jälleen kaksi

Anonyymi

kiinteistövälitysfirmaa myy etuovessa kerrostaloasuntoja kertomalla tehdyt remontit. kuinka ollakkaan tulevat remontit jäävät ilmoituksessa kertomatta. tällaisia asuntojobbarifirmoja on syytä karttaa.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Luuletko että asuntoja ostetaan lukemalla myynti-ilmoitus ja päätetään ostaa asunto? Oletko kuullut esim. isännöitsijätodistukesta joka on asunto-osakekaupan tärkeimpiä papereita?

    • Anonyymi

      Puupäitä riittää...

    • Anonyymi

      aloittaja kirjoittaa täyttä asiaa. asiallinen välittäjä kertoo ilmoituksessaan tulevat remontit. melkein kaikki välittäjät sen kertovat, paitsi huonoa välitystapaa noudattavat. myyntitekstiä lukeva voi olla sata varma, että remonttia on tulossa jos ei tulevia remontteja mainita. vedätys on vain keino saada mahdollinen ostaja kiinnostumaan asunnosta. välttäkää ehdottomasti näitä välittäjiä.

      • Anonyymi

        Harvassa ilmoituksessa kerrotaan tulevasta putkiremontista koska se on itsestäänselvyys vanhemmissa taloyhtiöissä, kuten myös ok-taloissa joissa remonttia ei ole vielä tehty. Putkiremontti ei ole sitä paitsi mikään myynnin este, vaan sen perusteella ostaja voi kammeta hintaa reippaasti alaspäin. Ja toiseksi, on paljon muitakin asioita kuin putkiremontti joista ei mainita myynti-ilmoituksessa. Esim jos vastike on hyvin alhainen, se voi viitata siihen että taloyhtiössä on laiminlyöty korjaukset pitkältä ajalta ja iso korjausaalto on tulossa vaikka mitään ei olisi päätetty. Tuskin missään myynti-ilmoituksessa lukee ”paska taloyhtiö, talo huonossa kunnossa, isoja remontteja tulossa kohta....”

        Kaikki em. ja paljon muuta on ostajan selvitettävä ennen ostopäätöstä. Autojen myynti-ilmoituksissakaan harvemmin mainostetaan vikoja, ne on tutkittava itse ja koeajettava.


      • Anonyymi

        Mitä vääryyttä olet kokenut että kirjoitat tuollaista kuraa? Pitäisikö vanhahkon kerrostalon myynti-ilmoituksessa kertoa kaikki tulevat remontit kuten viemäri, käyttövesi, julkisivu, ikkuna, katto, hissi ja sähköremontit? Voitko linkittää ilmoituksia missä näitä mainittu? Helppo tehtävä kun kirjoitit että melkein kaikki välittäjät näistä ilmoittavat.


    • Anonyymi

      kannattaa nyt tarkkaan lukea mitä ilmoituksissa lukee. taloyhtiölakikin velvoittaa kertomaan päätetyistä remonteista. ihan kaikissa ilmoituksissa kerrotaan tehdyt remontit, tulevat remontit kerrotaan myös miltei kaikissa ilmoituksissa. aina on joukossa välittäjiä jotka eivät kerro päätetyistä remonteista. syykin on selvä. aina voi yrittää löytää tarpeeksi tyhmä ostaja, joka ei asioista ymmärrä. välttäkää näitä välittäjiä. kaikki tiedossa olevat remontit on ilmoitettava, eikä asia muuksi muutu vaikka joku välittäjä täällä muuta väittää.

    • Anonyymi

      piti oikein lukea etuoven kerrostalojen myyynti-ilmoituksia. seitsämässä viimeisessä ilmoituksessa kaikissa kerrottiin tehdyt, ja tulevat remontit. yksi oli vason kohde. enempää en viitsinyt lukea, mutta selväksi tuli aloittajan kirjoittaneen tosiasiaa. remontit, myös tulevat 5- vuotisremontit ilmoituksissa kerrotaan, juuri niin kuin pitääkin.

      • Anonyymi

        Linkitäppä seitsemän ilmoitusta missä lukee tulevat remontit.


    • Anonyymi

      etuovi.com kerrostalot 1-2 huonetta raisio, siinä sulle linkki, ja samalla vinkki miten asialliset välittäjät toimivat.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe