Taksi Helsingin uudet hinnat

Anonyymi

Näemmä uusien hinnastojen myötä päätettiin myös viilata kevyesti hintoja ylöspäin.

Mä en nyt ole ihan varma, että onko tämä oikea tapa kompensoida laskenutta ajomäärää? Tälle linjalle kun lähdetään, niin lopulta ei kukaan enää käytä ylihinnoiteltua taksipalvelua.

Mielipiteitä, että onko tämä nyt ihan oikea kaava?

Mielestäni alalla krooninen ongelma on se, että henkilöstö koostuut melko tyhmistä, ahneista, itsekeskeisistä ja lyhytnäköisistä ihmisistä.

19

276

  Vastaukset

  • No täytyy sen olla niin, kun kerta sinä olet sitä mieltä.

  • No asiakashan sen määrää.

   Taksi Helsinki näköjään haluaa antaa merkittömille kuskeille mahdollisuuden. Noilla hinnoilla moni rasistikin huomaa, että sillä merkittömällä pääsee ihan yhtä hyvin ja halvemmalla perille.

   • Heh...pääsee jos pääsee, ja hintakin saattaa muuttua matkan aikana. Toki saahan siitä kuitin..kai


  • Mutta hallituksen kärkihanke
   Mutta Digiloikka
   Mutta uskomme, että hinnat laskee
   Mutta öö upsista

  • Opettele laskemaan ennen kuin tule pätemään ja haukkumaan toisia perättömillä tiedoilla. Nähtävästi vertailuhinnoille olisi ollut tarvetta kun täällä ihmiset eivät osaa lukea hinnastoja. Toki yöllä aloitusmaksu nousi 6,9€, mutta vastaavasti kilometrihinnoittelu laski 1,19 eurosta vain 1,09 euroon!

   Taksi Helsinki on nyt yöllä pidemmissä matkoissa edullisempi kuin ennen. Taksi Helsinki on edullisempi kuin Lähitaksi aina 25 km/ 30 min matkaan saakka, joka maksaa molemmilla 63,85€.

   Vasta yli puolen tunnin ja 25km matka tulee hiukan kalliimmaksi kuin Lähitaksi. Mutta silloinkin uusi hinnasto on vanhaa hinnastoa edullisempi!

   Joku voisi sanoa juuri päinvastoin, eli että Taksi Helsingin hinnat laskivat uusien hinnastojen myötä.

   • Berner laski taksin hintoja jee!


   • Laski tämän mitenpäin vain niin Taksi Helsinki nosti hintoja muutoksen yhteydessä 10%. Ahneiden kartellitaksien epätoivoinen viimeinen liike...


   • Juu, ennen uudistusta 25km. maksoi alle 40 € yölähdölläkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Laski tämän mitenpäin vain niin Taksi Helsinki nosti hintoja muutoksen yhteydessä 10%. Ahneiden kartellitaksien epätoivoinen viimeinen liike...

    Oli miten oli niin... Mitä isot edellä (kartellitaksit), sitä pienet perässä (villit) :D

    Turha haukkua ketään kun kaikki nostavat hintojaan, jos yksikin nostaa. Tietty suuret on ne jotka todellisuudessa määräävät hinnan. Villit ja pienemmät toimijat eivät ikinä uskalla korottaa hintoja ensimmäisenä. Pelkäävät että silloin asiakkaat saattaisivat haukkuisi heitä ahneiksi ja huijareiksi. Suuret saavatkin siis tehdä likaisen työn ja villit vain hierovat tyytyväisinä käsiään.


   • Taksi Helsingin kyydit kallistuivat keskimäärin. Halvin hintaluokka joka oli voimassa klo 9-15 välisen ajan poistui kokonaan. Yöllä kyydit on halvempia vain jos kyydin pituus on yli 30 km. Siihen asti kyydit ovat kalliimpia, joka meinaa nimenomaan pitkälti yli 90% kyydeistä. Kiva kun se hinnankorotuksista puhutaan meille kuskeillekin hinnan tarkistuksina.


  • Alihinnoittelua tuo enempi on! No kuskit on kelan ja sossun varassa

  • Kyllä ne hinnat nyt ovat selkeästi nousseet tässä muutaman iltavuoron ajaneena..

   Varsinkin lyhyehköillä matkoilla tuo korotus tuntuu oikeasti melko suurelta.

   Töölöntori->katajanokka 24€
   Keskusta->Etelä-haaga 30€

   jne. Itse olisin jättänyt tässä tilanteessa hinnan kyllä nostamatta, koska muitakin tarjoajia on, jotka ajavat edullisemmin ja kohta TH hinnoittelee itsensä mielikuvissa pihalle.

   • Näkyy kyllä Kajon ja Menevä olevan ne kalleimmat vaihtoehdot tällä kertaa. Lisäksi näitä saa odottaa 2Xkauemmin kuin nk. perinteisiä . Asiahan ei minulle kuulu mutta varmaan Taksi Helsingin markkinointiosaston kannattaisi saattaa tämä asiantila myös asiakkaitten tietoon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näkyy kyllä Kajon ja Menevä olevan ne kalleimmat vaihtoehdot tällä kertaa. Lisäksi näitä saa odottaa 2Xkauemmin kuin nk. perinteisiä . Asiahan ei minulle kuulu mutta varmaan Taksi Helsingin markkinointiosaston kannattaisi saattaa tämä asiantila myös asiakkaitten tietoon.

    Menevä on aika paljon halvempi kuin TH. Mene vaikka katsomaan hinnasto niiden sivuilta. Et kai vaan käytä jotain Fonectan appia vertailuun? Niissä on sovellushinnat käytössä. Esim. meillä TH:lla on oma Fonecta taksa missä on korkeampi lähtömaksu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Menevä on aika paljon halvempi kuin TH. Mene vaikka katsomaan hinnasto niiden sivuilta. Et kai vaan käytä jotain Fonectan appia vertailuun? Niissä on sovellushinnat käytössä. Esim. meillä TH:lla on oma Fonecta taksa missä on korkeampi lähtömaksu.

    Nimenomaa Fonectaa. TH on tasaisesti sen 2 euroa päälle sovellushinnan , mutta Menevän kohdalla sama 10 km matka saattaa päivän aikana vaihdella jopa 8 euroa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nimenomaa Fonectaa. TH on tasaisesti sen 2 euroa päälle sovellushinnan , mutta Menevän kohdalla sama 10 km matka saattaa päivän aikana vaihdella jopa 8 euroa.

    Se Fonecta on ihan perseestä eikä sitä kannata käyttää. Halvemmalla pääsee ku käyttää yritysten omia sovelluksia.


  • Se Menevän televisio mainos on hyvä.

   • Se menevä on aika syvältä kaikenkaikkiaan.
    Luvataan, vaaditaan mutta mitään vastuuta ei oteta mistään.

    T. Autoilija joka ajaa Menevää


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se menevä on aika syvältä kaikenkaikkiaan.
    Luvataan, vaaditaan mutta mitään vastuuta ei oteta mistään.

    T. Autoilija joka ajaa Menevää

    Todellisuudessa ajat Lähitaksia tai Taksi Helsinkiä. Fiksumpi ottais ja lopettais Menevällä jos ei olisi muka kannattavaa eikä esiintyis täällä Menevän isäntänä. LT:n ja TH:n isänniltä se on aika perus toimintaa kyllä.


  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   149
   12708
  2. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

   Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
   Köyhyys
   181
   8221
  3. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   202
   6060
  4. Kiuruvesi 12 koronatartuntaa!

   Määrä kasvaa. Kuinka tehokkaasti testaavat?
   Kiuruvesi
   37
   875
  5. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   29
   686