Hirviniemen kopio A-K Pekonen pykää Komission !

Anonyymi

Hienoa Pekonen, suunnittelemasi KOMissio siis pohtii alaasi kuuluvaa sosialistiturvaa siis yli 2 vuotta. Hyvä. Sosialistit voivat siis olla turvassa koko mahdollisen vaalikauden. ihan hetihän ei tietenkään tarvitse KOMissiota nimittää, ehtiihän sen syssymmälläkin. Tuo KOMissio ei vain tule koskaan saamaan mitään aikaan halutussa sosiaaliturvassa, koska sitä ei nimetä heti, eikä se ehdi tekemään sosiaaliturvan osalta 2 vuodessa yhtään mitään, vaalikausi loppuu ja Pekonen on pelastettu. ninnan nunnan. Lisää KOMissioita vasurit.

6

<50

  Vastaukset

  • Niin. Persuthan hoitaisivat koko soten perustamalla heti keskitysleirejä ideologiansa mukaisesti.

  • Pekonen on asettanut tavoitteeksi että on helpompi hakea tukea.

   Joku voisi asettaa ainakin yhdeksi reunaehdoksi säästöt, mutta ei vassari.

   Hän ei TV uutisten haastattelussa edes tiennyt oman vastuualueen budjettia. Yksi numero ja tärkein, eikä tiedä. Tyypillistä vasemmistolle, ei sillä väliä, kunhan vaan saa lisää rahaa jostakin.

   • Miksi haukut ihmistä, joka ajaa sinun etujasi tässäkin asiassa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi haukut ihmistä, joka ajaa sinun etujasi tässäkin asiassa?

    Kun hän esitti KOMissionsa kuten esitti, niin pallivahan ja harjakaisen roolihahmojen kautta olisi jo edes joskus jossain. Nyt Vassaeiden kautta ei koskaan eikä missään = aika loppuu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi haukut ihmistä, joka ajaa sinun etujasi tässäkin asiassa?

    Luuletko sinä, että Pekonen oikeasti ajaa kaikkien sosiaaliturvan parannusta ? Lisäbudjetteja tehdään 1/2 vuosittain. Onko ehdotusta tulossa ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miksi haukut ihmistä, joka ajaa sinun etujasi tässäkin asiassa?

    Ei aja. Minun eikä kenenkään etuja ei aja ministeri, jolla ei ole kokonaisuushallinnassa. Enkä hauku vaan kyseenalaistan hänen ammattitaidon johtaa isoja kokonaisuuksia.

    Systeemit ja järjestelmät tulee saada parempaan kuntoon, jotta voimme säästää valtion ja kuntien hallinnossa. Jotta jää rahaa oikeasti niille jotka sitä tarvitsevat.

    Ison hankkeen, niin kuin sote, on tärkeää että tavoitteet on kirkkaasti mielessä.

    Jos ministeri itse ei edes osannut yhtä numeroa eli kuinka paljon hänen tärkein budjetti numero euroina on vuodessa on mielestäni kykenemätön johtaja. Pelkään että päätöksentekoa ohjaa mielipiteet ja tunteet. Lopputulemana kustannukset karkaavat käsistä.

    Voitko itse millään ymmärtää ettei raha kasva puussa?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   192
   5398
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   144
   4792
  3. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   203
   3791