Minkälainen auto taksiksi?

Anonyymi

Pikku lomautus pukkaa mulla päälle luultavasti, ei sen puoleen että mikään akuutti hätä mulla olisi jos lomautetaan, vaan en haluisi jäädä vaan sohvalle makoilelemaan ja sotkemaan unirytmit sekaisin. Jos laittais paperit vetämään traficomiin ja toiminimen pystyyn. Niin mikä autoksi? Ei oo kyllä varaa laittaa uuteen diesel farkkuu rahoja. Mutta noin tollaseen alle 10 vuotta vanhaan "nykyaikaiseen" autoon on varaa investoida. Skoda? VW? MB?

13

166

  Vastaukset

  • Älä nyt helkutissa laita mitään taksiyritystä! Ei todellakaan kannata. Siitä ei saa kuin rupia p.........een! Sanoo taksari.

  • Mikä paikkakunta on kyseessä ? Onko aiempaa kuljettajakokemusta ? Nykytilanteessa kylmiltään alalle lähtö on kyllä melkoinen hyppy tuntemattomaan.

  • Jos pääkaupunkiseutu ja intoa ajohommiin, voin tarjota työpaikan "vanhan liiton" taksissa.
   Takaan että tienaat paremmin kuin vasta-alkaneena villinä.

   Joo, älä työnnä nyt itseäsi tuonne.
   Satamat häviää suurille toimijoille, asiakkaat valitsevat autoja tolpalta, toimijoita on yksinkertaisesti liikaa ja villitaksit on ylipäänsä tyrineet maineensa johon ei auta vaikka kuinka hoitaisit itse kunnolla hommat.

   • Ite ajan TH:lla ja on laadut, brändit, premiumit ja kakki muut attribuutit, mutta silti nytkin tolpalla toista tuntia. Palkkataso romahtanu viimeisen 6 kk aikana ja nyt etsin aktiivisesti töitä muilta aloilta. En suosittele tätä kuolevaa toimialaa enää kenellekkään. Masokisti pitää olla jos tänne haluaa istumaan ilman palkka. Työpaikkoja täälläkin isännät lupailee, mutta palkka maksetaan provisiona, koska eihän työnantaja voi riskiä ottaa siitä, että työntekijän palkka pitäisi maksaa vaikka ei olisi ajoja. Muilla aloilla toki onnistuu, mutta ei tällä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ite ajan TH:lla ja on laadut, brändit, premiumit ja kakki muut attribuutit, mutta silti nytkin tolpalla toista tuntia. Palkkataso romahtanu viimeisen 6 kk aikana ja nyt etsin aktiivisesti töitä muilta aloilta. En suosittele tätä kuolevaa toimialaa enää kenellekkään. Masokisti pitää olla jos tänne haluaa istumaan ilman palkka. Työpaikkoja täälläkin isännät lupailee, mutta palkka maksetaan provisiona, koska eihän työnantaja voi riskiä ottaa siitä, että työntekijän palkka pitäisi maksaa vaikka ei olisi ajoja. Muilla aloilla toki onnistuu, mutta ei tällä.

    Onko arkiöinä yhtä surkeaa kuin vuosi sitten. Keikkoja su illasta klo 23 -torstai aamuun klo 5 noin 1-3 yössä. Siinä ei enää juhlita palkalla. Hiljaisina aikoina taksien määrää olisi syytä vähentää ja päästää osa kuskeista nukkumaan.


  • Villintaksin huomaa et auto on 90 - 00 - luvun alun romu. Villissä taksissa ei oo yleensä taksamittaria,

  • Yrityksen perustamisessa on se homma, että et pääse siitä eroon yhtään mitenkään. Sen lopettaminenkin vaatii kaikenmaailman huudatuksia ja pahimmillaan verottaja tekee tarkastuksen.

   Fiksumpaa on mennä johonkin firmaan kuskiksi. Sieltähän saa autot, pelit ja laitteet. Ei huolta.

  • Heh! Et halua sotkea unirytmiäsi mutta siitä huolimatta uhoat haluavasi taksinkuljettajaksi. Tyhmäkin tietää, että itsenäiseksi taksiyrittäjäksi ei missään nimessä kannata ryhttä.

   Joopa joo, keksi ensi kerralla parempi trollaus.

  • Kamux-Audi

  • Ostat jonkun käytetyn Toyota Priuksen, niitä alkaa olla tarjolla lopettaneilta halpaan hintaan.

  • Juuri tuli vakuutuslasku vuodelle 2020. Olen kilpailuttanut yritykset, mutta silti hinta vain nousee ja en edes ole ajanut kolaria tai maksattanut mitään vakuutusyhtiöllä. Hinta nousi n. 8% vuodessa. SDP Ministerit ihmettelee miksi taksi kyytien hinnat nousevat. Vitt... kulut nousevat koko ajan.

   • Riippuu toki kuinka kallis auto sulla on alla?


  • Ei ihmiset enää käytä taksia, kuten ennen. Lipitetään viiniä ja ollaan kotona somessa ja jos sitten käytetäänkiin, niin baarista ajetaan sunnuntai aamuyöllä kotio.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nyt ehdottavat viinan myynnin lopettamista, äly hoi

   Nyt siis Helsingin sosiaali- ja terveystoimen johtaja Juha Jolkkonen ehdottaa Twitterissä väliaikaista alkoholin myynnin lopettamista. Voihan p mikä l
   Maailman menoa
   336
   7204
  2. Mikä sai Latvalan pettämään??

   Noin seksikäs nainen kuin Maisa oli miehellä kainalossa, mutta pettäjän tielle lähti. Mies oli kehunut haastatteluissa piiritelleensä Maisaa vuosia ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   6459
  3. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   63
   1612
  4. Kainuussa kaksi koronatartuntaa klo 14.00

   Kaks ilmoittanut että Kainuussa tavattu 2 koronatartuntaa.
   Kajaani
   82
   1381
  5. Koronabaari-iltaa yötä myöten

   On kyllä hyvin surullista, että vielä viime yönäkin Jämsässä vietettiin iltayötä ainakin kahdessa baarissa! Mikähän on näiden paikkojen pitäjien ja nä
   Jämsä
   38
   859