Aihe

Voit olla varma että, Naantalin terveyskeskukseen mennessä saat mahdollisiman paskaa hoitoa

Anonyymi

Naantalin terveyskeskus "lääkärit" määrää kasvaimiin ulostelääkettä tai buranaa

12

141

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kokemuksesta voin sanoa että Naantalin terveyskeskuskessa on yksi erinomainen lääkäri Kristian Kallio.

   • Anonyymi

    joka siunaa diabetespotilaiden jalkojenhoidon mittavat vähennykset.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    joka siunaa diabetespotilaiden jalkojenhoidon mittavat vähennykset.

    Terveyskeskus on korkealaatuinen ja keskivertoa laadukkaampi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    joka siunaa diabetespotilaiden jalkojenhoidon mittavat vähennykset.

    oletb aivan oikeassa se sitä sotea ..olen kuulu sillä esperin osakkeita ,,ihan sika koko mies
    ensin raha sit potilas


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    oletb aivan oikeassa se sitä sotea ..olen kuulu sillä esperin osakkeita ,,ihan sika koko mies
    ensin raha sit potilas

    Oletko muistanut ottaa lääkkeesi? ei ihmisistä tuollalailla saa kommentoida. Mitä jos joku sinusta sanoisi huonolla tavalla?


  • Anonyymi

   "Naantalin terveyskeskukseen mennessä saat mahdollisiman paskaa hoitoa"

   En tietenkään voi kiistää mitä koet kohdanneesi. Itse omasta puolestani voin sanoa olevani 100% tyytyväinen niin julkisen terveydenhuollon kuin hammaslääkärin palveluksiin Naantalissa.

   Olitko tietoinen, että jo vuodesta 2014 alkaen on voinut itse valita sen terkkarin, missä haluaa asioida? Mikset ole hakeutunut vihreämmän ruohon ääreen? Vastaavasti lähes 300 ulkokuntalaista on valinnut Naantalin terkkarin omakseen; se kertoo varsin hyvin terkkarimme tasosta!

   https://stm.fi/hoitopaikan-valinta

   "Hoitopaikan valinta

   Kiireellistä hoitoa on annettava potilaalle hänen asuinkunnastaan riippumatta. Kiireettömän hoidon hoitopaikan valinnasta säädetään terveydenhuoltolaissa. Vuodesta 2014 alkaen potilaalla on ollut mahdollisuus valita terveysasema ja erikoissairaanhoidon yksikkö kaikista Suomen julkisista terveysasemista ja sairaaloista.
   Hoitoon hakeutuminen Suomessa
   Terveysaseman valinta

   Potilas voi valita terveysaseman, joka vastaa hänen perusterveydenhuollon palveluistaan. Terveysasemaa voi vaihtaa kirjallisella ilmoituksella enintään vuoden välein.

   Kerrallaan voi olla vain yhden terveysaseman asiakkaana. Jos henkilö oleskelee pidempiä aikoja kotikuntansa ulkopuolella esimerkiksi kesämökillä, hän voi saada hoitosuunnitelmansa mukaista hoitoa väliaikaisen asuinkuntansa terveysasemalta.

   Terveysaseman vaihdosta on ilmoitettava sekä uudelle että vanhalle terveysasemalle riittävän ajoissa, vähintään kolme viikkoa ennen käyntiä."

   Ala käymään vaikka Raision terkkarissa, jos se kerran mielestäsi on laadukkaampi.

  • Anonyymi

   Monia näkökulmia on, aivan.

  • Anonyymi

   ero on vain siinä, että jos valitset eri paikkakunnan missä asut, niin omalääkäripalvelua sinulla ei ole. huono asia kun miltei aina on eri lääkäri. siksipä ei kannata terveyskeskusta vaihtaa, jos on löytänyt hyvän omalääkärin.

  • Anonyymi

   Tuskin suomesta löytyy parempaa terveykeskusta mitä naantali on.Joudun paljon käyttämään tkn palveluja eilenkin kaksi kertaa,apua sain.Myös Merimaskun terveys asema on käytettävissäni.Henkilökunta on ystävällistä ja osaava. KIITOS

  • Anonyymi

   Eräs vanhus sidottiin tuoliin kiinni . Hän oli liikkuva ihminen. Hän liikkui paljon ulkona kotona ollessaan. Terveyskeskuksessa ei saanut kävellä käytävällä. Annettiin rauhoittavia niin ettei päässyt enää vuoteestaan Kuoli muutaman kuukauden kuluttua. Että sellaista hoitoa.

  • Anonyymi

   Naantalin tk:ssa kovin kirjava joukko lääkäreitä. Henkilökohtaisesti annan kiitosta nuorelle naislääkärille, joka pelasti henkeni. Normaalin tk-lääkärini estyneenä ollessa ohjauduin tämän nuoren lääkärille, joka paljasti epäilynsä syövästä ja määräsi jatkotutkimuksiin. Syöpä oli todennäköisesti muhinut jo useita vuosia, mutta tehokkaan sädehoidon ansiosta tilanne on toiveikas.
   Tämä nuori naislääkäri sai minut ensi kertaa kokemaan, että tulen nähdyksi terveyskeskuksessa.
   Valitettavasti tämä taidokas nuori lääkäri siirtyi koululääkäriksi. Tai koululaisten onneksi. Toivottavasti tulee kesäksi taas terveyskeskukseen muidenkin iloksi. Itse olen TYKSin aktiivisessa seurannassa.

  • Anonyymi

   Terveyskeskuksessa nyt oma sisäänkäynti ”hengitystieoireisille”. Varauloskäynti Tuulensuunkadun puolella. Vaatii ensin soittoa päivystykseen sisäänkäynti-ohjeistusta varten

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14825
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13448
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9075
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6486
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   237
   3802