Aihealueet

Listaukset

  Lotto rahat

  Anonyymi

  Saako enää mistään alle 50e pikavippiä?

  22

  269

   Vastaukset

   • En tiedä saako mistään 50e pikavippiä, mutta en ainakaan laittaisi pikavippiä lottoon. Jos siis tuota tarkoitit otsikollasi... Matemaattisesti lottoon rahansa laittaminen olisi typerää. Etenkin jos siihen ottaa pikavipin, jota sitäkään ei kannata ottaa.

   • no kerropas mikä tässä elämässä kannattaa?

    • Lottoahan on koko elämä - noin periaatteessa.


    • Moni muu asia, kuin toisten rahojen antaminen vastikkeetta pois ja jäädä itse vielä velkaa.


   • Ei saa, koska niin pienistä lainoista korkokattosäännön puitteissa saatavat tuotot eivät kata lainan myöntämiseen liittyviä kustannuksia!

   • nanolaina.fi se kioski kai vielä toimii ja siellä oli satasen laina vain ensikertalaiselle, mikä on rinnastettavissa kyselemääsi 50e-tasoiseen minivippiin.

    Tosin kun joskus katsoin niin siellä vaaditaan satasen hakijalta yli tonni/kk tuloja palkkaa tai eläkettä ja todistukset ym. tuloista joten eiköhän nuo vaatimukset ole lottohaaveilijalle ihan liikaa. Lotto ja muut veikan kenot ja kaikkitaieimitään-pelit ovat muuten niin shaibaa, että niihin menetät rahasi 99,99999 % varmuudella.

    Pelaa pitkävetoa ja urheiluvedonlyöntiä niin voit jotain saadakin!

    • Asiahan on täsmälleen päinvastoin. Pitkävedossa olet varma häviäjä. Lotossa "voit" jollain pöljän tuurilla rikastua.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Asiahan on täsmälleen päinvastoin. Pitkävedossa olet varma häviäjä. Lotossa "voit" jollain pöljän tuurilla rikastua.

     Olet ihan pihalla tässä asiassa. Pitkävetoa voi pelata voitollisesti kunhan osaa laskea mikä on ylikerroin. Loton ja kenojen ym. humpuukipelien noin 30-40 palautus% on sama asia kuin heittelisit noppaa euron panoksella/ kierros arvaten tuleeko parillinen vai pariton ja väärin arvatessasi menetät sen euron mutta oikein arvatessasi saat vain 1,30 tai 1,40 euroa jolloin häviät pitkässä juoksussa vuorenvarmasti. Pitkävedossa on usein kohteita joissa kerroin on yli 2 vaikka toteutumisen todennäköisyys olisi yli 50%. Näitä ylikertoimia pelaamalla voitat pitkässä juoksussa varmasti. Lottohaaveilun sijasta kannattaa tutustua Jorma Vuoksenmaan aihetta käsittelevään kirjaan ja mennä takaisin matematiikan tunneille!


   • En tarkkaan tiedä miten oikeat rahapelit on suunniteltu voittoja antamaan pelaajille mutta minulla kotona omatekoinen slotti-ohjelma joka maksaa voittoja panos x vaihtoehtojen määrä miinus 1, näillä -1 asetuksilla harvoin pelaaminen on voitollista, tavallisesti enemmin kierroksia enemmin häviää, vain erikoistilanteet, uusi käyttis.

    • Kokeilin käytännössä tällä kotikutoisella slotilla ja 5kymppinen meni et tutina kävi, huuuu-iiii-pp vessanpytyn imuääni.


    • Kerran vielä uudella yrityksellä kotikutoisella -1 slotilla leijutellen yllättävän pitkän aikaa rajoilla et voittoja tulee, onko taidoista kiinni efekti, omat hävityt saan vihdoin pois, kunnes katkeaminen vain ikään imaisee huuuu-iiii-pp vessanpytyn imuääni efekti. Että näinkö Veikkauskin palvelee.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Kokeilin käytännössä tällä kotikutoisella slotilla ja 5kymppinen meni et tutina kävi, huuuu-iiii-pp vessanpytyn imuääni.

     Ajoitttain tuntuu et on taidoista kiinni, yritin kerran vielä voittaa omia takaisin mut turhaan, Poliisi asia 😁


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ajoitttain tuntuu et on taidoista kiinni, yritin kerran vielä voittaa omia takaisin mut turhaan, Poliisi asia 😁

     Skill jutuilta jos alkaa slotti tuntumaan, ilmoitus McCloudille, laittakoot Veikkauksen tutkintaan peliriippuvaisien nakituksesta.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ajoitttain tuntuu et on taidoista kiinni, yritin kerran vielä voittaa omia takaisin mut turhaan, Poliisi asia 😁

     Onko suomen rahapeli lain säädännöissä sallittua antaa köyhälle turhaa toivoa?


   • Varmaan naapurilta, ehdottomasti kannattaa ottaa pikavippiä kyllä valtio kiittää ja onhan ulosottoviranomaiset työllistetty. Ei kai niillä ketun virkailijoilla muutakaan tekemistä ole stalkkarit.

   • Vielä tuore kokeilu kotikutoisella slotilla missä voitot yhteensä, panos vaihtoehtojen määrä-1 eli kyseessä noin 96% payoutin rahapelin jäljennös. Aloitus 20 "euroa", voitto 130 "euroa" ja häviö saman tien sitten 150 "euroa". Tunnelma oli sama pelatessa, voittaminen taidoista kiinni. Slotti testi osoittaa taitojen olevan enemmälti vain huuruista tunnetta johtuen hetkellisestä onnistumisesta vaika todellisuudessa ohjelma vie peliä miten tykkää ja entä jos vipatulla 50 euroisella ei heti lähdekkään voitot nousuun, millos sitten. Koska onnistumisen pitää tulla heti ensi yrityksellä joten tuskin kannattaa yrittää pelata yhdellä vipatulla korkea korkoisella 50 euroisella markettien pelikoneita ehkä ei muuallakaan pidä pelata netissä slotteja blackjakkea rulettiakaan lottoa kenoa bingoa ei välttämättä vetojakaan. Jos on vipannut kymmeniä 50 siä niistä joku voi hetken tuottaa voittoa. Avoimeksi kysymykseksi jää saako omansa pois korkoineen.

   • Uudet vipit on jo 20 tuhannen vippejä joka on 400 5 kymppistä ja aika monta yritystä. Lainan lyhennyskustannukset huomioimatta joka viikko eurojackpottia

    4+2 oikein noin 5 000
    4+1 oikein noin 200
    4+0 oikein noin 100
    3+2 oikein noin 50

   • Ostettu tavara / ravintola ilta / ristiäiset / häiden lisärahoitus / etelän reissu vippiraha hävitetty, ei enää otetusta vipistä hyötyä koroissa lyhennyksissä. Vipeistä todennäköisemmin hyötyä rahallapelaamiseen siten että rahapeli pyörii vippien kanssa yhteen kuin benny törnroos, fixu vekotin laulussa.

    • Ei vipatulla rahalla seksiäkään pitäisi ostaa kun tavallaan maksaa seksistäkin korkoa. Aina ostaessa vipatulla rahalla jokun palvelun tuotteen pudottaa itseään syvemmälle louhikkoon ja viimeistään saman louhikon pojalle mennään nenällensä ottaessa vippiä lyhentääkseen vippejä.


   • Kannatta se pikavippi ottaa kaverilta kun sillä on pieni korkoprosentti.

   • Sen verran pikavippivirmoista, että älkää nyt ainakaan EUROLOAN:ia käyttäkö. Olen yrittänyt viime vuoden puolelta asti ottaa sieltä tarpeeseen rahaa mutta kun nostot ei toimi? Kuukausimaksusta sinnepäin huolehditaan kyllä tekstiviestillä jo ennen eräpäivää. Lisäksi viime syksynä kun ns. hetinostoni viipyi kolme kuukautta ja asiakaspalvelijalta kysyessäni koroista, ne kyllä juoksivat nostosta lähtien. Aivan rosvoja lienevät. Mikähän taho näitä suomessa valvoo? Voisin laittaa sinne viestiä.

   • Saa kun ottaa esim 300e ja maksaa samalla takaisin esim 280e

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    225
    10722
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    255
    5345
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    72
    979