Aihealueet

Listaukset

  Huutokaupat.com vastuuseen

  Anonyymi

  Nyt se sit tulee julkiseksi ja ehkä tämä kusetus loppuu pian, huutokaupat.com on ihmisten kusetuksella tienannut miljoonia.

  Tämä palautusoikeus on ollut käytössä jo pidemmän aikaa, mutta huutokaupat.com sysännyt asian vaan muille....

  Valitusta vaan kuluttaja-asiamiehelle, jos teitä on kusetettu huutokaupat.com sivuilla.

  Tiedoksi, että Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistuksen perusteella kuluttajan etäkaupan 14 vuorokauden peruutusoikeus on laajentunut kattamaan myös verkkohuutokaupalla.
  Peruutusajan kuluessa kuluttaja voi perua kaupan ilman erityistä syytä.

  https://www.kkv.fi/ajankohtaista/uutiskirjeet/kuluttaja-asiamiehen-uutiskirjeen-arkisto/2019/5-2019-verkkohuutokauppojen-peruutusehdot-valvonnan-kohteena/

  15

  162

   Vastaukset

   • Muutoksia hintojen esittämiseen sivustolla
    4.2.2020 toteutimme kaksi kävijäkyselyissämme usein toivottua muutosta hintojen esittämiseen sivustolla:
    Etusivulla sekä haku-, listaus- ja kohdesivuilla näytetään aina ALV:n sisältävät hinnat, mikäli hintaan lisätään arvonlisäveroa.
    Huudon kokonaishinta nouto- tai toimituskuluineen näytetään huutoa tehdessä. Huudon vahvistusmodaalissa pyydetään ensin valitsemaan nouto tai toimitus, mikäli kummatkin ovat mahdollisia. Maksuhetkellä voit kuitenkin vielä vaihtaa aiemmin valitsemaasi toimitustapaa.
    Aiempi käytäntö alvittomien hintojen näyttämisestä on perua ajalta, jolloin suurin osa Huutokaupat.comin ostajista oli yrityksiä. Nykyään ostajista valtaosa on kuitenkin yksityisiä henkilöitä, joille alvittomat hinnat ovat aiheuttaneet turhaan sekaannusta.

    Nyt huutaminen on siis entistäkin helpompaa, mukavampaa ja luotettavampaa!

   • Santtu Poutasen Mezzoforte- firma ei noudata lakia, koska tietää että kuluttaja-asiamiehen keinot ovat rajoitetut ja luottaa siihen, ettei kukaan kuluttaja viitsi haastaa kusettajia oikeuteen. Selvillä on jo se, että huutokaupat.com on tosiasiallisesti nettikauppa ja sen mukaiset tulisivat olla palautusehdotkin.

    Ei kannata ostaa mitään sivustolta ja niiltä yrityksiltä jotka sitä käyttävät.

    • Nykyään huutokaupat.com on myyjänä eli viimeistään oikeuden kautta saat heiltä rahat takaisin.

     Aluksi tietenkin kuluttaja-asiamiehen kautta ja tämä on saanut jo monesti huutokaupat.comin heti maksamaan huutosumma, he sitten perivät tuotteen laittaneelta firmalta rahansa pois.


   • Olet väärässä. Itse olen ollut ilmoittaja ja niin kauan meni hyvin kun ei tarvinnut palautteita julkaista, nääs kun ihmiset ilkeyttään kirjoittaa mitä tahansa paskaa ja suurentee vikoja. Jos esim. Autosta on ajovalo polttimo sökönä, palautteisiin kirjoitellaan, että auto oli joka puolelta täysin paska.

    Että silleen.

    No, ainakin me Ja monet kolleegamme lopetamme ilmoittamisen huutokaupassa ja toisaalta olemme kiitollisia että hirttosilmukka tuon bisneksen ympärillä kiristyy, niin pääsemme eroon paskaostajien V tuilusta

    • Älä myy autoa missä palaa jokin vikavalo.

     Ihan aiheesta saat palautetta, jos huijaat ostajia.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Älä myy autoa missä palaa jokin vikavalo.

     Ihan aiheesta saat palautetta, jos huijaat ostajia.

     Edellinen kirjoittaja ei sanonut, että vikavalo palaa. Hän kertoi, että ajovalopolttimo ei palanut ja se ei varsinaisesti ole edes vika.


   • Minkälaisia kusetuksia ?
    Olen kyllä aavistellut että varsinkin autot ja koneet saattavat olla "pikkuvikasia"

    • Suuri osa myytävästä tavarasta on jotain kiinalaista sekundaa. Ostin ilmalla täytettävän sohvan joka ratkesi saumasta heti kohta. Lupailevat olemattomia etuja tuotekommenteista. Luultavasti myyvät myös käyttäjätietoja kolmansille osapuolille koska tuonne liittymisen jälkeen on alkanut tulla puheluita tuntemattomista numeroista ( Burundista) .


    • Anonyymi kirjoitti:

     Suuri osa myytävästä tavarasta on jotain kiinalaista sekundaa. Ostin ilmalla täytettävän sohvan joka ratkesi saumasta heti kohta. Lupailevat olemattomia etuja tuotekommenteista. Luultavasti myyvät myös käyttäjätietoja kolmansille osapuolille koska tuonne liittymisen jälkeen on alkanut tulla puheluita tuntemattomista numeroista ( Burundista) .

     No voi voi! Onko sekundaa saanut mielesi pahaksi. Voi sinua pikkuista kun sinulle on käynyt huonosta. Annahan kun puhallan polveen, niin kyllä se paranee.

     Voi, ratkesiko se siitä saumasta hetki kohta? Eihän sulla vaan ollu linkkari taskussa juuri sillä kohtaa?

     Oliko myös olemattomia lupauksia. Noh, sellainen se iso maailma on

     Saitko myös ihan Burundista saakka puheluita? Noh mutta sinähän olet maailman kuulu. Sinulla on hyvä markkina-arvo. Ajattele positiivisesti


    • Hei ei pissiä pidä pidätellä...sen pitää antaa tulla


   • Huutokauppaa pyörittävä nettikauppa joutuu markkinaoikeuteen – Ei anna palautusoikeutta verkossa ostetuille tuotteille

   • Muuttaisivat myynnin vain yrityksille.
    Loppuisi kuluttajien juputus. Tai niin juputtaishan ne "miksi ei myydä kuluttajille".

   • Tuhanet ihmiset tilaavat netistä, esim. wish. Eipä onnistu kaupanpurku meidän kuluttajasuojalain mukaan. Eikä toki ole syytäkään, oma vika mitäs tilasit.
    Nämä ulkomailta ostavat pitäisi laittaa vastuuseen verorikoksista jonka tekevät kun jättävät 24% alvin maksasamatta

   • En ymmärrä alkuunkaan noita"lähetys- ja pakkauskuluja" Postiluukusta mahtuva paketti 25 eur,jonka posti tuo 5,90 eurolla...

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Takaisin ylös

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    226
    10874
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    264
    5597
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1016