Toinen tyhmyyden ylistys

esiintyy Perussuomalaisten vuonna 2018 laaditussa periaateohjelmassa.
Siinä luodataan "kansallismielisen" alias natsilaisen kansallissosialismin teoreettisia perusajatuksia.
https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2018/10/periaateohjelma.pdf

Periaateohjelmassa hävitetään maailmanlaajuinen kapitalismi sekä maailmanmarkkinat, jotka yhdistävät kaikki kansat kosketuksiin toistensa kanssa. Tilalle tuodaan epämääräinen kansallismielisyys, kansallinen itseensä käpertyminen ylimmäisenä onnen ilmauksena, jopa taivasten valtakuntaa hipoilevana.
Vuotta myöhemmin laaditussa "Kulttuuriohjelmassa", joka palstalla on ollut esillä, täsmennetään kansallismielisyyttä uskonnon-kodin-isänmaan yhteiskäsitteellä ja joka ei oleellisesti poikkea Hitlerin Mein Kampf teoksen määritelmistä.

PS-puolue yleisesti esittäytyy normaalina porvarillisena puolueena ja jättää ohjelmasta ulos työväen omaehtoisten järjestöjen tukemisen. Se tarkoittaa sitä, mitä PS julkisuudessa on; marxilaisuus työväen aatteena hylätään täysin.
Runsaita kommentteja odotetaan.

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei ehkä tärkein sisällöllisesti mutta muodollisesti sitäkin tärkeämpi linjaus:.

      "SUORAA PUHETTA EI SAA PELÄTÄ
      Perussuomalaiset on suorapuheinen puolue. Joskus totuus voi olla kuin solvaus, mutta olemme silti sen puolella. Perussuomalaiset arvostaa sananvapautta demokraattisen yhteiskunnan tärkeänä arvona."

      Millainen on käytäntö?
      Perussuomalaiset harjoittavat vihapuhetta sananvapauden nimissä. Parjataan, maalitetaan, esitetään puolitotuuksia, puolustetaan rasismia, uhriudutaan ellei saa aiheettomasti parjata. Kulttuuriohjelmassa vuodeslta 2019 vihapuhe tuodaan ohjelman ytimeksi.
      Tie helvettiin voidaan silata kullalla. Periaateohjelma panee paremmaksi. Maanpäällinen aiotaan muuttaa vihapuheen helvetiksi. Arvovaltaisilla somealustoilla korkea-arvoiset perussuomalaiset käyvät kovaa taistoa vihapuheen ja puolitotuuksien eli valheiden levittämisen puolesta.
      Sananvapauden väärinkäyttö yhdistettynä kansallismielisyyteen kääntyy todellisen isänmaan ja sen kansalaisten vastaiseksi.

      Siteeraus on vihapuheen ensimmäinen taivaallinen käsky persussuomalaisuudessa.
      Sananvapaus on jotain mutta kuin ohjelmassa esitetty. Se on myös vastuunkantoa.

    • Anonyymi

      Eihän ohjelmassa ole mitään sisältöä. Pelkkaa kansallismielisyyttä ja kristinuskoa muta mitä k-uskoa, sitä ei sanota. Kristinusko on kyllä kaikkialla kahden jumaluuden uskontoa. Jeesus tukee itseensä uskovia mutta antaa muut Paholaisen kiusattavaksi. PS-usko tarkoittanee: Meitä tukevat ok, muut karkotetaan ulkomaille

    • Miten arvon Partacusi kapitalismi ja maailman markkinat hävitetään sanoin: ”Puolueemme haluaa edistää työntekoa ja yrittämistä ja sillä tavoin maamme talouden vahvistumista ja kilpailukykyä.”

      Ovathan työ ja yrittäminen juuri kapitalismin perusteita ja lähtökohta! Markkinat, niin paikallisina kuin maailmallakin ovat vain tuon seurausta! Olet Partacusi sekä tyhmä että sokea!

      Kansallismielisyys onkin toinen asia, sitä voi lähestyä monelta kantilta. Siihen mitä olemme perheenä, kylänä, valtiona jne saavuttaneet on meillä tiettyyn rajaan asti etuoikeus. Kuitenkin tuokin on aikaa, jolloin matkattiin hevosilla ja jalan. Nykyään harva nurkkakunta enää kykenee siihen elintasoon, joka meilläkin on ilman yhteistyötä muiden kanssaeläjien kanssa. Mikä siis on puhtaasti meidän ja mikä on MEIDÄN kaikkien navalta navalle?

      Yhteistyö sovituin ehdoin on jotain, jolla saamme nauttia suuremmasta hyvästä mihin koskaan itse kykenisimme. Sitä kannattaa siis vaalia ja lisätä yhdessä sovituin ehdoin.

      EU on tuosta yhteistyöstä hyvä esimerkki, sekään ei kuitenkaan tule toimeen yksinään vaan tarvitsee apua muualta niin idästä kuin lännestäkin. Kansallisuuden mieltäminen tuleekin ottaa esiin asioissa, joissa se edelleen on merkityksellistä. Kieli ja elämisen tavat ovat niitä alueita esimerkiksi.

      Jos Hitlerin Aatusta haluat puhua/kirjoittaa niin sinulta on tainnut jäädä huomaamatta muuan seikka! Hitlerin Saksan kansallissosialismi oli varsin saman henkistä juuri NL:n neuvostososialismin kanssa. Niillä oli varsin samat päämäärät ja tavatkin sen päämäärän saavuttamiseen. Onneksi ne ovat kaatuneet vaikka se NL malli saikin petoksellaan jatko aikaa ihmisten kiduttamiseen ja riistämiseen omalla alueellaan. PerusS puolueen ohjelmassa jonka linkin laitoit, ei ole edes viitteitä suuntaan johon molemmat sosialismit olivat meitä viemässä.

      Kun puhutaan demokratiasta, jonka itse toit esiin, niin noin yleisellä tasolla ei voi olla järjestöjä jotka haluavat vaikuttaa muihin kuin omiin jäseniinsä vastaamatta toimiensa vaikutuksesta kokonaisuuteen. Noihin järjestöihin kuuluvat ay mafioiden ryhmät! Niille on annettu valtaa aloilla joille niillä ei ole asiaa ilman vastuun ottamista kokonaistuloksesta!

      Tämä nyt ei ole odottamasi ”runsas kommentti2 mutta täyttä faktaa joka sinun kannattaa omaksua sillä sinun kommunistinen jaarittelusi on jo menettänyt kaiken, mitä menetettävissä on!

    • Anonyymi

      Globaali markkinatalous on osittain riesa. Rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät.

    • Kun arvon Partacusi mietit tyhmyyttä niin mitä sillä mahdat tarkoittaa?

      Persut saivat viime vaaleissa vain 0,2% vähemmän kuin SDP tyhmien kannatusta ja nyt ainakin galluppien perusteella ovat ohittaneet SDP:nkin reilusti sinun SKP:stäsi puhumattakaan 0,1% kannatuksella.

      Onko tyhmyys politiikassa sitä, että pääsee suurimmaksi gallup kannatuksessa vai sitä, että on joukossa muut koska sitä pientä lukua ei kehdata edes suoraan julkaista vai onko niin, ettei puoluelinjalla edes ole sitä, ei niinkään tyhmien SKP:tä?

      Missä se on se sinun tyhmyytesi määritelmä ja miten se suhtautuu kansan mielipiteeseen? Onko kansa siis tyhmää kun ei kannata komu kurjuutta vaan haluaa jotain parempaa?

    • Periaateohjelman ensimmäinen ja tärkein kappale:

      "ISÄNMAA JA OIKEUDENMUKAINEN YHTEISKUNTA VAATIVAT PUOLUSTAJAN
      Perussuomalaiset on isänmaallinen ja kristillissosiaalinen puolue, joka edistää kansallista etua. Me arvostamme ja haluamme korostaa tavallisten ihmisten ääntä ja roolia politiikassa, kulttuurissa ja historiassa. Perussuomalaisten huomion keskiössä ei ole yksittäinen ammattikunta tai muu suppea eturyhmä vaan suomalaiset kokonaisuudessaan. Olemme vanhanaikaisen ja epäoikeudenmukaisen eturyhmäpolitiikan yläpuolella."
      https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2018/10/periaateohjelma.pdf

      Mitä se sanoo? Ei yhtikäs mitään. Pelkkiä sanoja peräkkäin. Sananhelinän sisälle on kuitenkin laadittu äärioikeistolaisen ideologian perusteet.
      Historian kulussa jokainen valtaan tullut omistajaluokka on luonut oman luokkansa edut koko yhteiskunnan eduiksitai ainakin yrittänyt sitä. Niin tekivät aikoinaan orjanomistajat, sitten feodaaliaatelisto ja seuraavaksi kapitalistiluokka. Joka kerran höpinästä riippumatta yhteiskunta kehitti tuotantovoimia ja samalla loi itsensä kumoajat, jotka puolestaan nostivat tuotantovoimia entistä korkeammalle.
      Höpinä luokkayhteiskunnassa yhdenvertaisista kansalaisista tarkoittaa vain työtätekevien harhauttamista. Suomessa työväenluokka historiallisesti on taistellut omalle luokalleen siedettävät työehdot ja sosiaaliturvan. On siis toimittu ja toimitaan ps-periaateohjelman vastaisesti. Parhaillaan työväenluokka kumoaa lakkotaisteluilla opin yhdestä samanarvoisesta kansasta.
      Perususomalaiset erottavat kansasta vihollisikseen kaiken mitkä eivät kuulu samaan uskontoryhmään ja samaan etniseen ryhmään.
      Itse. ns. kantaväestökin on täydellinen sekakansa vaikka maailman laidalla Suomi sijaitseekin.

      "Olemme vanhanaikaisen ja epäoikeudenmukaisen eturyhmäpolitiikan yläpuolella."
      Täysin järjetön sekä valheellinen. Poliittisen vaikuttamisen päätöksenteon seurauksena lait laaditaan, ei sen ylä-, ulko- tai sivupuolella. Päätökset koskettavat aina jotakin ryhmää yhteiskunnassa tai peräti kaikkia (mm. rikoslaki).
      Ohjelman laatijat (luultavasti korkeakoulutettuja) ovat täysin ulalla valtio-opista tai tarkoituksella hämäävät vähemmän tietoista väestöä.
      Poliittisessa vaikuttamisessa ei voi olla sen ulkopuolella. Väittämänä se voi kuulostaa jalolta mutta kirjattuna se on harhaanjohtava.
      Perussuomalaisten käytäntö vuodenvaihteessa kumoaa oman väittämän. Puolue ei asettunut milliäkään palkkatyöläisten puolelle lakkotaisteluissa. Se asettui siis käytännössä omistajien puolelle, omistajien liikevoittojen puolelle.

      Perussuomalainen puolue on porvarillinen puolue ja tukee pääomien yksityisomistusta, toimi Sipilän hallituksessa rajusti työväen etuja ja järjestäytymistä vastaan, levittää kulttuuritaantumusta, levittää kansallisuusvihaa, nimittelee normaaleja porvareita kommunistisiksi kulttuurimarxisteiksi, ei tuomitse saksalaista fasismia.
      Periaateohjelman ensimmäisen kappaleen ja puolueen todellisen roolin välillä on avaruuden mittainen epäsuhta.
      Kun mitataan porvarillisia puolueita suhteessa demokratian puolustamiseksi niin Perusuomalaiset ovat porvarillisten puolueiden takana ja kaukana.

      • Anonyymi

        "Perussuomalainen puolue on porvarillinen puolue ja tukee pääomien yksityisomistusta....."

        Niin on. Ja vaalitulosten perusteella 99.9 % kansasta on samaa mieltä.


    • Aloiskappale kumoaa tyystin seuraavan kappaleen muotoihanteellisen sisällön.
      Muotoihanteellisuuskin on rasismin sävyttämä. Muodollisesti kansan edun edelle nostetaan isänmaallis-kansallismielinen (natsihenkinen) ideologia.
      Työväenluokan maailmankatsomuksessa kaikkien maiden työläisten edut ovat yhtenevät. Kussakin maassa oma työväenluokka luo kaiken aineellisen, edistää tuotantoa sekä sosiaalista yhteisöä eikä se ole ristiriidassa toisten maiden työläisten edun suhteen. Mutta jos eteen laitetaan "kansallismielinen", se persuslangissa (aikaisemmin fasismissa) tarkoittaa eri maiden työläisten etujen asettamista vastakkain ja omistajien ja palkkatyöläisten etujen yhtenevyyttä, joka käytännössä merkitsee työväen omaehtoisten järjestöjen tuhoamista.

      "Kansallismielisen ajattelun mukaan kansat ansaitsevat tasavertaisen mahdollisuuden saada päättää omista asioistaan. "
      Ohjelman laatijat ovat saaneet ehkä vessareissulla mahtavan oivalluksen. Kussakin valtiossa todellakin sen kansalaiset päättävät tavalla tai toisella omista asioistaan.
      Juju on toisaalla. Yksinkertainen lukija voi mieltää sen ainoaksi poikkeukselliseksi uudistukseksi, jota vielä missään ei olisi olemassa. PS-puolue johtaa lukijoita ja tukijoitaan taitavasti harhaan.
      Toinen seikka. Välittömästi kun valtion edustaja, ovatpa liikemiehiä tai poliitikkoja, esiintyy maailmalla, siinä prosessissa väistämättä tulee vaikuttamisyritys toisen valtion edustajaan. Kaikenlainen kanssakäyminen on vaikuttamista. Maailman kansalaisten keskinäinen kanssakäyminen on kaikkien etu. Sulkeutuminen tai sulkeminen edistää taantumusta.

      Tähän saakka esillä on ollut politiikan aakkosia. Perusasioista kysymys. Ohjelma esiintyy esikoulumaisen sivistyksen tasolla, suoranaista halveksumista valtion ja maailman kansojen tarpeista.
      Tyhmyyden ylistys kohoaa jopa vuotta myöhemmin laadittua kulttuuriohjelmaa korkeammalle.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11207590
      Herran pieksut. Kuka nostaa fasistien hakaristilippuja Suomen kaduille! Ketkä ovat kantajien todellisia johtajia takana?
      Useaan otteeseen on todettu että Perussuomalaiset isänmaallisuudesta höpötyksestä riippumatta seurustelevat aitonatsien suomalaisten kanssa. Puolueen jäseniä lipun kantajat vai ps-puolueen tuella?

      • Muistaakseni olen vappukulkueessa nähnyt punaisella pohjalla keltaiset sirpin ja vaaran.

        Ihka samaa typeryyttä on nostaa hakaristi kuin sirppi ja vasara! Molemmat kun ovat olleet ihmiskunnan tuhon elkeitä hamuavia roistolaumoja!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Millainen on perussuomalaisten yhdenvertainen kansallismielinen kansa.
      Puolue vihaa ammattiliittoja. Se tarkoittaa palkkojen sanelupolitiikkaa. Työväestö odottaa hattu kourassa.
      Perussuomalaiset olivat Sipilän hallituksessa vuonna 2017. Silloin palkat alenivat 2 % mutta osinko- ja pääomatulot kohosivat yli 7 %.
      Samojen rajojen sisällä asutaan, toisten tulot pilvissä, toisten maan tasalla.

    • Loppuosa periaateohjelmasta sisältää pelkästään latteuksia. Ei minkäänlaista analyysia, missä ollaan kansallisesti ja kansainvälisesti tai mihin suuntaan kehitystä halutaan.
      Ohjelman laatijoiden tyhmyyden ylistys toteutuu tuplasti. Puolueen jäsenet asetetaan kulkemaan pimeässä metsässä.

      Keskeiset latteudet, joita laatijat suoltavat:
      "Julkisen vallan pitää auttaa suomalaisia kehittymään, jotta maamme kehittyy. Muun muassa tästä syystä perussuomalaiset on sivistystä ja koulutusta puolustava liike."
      - Millaista typeryyttä, sanoja sanojen perässä. Tulee auttaa kehitystä kehittymään??? minkälaista moskaa.
      Julkisen vallan tehtävä on järjestää yleiskansallinen infra, aineelliset ja sivistykselliset perusehdot, sosiaaliturva ym ym..
      Yleinen teesi "tuettava yrittäjyyttä" ei sano yhtään mitään. Kukaan ei estä yrittäjyyttä, kunhan sitä tehdään vastuullisesti eikä joka mutkassa huudeta verovaroja tuottamattoman yrityksen elättämiseksi.

      "Perussuomalaiset on rohkea puolue, joka kantaa huolta perusasioista. Emme rakenna poliittisia ohjelmiamme epäselvien käsitteiden varaan emmekä välitä hokea kauniita sanoja, vaikka ne kuinka olisivat valtavirtaa. Ohjelmamme perustuvat tosiasioihin ja ovat asiapitoisia.
      - Tässä ohjelmassa ei ole mitään perusasioita, joista voisi valehdella. Kun ei sanota mitään, ei voi valehdellakaan. Kulttuuriohjelmassa sentään tuetaan avoimesti muukalaisvihaa, korostetaan kiihkoisänmaallisuutta, esitetään rotuoppisia määritelmiä.
      Mikä on kapitalistiluokan ja työväenluokan suhde toisiinsa - kun sitä ei analysoida niin ei todellakaan tule epäselviä käsitteitä. Entä kansakunnan osa faktisesti olemassa olevassa maailmanmarkkinoiden piirissä. Suhde aseistautumiseen ja sotaan eivät PS-puoluetta kiinnosta. Siksi ei tueta rauhantyötäkään. Seikat jotka nousevat yhä tärkeämmilsi kaikille kansoille. Luonnonsuojelusta ei sanaakaan joka sekin on hyvin merkittävä tekijä maapallon ja kansakunnan mitassa.

      "Suomi on suomalaisten koti."
      -Pitäisikö puolueelle jakaa maailman suurin viisauspalkinto! Yllättävä löytö. Kas kun kukaan muu ei ole huomannut seikkaa. Ranskalaiset eivät varmaan ymmärrä, että Ranska on heidän kotimaansa!!!!!

      "Perussuomalaiset näkee, että valtio on olemassa ihmisiä varten eikä toisinpäin
      Itsenäinen valtio on paras paikka demokratialle. "
      - Tämä lyö esille maailmanennätyksen. Vain Perussuomalaiset ovat oikeita valtioppineita tyhjän puhumisessa.
      Valtio koostuu ihmisistä, valtion kansalaisista, jotka järjestävät valtion hallinnon. Perussuomalaiset asettavat valtion ihmisistä riippumattomaksi, joksikin taivaalliseksi olioksi ja joka tulisi saattaa takaisin ihmisten ulottuville.
      Valtio on ihmisten luoma organisaatio, jonka puitteissa lapsia synnytetään, työtä tehdään, sivistystä hankitaan, tavaroita vaihdetaan ja silleensä.
      Niin kauan kuin toisilleen vastakkaisia yhteiskuntaluokkia on, valtio edustaa vallassa olevan luokan tarpeita ensisijaisesti. Hallitseva luokka myös suuntaa omat etunsa koko kansan eduksi, kasvattaa ihmisiä omien luokkaetujensa kannattajiksi.
      Vuodenvaihteen lakkotaistelut osoittavat luokkayhteiskunnan olemassaolon ja johon kansalaiset, työtätekevät sekä omistajat, ottavat osaa kukin omien luokkaetujensa pohjalta.
      Teesi -valtio on paras paikka demokratialle? Voiko demokratia asua jossain muualla kuin ihmisten keskuudessa? Perussuomalaisten mielissä se voi olla jopa taivaassa, koska tukevat uskonnollista soopaa tieteiden sijasta. Jokin "valtio" niminen olio loisi demokratiaa ihmisten ollessa muissa hommissa.
      Kansallismielistä kristinuskoa!! No joo. Ottakoon Yrjö selvää näkemyksestä jos voi.

      Periaateohjelma osoittutui paljon tyhmemmäksi kuin kulttuuriojelma. Kulttuuriohjelma puolestaa kosiskelee fasistisia näkemyksiä rasismin ohella ja on oppikirjana taatumuksen levittämiseksi.
      Kulttuuriohjelma edustaa barbarismia kun periaateohjelma sisältää pääasiassa latteuksia. "Olemme rohkeita, emme paljasta minkä väestöryhmän edut ovat sydäntä lähimpänä".

    • Olemme kahlanneet Perussuomalaisten periaateohjelman ja kulttuuriohjelman.
      Halla-aho laaditutti koekappaleena periaateohjelman 2018. Se laittoi liikkeelle mamu-vihan, on asetettava kaikki ongelmat maahanmuuton yhteyteen. Käytäntö tehosi. Vuotta myöhemmin julkaistiin todellinen periaateohjelma kulttuuriohjelman nimellä. Siinä muotoiltiin persuismin ideologia täytenä.
      Perussuomalaiset asettavat itsensä "mädäntyneiden" porvaripuolueiden yläpuolelle, olisivat ainoita isänmaallisia-kansallismielisiä ja jotka näkevät etnisten ryhmien sekoittumisen vaaraksi koko kansakunnalle. Eurooppalaiset sisarpuolueet ovat samoilla linjoilla.
      Hitler julisti porvarillisten puolueiden mädännäisyyttä, jota juutalaisbolsevikit tukevat. Perussuomalaiset korvaavat juutalaisbolsevikit vihervasemmistolla tai kulttuurimarxisteilla.

      Kirjataanpa oikea Perussuomalaisten periaaohjelman sisältö, joka sillä vuonna 2018 oli vielä häälyvänä.

      Persuismin leimallisia piirteitä ovat autoritarismi, hierarkkisuus, ylimielisyys ja pyrkimys valheellisen propagandan avulla valtaan. Äärioikeistoa ei kiinnosta demokratia, oikeusvaltio tai vähemmistöjen oikeudet. Siksi persuismi ihailee stalinismin kielteisiä puolia kun ei vielä uskalla avoimesti siteerata Hitlerin teesejä.
      Stalinin nimen avulla persuismi pyrkii saamaan oikeutuksen ryhtyä väkivaltaan työväen- ja demokraattista liikettä vastaan.

      Äärioikeistolainen autoritaarisuus rakentuu hierarkkiseen puolueeseen ja valtioon. Trollit puolueessa toimittavat tiukassa ohjauksessa somepropagandaa täyttäen kulloisenkin foorumin höpöviesteillään elleivät kykene asiallisesti viestintään. Asiallisuus on harvinaista.
      Osa persuismin edustajista kosiskelee sääty-yhteiskuntaa, jossa jokaisen yksilön paikka oli määrätty ja jonka kristinusko siunasi jumalansa käskynä.

      Maahanmuuttopuheet ovat muuttuneet pakkomielteiseksi. Puolueen sisälläkin väitellään, kuka voisi olla aito suomalainen. Natsilainen rotuoppi on siis vahvasti mukana. Halla-aho on julistanut että rotusekoitussuomalainen olisi aitoa ennen afrikkalais- ja arabitaustaisten pakolaisten tuloa. Vanha rotusekoitus sallittaisiin ja siihen kohtaan rajat kiinni.
      Persuismi puhuu kuten eurooppalaiset sisarpuolueet normaalien porvaripuolueiden salaliitosta vaihtaa valkoisten eurooppalaisten tilalle vääräuskoisia ja -värisiä.
      Kansanedustajat Laura Huhtasaari ja Tavio ovat tuoneet seikan usein esille. Järjetöntä, mutta ovat tuoneet.

      Fasismia vai ei?
      Puolueen sisällä vaikutta 2 vahvaa aitonatsilaista järjestöä; Suomen Sisu (SS) ja puolueen nuorisojärjestö. Moni persu seurustelee aitonatsien kanssa. Moni persu esittää fasistisia teesejä. Periateohjelma ja kulttuuriohjelma sisältävät natsilaisen kansallisuusmielisyyden teesin. Se yhtyy rotuoppiin ja voidaan puhua voimakkasta fasistisesta suuntautumisesta.

      • Anonyymi

        Partacus kirjoitti:

        Olemme kahlanneet Perussuomalaisten periaateohjelman ja kulttuuriohjelman.....

        Vinkki: kahlatkaapa nyt vielä SKP:n oma ohjelma kriittisesti läpi. Toivomisen varaa ohjelmassa varmuudella on - kun vaaleissa tuli turpiin oikein kunnolla.


    • Anonyymi

      Näyte Perussuomalaisten periaate- ja kulttuuriohjelman raadollisesta puolesta
      Lainaus vihreisiin kohdistuneesta somehyökkäyksestä.

      "Kyl maar se on niin, että teille viherpunarasisteille se lyhyt laki luetaan samalla kun saatta kiikkuköyden kaulaanne kun teitä rangaistaan rikoksista ihmisyyttä ja Suomen kansaa vastaan. "

      Hitlerin slangi = juutalaisbolsevikit
      Persujen slangi = viherpunavasemmisto, viherpunarasisti, kulttuurimarxisti

      Rohkeimmat perussuomalaiset sanovat suoraan, mitä periaateohjelma tarkoittaa: Demokraattiset porvarit ja vasemmisto tulee tuhota perin pohjin.
      Tällaista tekstiä persujohtajat pitävät sananvapauden esikuvana!!!!!
      Suorat tappouhkaukset ovat toistaiseksi harvinaisia mutta liikkeelle on lähdetty. Kokeillaan, salliiko demokratia ja sitten toimitaan.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11208713

      Linkissä Seela Sella näyttelemässä Hitleriä varoitukseksi nykynuorisolle.
      Hitler ja kansallismielisyys ovat mitättömän sentin päässä toisistaan. Osa perussuomalaisista kiistää holokaustin.
      Perussuomalaiset eivät ole koskaan tuominneet fasismia. Se on hälyttävä enne.

      • Anonyymi

        Vähennä kiljun juontia .


    • Anonyymi

      Kansallismielisyys-rasimi-fasismi.

      Vuosituhannen molemmin puolin Suomeen syntyi väkivallasta toisia kohtaan syntynyt alakulttuuri. Kohde oli ulkomaalaiset pakolaiset. Jugoslavian pakolaiset eivät vielä suuresti vaikuttannet mutta Afrikasta ja Lähi-idästä tulleet sytyttivät vihapuheen kierteen.
      Perussuomalainen puolue otti alakulttuurin propagandaansa sekä myös jäsenikseen. Monista näistä rasisteista kasvoi sittemmin fasisteja tai fasismin myötäilijöitä. Perussuomalaisten johto on tosiasiallisesti äärioikeistolainen. Natsihenkinen porukka on vallannut puoluejohdon. Jäsenet ja äänestäjät eivät varmastikaan kaikki ole sitä. Puolueesta onkin alkanut pako.

    • Anonyymi

      Periaateohjelman ja kulttuuriohjelman todellinen sisältö ja käytäntö.
      Kansallismielisyyden sisältö - karmea!

      PS-puolueen varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari kertoo EU:n tavoitteena olevan väestön ja uskonnon vaihto.
      "Liberaali maahanmuuttopolitiikka, monikulttuurisuus eli islamin leviämisen edesauttaminen ovat nyt EU:n tärkeimmät arvot."

      Väite on persumaisen järjetön, jota ei kannattaisi kommentoida.
      EU:n kapitalistit ja porvarit olisivat tehneet salaliiton "saatanan" kanssa väestönvaihdosta. Tämä on linjauksena jäsenille ja äänestäjilleen propagandan teossa. Toiseksi Huhtasaari julistaa uskonsodan alkaneen ja jossa hän asettaa verisen raamatun opin etusijalle.

    • Anonyymi

      Kas kummaa. Väestönvaihdosta onkin tullut opinkappale.

      Sometwiitistä: Suomalaiset ovat tätä menoa väestönmuutosprosessin vuoksi katoava kansa. Kansallismieliset eivät hyväksy..... .

      Tällaisia periaatteita, täyttä tolkutonta sontaa.
      Monietninen ja monikulttuurinen Suomi halutaan salaliittolaisten toimesta (Orpo, Keskustapuolue vai ketkä?) muuttaa monietniseksi ja monikulttuuriseksi.

    • Perussuomalaisten virhe ohjelmiensa anlyysissä on niiden irrallisuus todellisesta maailmasta. Ohjelmat esittävät kuvitteellisen maailman ja asettavat sen tilalle kansallismielisen eli natsistisen ihanteen. Mennään mutukuplasta toiseen.
      Kansakunnan tai ihmiskunnan tilan tarkastelussa tulee olla esillä ensin taloudellinen toiminta eli aineellinen tuotanto ja sen perässä miten työn tuottavuus jaetaan. Kun tämä unohtuu niin pää pilvissä voidaan laatia kristillissosiaalisia ohjelmia tukuttain.
      Ihmiset voisivat olla unelmissa onnellisia tai syrjittyjä mutta että aineellisen tuotannon tulosten jako olisi sivuseikka eli ei yhtään mitään.

      Porvarillinen propaganda asettaa vastakkain liberaalin demokratian ja populismin (kansallismielisyyden). Teesit eivät kerro mitään todellista. Porvarillinen populismi nojaa rahakapitalistin diktatuuriin. Liberaalinen markkkinatalous perustuu rahakapitalistin diktatuuriin.

      Ero on hiuksen hieno. Liberalismi hyväksyy laajemmat ihmisoikeudet kuin esim. persupopulismi. Persupopulismi esiintyy jyrkemmin työväenliikkeeseen nähden kuin liberalistit. Molemmat tukevat ehdotonta rahakapitalismin valtaa.
      (Persu)populismi pyrkii rahavallan poliittiseksi päälliköksi keinoja kaihtamatta. Esimerkiksi luonnonsuojelua vastustetaan sillä, että omistajien voitot vähenevät sen takia. Pakolaisia sillä, että ne söisivät leivän kotimaisen työläisen suusta.
      Persupopulismi hyökkää rajusti oikeuslaitosta kohtaan, kun se tuomitsee persurikollisia. Media leimataan liberaalien rahaporvarien äänitorveksi kun persupopulismi haluaa sananvapaudeksi kaiken ihmisoikeuksien vastaisen sanoman.
      Liberalismi luotaa kutakuinkin historian tutkimuksessa todellisuutta kun persupopulismi kirjoittaa sitä uudelleen aatteena kristillis-sosiaalisuus ja natsilainen kansallismielisyys. Uskonnon ja pääoman liitto.
      Sivistyslaitoksista populismi haluaa karkottaa demokratian puolella olevat kun sivistystoimen pääosa haluaa puolueetonta tutkimusta ja opetusta.

      Eroja siis on. Aineellisen, tuotannollisen maailman suhteen tavoite on sama; rahan vallan koskemattomuus.

      Porvarillisista opeista on pyrittävä etsimään ihmiskuntaa eteenpäin vievät ohjelmat.
      Suomessa persupopulismi vie kehitystä kautta linjan taantumukseen, ihmisten tyhmistämiseen. Periaateohjelma ja kulttuuriohjelma ovat tyhmistämisen oppikirjoja.

      • Anonyymi

        "Perussuomalaisten virhe ohjelmiensa analyysissä on niiden irrallisuus todellisesta maailmasta."

        Aivan saman havainnon voi tehdä SKP:n "ohjelmasta", jonka puolue teki viime vuoden eduskuntavaaleihin. Aivan huuhaata. Alusta loppuun.


    • Anonyymi

      Persut ovat pelkkää sontaa! Älkää tallatko paskaan!

    • Anonyymi

      Perussuomalainen barbaarimainen periaate- ja kulttuuriohjelma toimivat ennen laatimistaan ja sen jälkeen entistä paremminkin vihaoppina. Ei minään muuna.

      PS- kansan­edustaja Ano Turtiainen istui edus­kunnassa ja luki uutista Kongon ebola-kuolemista. Turtiainen alkoi ilakoida Facebookissa: Luonto mukana ilmastotalkoissa #ebola #Afrikka.
      - Turtiainen iloitsi joukkokuolemista.

      Toinen tapaus. 1. joulukuuta 2015 tuhopolttaja Kankaanpäässä joku poltti turvapaikanhakijoiille tarkoitetun kiinteistön.
      uleva PS-kansanedustajaJuha Mäenpää jakoi tuho­poltto­uutisen ja kirjoitti Facebookiin: "Aivan mahtavaa. Jumala on olemassa. Rukouksiini on vastattu."
      - Mäenpää hyväksyi tuhopolton kristinuskoon vedoten.

      Kolmas tapaus kun perus­suomalaisten puheen­johtaja Jussi Halla-aho ja europarla­mentaarikko Laura Huhtasaari antoivat Twitterissä tukensa oululaiselle kaupunginvaltuutetulle Junes Lokalle. Lokka ei kuulu perussuomalaisiin.
      Hän on äärioikeistolainen, jonka yksityiskohtaisissa fantasioissa joukkoraiskataan nimeltä mainittuja punavihervasemmiston naisia.
      - Kehoitetaan raiskaamaan naisia jopa tietynlaisia.

      Neljäs tapaus kun PS-kansan­edustaja Veikko Vallin totesi, että vasemmisto­liiton puheen­johtajan Li Anderssonin kaltaisista ihmisistä sosialismi ”ei lähde kuin saunan takana”.
      - Suora kehoitus murhaan tai väkivaltaan.

      Mikä on johtopäätös?
      Ohjelmat, joissa on muutamia sanoja , ovat humanismin kannalta olemattomia.
      Johtotaso kehoittaa rasismiin ja väkivaltaan (fasismia). Vihamielinen käytäntö on todellinen ohjelma mutta yhtyy kylläkin ohjelmien perusasettamuksiin.

    • Anonyymi

      Kansallismielisen periaateohjelman Suomi?

      Deutsche Welle eli Saksan radio kertoo, että syyttäjien mukaan ryhmän tavoitteena on käynnistää jonkinlainen sisällissota. Tätä varten on suunniteltu hyökkäyksiä poliitikkoja, turvapaikanhakijoita ja muslimeja vastaan.
      https://www.tivi.fi/uutiset/tv/fcc70020-2398-42f5-a018-fae599a08cc3?ref=ampparit:2bb2

      Saksassa on pidätetty terroristiryhmä, joka suuntautuu Persusuomalaisen puolueenkin parjaamiin väestöryhmiin väkivaltaisesti.
      Saksan ryhmällä on sanottu olevan yhteyksiä suomalaiseen "Soldiers of Odiniin". Perussuomalaiset puolestaan pitävät yhteyksiä Odinin poppooseen.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11217968
      Tutkijoiden mukaan vihapuheesta on tullut väkivaallan muoto.
      Perussuomalaisten vihapuhe on selvästi lisääntynyt vuoden alusta. Sitä mukaa kun kannatuskäyrä pysähtyi ja alkoi aleta, vijapuhe valheineen kasvoi. Asialla korkeissa asemissa olevat persut hyökkäävät kasikkien ja kaiken kimppuun.

    • Perussuomalaisten maahanmuutto-ohjelma (2019).

      Ohjelman perusväittämä on:
      1. Varoittavan esimerkin suoranaisesta väestönvaihdoksesta tarjoaa Ruotsi.
      2. Islamilainen radikalismi on Suomen akuutein sisäinen turvallisuusuhka.

      Teesi 1 on järjetön salaliittolaismainen väite, jossa jokin valtion päättävä salainen ryhmä toimii kantaväestön hävittämiseksi ja ja muualta tuotujen asuttamaksi.
      Teesi 2 käy peliä uskonnon varjolla. Vääräuskoiset pahiksia, kristinuskoiset hyvisiä. Ikäänkuin sotapappien puheet olisi kaivettu esiin, joissa väitettiin Jeesukse suojelevan Suursuomen tekijöitä.

      Todellinen uhka Suomelle on nyt jo kolmannen ohjelman vihamielinen suhtautuminen kaikkeen ulkomaiseen. Paitsi, että persuismi tukee sota-asetuotantoa ja sotaliitto natoa. Nato uhkaa todellisesti Suomen olemassaoloa eikä suinkaan pakolaiset.

      Muu osa on pelkkää numerotietoa pakolaisina tulleista viime vuosina. Todellinen uhka Suomelle ovat Persusuomalaisten kolme ohjelmaa yltiöisänmaallisuudessaan ja suoranaisessa vihan lietsonnassa vieraita ihmisiä kohtaan.

    • Anonyymi

      Perussuomalaisten ohjelmat yhtyvät kristillisen kiihkoilijan Päivi Räsäsen (KD) ohjelmien kanssa. Uskonnon ja raamatun suojasta hyökätään kaikkea inhimillisyyttä vastaan valheellisella perukkeella suomalaiset ensin. Valehtelu jatkuu siinäkin, että humanitäärinen apu olisi poissa suomalaisen työmiehen leivästä - näkemys on pirullinen.
      Ohjelmien avulla levitetään uskonnollista vihapuhetta ja tuomioita ihmisille Räsäsen malliin "Jeesus järjestää homoseksuaalisille kuolemantuomion". Vihan levitys uskonnon avulla viedään taivaisiin saakka. Raamatun kahden vuosituhannen takaisista saduista tehdään veruke parjata tiettyjä vähemmistöjä ja etnisiä ryhmiä.

    • #"Perussuomalaisten virhe ohjelmiensa analyysissä on niiden irrallisuus todellisesta maailmasta."
      Aivan saman havainnon voi tehdä SKP:n "ohjelmasta", jonka puolue teki viime vuoden eduskuntavaaleihin. Aivan huuhaata. Alusta loppuun.#

      SKP:n eduskuntavaaliohjelma 2019 löytyy tästä.
      https://www.skp.fi/artikkelit/skpn-eduskuntavaaliohjelma-2019-julkaistu

      Siinä kun persuomalaisten ohjelmat perustuvat kristillisen raamatun vihatrendiin niin SKP:n ohjelma tarkastelee tämän päivän Suomea ja välttämättömiä ajankohtaisia uudistuksia.
      Perussuomalaisten ohjelmat; periaateohjelma, kulttuuriohjelma ja maahanmuuttoohjelma sisältävät oligarkkikapitalismin ylistämistä ja ohessa kannanottoja fasismin puolesta. Perussuomalaiset edustavat taantumuksellisinta porvaristoa. Vesa-Matti Saarakkala (ps) vaatii elispäivän lausunnossaan palkkojen alentamista. Hän valittaa itku kurkussa kun palkkojen alentaminen ja sotun purkaminen on niin vaikeaa.

    • Anonyymi

      Johan se persunuorten pomo julistautui fasistiksi. Oliko laatimassa puolueohjelmaa? Ne fasismiin liittyvät kohdat hänen ajatuksiaan?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      375
      4397
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      282
      2463
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      140
      1759
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1534
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1453
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1297
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1295
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1196
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      39
      1132
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      345
      1050
    Aihe