E-stim, electro sex ym. laitteet

Anonyymi

Suosituksia tuommoisesta e-sex -laitteista?

Ite vähän aika sitte tilasin Ebayn kautta suunnilleen halvimman mitä löysin ja kyllä se vähän vaatii mielikuvitusta että kuti lähtee. :/

Siis tommosen: https://www.ebay.com/itm/Plug-Urethral-Electro-Shock-Pénis-Plug-EStim-Electro-Sex-Facile-à-Utiliser-niH/183947781560

16

2768

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minulla on mystim tensiosion lover 7 tilasin siihen mystim penis renkaat mukana tuli vaan tarrat, renkaat toimii paremmin toinen peniksen juureen toinen terskan taakse itsellä B ohjelma tuntuu parhaalta aluksi mimimi virralla tottua kun lisää virtaa peniksen kärjessä tuntuu hyvältä se pitää jokaisen miehen kokea tunne on sanoin kuvaamaton :-)

      • Anonyymi

        Oli mystin tänään käytössä nautin siitä käytin B ohjelmaa säädin virtaa peniksen kärjessä tuntui kuin se liikkuu tunne oli järisyttävä nautin lähes tunnin olin pitkään aivan rajoilla lopulta laukesisin nautin siitä todella paljon.


    • Anonyymi

      Minulla on mystim tensiosion lover 7 tilasin siihen mystim penis renkaat mukana tuli vaan tarrat, renkaat toimii paremmin toinen peniksen juureen toinen terskan taakse itsellä B ohjelma tuntuu parhaalta aluksi mimimi virralla tottua kun lisää virtaa peniksen kärjessä tuntuu hyvältä se pitää jokaisen miehen kokea tunne on sanoin kuvaamaton :-)

      • Anonyymi

        Kauheen hintanen. Toi mun lelu oli alle kympin.


    • Anonyymi

      Minulla myös tuo Mystimin laite, hommasin vajaa kolme vuotta sitten. Puolisen vuotta meni harjoitellessa. Nyt upeat orkut ja olen myös huomannut pussien tyhjentyvän paremmin kuin esim runkatessa, spermaa tulee huomattavasti enemmän, Aluksi pienellä virtamäärällä ohjelmia vaihdellen pidempään nauttien. Joka kerta menee vähintään tunti ja joskus pidempäänkin. Käsin en kulliin koske ollenkaan. Nautin hiljalleen tulevasta laukeamisesta. Itse tykkään käyttää virtaa johtavia kumilenkkejä rasvan kanssa.

      Olen katsellut munalle tarkoitettuja lypsykoneita, mutta tällä hetkellä vielä turhan arvokkaita, kun ei tiedä toimiiko se itsellä ja nauttiiko siitä.

    • Anonyymi

      Minulla on käytössä suck-o-mat laite tekee todella hyvää, nautin pitkään sen imutuksesta käytän hitainta nopeutta ja pienintä imu voimaa se tuntuu tuottaa suurimman pitkään kestävän nautinnon.

      • Mulle tahtoo tuon laitteen hitainkin nopeus ja pienin imu olla liikaa, liian nopeasti laukean. Muuten se on hyvä laite, hiljaisempi saisi olla. Mystim on käytössä, mutta jotenkin siihen on vähän turtunut. Pitää käyttää aika isoja tehoja.


      • Anonyymi
        JoonasSalonen kirjoitti:

        Mulle tahtoo tuon laitteen hitainkin nopeus ja pienin imu olla liikaa, liian nopeasti laukean. Muuten se on hyvä laite, hiljaisempi saisi olla. Mystim on käytössä, mutta jotenkin siihen on vähän turtunut. Pitää käyttää aika isoja tehoja.

        Minulla on molemmat laitteet käytössä laukesin muutaman kerran mystim laitteesta kun laitoin virran aivan kipurajoille, sen käyttö on jääny vähäiseksi. Nautin enemän suck-o-mat laitteesta hitain nopeus ja pienin imu laitoin venttiilin laitteesta tulevaan imu letkuun saan sillä säädettyä imua pienemmäksi pystyn nauttimaa pitkään laukeamatta.


    • Anonyymi

      Olen katsellut suck - o- mat 2.0 laitetta. Mutta hinta 300 paikkeilla useammassa paikassa. Hiljaisempi ääni ja hylsy on nystyröity sekä pitäisi pysyä paremmin paikoillaan. Onko kellään kokemusta tästä versiosta. En ole löytänyt arvosteluita laitetta myyvien sivuilta.

      • Anonyymi

        Saattaa olla turhankin tehokas laite kyllä tällä vanhenemalla laitteella laukeaa voi nauttia pitkään,tosin kaikkeen tottuu tarvitaan enenmän tehoja laukeamiseen.


    • Anonyymi

      Ilmeisesti sinulla (en löytänyt) on laite, jonka sondi työnnetään virtsaputkeen ja toisessa johdossa oleva antura peräaukkoon, toiminnan tarkoitus on, että laitteesta lähtevä sopiva vaihtovirta kulkee näiden elektrodien välillä ja stimuloi niitä herkimpiä hermonpäitä, joista ne sukupuoliset nautinnot kulkevat edelleen .
      Minulla on sellainen, mutta osin home made ja se elektroninen osa on ns. tens laite, jonka virta - ja pulssimuodot eivät mielestäni ole ihan optimaaliset, kuitenkin ajoittain olen saanut aikaiseksi sellaisia nautintoja, joita muuten ei voi saavuttaa, vaatii paljon kokeilua, että elektrodit ovat oikeissa kohdissa ja pulssimuoto- ja virta sopiva, aina ei onnistu, mutta kun, niin olen jonkinlaisessa nautintojen nirvanassa, tunin ja enemmänkin.

      • Anonyymi

        Kyllä pelkät sähköä johtavat säädettävät peniksen päälle laitettu penis rengas toimii hyvin punainen liitin terskan taakse musta peniksen juureen toimii hyvin. Itse en pidä peppuun ja peniksen sisään laitettavista jutuista.


    • Anonyymi

      Minä ostin jo vuonna 1985 kunnollisen kaksijalkaisen tamman ja hyvin on toiminut kaikki nämä vuodet. Virtaa on riittänyt hyvin. Osaa imeä hyvin niin suulla kuin pillullakin ja on aina valmiina kun tarvitaan pussien täydelliseen tyhjentämiseen.

      Suosittelen.

      • Anonyymi

        Ja nythän teillä on niitä pentueitakin myynnissä... 👍


    • Anonyymi

      Hommasin tuon suck-o-mat laitteen muutama viikko sitten. Täytyy sanoa hankinnan olevan onnistunut. Olen nyt kolme kertaa ottanut spermat ulos sen avulla. Tähän mennessä parhaimmalta tuntunut hitaat 1 ja 2 nopeudet. Tykkään nauttia pidempään, mahtava tunne, kun orkku tulee todella hitaasti ilman omien käsien apua. Ja voi jatkaa hidasta imutusta laukeamisen jälkeenkin.
      Vaikka olen vasta 50v, on kulli vain puoliseisokissa. Silti tämä laite antaa hyvän orkun ja melkoisen laukeamisen. Minulla myös on e-stim laite nyt jäänyt käytöstä, tosin nythän on pari vaihtoehtoa - vaihtelu virkistää.
      Parasta tietysti olisi pidempi imuttelu toisen miehen kanssa mutta sellaista ei enää tunnu löytyvän.

      • Anonyymi

        Oli Suck-o-mat tämä aamuna käytössä, nautin lähes tunnin pienin imu ja hitain nopeus tuotti pahaan nautinnon ei tarvitse muuttaa asetuksia kesken kaiken siitä voi olla jopa haittaa tunne lisäätyy pikkuhiljaa olin pitkään aivan rajoilla lopulta laukesisin, tunne oli järisyttävä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe