asevoimaa käyttäen laittomasti haltuun ottamalla Krimillä ja hehkutetaan sen tulevaisuutta Venäjän osana aivan Neuvostoliiton aikojen propagandamalliin, eikä kuulosta kovinkaan uskottavalta mikäli alkaisit väittämään sellaista, ettet sinä itse kommunismidiktatuurin puuhastelijana lukisi laajemminkin niitä kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden julkaisu joiden kirjoituksiin täällä linkittelet.

      Eikä tuossa vielä kaikki, sillä sinä itse olet täällä keskusteltaessa useaan otteeseen hyväksynyt Valdimir Putinin hallinnon militaristisen imperialismin Ukrainassa, joten juuri päinvastoin kuin sinä jälleen kerran valehtelet, niin kommunistien "tukea" kyllä näyttää "heruvan" Putinin hallinnolle oikein roppakaupalla, sinun ojentaessa sitä omakätisesti ja vieläpä kukkuratarjottimin.

    • Persuille tiedoksi.
      Kommunistit eivät veljeile Perussuomalaisten sisarpuolueiden kanssa Venäjällä eikä muuallakaan.
      Kommunistit pitävät yhteyttä Venäjän ja muiden kommunistisiin tai työväenpuolueisiin mutta myös yleisdemokraattisiin liikkeisiin.

      Persut veljeilevät kaltaistensa äärioikeistolaisten kanssa. SKP veljeilee ulkomaisten marxilaisten kanssa.
      Useimmilla porvaripuolueilla on suhteita ulkomaisten puolueiden kanssa.
      Myöskään Perussuomalaiset eivät ole niin kansallismmielisiä etteivätkö hakisi toimilleen tukea ulkomailta.
      Prosessi on osa kansainvälistymisen maailmaa, jossa kansakunnat eivät voi sulkeutua rajojensa sisälle.

      Silakkaliike on ilmoittautunut rasismin ja fasismin vastaiseksi liikkeeksi. Jo pääteesit ilmoittavat kansallisen sulkeutumisen olevan väärin. Perussuomalaiset eivät tuomitse rasismia ja fasismia. Se on valitettavaa ja turmiollista isänmaalle.

    • Anonyymi

      Mitä asioita Silakkaliike ajaa?
      Silakkaliike puolustaa jakamattomia ihmisoikeuksia ja lastenoikeuksia, syrjimättömyyttä ja yhdenvertaisuutta, sekä tieteeseen perustuvaa päätöksentekoa. Silakkaliike kannustaa yhteiskuntaa ilmastotekoihin sekä kansainvälisellä, kansallisella että yksilöllisellä tasolla. Silakkaliike vastustaa kategorisesti äärioikeistolaisuutta, fasismia, rasismia sekä ilmastodenialismia – riippumatta siitä, missä osassa yhteiskuntaa tai puoluekarttaa näitä ilmiöitä esiintyy.
      https://silakkaliike.fi/ukk.html

      Silakkaliike on yleisdemokraattinen liike. Se puolustaa humanismia ja YK:n ihmisoikeuksien julistusta.
      Perussuomalaiset jatkavat rasismin ja f ....... linjalla. Oletan, että pääosa Perussuomalaisten jäsenistä ja äänestäjistä ovat humanisteja. Puolueen johto on tiukasti ihmisvihamielisen porukan käsissä.
      Oletan, että persujen kannattajakunta alkaa avata silmiään hurmoksesta ja irtaantua. Gallupit tulevat osoittamaan alenevia kannattajalukuja. Se on Suomelle edullista.

    • Anonyymi

      Silakkaliikkeen tukijoiksi on ilmoittautunut 29 000 kansalaista.

    • Anonyymi

      "Kommunistit eivät veljeile Perussuomalaisten sisarpuolueiden kanssa Venäjällä eikä muuallakaan."

      No mistä kumman syystä sitten sinun Suomi24:n keskusteluketjuun aiemmin linkkaamasi kommunistijulkaisun toimittajapropagandisti, joka sattuu olemaan vielä sama henkilö, jota sinä itse mainostit tuossa kyseisessä keskusteluketjussa, ylistää Venäjän Ukrainaan kuuluvan Krimin valtausta matkakertomuksessaan, joka suorastaan pursuaa neuvostonostalgiaa, ja samassa julkaisussa kehutaan vielä Venäjää "eräänlaisena lännen vastavoimana"?

      Ja mistä kumman syystä myös sinä puolustelet toistuvasti Venäjän Ukrainaan kuuluvan Krimin laitonta haltuun ottoa, väittämällä - ja siinäkin valehtelemalla - että se olisi muka ollut krimiläisten itsensä järjestämän kansanäänestyksen lopputulos, vaikka todellisuudessa Venäjä ensin miehitti Krimin, järjesti sitten itse niin sanotun "kansanäänestyksen", jota muuten Krimin aluehallinolla ei olisi Ukrainan perustuslain ollut oikeutta yksin järjestää, ja lopuksi Venäjä vielä varmisti sen, ettei vain mitään vahinkoa pääsisi tapahtumaan sillä, että tässä niin sanotussa "kansanäänestyksessä" oli käytännössä vain yksi vaihtoehto, Venäjään liittäminen.

      Sinä itse olet yhden harvinaisen rehellisyyspuuskan saatuasi todennut Venäjän olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen", ja jos kerran Venäjä, Ukraina ja Krim ei ollut mielessäsi tuota kirjoittaessasi, niin mitä muuta Venäjän "militaristista" "imperialismia" sinä mahdoit tarkoittaa?

      Sinä olet Partacus kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden tavanomaiseen tyyliin kakkipuheproletaari, ja me molemmat, sinä ja minä, tiedämme sen, ja tuskin muillakaan asioihin vähän tarkemmin perehtyneillä lie tuosta seikasta suurempaa epäselvyyttä ; P

    • Koettakaapa persut selvittää miksi venäläiset ja ukrainalaiset porvarit koettavat tappaa toisiaan.
      Ainoa ulospääsytie on noudattaa Minsk2.0 sopimusta molemmin puolin.
      Krimin kohtalo ei todennäköisesti muutu. Muodollisesti krimiläiset itse päättivät kansanäänestyksessä erota Ukrainasta sen jälkeen kun Ukrainassa Porosenkon hallitus sääti vähemmisökansallisuuksien vastaisia lakeja.
      Joka tapauksessa Ukrainan kriisi on ukrainalaisten ja venäläisten porvareiden välinen ongelma. Luultavasti Itä-Ukrainan konflikti jatkuu ratkaisemattoma. Perussuomalaiset voisivat yrittää mennä välittäjäksi. Puoluehan nuolee eniten molempien valtioiden varpaita. Ottakaa huomioon, että Ukrainakin on vahvasti monietninen valtio, joten ette voi esittää sulkeutunutta kansallismielistä alias natsistista valtiotyyppiä. Venäjä on myös monietninen.

      Aloituksen aihe on Silakkaliike. Oikeistolaiset persuporvarit olettavat Silakkaliikkeen vaikuttavan Ukrainassa ja Venäjällä. Sanottakoon voimesti: Silakkaliike on supisuomalainen liike ja nojaa toiminnassaa rasismista ja fasismista vapaaseen Suomeen. Perussuomalaiset ovat tyhmääkin tyhmempiä. Luettua ei ymmärretä.

      Suomessa Silakkaliike torjuu persuistisen kansallismielisyyden. Se toimii rasismia ja fasismia vastaan. Kommunistit voivat yhtyä Silakkaliikkeen teeseihin. Perussuomalaiset ovat tapojensa mukaisesti yrittäneet vallata Silakoiden foorumin epäonnistuen surkeasti. Silakat eivät salli sivuillaan vihapuhetta.
      Silakkaliike suunnittelee uusia joukkotapahtumia hyvän käytöksen puolesta. Kaikkien demokraattien tulisi antaa tuki vapaiden kansalaisten yhteisölle ja jossa ei katsota ihmisen ihonväriä tai etnistä taustaa. Persumaiselle vihapuheelle ja valehtelulle tulee antaa stopit.
      Aivan on sellainen tunne, että suomalaiset havahtuvat persuhurmoksesta. Ainoastaan kokoomuslainen uskonnollinen äärioikeisto kalastelee liittoa persujohdon uskonnollis-fasistisen siiven kanssa. Sen saman siiven, joiden trollit tälläkin palstalla häiritsevät rehtiä mielipiteenvaihtoa.

    • Anonyymi

      Siinä vaiheessa kun suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat tekelehtivät demokratian kannattajiksi Suomessa, mutta samaan aikaan puolustelevat "kiistatta fasistisen, militaristisen ja imperialistisen" Venäjän toimia Ukrainassa, on syytä tarttua tuohon ristiriitaan, ja osoittaa ettemme me elä nyky-Venäjällä tai kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden ihannevaltiossa Neuvostoliitossa, joissa valtaapitävän tai minkä tahansa muunkaan puolueen kritikointi on käynyt vähintään terveyden jos ei peräti hengen päälle.

      "Muodollisesti krimiläiset itse päättivät kansanäänestyksessä erota Ukrainasta"

      Faktisesti ottaen sinä jatkat tuossa väitteessäsi sitä samaa valehtelua, jota on toistettu suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden omissa julkaisuissa jo Venäjän Ukrainalle kuuluvan Krimin ja Itä-Ukrainan miehityksestä lähtien.
      Tosiasia on se, että Venäjä on hyökkääjä ja miehittäjä Ukrainassa, eikä suinkaan Ukraina Venäjällä, ja nimenomaan Venäjä järjesti itse tuon niin sanotun Krimin "kansanäänestyksen", jolla se näennäisesti "laillisti" alueen pakkoliiton omaan valtioalueeseensa.

      Minä puhun tosiasioista, ja ne on toistettava niin monta kertaa kuin vastapuoli, eli tässä tapauksessa kommunismidiktatuurin puuhastelijat, jatkavat omaa valehteluaan, eikä se että palturinpuhujat saavat näppyjä tai pahoittavat muuten mielensä muuta asiaa tipan vertaa.

      • Silakkaliike ottaa todella koville teikäläisille. Siitä on jo kehittynyt sotapersuille melkoinen vastavoima.

        Opetteleistte arvon persu olemaan valhehtelematta vai onko puoluejohdon oppi mennyt jo veriin.
        Kun Ukrainan ja Venäjän porvarit tappavat toisiaan kommunistit eivät ole kummankaan puolella. Kommunistit ovat rauhan puolella. Ihmiskunta tarvitsee välttämättä yleistä aseistariisuntaa muuten porvarit tuhoavat vielä elinmahdollisuudet tykkänään.
        Mitä Ukraina voitti päästämällä maan sisällissotaan? Ukrainalaiset porvarit alkoivat tappamaan toisiaan. Ei mitään. Mitä Venäjä voitti tukemalla aseilla Ukrainan kapinallisia? Ei mitään.

        Onko persut niin pöljiä että tapattaisivat ukrainalaiset sukupuuttoon! Maan talous on kuralla.
        Sotaan kiihottava länsi ei tue Ukrainaa taloudellisesti tippaakaan. Nuoret pojat ja tytöt tulevat kesäisin Suomeen marjankeruuseen hankkiakseen muutaman leipäpalan. Naurettavaa mutta järjetöntä. Lännen kapitalistit pissattavat Ukrainan pöljää hallintoa sotimaan. USA:n suuri maatalousmaiden omistus vie viljan muualle tai kalliilla hinnalla ukrainalaisille.
        Ukrainan kommunisteilla on vaihtoehto rauhantilan saamiseksi. Heitä ei kuunnella. Trump on tärkeämpi. Zelesnyin uusi hallinto (porvarillinen sekin) avasi neuvottelut osapuolten välillä. Toistaiseksi tuloksia ei ole kuulutettu paitsi vankien vaihdot.

        Teikäläiset persut olette sotakiihkoisia niin että haluatte porvareidenkin tappavan toisiaan. Me haluamme puolustaa porvareidenkin oikeutta elää aseettomassa rauhan maailmassa.
        Opetelkaa puhumaan totta, unohtakaa persuohje; valehtelu on kunniakasta.


    • Anonyymi

      "Silakkaliike ottaa todella koville teikäläisille."

      Tuossa sinä jälleen yrität tarkoituksellisesti torpata kaiken kritiikin suuntamalla sen itse rakentamasi olkiukon, Silakkaliikkeen "vastustajien kontolle.

      Juuri noin toimii kommunismidiktatuurin puuhastelija, joka on sisäistänyt Leninin propaganopin valheen ja totuuden sulauttamisesta, ja eritoten siitä mitä Lenin vannotti valheen käyttökelpoisuudesta kommunismidiktatuurin asialle.

      Oiotaanpa sitten jälleen Partacuksen tarkoituksellista ja patologista valehtelua.

      Kuinka niin "ottaa todella koville teikäläisille", kun minä olen nimenomaan useampaan kertaan todennut Silakkaliikkeen olevan periaatteen tasolla oikealla asialla, mutta myös ottanut suoraviivaisesti kantaa sen puolesta, että kyseisen kansanliikkeen on syytä olla varuillaan kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden soluttautumisesta ko. liikkeen sisään, näiden pyrkimyksenä ollessa käyttää sitä pelkästään omaan propagandatarkoitukseensa ja kilpensä kiillottamiseen.


      Sinä puhut kommentissasi itsesi solmuun kertomalla ensin "Ukrainan ja Venäjän porvarien" sotivan keskenään, mutta hetikohta solkkaat kyseessä olevankin Ukrainan sisällisodan, jonka toista osapuolta Venäjä sinun mukaasi tukee pelkästään "aseellisesti", kun tosiasia on se, että Venäjä miehitti Ukrainaan kuuluvan Krimin ja pakkoliitti sen omaan valtioalueeseensa, ja loi Ukrainaa hajottaaksen Itä-Ukrainaan konfliktin, jossa se paitsi että tukee poliittisesti, taloudellisesti sotilaallisen materiaalin toimituksin alueella Ukrainaa vastaan sotivia kapinallisia, niin on myös tunkeutunut omin joukoin Itä-Ukrainaan, miehittää siellä Ukrainan maa-alueita ja sotii Ukrainaa vastaan.

      Vladimir Putinin hallinto sotii Ukrainaa vastaan, ja sekä Venäjän kommunistit että suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat ovat käytännössä sitä mieltä, että syy on Ukrainan, ei miehittäjänä Ukrainan alueella olevan Venäjän.
      Kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden julkaisujen "annin" perusteella ei voi erehtyä siitä kenen puolella kommunistit ovat.

      Ukrainaan kuuluvasta Krimistä sinä jatkat niin ikään samaa valehtelua kuin toistuvasti aiemminkin, kun tosiasia on se, että kaikkien niiden järjestelyjen takana, joiden seurauksena alue liitettiin Venäjään, oli Venäjä itsensä suunnitelma, käsikirjoitus ja organisointi, eikä mitään jätetty epävarmaksi, sillä Kreml halusi Krimin ja otti sen, ja muun höpiseminen on yksinomaan valehtelua, joka tosin näyttää soljuvan sinun sormistasi opitun harjaantuneesti.

    • Anonyymi

      Suomalaisten sulauttaminen muihin kansoihin on johtamassa kansakunnan identtikriisiin. Silakkaliike pyrkii murtamaan kansakuntamme itsetunnon, jotta se voidaan liittää toiseen kansakuntaan. Silakkaliike on osa nykyaikaista kyper-sodankäyntiä, jolla on rahoittajansa. 20-luvulla ihmisiä höynäytettiin ihannevaltioon.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Silakka-porukan aatemaailma jää torsoksi, ellei se ota fasismin ohella kritikoitavaksi kaikkia muitakin totalitäärisiä liikkeitä ja niiden kannattajia, kuten kommunismidiktatuurin puuhastelijoita, jotka muun muassa pitävät esikuvinaan V. I. Leninin, Otto Kuusisen ja Josif Stalinin kaltaisia terrorivaltion johtohahmoja, jotka kaikki vielä omana aikanaan ajoivat myös Suomen saattamista kommunismidiktatuuriksi ja lisäksi Moskovan Kremlin orjavaltioksi.

      "Tutkija: Stalinin vainoissa kuolleiden suomalaisten vaiheet on selvitettävä perusteellisesti"

      https://yle.fi/uutiset/3-11158755

      Suomalaiset kommunistit peittelevät edelleen Josif Stalinin rikoksia kieltäytymällä julkistamasta jo 60 vuotta sitten heille luovutettua laajaa selvitystä.

      "Skp:n tapahtumia 1950- ja 1960-luvuilla tutkinut Matti Viialainen paljastaa torstaina ilmestyneessä kirjassaan Neljä järisyttävää päivää, Skp:n puolinainen vallanvaihdos 1966 , että suomalaisten kohtaloista oli Neuvostoliitossa tehty mittava 800-sivuinen tutkimus. Se luovutettiin vuonna 1960 Skp:n johdolle, joka kuitenkin puolueen oman edun nimissä päätti vaieta asian."

      https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/1074072158/Skp salasi Stalinin uhrien kohtalon

    • Anonyymi

      Putleri ynnä muut kaasuputki koijjarit ovat myös ärhäkkäästi silakoiden kera torjumassa fasismia💩

    • Anonyymi

      Silakkaliike näyttää olevan voimissaan. Pyrkimys asialliseen mielipiteiden vaihtoon löytyy..
      Persujen ja äärioikeiston vihapolitiikkaa koetetaan estää.
      Silakkaliike ei kytkeydy mihinkään puolueeseen. Persut ja äärioikeisto itse törkeyksillään eristävät itsensä sivistyksestä.

    • Anonyymi

      Jos kerran Silakka -liikkeen tunnuksena on tehdä rasismin ja fasismin vastaista työtä, niin siinä tapauksessahan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen" tämän päivän Venäjä, joka käy lisäksi jo yhdeksättä vuotta hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, luulisi olevan kyseiselle porukalle ensisijainen kohde.
      Onko heitä näkynyt kommentoimassa asiaa?

    • Anonyymi

      Asiassa on vinha perä.

    • Anonyymi

      Silakka-liikkeen fasismin ja rasismin vastainen työ ei suuntaudu sinne minne sen oikeasti pitäisi. Se pitäisi suuntautua totalitääristen valtioiden ihmisoikeus-rikkomuksin. Törkeitä ihmisoikeus rikkomuksia tehdään valtiovaltojen ja hallitsijoiden toimesta kaikissa kommunistivaltioissa, Lähi-Idän valtioissa, Etelä-Amerikassa, Venäjällä. Nämä ihmisoikeuspiipertäjät keskittyvät Suomessa lähinnä Perussuomalaisiin ja heidän tekemisiinsä. Todelliset rikkojat unohdetaan. Kaikissa liikkeissä joissa komuloiset toimivat on tuo sama piirre Itä on hyvä ja Länsi paha aivan kuten oli ja on "rauhanpuolustajissa". Komuloisten liikkeet ovat aina tiukasti puolueellisia.

    • Silakkaliike on irti puoluepolitiikasta. Sen luonne näyttää olevan yleisdemokraattinen kansalaisliike, joka on perustettu internettiin vuonna 2019. Kirjoituksia näkyy edelleen.
      https://silakkaliike.fi/

      "SILAKKA ON...
      VAIKUTTAJA
      Tiesitkö, ettet tarvitse seuraajia tai poliittista puoluetta taaksesi muuttaaksesi asioita? Halu korjata vääryyttä riittää. Joukossa olemme paljon.
      ANTIFASISTI
      Inspiraationamme toimiva Italian Sardiinit-liike lähti muutaman ihmisen kyllästymisestä Matteo Salvinin lietsomaan vihaan ja fasismin kyllästämään politiikkaan. Silakat noudattaa Sardiinien linjausta, ja sanomme EI fasismille.
      ANTIRASISTI
      ‪Nouseva rasismi ja vihan politiikka huolettaa meitä suuresti. Julistaudumme toimimaan rauhanomaisena vastavoimana syrjiville äänille.‬
      ‪EMPAATTINEN‬
      ‪Inhimillisenä ja rauhanomaisena parvena yhdessä vihaa ja syrjintää vastaan.‬"

      Siinä se on. Perustamisen idea näkyy. Sivusto on avoin kaikille. Yllättävän vähän esiintyy fasismia ja rasismia tukevia kirjoituksia.
      Silakkaliike on poliittinen kuten esitteestä näkyy. Liike pyrkii edistämään asiallista keskustelua ja se väistämättä kohdistuu silloin äärimmäistä oikeistoa vastaan, sen vihapolitiikkaa vastaan.

      • Anonyymi

        Ei ole kyllä näkynyt aiemminkaan palstalla ei ole rasisteja eikä fasisteja, niitä on vain komuloisen päässä.


    • Anonyymi

      Kyllähän palstalla riehuu kiihkomielisiä oikeistolaisia, jotka syöttävät sutta ja sekundaa.
      Niiden viestintä kohdistuu isänmaatamme vastaan. Törkeä valehtelu ja parjaus kääntyy maamme vahingoksi.
      Silakkaliikkeen sivustolla vierailee myös äärioikeistolaiset mutta heidän höpötykset sivuutetaan sivistyneesti.
      Silakkaliikkeen sivusto toimii osittainen sivistyneen ilmauksen oppipaikkana.

    • Anonyymi

      Komukat ovat niitä diktatuurin puuhastelijoita itse ja vievät yhteiskuntaa kommunistien hallitsemaan yhteiskuntaan. jossa kansalla ei ole tarjolla kuin kommunistinen puolue.

      • Anonyymi

        Komut on niin olematon ja merkityksetön "puolue" ,etteivät Suomessa saa enää mitään aikaan. Vallankumous haaveet ovat olleet ja menneet. Liian raakaa alkaa tappamaan suurempi tuloisia.


      • Anonyymi

        Naurettavaa pienen lapsen kitinää. Monipuoluejärjestelmä ei ole este sosialismille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naurettavaa pienen lapsen kitinää. Monipuoluejärjestelmä ei ole este sosialismille.

        Kommunismissa voi olla monta puoluetta, mutta kaikki ovat aina olleet alisteisia yhdelle ainoalle kommunistipuolueelle. Leini opetti että niin pitää olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Komut on niin olematon ja merkityksetön "puolue" ,etteivät Suomessa saa enää mitään aikaan. Vallankumous haaveet ovat olleet ja menneet. Liian raakaa alkaa tappamaan suurempi tuloisia.

        Eihän siihen tarvita kuin muutama pähkähullu asein varustautunut marxilainen, ja aloittaa vaikka Suomen pankin pääjohtajasta, tilanne johtaisi varmasti tulitaisteluun ainakin poliisin ja vallankumouksellisen Suomi punaiseksi ryhmän välillä.


    • Anonyymi

      Tuollahan nuo komukat putlerin apuna hyörivät naapurissa,,,,ja tuon aatteen autuutta myös kiinassa saa ihastella,,esimerkistä käy myös bussikuski venezuelasta näyttää kuinka ihanasti aate kantaa,,,suomessa vasemmistoliiton tausta on myös mielenkiintoinen, kun tuli kiire keksiä kuinka jatkaa neuvostoliiton romahdettua ja sen natsi saksaan verattavissa olevaan historiaan haluttiin ottaa etäisyyttä,,,edelleen samaa tavaraa uudessa paketissa.

      • Anonyymi

        Kyllä Moskovan fasistijuntan pikkuapulaisia ja nöyriä juoksupoikia löytyy edelleen ihan täkäläisestä Kommunistien liitosta, Kommunistisesta Työväenpuolueesta ja Suomen Kommunistisen Puolueen jäsenistöstäkin, sekä muista putinistiryhmistä.

        Täällä uutterasti kommentoiva kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus arvioi kyllä Venäjän olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio" mutta puolusteli siitä huolimatta kiivaasti Putinin hallinnon tekoja aina 24. helmikuuta asti, jolloin vasta SKP tuomitsi "Putinin sodan" Ukrainaa vastaan, kaiveltuaan sitä ennen kahdeksan sodan vuotta antaumuksella perskannikkaansa.


    • Anonyymi

      Kyllähän VFKP:n edustaja Dimitri Dimitrijev sanoo selvästi, että ollaan Ukrainassa taistelemassa "natseja" vastaan ja kuinka ollaan tukemassa paikallisia taistelijoita, ja Ukrainan sota ei ole mitään imperialistista sotaa. Donpassin sota on kansallinen "vapaussota". Venäjän näkökulmasta tämä on taistelua kansalliseen turvallisuuteen kohdistuvaa ulkoista uhkaa vastaan.
      Kommunisteja taistelee Ukrainassa sadoittain ja kymmeniä on kuollut.
      VFKP:n edustaja antaa täyden tukensa Putinin imperialistiselle hyökkäyssodalle Ukrainaan.

    • Anonyymi

      Silakkaliike:
      Äärioikeisto haluaa viedä Suomea kohti pimeää fasismia, missä ihmisoikeudet ja ihmisarvo menettävät merkityksensä. Vihapuheesta on tullut arkipäivää, kun sosiaalinen media, lehtien keskustelupalstat sekä katujen varret ovat täyttyneet äärioikeiston propagandasta. Tämän on mahdollistanut ihmisten hiljainen hyväksyntä, sillä hiljaisuus on valinta. Samanlainen kehitys vain muutama sukupolvi sitten johti koko ihmiskunnan historian järkyttävimpiin rikoksiin ihmisyyttä vastaan.

      On päivänselvää, että silakat ovat oikeassa. Pimeä sokea tottelevaisuus suojeluskuntapropagandaan vei maamme Hitlerin saappaiden nuolijaksi. Persuistinen oikeistopropaganda suuntautuu isänmaan etuja vastaan. Siksi sen luonne on puhdasta parjausta. Heiltä puuttuu sivistys, he osaavat vain vihaviestintää.
      Onnea silakkaliikkeelle.

      • Anonyymi

        Oikeasti, me tarvittaisiin Suomeen suojeluskunta joukot aivan Viron tapaan., jotka olisivat lähtövalmiina välittömästi. Viro pienenä maana, on paljon paremmin varustautunut kuin pohjoinen naapurinsa.


    • Anonyymi

      Silakkaliike esittää edellä äärioikeiston uhkaa.
      Äärioikeisto toimii nyt samoin kun hitlerismi aikanaan; solvaamista, parjausta, suomalaiset herrakansaa ja silleen.

    • Anonyymi

      Silakkaliike,elokapina,antifa,,,varisverkosto mm, ovat vihervasemmiston "aputoiminimiä",,eli samaa tavaraa eri paketeissa.

    • Et sitten edes vahingossa ole huomannut jotta kommunismi ja fasismi sekä kansallissosialismi ovat veljeksiä. Vain lipun väri erottaa, sillä niin samoja heidän touhunsa ovat.

      Jos haluat niistä eroon niin Kokoomus ja PerusS ovat sinun kotisi!

    • Anonyymi

      Äärioikeisto on ujuttautunut mukaan päätöksentekoon perussuomalaisten tuella.
      Perussuomalaiset haluaisivat karkottaa väärät kansallisuudet eli tyhjentää maamme ihmisistä saamelaisperäisiä lukuun ottamatta, jotka ovat paljon ennen suomensukuisia tänne muuttaneet. Luultavasti persut eivät tykkää heistäkään.
      Homot ja muut poikkeavat ruotsalaisperäisten ohella ovat äärioikeiston vihalistalla.
      Äärioikeistolle on tyypillistä valehtelu, parjaaminen, saman valheen kymmenkertainen toisto.
      Vasta joku torvelo esitti, että Marinin hallitus olisi kommunistihallitus. Valehdellaan tietoisesti.

    • Anonyymi

      Silakkaliike toimii vieläkin. Se esiintyy sivistyneen keskustelun puolesta. Yhtenä pyrkimyksenä on ettei valehdeltaisi missään asiassa

      • Anonyymi

        "Silakkaliike toimii vieläkin. Se esiintyy sivistyneen keskustelun puolesta."

        Silloin kun käydään asevoimaa käyttäen päälle ja tunkeudutaan maahan, uhattuaan sitä ennen lakkauttaa hyökkäyksen kohteena olevan valtion itsenäisyyden ja vakaana päämääränään syrjäyttää sen vaaleilla valitun johdon, on hyökkäyksen kohteena olevan suljettava diplomatian sanakirja ja alettava puhua taistelukentän kielellä, muuten kohde murskataan ja alistetaan.

        Aika on rauhan, jolloin puhutaan diplomatian kielellä, sivistyneesti, ja aika on sodan, jolloin puhutaan aseilla.
        Ukrainan kansa puhuu nyt taistelukentän kielellä, koska hyökkääjä ymmärtää vain sitä.

        "Yhtenä pyrkimyksenä on ettei valehdeltaisi missään asiassa"

        Kaikki me valehtelemme, eikä siinä ole mitään omituista, se on osa ihmisluontoa. Jos joku kysyy sinulta jotain, joka voisi asettaa sinut tai muut ihmiset vaaraan, on suorastaan velvollisuus valehdella jos on pakko jotain vastata.

        Jos joku ihminen kysyy sinulta seksuaalisessa mielessä -Olenko minä sinusta viehättävä?, ja hän ei sitä sinusta ole, vaikka muuten on oikein mukava ihminen, niin mitä sinä vastaat?


    • Anonyymi

      Yhtenä pyrkimyksenä on ettei valehdeltaisi missään asiassa,,,,aivan,,,puhutaan niin totta kuin osataan,,,,ja vaijetaan valikoiden :-)

    • Anonyymi

      Silakkaliike pyrkii päinvastaiseen kuin sotakiihkoilijat.
      Se pyrkii sivistyneeseen kanssakäymiseen. Siksi äärioikeisto ei tykkää siitä.
      Äärioikeisto saa matkustaa sinne missä pippurikaan ei kasva. Sivistys voittaa. Kiitos silakkaliikkeelle.

      • Anonyymi

        Missä sä täällä äärioikeistoa näet.? Äärimmäistä vasemmistoa kyllä, mutta niitäkin vain muutama.?


    • Anonyymi

      Se pyrkii sivistyneeseen kanssakäymiseen. Siksi äärioikeisto ei tykkää siitä,,,, entä ääärivasemmisto...

    • Anonyymi

      Länsimainen ja erityisesti pohjoismainen demokratia-malli on hyvä kaikelle totalitarismille, kommunismille, fasismille, natsismille, militarismille. Demokratia on myrkkyä kaikille diktatuurin puuhastelijoille.

      • Anonyymi

        Pohjoismaat ovat lähellä sosialismia. Natomaat käyvät siksi hanakasti Suomen ja Ruotsin kimppuun. Tosin naton sota Venäjää vastaan vie edistystä takaperin.
        Kokoomuksen Orpo lupaa Suomelle kylmää kyytiä lähivuosina. Sotakulut aiotaan ottaa palkkatyöläisten taskusta.


    • Anonyymi

      Kommunistit ovat demokratian vastaiskuja......vai onko joku eri mieltä. ??

    • Anonyymi

      Kaikki on poliittista, joten Silakka-liikkeen epäpoliittisuuden mainostaminen on harhaanjohtamista.

      Silakka-liike sanoo "EI fasismille", ja hyvä niin, mutta samalla liike jättää mainitsematta muut totalitaristiset yhteiskuntamallit, kuten kommunismin, mikä antaa jo osviittaa liikkeen perustasta.

      Mikä on Silakka-liikkeen kanta Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotaan Ukrainassa, joka jopa Suomen Kommunistisen Puolueen mukaankin on isovenäläistä imperialismia ja uhka maailmanrauhalle?

    • Anonyymi

      Wikiprdia kertoo putlerista " Hän nousi nopeasti koulunsa pioneeriosaston johtajaksi, ja hänet valittiin kahdeksannella luokalla ensimmäisten joukossa kommunistisen puolueen nuorisojärjestöön Komsomoliin.[5] ",,,että semmoinen "silakka" :-)

    • Anonyymi

      Silakkaliike on poliittinen liike.
      Punikkeja ovat.

    • Anonyymi

      ‪SILAKKA‬
      ‪Silakka on silakka, puoluekantaan katsomatta. Meitä ei kiinnosta, ketä äänestät – kiinnostaa, että välität. Haluamme osoittaa, että nouseva pelon ja disinformaation ilmapiiri ei ole koko kansan ääni.

      Työ sivistyksen ja rauhan puolesta edustaa yleishumaanisuutta. Käykää silakoiden sivustoilla niin huomaatte sivistyksen tason olevan huomattavasti sotatrollien yläpuolella. Kommunistit eivät salaa tahtoaan maailmanrauhan puolesta. Muutkin puolueet voivat todeta sodan kirot. Sotakoneet siirretään lähiaikoina sulatettavaksi ja niistä taotaan tarvekaluja. Sotahimoisille järjestyy paikka Huitsin Nevadassa. Siellä saavat aitojen sisässä teloa toisiaan.
      Silakka ja sivistys etenevät.

    • Anonyymi

      Jos tuollaista "silakka" ideologiaa menisi sanomaan Ukrainan puolesta taisteleville sotureille "laskekaa aseet sitten tulee rauha", sanoisivat painukaa v--tuun rauhanaatteidenne kanssa, vihollinen ei muuten lähde vapaaehtoisesti maasta pois.

      • Anonyymi

        Jos Suomen Kommunistinen Puolue olisi saanut päättää, eivät ukrainalaiset olisi saaneet mitään aseapua puolustaakseen maataan sitä Venäjää vastaan, jonka jopa kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuskin on todennut olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio".

        Siinähän sitä nyt Silakka-liikkeellä olisi sitä fasisminvastaisen työn sarkaa aivan katkeamattoman kolmivuoroisesti kynnettävänä, mutta onko näkynyt liikkeeltä Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodan tuomitsevia kannanottoja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos Suomen Kommunistinen Puolue olisi saanut päättää, eivät ukrainalaiset olisi saaneet mitään aseapua puolustaakseen maataan sitä Venäjää vastaan, jonka jopa kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuskin on todennut olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio".

        Siinähän sitä nyt Silakka-liikkeellä olisi sitä fasisminvastaisen työn sarkaa aivan katkeamattoman kolmivuoroisesti kynnettävänä, mutta onko näkynyt liikkeeltä Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodan tuomitsevia kannanottoja?

        Totta olisi. Skp:n diktatuurihallinto kieltäisi kaiken sotilaallisen kaluston viemisen Ukrainaan. Mutta kyllä kommunistien hallitsemassa Suomessa olisikin sitten kovat sotavoimat kunniassa, kommunistimaiden tapaan. USA / Nato ja EU olisivat vihollisina hönkimässä sosialistisen Suomen kimppuun. Ja tietenkin "Suomen sisäiset viholliset" pitäisi pitää kurissa väkivaltakoneistolla.


    • Anonyymi

      "Sotakoneet siirretään lähiaikoina sulatettavaksi ja niistä taotaan tarvekaluja." Toivottavasti niistä ei ainakaan maailma räyhää patsaita valeta🤔

    • Anonyymi

      Suomi osti 64 kpl F-35 hävittäjää Yhdysvalloista jotka ovat paljonon enempi kuin lentokoneita. Ne ovat lentäviä ohjuslavetteja ja datalinkkejä. Huippua!!
      Vuoteen 2060 asti.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ja Suomen Rauhanpuolustajat oli tuon jäsenjärjestö.
        Silakka-liike on noita peruja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja Suomen Rauhanpuolustajat oli tuon jäsenjärjestö.
        Silakka-liike on noita peruja.

        "Rauhanpuolustajat" oli aikanaan Neuvostoliiton johdossa ja rahoittama puoluepoliittinen järjestö joka toimi useissa maissa USA:n "hyökkäysaseita" vastaan Neuvostoliiton "rauhanaseiden" puolesta. Rauhanpuolustajissa mukana olleet tukivat N-liiton miehityksiä mm Tsekkoslovakian ym. Kaikkeen kommunisti propagandalla on vaikutettu ketunhäntä kainalossa.


    • Anonyymi

      Rauhan teema ja sivistynyt keskustelu onkin silakoilla tärkeä teema.

      • Anonyymi

        Silakkojen "rauhanteema", on oikeasti kommunistisen yhteiskunnan puuhastelua rauhanteeman varjolla. Kaikki normaalit ihmiset haluavat rauhaa, ei siihen silakoita tarvita Aseita aina tarvitaan jotta säilyy rauha mahdollisimman pitkään.


    • Anonyymi

      Niin ne neukkujenkin aseet olivat kuulemma rauhan aseita,,,,,ameriikan aseet olivat kapitalistisia tappokoneita.

    • Anonyymi

      Porvarikirjoittajat ovat oikeassa.
      Kaikenlainen rauhanliike ja kansojen rauhanomainen kanssakäyminen edistää sosialismin voittoa kapitalistisesta tuotantotavasta.
      Maailman kansojen tulee ponnistella irti sodan kiroista.
      Silakkaliike on vapaa keskustelufoorumi internetissä. Se pyrkii irti vihapuheesta ja valehtelusta. Silakkasivusto on avoin kaikille inhimillisyyttä tukeville kansalaisille.
      Sivusto pyrkii myös vähentämään valehtelua nollaan.

      • Anonyymi

        Eli silakkojen "rauhanteema" on kommunistisen diktatuurin puuhastelua. Kommunismia on kääritty ennenkin kaikenlaisen "rauhanteeman" kääreisiin, kuitenkin kommunistiset valtiot tuhlaavat rutkasti väkivaltakoneiston tarpeisiin.


    • Anonyymi

      ‪EMPAATTINEN‬
      ‪Inhimillisenä ja rauhanomaisena parvena yhdessä vihaa ja syrjintää vastaan.
      Päin myrskyä synkkää astukaa. Pois viha, panettelu seis. Totuutta etsikää. Maa on meidän, kosto heidän murjo karkoittakaa mielestä pois

      • Anonyymi

        Totta helvetissä rauhaa kaikki haluaa ja ystävyyttä, jos sitä ei ole, maailman menosta ei tule mitään. Totta pitää puhua eikä valehdella, mutta vihaa tulee jos roistovaltio hyökkää demokraattisen valtion kimppuun, Kommunismi on ollut 1900 luvun kammottavin ihmiskunnan aikaansaannos, oikea murhaliike.


    • Anonyymi

      Olipa edellä itseensä vihastunut kaveri. Ei kelpaa silakoihin.
      Hänen tulisi saada ensin käytösopetusta muualta ja sitten vasta silakoihin. Hänhän uhkuu punaisena raivosta.

    • Anonyymi

      Silakat ovat vikkeliä. Parjaus on kielletty.

    • Anonyymi

      Persutyylinen kaiken parjaaminen ihmisistä lähtien on tiensä päässä.
      Silakkaliikkeellä on ansio valehtelun vähentymisessä. Sivistyksen tason kohotessa ihmiset luopuvat mm. toisenlaisten ihmisten parjaamisesta.

    • Anonyymi

      Olisi voinut luulla silakkaliikkeen loppuneen natokiihotuksen alle mutta ei. Silakat vaihtavat mielipiteitä sivistyksen ja rauhan puolesta edelleen. Suomella on vielä toivoa pysyä sivistysmaana.

      • Anonyymi

        Mitäköhän mieltä Silakka-liike on Venäjän, jonka tänne kirjoittava kommunistikommentoija Partacus on todennut olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", jo yhdeksättä vuotta jatkuneesta hyökkäyssodasta Ukrainassa, joka hyökkäyssota SKP:n viime helmikuisen kannanoton mukaankin "on täysin tuomittava ja asettaa koko maailman turvallisuuden vaakalaudalle."?

        Minä en ole jostain syystä löytänyt vielä tältä mainitulta Silakka-liikkeeltä vastaavankaltaista Venäjän hyökkäyssodan tuomitsevaa kannanottoa, ja kun liike kertoo vielä olevansa antifasistinen, niin sitä suuremmalla syyllä olettaisi sellaisen jo tehdyn.
        Mistähän tälläinen Silakka-liikkeen totaalinen mykkyys asiassa mahtaa kertoa? Ei sunkas liikkeen johdossa vaan ole joitain Moskovan fasistijuntan agentteja, jotka estävät sen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäköhän mieltä Silakka-liike on Venäjän, jonka tänne kirjoittava kommunistikommentoija Partacus on todennut olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", jo yhdeksättä vuotta jatkuneesta hyökkäyssodasta Ukrainassa, joka hyökkäyssota SKP:n viime helmikuisen kannanoton mukaankin "on täysin tuomittava ja asettaa koko maailman turvallisuuden vaakalaudalle."?

        Minä en ole jostain syystä löytänyt vielä tältä mainitulta Silakka-liikkeeltä vastaavankaltaista Venäjän hyökkäyssodan tuomitsevaa kannanottoa, ja kun liike kertoo vielä olevansa antifasistinen, niin sitä suuremmalla syyllä olettaisi sellaisen jo tehdyn.
        Mistähän tälläinen Silakka-liikkeen totaalinen mykkyys asiassa mahtaa kertoa? Ei sunkas liikkeen johdossa vaan ole joitain Moskovan fasistijuntan agentteja, jotka estävät sen?

        Kyseinen Partacus on kovasti kehunut toimintaansa "rauhanpuolustajissa", muuta kyseinen liike oli puoluepoliittisesti hyvin sitoutunut NKP:hen joka puolusti NL rauhanaseita USA:n hyökkäysaseita vastaan. Liikkeet joissa komut ovat mukana ovat aina puoluepoliittisesti hyvin värittyneitä.


    • Anonyymi

      Kapitalistidiktatuurilla meni puurot ja vellit sekaisin. Sitä se tekee sotahuumassa.
      Silakkaliike on avoin keskustelupalsta ilman puoluesidonnaisuuksia.
      Oikeistoporvari voi ihmetellä kun heidän sotakiihkostaan riippumatta mielipiteitä voi esittää asiallisesti.

      • Anonyymi

        Ole onnellinen kun saat elää vapaassa ja itsenäisessä Suomessa jossa voi toimia monella tavalla puolueväriä levittää tai olla levittämättä. Kiitos siitä esivanhemmille jotka taistelivat Suomen puolesta.


      • Anonyymi

        Silakat mainitsevat toimivansa "vastavoimana rasismille, fasismille, ilmastodenialismille sekä syrjiviin jakolinjoihin pyrkivälle politiikalle ja ilmapiirille", ja nuohan ovat kaikki mitä parhaimpia arvoja, sillä onhan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen" Venäjäkin tuon perusteella heidän "tulijinjallaan", tai ainakin sen pitäisi olla.
        Kuinka Venäjän fasismidiktatuurin jo yhdeksättä vuotta jatkunut imperialistinen hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan ja sen aiheuttama miljoonien ukrainalaisten pakolaisuus näkyy Silakka-keskusteluissa, osaako joku avata asiaa?

        Mutta Silakka-liikkeen kritiikin puute kommunismidiktatuuria kohtaan loistaa huomiovärein poissaolollaan, vaikka se ollut ehdottomasti yksi synkimmistä aatteista viimeisen sadan vuoden aikana, ja Kiinan ja Pohjois-Korean kommunismidiktatuurit jatkavat brutaalia sortopolitiikkansa edelleen?

        https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/2f2289a8-4554-4f7c-a0a1-6d241b3f42bd

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006050519.html

        Näyttää ikävä kyllä siltä, että Silakka-liike jättää kokonaan kommunismidiktatuurin käsittelemättä, mutta mitä tämä lähtökohtainen kantaaottamattomuus siitä kertoo liikkeestä itsestään?


    • Anonyymi

      Silakoille viesti.
      Keskustelkaa asiallisesti sotaa vastaan siviiliyhteiskunnan rakentamisen puolesta. Älkää hyväksykö maamme aitaamista muureilla. Se ei estä sotaa. Sota hyppää ketterästi kaikkien muurien yli. Muurit vain lisäävät epäluuloa kansojen välille.

      • Anonyymi

        Hyvä puolustuskykyinen armeija turvaa Suomen rauhaa, suomalaiset ovat aina luottaneet puolustusvoimiin. Puolustusvoimien tehtävähän on nimenomaan turvata rauhaa, ja sen ovat tehneet hyvin. "Rauhan puolustajat" ovat Suomessa saaneet puolustusvoimien turvaa siinä kuin muutkin maamme vapaat kansalaiset.


      • Anonyymi

        Mitenkä olisvat mm. puolalaiset pärjännnet ilman raja aitoja kun valkovenäjä vyöryttivät siirtolaisia rajalle,,,rajat kuuluu ylittää virallisilta raja asemilta ,,ei pitkin metsiä.


    • Anonyymi

      Rauhantyö on kovassa huudossa silakoilla. Mainiota.

      • Anonyymi

        Puolustavatko Silakka-liikkeen aktiivit Ukrainan urhean kansan lailla itseään, perhettään, ystäviään kotejaan, jos väkivaltainen, aseistettu fasistis-kommunistinen rosvojoukkio tunkeutuu heille, vai alkavatko he vain rauhantyöneuvotelunsa siitä, kuinka paljon rosvoille luovutetaan tällä kertaa sotasaalista ja kanssasilakoita, kuten palstan kommunistipolitrukit näyttävät ukrainalaisilta vaativan?


    • Anonyymi

      Sodan puolustaminen on kaikkea muuta kuin ihmisyyttä. Miten ihmisen tappaminen voi olla sivistystä.

      • Anonyymi

        Levada-tutkimuskeskuksen kyselyn mukaan ylivoimainen enemmistö Venäjän kansalaisista kannattaa jo yhdeksättä vuotta jatkunutta maansa imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen työtä tekevää kansaa vastaan.

        Syyskuussa tehdyn tutkimuksen mukaan 72 prosenttia kannattaa maansa sotaa Ukrainassa ja vain 22 prosenttia vastustaa sitä.

        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7de4c33b-7ca2-4742-9acb-f6a616dcf9dc

        Mikäli kysyttäisi SKP:n toveripuolueen, Venäjän federaation kommunistisen puolueen äänestäjiltä, olisi sodan kannatus todennäköisesti 90 %, ovathan kommunistit aivan erityisesti kovassa kiimassa Neuvostoliiton palauttamisen perään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Levada-tutkimuskeskuksen kyselyn mukaan ylivoimainen enemmistö Venäjän kansalaisista kannattaa jo yhdeksättä vuotta jatkunutta maansa imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen työtä tekevää kansaa vastaan.

        Syyskuussa tehdyn tutkimuksen mukaan 72 prosenttia kannattaa maansa sotaa Ukrainassa ja vain 22 prosenttia vastustaa sitä.

        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7de4c33b-7ca2-4742-9acb-f6a616dcf9dc

        Mikäli kysyttäisi SKP:n toveripuolueen, Venäjän federaation kommunistisen puolueen äänestäjiltä, olisi sodan kannatus todennäköisesti 90 %, ovathan kommunistit aivan erityisesti kovassa kiimassa Neuvostoliiton palauttamisen perään.

        Jos tädillä olisi ne, hän olisi setä.
        Silakat yrittävät siistiä persumaista kansallisuuspolitiikkaa, jossa vieraista tehdään kaikenlaisia konnia. Ihme etteivät ole vielä käyneet parjaamaan saamelaisia.


    • Anonyymi

      Jotenkin aistin ,että meidän kotikomukat elättelevät myös tuollaisia toiveita,ovat kannanotoissaan varovaisia, ja toivovat pääsevänsä käyttämään venäjä korttejaan,,,ihme sekoitus natseja stalinisteja,putinisteja,oligarkkeja,,,samaa pas,,,kaa kaikki.

    • Anonyymi

      Silakoissa ovat ihmeissään joidenkin hirmuisesta sotainnosta. Mitä onnellista toistensa surmaamisesta on?

    • Anonyymi

      Eräs tuttu "silakka" sanoi suoraan, että on sodassa kaikkia sotaintoilijoita vastaan. Osallistuu mielellään kaikkiin tilaisuuksiin joissa joutuu helposti käsikähmään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9214
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      41
      2709
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1330
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe