Näin äänestät oikein 2023 eduskuntavaaleissa.

Anonyymi

Älä äänestä fanittamisen, trendin, uskottelun, tavan, valtavirran "velvotteiden" yms. perusteella. Äläkä jätä äänestämättä, sillä sillä on taipumus olla kuitenkin ääni juuri sinne, jota ei pitäisi äänestää. Äänestä vain niitä puolueita, jotka oikeasti ovat suomalaisen, työllisen ja työttömän, yrittäjän, kotimaisuuden, vähävaraisen yms. puolella ja jotka oikeasti pyrkivät suomalaisten hyvinvoinnin kehittämiseen, eivätkä suosi ketään toisten kustannuksella. Varo niitä, jotka yrittävät käyttää hyväuskoisuutta hyväkseen, jotka huiputtuvat sinua valheellisilla vaalilupauksilla, vain pysyäkseen vallassa. Esimerkiksi Rinne lupasi, että aktiivimalli poistetaan ja piti lupauksensa, mutta kukaan ei kertonut, että työttömän kyykytys jatkuu eri nimellä. Rehellistä? Ei niin.

Meillä on vallassa rintama, joka jakaa kansaa, suosii toisia toisten kustannuksella, ajaa omia ja eturyhmiensä etuja pysyäkseen vallassa, kalastelee ääniä paitsi lupaamalla kaikenlaista myös lietsomalla vihaa ja valheita kilpailjoita kohtaan. Miksi annamme siunauksemme politiikan vinouttamiselle, toisten vahingoittamiselle yms., joka lopulta kääntyy itseämme vastaan?

Älä siis äänestä ihmistä, poliitikkoa, poliittista suuntausta tms., vaan anna äänesi itsellesi, Suomen kansalle. Vain siten voimme vaikuttaa politiikan luonteeseen ja motiiveihin, sekä siihen, miten äänestämämme poliitikot toimivat. Järkevä äänestäminen palkitsee, tyhmä sakottaa.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sitten vain odotellaan viherpunikkien saapumista paikalle ja silmitöntä persuherjatsunamia.

  • Anonyymi

   Viestissäni ei ollut mitään sääntöjen vastaista. Poistaako jokin robotti viestejä ihan umpimähkään?

   Sulle valehdellaan! Tätä puolueet ei haluu sun tietävän

   Suomi on korruptoitunut maa

   Nuo pari videota löytyy Youtubesta jotka kannattaa katsoa. Löytyvät hakemalla Googlella. Liittyy poliittiseen keplotteluun ja hyväveliverkostoon. En laita suoria linkkejä koska sensuurirobotti ilmeisesti poistaa sitten tämänkin viestin.

   • Anonyymi

    Politiikka perustuu liiaksi hyvä veli -verkostoihin. Siksi en äänetä perinteisiä isoja puolueita, koska niissä on korruption lonkerot jo syvällä.


  • Anonyymi

   Kansalaisvelvollisuus,mutta äänestys on tehty vaikeaksi,koska henkilökorttia ei ole ja osa on liikuntakyvyn ja äänestyspaikkojen välille jääviä,joten neljän seinän sisään.Ns.postiäänestys on muissakin mahdollista.Äänestämättä jäävät haluaisi hoitaa velvollisuutensa,siihen ei apua ole.siksi olisi tärkeää,kuka on äänestyskelpoinen?

  • Anonyymi

   Jos ei äänestä, niin antaa muiden äänille enemmän painoarvoa. Tavallaan antaa oman äänensä muiden käyttöön. Tätä eivät monet oikein ymmärrä. Itse en anna omaa ääntäni muille vaan äänestän.

   • Anonyymi

    Äänestän takuulla. Ääntäni en muiden käyttöön anna.


  • Anonyymi

   Keskusta/Kokomus/Vasemmisto/SDP kun nämä poistetaan.
   Alkaa Suomi nousta,Kyllä ihmetellä täytyy ketkä näitä haluaa valtaan.
   -Vanhanen verottaa sähköautoja tiemaksuilla. -Orpo kerää euroja teollisuudelle
   koronan turvin-Marin pelaa osakaomistajien pussiin-Andersson paikkailee hyvä-Veli
   järjestölleen euroja.-Keskusta on vienyt kaikki työ maaseudulta jo -70 luvulta lähtien
   Kokomuus on vienyt kaikki työ Duunareilta ROBOTEILLAAN,SDP pikkuporvarit
   lupaa kymmenen hyvää,eikä yhtäkään toteudu,Vasemmistolla ei edes lapsiperheet
   paina vaan yrittävät lisätä euroitta lapsiperheiden ahdinkoa,ottaisivat edes mallia VIROSTA jossa lapsiperheille luodaan elämisen mahdollisuus.
   Äänestä kunnallisvaaleissa oikein,samoin eduskuntavaaleissa.

  • Anonyymi

   "Luonnollisten monopolien pitäisi lähtökohtaisesti olla julkisessa omistuksessa. Luonnollista monopolia ei pitäisi luovuttaa tahoille, jotka pyrkivät käyttämään monopoliasemaansa maksimaalisen voiton tavoitteluun.

   Carunan yhteydessä näin tehtiin. Fortumin omistamat sähköverkot myytiin yhtiölle, jonka taustalla operoivat ulkomaiset pääomasijoittajat.

   Erityisesti vastuun Caruna-kaupasta kantavat Fortumin omistajaohjauksesta vastannut ministeri Pekka Haavisto (vihr.) ja energia-asioista vastannut ministeri Jan Vapaavuori (kok.). Myös silloinen pääministeri Jyrki Katainen (kok.) tuki ja puolusti voimakkaasti kauppaa."

   En ole koskaan äänestänyt Kokoomusta enkä Vihreitä, enkä tule koskaan äänestämäänkään.

   • Anonyymi

    Kokoomus ja Vihreät ovat sellaisia puoluieta, joita en ole koskaan äänestänyt, enkä tule koskaan äänestämään.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   13021
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   85
   2362
  3. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1520
  4. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1250
  5. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1100
  Aihe