Haluton tyttöystävä mitä tehdä

Anonyymi

Tyttöystävä on ollut aina todella halukas ja aina valmiina seksiin. Ollaan molemmat nuoria 20v. Nyt tammikuusta asti hän ei ole halunnut seksiä hirveemmin. Alussa se oli ihan okei sillä häntä kuitenkin välillä kiihotti ja oli haluja. Nyt viimeisen kuukauden aikana hänellä ei ole minkään laisia haluja seksiin. Hän on sanonut että häntä harmittaa sillä haluaisi panna, mutta ei se ole kivaa kun ei paneta. Mitä tässä pitäis tehdä? Ollaan oltu 1,5v yhdessä ja kaikki on hyvin suhteessa molemmat rakastamme toisiamme tosi paljon. Avosuhde ei ole vaihtoehto.

20

3006

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei mitään ongelmaa. On kausia, että naisia ei haluta. Saattaa mennä vuosia, että naisia ei haluta ollenkaan, ja sitten taas halut palaa. Nuorilla voi olla vielä oman kehonsa kanssa oppimista ja ei pysty hallitsemaan tunteiden ja halujen yhdistelmää. Eli joku asia saattaa kaivella ja seksi ei maistu. Antaa ajan mennä ja homma alkaa taas ehkä maistumaan, mutta jos tämä on oire pysyvästä, ei hätää. Parikymppisenä on mailma auki. Useimmilla Se tyttö tai poika vaihtuu siinä 20-30 ikävuoden välissä vielä monta kertaa ja siinä välissäkin tulee tehtyä pari koeajoa.

    • Anonyymi

      Puolitoista vuotta on tutkimusten mukaan keskimääräinen aika naisen ihastuksen laantumiselle -- ja ihastuksen laantumisen myötä laantuu myös seksihimo. Mitä todennäköisimmin tyttöystäväsi seksihalu syttyy, kun hän ihastuu uuteen mieheen. Tämä kuuluu naisen normaaliin seksuaalisuuteen.

      Nykyiset naistenlehdet ja iltapäivälehtien terapeutit uskottelevat naisille, että "normaalissa parisuhteessa" nainen himoaa vuodesta toiseen siippaansa. Ja jos näin ei tapahdu, joku tekee jotain väärin. Tästä seuraa turhaa puolisoidenvälistä katkeroitumista ja syyttelyä.

      Koska teillä ei ole yhteisiä lapsia, suosittelen eroamista. Muista, että kun lopulta asetut aloillesi ja hankit perheenlisäystä, odotettavissa on loppuelämän selibaatti, uskottomuutta tai lasten kodin hajoaminen. Tilanne tosin tuskin on paljon hohdokkaampi ikisinkkunakaan.

    • Jos toista ei enää halua niin kannattaa lopettaa suhde ja etsiä sellainen tyyppi kenen kanssa toimii paremmin. Sillä nuo asiat eivät tuppaa paranemaan vaan pahenemaan. Toki tietenkin kannattaa aluksi puhua, mutta jos konkreettisia tekoja asioiden korjaamiseen ei tule niin ei kannata moisessa tuhlata aikaa.

      Nimim. aikaa tuhlannut.

      • Anonyymi

        Tämä on juuri oikea vastaus. Spot-on.

        Jos seksi on sinulle tärkeä asia elämässä, niin lopeta tuo suhde. Se on suht helppoa vielä nyt kun (olettaen) teillä ei ole lapsia. Ei ne seksihalut enää syty hänelle koskaan, ellei kyse ole jostain sairaudesta tai hormonitasapainosta.


    • Anonyymi

      Tyttökaveri lääkäriin. Alhainen ferritiinitaso vaikuttaa halukkuuteen

    • Anonyymi

      Saanu taudin ja haluaa salata sen ja odottaa lääkkeiden tehoavan,

      • Anonyymi

        Ihan selvä tippuri tiina


    • Anonyymi

      Välillä saattaa tulla suhteissa kumppaneille väliaikaisesti seksihalujen vähenemistä tai yhteiset halut eivät kohtaa samanaikaisesti. Se on täysin normaalia. Ei kannata huolestua. Kannattaa keskustella avoimesti asiasta ja mahdollisesti voi hakea apua pari/ tai seksuaaliterapeutilta jos palkoselibaatti jatkuu pitempään. Yksi asia on että monet naiset tarvitsevat romantiikkaa jotta he syttyisivät. Kukkia suklaata ja kokovartalohieronta saattais saada lemmenliekin roihuamaan. Toisen huomioiminen ja arvostaminen ja kunnioittaminen saattaa lähentää kumppaneita. Kehut ja kiitokset hyväilevät itsetuntoa. Kehu naistasi välillä kauniiksi ja seksikkääksi yms. Toisen koskettelu viattomasti saattaa myös auttaa. Kokeilepa jos naisesi suostuisi että antaisit sille kokovartalohierontaa hierontaöljyä käyttäen. Hierot niin että naisesi kiihottuu ja pakottaa sut hieromaan niin että hän saa mielettömän ison orgasmin. Kaikkee hyvää ja toivottavasti kuiva kausi loppuisi teillä.

    • Anonyymi

      Kuulostaa siltä että hän haluaisi panna. Mutta sinun kanssa ei enää paneta. Pitäisi löytää uusi kipinä. Olette niin nuoria. En ite ainakaan parikymppisenä halunnut tyytyä samaan naiseen pitkäksi aikaa. Uuden ja erillaisuuden viehätys vei mukanaan kolmekymppiseksi asti. Ja hän kokee sen tylsäksi jo teidän välillä.. Sellainen naisen huomiointi on itellä ainakin toiminut. Sanon (Ai vittu kun tuntuu hyvälle, Tää on ihan parasta joka kerta, sun alakerta on jotenkin uskomaton.) Ja nää oli esimerkkejä.

      • Anonyymi

        Ap on taas näitä pervo perttejä joopa joo ja titityy trallallaa


    • Anonyymi

      Onko hän aloittanut tai vaihtanut e-pillereitä? Pillereiden hormonit saavat joskus halut loppumaan.
      Yksi syy voi olla myös masennus ja/tai siihen käytettävät lääkkeet.

      Keskustelkaa millaisia fantasioita teillä on ja millaisesta seksistä kumpikin pitää.

    • Anonyymi

      Sano tyttöystävällesi, että hänellä on velvollisuus antaa sinulle seksiä. Ei kummallakaan osapuolella ole oikeutta pihdata seksin kanssa. Ainakaan itselläni ei tuollainen pihtari kauaa vanhenisi.

    • Anonyymi

      Opetat sen olemaan pihtaamatta. Nämä pihtarit pitää opettaa. Levitä pillu auki kunnolla ja vaikka sidot neidon kiinni käsistä ja jaloista ja nussit rajuststi avoimeen pilluun. Kun oot 3-4 kertaa nussinut rajusti vedät sitä kunnolla perseeseen. Oppii antamaan. Kyrpä määrää.

      • Anonyymi

        Hyvä! Tein itse vaimolleni selväksi, että ilman vittua en aio olla. Kyllä hän sitä ihan kiltisti antaakin, ei ole muuta vaihtoehtoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä! Tein itse vaimolleni selväksi, että ilman vittua en aio olla. Kyllä hän sitä ihan kiltisti antaakin, ei ole muuta vaihtoehtoa.

        Juuri näin. Sitä pillua ja persettä ei paljon anella, sitä otetaan ja pistetään panoksi.


    • Anonyymi

      Jos tyttöystäväsi alkaa sanomaan, että sattuu tms., niin pane vaan kovempaa, etkä lopeta ennen kun saat tyydytyksen. Se on hänen velvoitteensa pitää sinut tyydytettynä ja antaa sinulle seksiä aina kun haluat.

    • Anonyymi

      Mulkkua perseeseen pakolla!

    • Anonyymi

      Jos tyttöystäväsi ei anna sinulle pillua, niin anna sille kunnon selkäsauna, niin seuraavan kerran hän suorastaan tyrkyttää pilluaan. Kokemusta on.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe