Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Perjantaina uusi biisi!

Anonyymi

Noise näköjään julkaistaan perjantaina. Nightwish julkaisi trailerin biisistä. Toimii.

28

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kerrangin käytetty rahaa videon tekoon kunnolla.

    • Anonyymi

      Videossa näköjään hyvä teema, Stobe ohjauksessa eikä kovin paljon säästelty rahaa. Saattaa olla Nightwishin paras video vaikka olenkin pitänyt Islanderin videota lyömättömänä. Sekin on Stoben ohjaama. Nuo pari pikku maistiaista toimii ainakin minun kohdalla ja perjantainahan päästään tekemään myös ennakkotilaukset huhtikuussa ilmestyvästä albumista.

      • Anonyymi

        Sleeping Sunin ritarivideo on eniten minun mieleeni.

        Vaikka siinä onkin Turunen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sleeping Sunin ritarivideo on eniten minun mieleeni.

        Vaikka siinä onkin Turunen...

        Joo, Sleeping Sun 2005 on todella hyvä ja selvä kakkonen Islanderin jälkeen minun mielestäni. Moni ei tykkää Tarjan äänestä tuossa videossa ja joku onkin tehnyt YouTubeen yhdistelmän johon 2005 videoon on yhdistetty 90-luvun singlen ääni. Itse kyllä tykkään enemmän Tarjan äänestä vuonna 2005.


    • Anonyymi

      Sleeping Sunin video 2005 on kyllä kaikkein paras tähän asti!

      Vaikea tehdä johtopäätöksiä lyhyestä 30 sekunnin pätkästä uuden biisin jne suhteen ja pitäisi odottaa huomiseen ennenkuin kommentoi mutta minua biisi ei toistaiseksi vakuuttanut. Videosta vaikea sanoa mitään.

      • Anonyymi

        Mihin aikaan Noise julkaistaan? Että pitääkö valvoa puolille öille vai saako nukkua yön rauhassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mihin aikaan Noise julkaistaan? Että pitääkö valvoa puolille öille vai saako nukkua yön rauhassa?

        Radiorock lupasi soittaa jo klo 19:00, se on kait vuotanut .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Radiorock lupasi soittaa jo klo 19:00, se on kait vuotanut .

        siis puolen tunnin kuluttua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        siis puolen tunnin kuluttua.

        Olipas yllättävän monimutkainen biisi sinkuksi. Verrattuna vaikka nemoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olipas yllättävän monimutkainen biisi sinkuksi. Verrattuna vaikka nemoon.

        Täähän on progea. Kaikki tutut Nightwish elementit on mukana mutta on jotain tullut lisääkin. Jotenkin Epica soundit paistaa paikkapaikoin läpi mutta kokonaisvaikutelma on monimutkaisempi kuin yksikään Nightwish biisi tähän saakka ja täyttäähän tämä kaikki progen määritelmät paitsi että tää on parempaa. Hyvä Nightwish.


    • Anonyymi

      Aivan mahtava biisi. Joka kuuntelukerralla paranee eli tyypillisen Holopainen:)

      • Anonyymi

        Aivan mahtava biisi! Mihin aikaan video mahtaa ilmestyä huomenna?


    • Anonyymi

      Koska video ilmestyy?

      • Anonyymi

        No sitähän tässä odotellaan, mutta eivät saa aikaseksi.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kuunteleppas toisen kerran niin johan alkaa kulkemaan. Nightwishin paras video josta innostuin niin että tilasin tulevan albumin mailorder-version.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuunteleppas toisen kerran niin johan alkaa kulkemaan. Nightwishin paras video josta innostuin niin että tilasin tulevan albumin mailorder-version.

        Decades-live on erinomainen, mutta Noise ei pure. Audiona toimii videota paremmin, kun kuuntelee vain ääntä ilman sanoja. Holopaiseen on iskenyt tyypillinen nelikymppisen maailmanparannusinto, minkä olen onnellisesti jo ohittanut. Vetoaa ehkä vihreisiin ja nuoriinkin, joilla on taipumusta unelmoida sormi pystyssä.:)


    • Anonyymi

      Mutta minä liityin nyt mielensäpahoittajien kerhoon mitä ei ole koskaan ennen tapahtunut! Videolla on sanoma ja ironiaa, mutta pilkataanko siinä luonnonsuojelijoita ja niitä jotka luonnosta, linnuista ja eläimistä laittavat kuvia esim. Facebookiin? Jos näin on niin "yhteistyö" NW:n kanssa vuodesta 1998 päättyy tähän :( !

      • Anonyymi

        No jos nyt analysoisit vähän syvemmin sekä omaa toimintaasi että videota, niin ei tarvitsisi heti kärkeen pillastua. Vaan sekin on someaikaa, että pillastutaan, nopeasti ja näyttävästi.

        Tulkintoja on monia. Minä vedän aika pitkälle meneviä, joten minun tulkinnoistani ei kannata hernettä vetää sieraimeen, tee omasi, niin toimit videon yhden sanoman mukaisesti: Aattele ite!

        Minä näen pääosin videon viestin luonnonsuojelijahahmon osalta niin, että moni tekee niitä ympäristötekoja somessa, ei oikeassa elämässä. Ihan niin kuin se Instapimu näkee kamalan vaivan kauneuteen, mutta se kauneus on kuori, joka vaatii aika rumia toimenpiteitä pysyäkseen yllä.

        Kuitenkin taustalla voisi olla myös vielä syvempi merkitys: Kaikki ekoteot eivät olekaan kokonaisekologisia, tiedetäänhän näitä. Esimerkiksi puuvillakassi kauppakassina ei välttämättä kestä niin kauan, että se olisi kestävämpi ratkaisu kuin muovikassi, etenkin jos muovikassia käyttää useamman kerran. Vaan sitten se muovikassi on hävitettävä oikein, ettei se jää luontoon ja jauhaudu mikromuoviksi.

        Mitä taas someen tulee, niin mitä enemmän somea, sitä enemmän palvelinhalleja, joita pitää jäähdyttää, ja ne ihanat luontokuvat vaativat sitten usein lisää fossiilista energiaa. No, itse olen ydinenergian kannattaja, kun toistaiseksi parempaakaan ei vielä ole, eli en nyt välttämättä laske sitä kamalimmaksi. Sähköautokaan ei kuitenkaan ole mikään yksiselitteisen ihana asia, kun akkumineraalien louhinta voi pilata laajojakin luontoalueita.

        Long story short: Ekopesua tapahtuu paljon, ja moni ihan yksilötasolla ekopesee elämänsä sillä helpoimmalla tavalla: somessa.

        Tietysti joku nyt tästä minun viestistäni tai Nightwishin viestistä pahoittaa mielensä, kun on viherpiiperrystä. En minä tiedä onko bändin toiminta viherpiiperrystä vai ei, kun en tiedä tarkalleen mitä Holopainen ajaa takaa, kun oikein nyansseihin mennään. Mutta suututaan sitten, kaikki, kunnolla! Somessa joukossa viisaus tiivistyy... Eiku.. hetkinen??!!

        Eikö nyt kuitenkin aikuisen järkiperäisen ihmisen mielestä ole selvää, että tarvitaan sekä pieniä yksilötason asioita että isoja linjoja. Ei kai kukaan nyt enää 2020-luvulla ajattele, että ihan sama?


      • Anonyymi

        Minusta Nightwishin Noise-videossa ei pilkata luonnonsuojelijoita. Siinä irvaillaan nykykäytäntöä, missä ihmiset tillottavat älypuhelintaan koko ajan, haluavat ottaa selfietä vaikka vessanpöntöllä niin kuin kuningas videossa tekee, ihaillaan omaa kroppaa ja lähetellään someen mahdollisimman edustavia omakuvia, myös omasta takapuolesta. Videossa on myös ekokatastrofi, missä öljy on saatuttanut veden ja ilmakin on niin saastunutta, että tarvitaan kaasunaamari. Ja vielä paljon muuta videossa on.


      • Anonyymi

        Jos todella luulet että tässä pilkataan luonnonsuojelijoita niin etpä ole oppinut tuntemaan Holopaista 22 vuoden aikana sitten yhtään. Sille miehelle luonto ja sen hyvinvointi on tärkeää, mutta luonto pitää suojella oikean elämän valinnoilla ja teoilla, ei somekommenteilla. Näin minä ymmärsin videon luontoa koskevan osan.


    • Anonyymi

      Samalla sapluunalla mennään. Holopainen on nero - kierrättämään omaa matskuaan.

      • Anonyymi

        Onpahan mitä kierrättää.


    • Anonyymi

      Kiitos vastauksista tuolla ylempänä! Itse otan esim.linnuista kuvia Faceen mutta en niinkään itseni takia vaan saada ihmiset tajuamaan ainutkertaisen luonnon ja miten upeita linnut on ja jos se saisi ihmiset kunnioittamaan eläviä luontokappaleita eli tarkoitus on luoda positiivista pössistä linnuista ja luonnosta. Kampanjoida niitä positiivisessa mielessä. Lisäksi kerään roskia ja hiilijalanjälki on todella pieni. Pahoitin mieleni pariksi tunniksi koska yrittää kuitenkin tehdä parhaansa luonnon eteen. Voi kai siellä somessa olla myös positiivisia ja hyviäkin asioita? t: mielensä hetkeksi pahoittanut

    • Anonyymi

      So what! Ilman digiä emme tietäisi edes, että bändi on tehnyt digiä ja melua arvostelevan biisin. Digi on yhtä luonnonmukaista kuin kaikki, mitä ympärillämme on, koska luonto on suonut meille mahdollisuden digitalisoitua. Vanhaan hyvään aikaan oltiin onnellisesti pihalla maailman menosta. Joka kylässä metsien kätköissä haasteltiin murretta, mitä naapuripitäjässä ei ymmärretty. Ehkä on aika avata silmät siellä P-Karjalassakin.:)

      • Anonyymi

        Jo ihan ensimmäisistä levyä koskevista haastatteluista kävi selvästi ilmi mikä on homman nimi. Ei Nightwish aio muumioitua! Kova some-panostuskin siitä kertoo.

        Nightwish ei ole yksisilmäinen ja mustavalkoinen, eikä toivottavasti ole kuulijakuntakaan.

        Tässä Noisessahan on nyt ihan selvästi kyse siitä, mihin ja miten sitä välinettä käytetään.

        ”Tool of a tool” (Noise - Nightwish, san, T. Holopainen) tiivistää asian hyvin.

        Kun ihminen kesytti tulen, niin varmaan aika nopeasti kielen kehityksen kanssa eri kieliin on muodostunut ”hyvä renki, mutta huono isäntä” -henkisiä sanontoja. Samastahan tässä taitaa olla kysymys.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe