Keskusta on kyllä ihme puolue

Anonyymi

Vaikka koko olemassaolonsa perustuu valtion tukiaisiin:

Suomen maataloustuet ovat ylivoimaisesti Euroopan korkeimmat suhteessa sektorin tuottamaan arvonlisään.
Jokaista maatalouden tuottamaa euroa kohden maksetaan tukia lähes kaksi euroa.

Suomen kansallisen tukipolitiikan lähtökohdaksi on keskustan agiteeraamana otettu maanviljelijän oikeus harjoittaa kannattamatonta liiketoimintaa valtion tuella!!!

Tämän vuoksi suomalaisilla maanviljelijöillä ei ole ollut tarvetta kehittää toimintaansa muiden eurooppalaisten viljelijöiden tavoin.

Niin, keskusta on ehkäpä Suomen pahin sosiaalitukien saajien kyttääjä ja niitä karsimaan pyrkivä puolue...

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi valitat köyhä.
      Keskusta tuo halvan ruuan kauppoihin. Jonka maksaa maataloustukena yli 35000 € vuodessa tienaavat valtionverotuksessaan. Köyhemmät ei maksa mitään, valittavat vain.

    • Anonyymi

      Lestakiky-tunnit katoavat myös kaupanalalta...

      Sopimuskausi on kaksi vuotta.

      Näin sitä päästään Juha-Lesta Sipilän perinnöstä eroon jouhevasti, hyvä.

      • Anonyymi

        Jäi kiky, sen huomiovat lomissa. Sanoi ay liike.


    • Anonyymi

      Lestaa huutava ikenilä puree kieltänsä ja huutaa lestaa niin pirusti, edes täysikuuta ei tarvi huutoonsa.

      • Anonyymi

        "puree kieltänsä ja huutaa lestaa"

        Eikös tuo ole enemmältikin niitä yhteisten tupailtojen juttuja tuo..?


    • Anonyymi

      Keskustapohjainen maatalouspolitiikka, puhdasta aluepolitiikkaa.

      Maataloutta, koko EU-aika, pikkuhiljaa siirretty keskustan synkeimille kannatusalueille.
      Etelässä "liikaa" peltoa, pohjoisessa raivattu järkyttävä määrä uutta.

      Ylimalkaisilla heitoilla maatalouden huonosta menemisestä, kuluttajalla ei ole mitään käsitystä, miksi ruoka maksaa.
      Jokaisenhan pitäisi ymmärtää, jopa keskustapuolueen itsensä. Ei kannettu vesi kaivossa pysy.

    • Anonyymi

      Keskustapuolueen oikea nimi on Maalaisliitto eli etujärjestö. Maataloustuet on Suomessa kuusinkertaiset verrattuna EU:n keskiarvoon eli jo niiltä osin suomalaiset maksaa elintarvikkeistaan kuusinkartaista ruuan hintaa verrattuna muiden EU maiden kuluttajiin. Suomessa 10 000 maatilaa tekee n. 68%: tia maatalouden tuotannosta silti meillä on vielä n. 50 000 maatilaa olemassa joista n. 30 000 maatilaa on tarpeettomia ja niillekkin maksetaan kuusinkertaisia maataloustukia. Ne on olemassa vain tukiaisten takia niillä ei ole mitään tekemistä huoltovarmuuden kanssa. Suomessa tuetaan maataloutta 190%: tia sen tuottamasta arvosta eli annetaan rahaa 1,90 euroa rahaa maatalouskeinottelijoille jolla nuo tukiaisten laiskistuttamat puuhastelijat saa aikaan 1 euron tuloksen eli tukeminen on järkyttävän tappiollista ja yhteiskuntaa köyhdyttävää. EU:ssa tuetaan 30%: tia maatalouden tuottamasta arvosta eli annetaan 30 centtiä tukea jolla nuo ahkerat viljelijät saa aikaan 1 euron tuloksen eli tukeminen on kannattavaa ja yhteiskuntia rikastuttavaa tpisin kuin Suomessa. Kaikki tuo Suomessa etujärjestä Maalaisliitto/Keskustapuolueen rahan poltto syvästi tappiolliseen puuhasteluun ja tarpeettomien maatilojen tukeminen köyhdyttää suomalaista yhteiskuntaa ja tuo raha on pois suomalaisten veronmaksajien hyvinvoinnista . Kallista puolue- ja aluepolitiikkaa yhteisillä verovaroilla etujärjestä Maalaisliitto/keskustalta pienelle äänestäjä määrälle. Onneksi kaupunkilaiset joilta Maalaisliitto/keskustapuolue rahat kuppaa tappiolliseen toimintaan ovat vihdoin ymmärtäneet miten haitallinen tuo kaskenpolttopuolue/etujärjestö on suomalaiselle yhteiskunnalle ja puolueen kannataus on vihdoin menossa alas mikä on muissa EU maissa tapahtunut jo vuosia vuosia sitten. Tuollaista menneen ajan agraaripuoluetta ei tarvita missään maassa ja sen ovat ihmiset nyt Suomessakin ymmärtäneet.

    • Anonyymi

      Niin. Suomessa maksetaan vauvasta vaariin 100/kk:ssa maataloustukia. Kun 10 henkinen perhe maksaa kuukaudessa 1000 euroa eli vuodessa 12 000 euroa maataloustukia menee siitä 8000 euroa vuodessa Suomelle tarpeettomille vain tukiaisten takia olemassa oleville maatiloille. Että kylläpä maataloustuet halpuuttaa ruokaa? Noiden ylimääräisten tarpeettomien maatilojen tuotantoa viedään ulkomaille lähes ilmaiseksi kun se on ensinmaksatettu täyteen hintaan suomalaisella veronmaksajalla. Ompa järkevää bisnestä verovaroilla, luulisi verovaroilla olevan muutakin käyttöä kuin maksaa mm. kiinalaisten sialihoja. Op:n ex oankinjohtaja Reijo Karhinen teki ja julkais tutkimuksen miten suomalaisessa maataloudessa pitää rakennemuutos tehdä miksi sitä Maalaisliitto/keskustan pääministerin tilaaman tutkimuksen keinoja einoteta käyttöön, pelottaako maanviljelijöitä kun joutuisi oikeasti tekemään töitä oman ja perheensä elannon eteen kun tutkimuksessa tukiautomaatin luukkua kiristettäisiin vai mikä on syynä? Myös ex maatalousministeri Sirkka-Liisa Anttila teetti tutkimuksen kuka/ketkä hyötyy maataloustuista ja kuinka ollakkaanntuo tutkimus haudattiin Maalaisliitto/keskustan kassakaapin syövereihin, jokainen varmaan voi käsittää miksi se salattiin vaikka kepu tyyliin verovaroilla sekin kustannettiin. Maanviljelijät Suomessa on eräänlaisia käenpoikia ja kalliita sellaisia, kalliimpia elätettäviä kuin mamut ja mannet yhteensä.

    • Anonyymi

      Kaikkien kannatta lukea kirja nimeltä Ruokarahan sisäpiiri, siinä on puolueetonta faktaa Suomessa harjoitetusta maataloudesta ja sen yhteiskuntaa köyhdyttävästä toiminnasta. Monen sil,ät aujeaa kunnselviäö mitä haittaa Maalaisliitto- Keskustapuolue on Suomelle tehnyt jo 30- luvulta asti ja aina on veronmaksajat maksajana. Suosittelen lukemaan, siinä on faktaa eli jo tapahtunutta tutkittua tietoa.

    • Anonyymi

      kaikki muuttuu

      PS äänestää jo tuhannet maanilveilijät

    • Anonyymi

      Kepulien esi-isät hoilotti aikoinaan 'Venäjä on rajamaa, Suomi valtakunta'. Kekkoslovakiassa siirryttiin viemään vientituella tämän 'rajamaan' entisen pääkaupungin Leningradin marketeihin maitokusta.

    • Anonyymi

      Eu:lta terveisiä talikkokommunisteille, toiveet maatalouden lisärahasta tyrmättiin.

      • Anonyymi

        Suomella on lupa maksaa omistaan


    • Anonyymi

      Äänestäkää hyvät ihmiser PerusSuomalaisia. Me laitetaan nuo maaseudun käenpojat, liiterirunkkarit, navettarajastajat ja muut loiset ruotuun. Tuet pois turhilta tiloilta ja ihmiset niiltä töihin pois loisimasta yhteiskunnan varoilla kuten maahanmuuttajat nuo elintasoturistitkin. Laittomasti maassa olijat myös pois maasta. Maataloustuet vain siitä oikeasti elantonsa saaville tarpeen mukaan. Maatilat jotka vain loisii tukien takia tuettomiksi, myykööt sitten tuotteensa mihin haluavat ja mihin hintaan hyvänsä. PerusSuomalauset laittaa maan ja maatalouden kannattavaan kuntoon seuraavassa hallituksessa.

    • Anonyymi

      Siksi keskustapuolue on kotiutunut uuteen hallitukseen, muiden vasemmitopuolueiden kanssa. Ainut mikä taitaa mennä keskustassa vielä vasurienkin ohi on kateus.

      Keskustan suurimpia ajatusmaailmoja on yhdenvertaisuus.
      Jos minulla menee huonosti, pitää muillakin mennä.

      Vaadin huitsin nevadassa yhdenvertaiset palvelut, muut maksakoot.
      Sähkölinjojen maakaapelointi, parasta esimerkkiä. Vaadittiin Mannerheimintien palvelua siinäkin, mutta kun tajuttiin, jotta senhän joutuu maksamaan ihan itse, ei sekään ole hyvä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe